Yonetim umarim bir aciklama yapar ve hakkimizi korur.
Kadikoy’de skor 1-0 FB lehine olsa ve son dakikada FB’li oyuncu o mudahaleyi yapsa adam bakmaz bile.
Eyvallah Anadolu takimlari zayif, adamlarin kadrosu ligin ustunde, ama gecen sene’den beri biraz sendeleyecek gibi olsalar hakemler aninda yetisiyor yardima. Dun iptal edildi tartismali gol, ama hepimiz biliyoruz ki skor 1-1 olsa asla iptal edilmezdi.
Boyle olacaksa FB-GS aralarinda super kupa gibi 1 mac yapsin, sampiyonluk o maci kazanana verilsin, diger takimlar da kendi arasinda sampiyon belirlenmeden lig yapsin daha iyi. En azindan futbol izleriz, adalet olur.
Biz bu sene bosuna bu kadar para harcadik, bosuna ugrasiyoruz. Anadolu takimlarinda bu kalitesizlik varken ve bu hakemler varken FB ve GS yuruye yuruye yine 100 puan toplar, biz asla bunu yapamayiz. Kendimizi kandirmayalim.