Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2346634 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimiçi Samet Demir

Benim anlamadığım yangın yapıp 50 milyon değer içtikleri forveti sağ bek de oynattı hocaları, hiç tepki göstermiyorlar u duruma. 50yi geçtim 40 milyona satsalar bari oda yok
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Koa_lAA

Adamlar on elemede elendiler.. biraz kötü gidiş, mağlubiyetler fln hemen yönetimde istifalar vs. Biz de de tarihin en kötü zamanlarindan biri yasandi son 2-3 yıl da ama hiçbir şey olmamış gibi takıldı herkes... Onların yaptığı mı doğru Bizim yaptığımız mı bilemedim

Çevrimiçi Samet Demir

Adamlar on elemede elendiler.. biraz kötü gidiş, mağlubiyetler fln hemen yönetimde istifalar vs. Biz de de tarihin en kötü zamanlarindan biri yasandi son 2-3 yıl da ama hiçbir şey olmamış gibi takıldı herkes... Onların yaptığı mı doğru Bizim yaptığımız mı bilemedim
Bizde yaşadık, ilk fatura VI e kesildi, ondan sonra ŞGe en son yönetime. Geçen sene kaç hoca yolladık onları yazmadım.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Serdar3444

Özellikle Geçen sene yaptıkları tüm transferler ve ödemeleri sıkıntılıydı, bunlara adam akıllı bir inceleme gelse ligden düşerler, tüm dünyada haber olurlar. Bize nizami uygulanan kurallar onlara işlemiyordu..
Büyükekşi gitti büyük patlayacaklar, ilk okan gidecek sonra kılıçlar çekilecek itiraflar gelecek, birbirlerine düşecekler, zaten başladı da, bunlar iyi günleri. Çok pis kokular var, yönetimlerine kılıç çeken çekene.. Pislik büyük olunca saklamakta zor oldu demek ki...
Bizde ki basiretsizlikti, şike, dolandırıcılık felan asla değildi... Hiçbir zamanda olmadı...

Çevrimdışı murat

Yalnız çok keyifli bir gün geçirdim.hakemsiz gs nın ayan beyan ortaya çıkması ,bğyükekşi etkisi.çirkeflikleri,kaosa girmeleri ,İsviçre lig sonuncusuna evlenmeleri.ellerinde patlayan zaha ziyeh dombili köhn Nelson adülkerim,30 milyonluk barış karper.herşey ayan beyan ortaya çıktı.

Çevrimiçi Necmi

Yalnız çok keyifli bir gün geçirdim.hakemsiz gs nın ayan beyan ortaya çıkması ,bğyükekşi etkisi.çirkeflikleri,kaosa girmeleri ,İsviçre lig sonuncusuna evlenmeleri.ellerinde patlayan zaha ziyeh dombili köhn Nelson adülkerim,30 milyonluk barış karper.herşey ayan beyan ortaya çıktı.
makas açıldı diyenlerin o makasın tff olduğunu ve çokda kolay kapatılabildiğini tecrübe edip bir daha panik yapmamayı öğrenmeside lazım
Birde beşiktaşın çok büyük olduğunu kimsenin öyle makas falan açamayacağını da öğrenmişlerdir umarım

Çevrimdışı murat

Yalnız bunlar ne yapar eder o hakem organizmasını bir şekil ele geçirir.

Çevrimdışı Koa_lAA

Bizde yaşadık, ilk fatura VI e kesildi, ondan sonra ŞGe en son yönetime. Geçen sene kaç hoca yolladık onları yazmadım.
Yonetenler gitmiyor bizde.. hep çalışanlar..

Çevrimiçi Samet Demir

Yonetenler gitmiyor bizde.. hep çalışanlar..
İyide işte bizimde suçumuz var mesela VI zaman ben yönetimi eleştirirken, vasat sever oldum. Şenol Güneş gelecek dertler bitecekti halimiz ortada. Öncelikle biz taraftar olarak tepkimizi ayarlayamıyoruz. Fazla duygusalız. Bazı şeylere toz konduramıyor çok sevip, çok nefret ediyoruz. Algılara kapılmadan üzerimize yoktu.

Çok şükür taraftar olarak gözümüzü açtık artık. Doğruları görmeye başladık. İnşallah bu yönetimle daha büyük bir birliktelik olacak. Kimse bileğimizi bükemeyecek.

Çevrimiçi Necmi

Muslera uefadan çiddi ceza alır top oyunda değilken yapılan şey faul olmuyor

Çevrimiçi Samet Demir

Muslera uefadan çiddi ceza alır top oyunda değilken yapılan şey faul olmuyor
5 maç deniliyor

Çevrimiçi Necmi

5 maç deniliyor
onda bir sıkıntı var ilk maçta oynamak istemeyip sakatlık bahane edip çıktı suratı sürekli asık
Bunlar fena karıştı

Çevrimiçi Samet Demir

onda bir sıkıntı var ilk maçta oynamak istemeyip sakatlık bahane edip çıktı suratı sürekli asık
Bunlar fena karıştı
En büyük sorun maaş konusu, kadroya giremeyen zaha 10 milyona yakın alırken, misal kerem 1 milyon anca alıyor. Aldıkları Bek ve orta saha oyuncusu onlara gereksiz. Stoper rotasyonları yok, Bek oyuncu ihtiyaçları var. İcardiyi ne olursa olsun okan kesemiyor falan. Bu sene ilk 2 de olamazlar diye düşünüyorum.

Çevrimdışı CemMert

Hermosa gs ye gitmiş herhalde

Çevrimdışı Talisca1903

bu arada uyku problemi çeken varsa açsın tsnin maçı izlesin ben böyle sıkıcı futbol görmedim derken golü yedi hunter

Çevrimiçi Necmi

bu arada uyku problemi çeken varsa açsın tsnin maçı izlesin ben böyle sıkıcı futbol görmedim derken golü yedi hunter
ts maçı başlamadıki 21 30 da o maç 🤔

Çevrimdışı Talisca1903

ts maçı başlamadıki 21 30 da o maç 🤔
abi golü bile yediler  :D :D

Çevrimdışı Mehmet57

Savic’i iyi ki almamisiz. Geubbels rezil ediyor.

Çevrimdışı Mehmet57

Sanmiyorum Hermoso’yu alabileceklerini. SL’de devam etselerdi belki, ama elde Davinson, Nelsson, Abdulkerim varken SL’siz Hermoso’nun istedigi maasi vermezler, veremezler.

Çevrimdışı qp 383

TS çok kötü ama umarım elerler ülke puanı için
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2024, 22:28:06 qp 383 ]
Aslolan hayattır hayat da Beşiktaş

Çevrimdışı qp 383

TS çok kötü ama umarım elerler ülke puanı için

Elendiler. Avcı gider.
Aslolan hayattır hayat da Beşiktaş

Çevrimiçi kartalizma190399

Sanmiyorum Hermoso’yu alabileceklerini. SL’de devam etselerdi belki, ama elde Davinson, Nelsson, Abdulkerim varken SL’siz Hermoso’nun istedigi maasi vermezler, veremezler.

Tam panik transferi olur. Abdulkerim varken Hermoso ne alaka. Bir cuval inciri berbat ettik transfer yapalim da taraftar sussun kafasi.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Umarım alırlar, alt taraf kaval üst taraf Şişhane modeli.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup