Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2345049 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimiçi Özgür Gültekin

İhtiyaçları olan yere değil de böyle yerlere yapsınlar transfer. Üstelik ligin bugu olan Kerem Aktüroglu'nu gönderip bu hamleyi yaptılar. Futbol aklı görmüyorum.

Keremi nereye gönderdiler?

Çevrimiçi yaço58

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Osimhen'in 1 senelik maaşını karşılamak için 11'e Benfica'ya gönderdiler büyük futbol aklı :D

Çevrimdışı levitate

Bu Himmetspor ciddi ciddi Osimhen'i mi alacak?
keremi rehin vererek aldılar

çooook iyi topçuda yazın yattı diye biliyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

11 milyona benfica'ya, gitmek için can atıyordu zaten iyi oldu

aslında az beyinleri olsa daha fazlaya satarlardı ama neyse
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

çeksin 3-5-2'ye dönecek sezonun 5. haftası Kerem zaten aynı katkıyı yapıyordu bir senelik oyuncu için ellerindeki en önemli yerliyi kaybettiler Osimhen tek başına 50 falan atacak hali yok gram akıllı hareket etmiyorlar
elinde 3 stoper (kaan ve nelsson 0.5 puan) + altyapıdan çıkan çocuk var neyle üçlü dönüyor

sağ bek yedekleri de yok mesela yine kaan'ı yamayacaklar
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Kerem'i alıp joao mario verdi heralde benfica. Hayırlı olur umarım defansif katkısı rashica'ya yakın olsun ofansif olarak zaten daha iyi olmama ihtimali yok. Yalnız ne yalan söyleyim heriflerin osimhen hamlesi ağızda kötü tad bırakıyor umarım rakibin bu denli sükseli transferi yanında sessiz sedasız gelen joao mario cook daha fazla katkı verir

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Osimhen'in 1 senelik maaşını karşılamak için 11'e Benfica'ya gönderdiler büyük futbol aklı :D

Benfica şu zor durumda kalan cincona 11m euro bonservis hayatta ödemez Bu cincon yine bir şeyler çeviriyor

Çevrimdışı KartalınGücü

Osimhen hamlesi sükseli ama Osimhen kendini ne kadar yırtacak göreceğiz. aldığı maaş korkunç ve seneye alma ihtimalleri yok. Kostic ve Rabiot alabilirlerse asıl hamle o olur. Bizim kozumuz ise teknik direktörümüz olacak.

Joao Mario geldiyse hayırlı olsun beğendiğim bir oyuncu hoca istiyorum dediyse sözümüz yok.

Çevrimdışı underworld

İkardi, batuşay, osimen le ne yapacak bunlar.
Maça 3 forvetle mi çıkacak

Çevrimdışı Talisca1903

osimhen hayvan gibi iyi oyuncu inşallah yatmaya geliyordur yoksa fark yaratır

Çevrimiçi Samet Demir

osimhen hayvan gibi iyi oyuncu inşallah yatmaya geliyordur yoksa fark yaratır
İcardi vardı ellerinde zaten, çok fark görmüyorum. Kerem varken kanat ihtiyaçları vardı. Onuda satıyorlar. Kanat almaları gerekiyorken forvet aldılar, saçma sapan haraket.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

İcardi vardı ellerinde zaten, çok fark görmüyorum. Kerem varken kanat ihtiyaçları vardı. Onuda satıyorlar. Kanat almaları gerekiyorken forvet aldılar, saçma sapan haraket.
nasıl aldılar bunu diye sormaya gerek yok yine bir alavere dalavere çevirdiler madrabazlıkta ellerine su dökülmez öyle sahtekarlar

Çevrimdışı Mehmet57

Adamlar ciddi ciddi Osimhen cekti, bekliyordum bir hamle ama Fener’den bekliyordum acikcasi. Napoli kadro disi biraktigi adama 12 milyon maas vermekten kurtuldu. Gs’nin cok, cok iyi kiralik bir santroforu oldu ama hangi dusunceyle gelecegi de onemli.

Çevrimdışı Talisca1903

Adamlar ciddi ciddi Osimhen cekti, bekliyordum bir hamle ama Fener’den bekliyordum acikcasi. Napoli kadro disi biraktigi adama 12 milyon maas vermekten kurtuldu. Gs’nin cok, cok iyi kiralik bir santroforu oldu ama hangi dusunceyle gelecegi de onemli.
mame thiam,moundilmadji gibilerin iş yaptığı ligde bu fazlasıyla iş yapar kasarsa bu onlarda 10 gömlek üstün
ha bunların en yeteneklisini bizde ama hain karaktersiz bizdekindeki repertuar hiçbirinde yok ama hain işte

Çevrimdışı 38life

Osimhen'in kiralık transferi 1 yıllık değil de 6 aylık şeklinde çıkarsa şaşırmam. Napoli'nin belki de devre arası içni farklı bir planı vardır.

Çevrimdışı Sefa Kara

osimhen almis adamlar kereme yol vermisler kanat oyuncusu bakiyorlar.

3-5-2 oynayacaklar herhalde.

Hayvan gibi iyi transfer osimhen transferi bizde 1 aydir 1 kanat 1 bek alamadik.

Çevrimdışı Sefa Kara

Adamlar dunya yildizlarini indiriyor biz 1 aydir 1 kanat 1 sol bek indiremedik.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Osimhen yanında Rabiot da yazan var.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Osimhen yaz kampı yedi mi?

Çevrimiçi Samet Demir

Adamlar dunya yildizlarini indiriyor biz 1 aydir 1 kanat 1 sol bek indiremedik.
Adamların evinde ekmek yok, gidip pasta alıyorlar. Sende bu duruma imreniyorsun.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Napoli neden gönderiyor bu adamı?

Çevrimdışı Ravenman

Bu Napoli tam gerizekalı bir kulüp.

Lukakuyu aldılar diye Osimhen'i gönderdiler.

Yani City'nın Depay'ı alıp Haaland'ı göndermek gibi birşey.

Çevrimdışı 38life

Şampiyonlar ligine gidemeyip bu kadar maliyetin altına giriyorlar. Eğer bu sezon şampiyon olamazlarsa büyük sıkıntı yaşarlar. Normalde umrumda olmaz ama bu sezon Beşiktaş şampiyon olamazsa fener olsun.