Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2196496 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimiçi Özgür Gültekin

bizim bu topa girmemize hiç gerek yok.

Çevrimdışı Mehmet57

Yine Hollanda takimi ve yine futbol dersi. Inanin bizim ligimizde yetenekli genc oyuncular + iyi bir hoca ile cok kolay yarisabilirsin.

Çevrimiçi Samet Demir

Yine Hollanda takimi ve yine futbol dersi. Inanin bizim ligimizde yetenekli genc oyuncular + iyi bir hoca ile cok kolay yarisabilirsin.
Sağ kanattaki çocuk 3 karşı karşıya net pozisyonu hiç etti. Gs nin defans evlere şenlik. Okanda hoca değil. Orjini Stoper olan kaanı ön libero, orjini orta saha olan berkanı stoper yapmış, sonra değişti :) fıkra gibi..
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Mehmet57

Sağ kanattaki çocuk 3 karşı karşıya net pozisyonu hiç etti. Gs nin defans evlere şenlik. Okanda hoca değil. Orjini Stoper olan kaanı ön libero, orjini orta saha olan berkanı stoper yapmış, sonra değişti :) fıkra gibi..

10 numaralari Mijnans cok iyi ama. Zeka, teknik, kondisyon, iyi bir sol ayak. Ama iste, bizde onu alacak para yok.

Çevrimdışı levitate

üçlü oynatıcam diye saçmalıyor işte ama üçlü oynatmak zorunda yoksa avrupa da her maç 5-6 tane yer o orta saha ve beklerle
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

10 numaralari Mijnans cok iyi ama. Zeka, teknik, kondisyon, iyi bir sol ayak. Ama iste, bizde onu alacak para yok.

koopmeiners'in biraderi iyimiş
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bu gs şampiyonluğu kaptırır gibi bir his geldi niye bilmiyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı Mehmet57

koopmeiners'in biraderi iyimiş

Son 5 sezonda 45 milyon euro bonservis odediler, maas butceleri 10 milyon euro toplam.

Eze eze yeniyorlar ve farki da acarlar. 4-1 biter.

Çevrimdışı levitate

Son 5 sezonda 45 milyon euro bonservis odediler, maas butceleri 10 milyon euro toplam.

Eze eze yeniyorlar ve farki da acarlar. 4-1 biter.

kırmızı da geldi geçmiş olsun

elenmesinler yorulsunlar azcık kadroları fb kadar geniş değil

yazarken 3 oldu
bipbipbupbup

Çevrimiçi Sinan66

bu poku çok kotu
farka gidecek maçi ne hale getirdi..

Çevrimiçi Samet Ç

bu gs şampiyonluğu kaptırır gibi bir his geldi niye bilmiyorum
bu hakemlere o iş imkansız

Çevrimdışı levitate

bu hakemlere o iş imkansız

ortalık çok ısındı belli olmaz ne olacağı

aslında derbileri kaybetseler (ki bayağı olası) direkt düşerler yarıştan
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Az alkmaar ne oynadı be, şiir gibi sadece futbolun doğrularına
Mahallenin kabadayısına kafa tutan zeka küpü gibiydi  işte ben böyle takım istiyorum

Çevrimiçi Samet Demir

Az alkmaar ne oynadı be, şiir gibi sadece futbolun doğrularına
Mahallenin kabadayısına kafa tutan zeka küpü gibiydi  işte ben böyle takım istiyorum
Bu oyun için sabırlı olmamız lazım abi, sabretmezsek yazın sergen sesleri çıkar yine.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Palutun hocalığı bu kadar işte.
Takımın oyuncuları ölmüş bir yerinden soluyor, ancak gol yiyince aklına oyuncu değiştirmek geliyor.
Su ölü geseden puan alamayacak kadar korkak oynatirsan en fazla anadolu takımlarında hocalığa devam edersin.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ulan Alkmaar bu kadar tossakk geçmeseniz ilk yarı 5-0 di.

Çevrimdışı Mehmet57

Çevrimiçi Samet Demir

Ulan Alkmaar bu kadar tossakk geçmeseniz ilk yarı 5-0 di.
Yaş ortalamasından kaynaklı bence, özellikle defans oyuncuları Osimhen yüzünden ilk yarı çok tedirgin oynadı. Ya da bana öyle geldi.

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/mezzalanaliz/status/1893214240950902911

Şu verilen maaşlara bak. Dursun bizde olsa şampiyonluk falan dinlemez çoktan gönderirdik.

Çevrimdışı levitate

https://x.com/mezzalanaliz/status/1893214240950902911

Şu verilen maaşlara bak. Dursun bizde olsa şampiyonluk falan dinlemez çoktan gönderirdik.
tff adam olsa tüm kulüplere ayar çekerdi ama nerde

eskiden ne adamlar geliyordu lige max 3.5-4 milyona oynuyorlardı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Yavrum rize 2-0'dan 2-3 yaptı.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yavrum rize 2-0'dan 2-3 yaptı.

O samsunun ampul başkanına bjz söyle sağlam koyamadık ya içimde uhdesinde kaldı.

Çevrimdışı Ravenman

Samsunın kaybetmesi ilaç gibi geldi.

Birkaç hafta sonra 3.üyğüz.

Biz 2 maç ardarda evde oynayacaz ve 1 maç eksiğimiz var.

Samsun hem Göztepe hem Fenerle oynayacak.

Çevrimiçi Samet Ç

mourinhonun içinde az bir şey hocalık kaldıysa akşamki maçı rahat kazanır

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Dunya derbisi "el spastiko el sikko"