Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2345363 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı Mehmet57

Adana kume duser. Takimda gram kalite yok.

Çevrimdışı Talisca1903

çıkın lan sahadan rezil herifler kapattım maçı biz halı sahada yemiyoruz böyle gol

Çevrimiçi Samet Ç

Adana kume duser. Takimda gram kalite yok.
şu takıma 20 dakikada iki tane net pozisyon verdiler

Çevrimdışı Mehmet57

Ilk ciktiklarinda Samet Akaydin, Tayyip Talha, Akintola, Balotelli, Rodrigues, Badou, Belhanda derken Anadolu takimi icin kaliteliydi, ama su sahadakiler Ptt seviyesinde.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Alanyayi izliyorum hiç şansları yok kesin düşerler diyorum. Şimdi ADS yi izliyorum aynı hisler kesin düşerler. Anadolu takımlarının rezil durumu iyice gün yüzüne çıktı. Normal tabii menajerlerle para cukkalamak için saçma isimleri alıyorlar sonra da hop transfer yasağı.

Çevrimdışı Mehmet57

şu takıma 20 dakikada iki tane net pozisyon verdiler

Zaten bunlari Avrupa liginde elek edecekler. Bir tek Riga’yi yikabilirler. AZ gibi PSV, Feyenoord, Ajax’in gerisinde olan bir Hollanda takimi bile bunlari darmaduman edecek.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Zaten bunlari Avrupa liginde elek edecekler. Bir tek Riga’yi yikabilirler. AZ gibi PSV, Feyenoord, Ajax’in gerisinde olan bir Hollanda takimi bile bunlari darmaduman edecek.

Ustuste 3 pas yapabilen her takım bunların içinden geçer.

Çevrimdışı Mehmet57

Su Baris Alper o kadar kotu futbolcu ki. Bir oyuncu da hic mi yetenek olmaz 😂

Çevrimdışı bjkozy

Artik Adana’nin 1. Lige donmesinin vakti geldi

Çevrimiçi Özgür Gültekin

baktılar kalede kaleci yok her yerden vuruyorlar.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu kadar rezil bir takim izlememiştim. bunlar PTT. 1. ligde dahi kime düşerler.

Çevrimdışı Mehmet57

Isvicre liginin sonuncusu su takima deplasmanda pozisyon vermeden yenebiliyorsa, su Anadolu takimlarinin seviyesini siz dusunun.

TFF gercekten futbolu yapilandirmakta bir adim atmali. Seviye bu olmamali.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Isvicre liginin sonuncusu su takima deplasmanda pozisyon vermeden yenebiliyorsa, su Anadolu takimlarinin seviyesini siz dusunun.

TFF gercekten futbolu yapilandirmakta bir adim atmali. Seviye bu olmamali.

Kim yapilandiracak ne olduğu belli Haciosmanoglu mu yoksa Mecnun mu? Türk futbol ikliminin değişme imkan ihtimali yok.

Çevrimdışı Mehmet57

Kim yapilandiracak ne olduğu belli Haciosmanoglu mu yoksa Mecnun mu? Türk futbol ikliminin değişme imkan ihtimali yok.

Zaten senelerdir gelen fededrasyonlarin yaptiklari tek sey yabanci sayisiyla oynamak, sanki tum sorun bundan ibaretmis gibi.

Çevrimdışı Ravenman

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Ravenman

Şimdi medya bunları şişirir bu galibiyetten sonra herşey yolunda sanırlar orası güzel işte.

Avrupa Liginde bunlar ilk 30'a giremezler.

Çevrimdışı Mehmet57

Su PTT seviyesindeki takima bile ne pozisyonlar verip iki de penalti yaptilar.

Bunlar Fener macina cikmasin, duman olurlar.

Çevrimdışı Sefa Kara

ligde ki anadolu takimlari dokuluyor

Çevrimdışı 38life

Hermoso Roma ile imzalamış. Beşiktaş'a gelmemesi hiç problem değil ama gs'ye gitse kötü olurdu. Çünkü tam aradıkları adamdı. Ama zaten belliydi gs mevvzusunun menajer muhabbeti olduğu.

https://x.com/DiMarzio/status/1829990221473099881

Çevrimdışı CemMert

Hermosa gs yi ekmiş romaya gidiyormuş :)

Ayrıca yeni aldıkları jacobs için cem uzan twit atmış adam monacoda sass cafede kafayı çekiyormuş gs fena patlayacak :)

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Cem Uzan az önce teit atmış. Aldığınız Jakobs şu an Monaco da bir barda kafa çekiyor diye yazmış.

Çevrimiçi Samet Ç

Hermosa gs yi ekmiş romaya gidiyormuş :)

Ayrıca yeni aldıkları jacobs için cem uzan twit atmış adam monacoda sass cafede kafayı çekiyormuş gs fena patlayacak :)
Jakobs'un gece hayatı felaket Fernandes vol 2 gece hayatı konusunda çok adamı yoldan çıkarır :D

Çevrimiçi Necmi

Cem Uzan az önce teit atmış. Aldığınız Jakobs şu an Monaco da bir barda kafa çekiyor diye yazmış.
kim almış