Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2355308 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ahmet nur çebi ve gelecek teknik direktörümüz şenol güneş falanda kutlamalara gidebilirler. Hatta Trabzon maçında olduğu gibi stadı onlara açsınlar zaten malum bizim taraftardan daha fazla ts taraftarı vardı.

Çevrimdışı Talisca1903

Komik olan sene basinda gs sewdalilari vardi forumda yerlerini tese sewdalilarina dewretmisler.....
Beşiktaşlı adam başka bir takıma sempati duyabilir mi yahu birde güzelleme yapıyorlar inadımıza

Çevrimiçi Samet Demir

renkliler şampiyon olacağına trabzon olsun

adama çok haksızlık yapıldı her maç "yere yatsana" diye bağırdılar.

İstifa diye bağırabilirsin ona bir şey diyemem ama adamı "rencide etmek" neyin nesi

Lafa gelince efendi beşiktaş, iyi insan olmadan beşiktaşlı olunmaz falan diyorsunuz ama rencide edecek şekilde bağırıyorsunuz

Adam yine de efendiliğini bozmadı helal olsun.

Ben fikri takip yapıyorum . Avcı iyi hoca demiştim herkes üstüme çullanmıştı. Zaman her şeyin ilacı herkes her şeyi gördü artık
O kadar para alsam bende bozmam efendiliğimi.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mellfred

bu ligde oynayıp da beşiktaşta olsa keşke dediğim tek oyuncu visca’dır
sıklıkla yazmışımdır da buraya
bu elemanı hadi bizi geçtim 3 büyükler nasıl almadı aklım hala almıyor
yazık yeminle

Çevrimiçi Necmi

renkliler şampiyon olacağına trabzon olsun

adama çok haksızlık yapıldı her maç "yere yatsana" diye bağırdılar.

İstifa diye bağırabilirsin ona bir şey diyemem ama adamı "rencide etmek" neyin nesi

Lafa gelince efendi beşiktaş, iyi insan olmadan beşiktaşlı olunmaz falan diyorsunuz ama rencide edecek şekilde bağırıyorsunuz

Adam yine de efendiliğini bozmadı helal olsun.

Ben fikri takip yapıyorum . Avcı iyi hoca demiştim herkes üstüme çullanmıştı. Zaman her şeyin ilacı herkes her şeyi gördü artık
onun beşiktaşın başına getirilmesi bile suçtur isterse dünyanın en iyi hocası olsun
Bu lafları ettiğine göre hiç ts maçı izlememişsin sadece adamlara yürü demediler bütün rakip olacaklarıda olamayacak duruma soktular şu hocasız dağılmış halimizle bile rakip olurduk
Gerçekten şu adamı savunacağım diye beşiktaşlı olmanın dışına çıkıyorsun
Elbet beli tezler savunulur pjaniçi beğenmezsin her maç eleştirebilirsin insan katılır katılmaz ama saygıyla okur ama sen bu sınırı geçiyorsun ts şampiyon olunca zil takım oynayacaksın gibi duruyor her türlü fikir ayrılığı olabilir ama fikir ayrılığı olmayacak tek konu beşiktaşlılıktır aen haklı olduğunu ispatlamak için bu sınırın dışına çıkıyorsun çok yanlış bu

Çevrimiçi Necmi

bu ligde oynayıp da beşiktaşta olsa keşke dediğim tek oyuncu visca’dır
sıklıkla yazmışımdır da buraya
bu elemanı hadi bizi geçtim 3 büyükler nasıl almadı aklım hala almıyor
yazık yeminle
bizi geçtikten sonraki diğer üç büyükler kim 🤔
Yada farklı sorayım siz kimsiniz 😀

Çevrimiçi Özgür Gültekin

bizi geçtikten sonraki diğer üç büyükler kim 🤔
Yada farklı sorayım siz kimsiniz 😀

Bence bu polemikten çok adamın söylediğine bakalım. Visca gerçekten farklı bir oyuncu.
Diğer tarafa yazdım ama buraya da yazayım, kapımızda yatan Fernando' da aslında tam ihtiyacımız olan oyuncuydu.

Çevrimdışı mrred

O kadar para alsam bende bozmam efendiliğimi.

Bozsa da alır bozmasa da alır.

Hukuken haklı adam hiçbir şey yapamazsın.

Hem para hem efendiliğini bozanları da çok gördük.

The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Ts güzellemesi yapmıyorum yahu uygun ortam uygun takım kimyası olunca Avcı nın nasıl başarılı olduğunu gördük diyorum. Adam tarihi fark atıyor.

Madem winnerlık looserlık alınan sonuca göre belirlenen bir şey adam sonuç alıyor işte öyle yada böyle. Ts nin bir tane maçını bile izlemedim.

Karadeniz bölgesinden ve insanından pek haz etmem. Ülkeyi bu hale getiren zihniyet genelde karadenizli neyini sevecem.

Beşiktaşlı olmak için başka bir takımın hocasını aşağılamak mı gerekiyor ? Yada başka bir camiayı. Durum tespiti yapıyorum işte.

Adamın başında olduğu takımlara karşı nerdeyse galibiyetimiz yok. Mesela başka bir durum tespiti daha yapayım. Gs bu kadroyla isterse klopp gelsin

yine başarılı olamaz. Gelen hoca takımla ilk antremanı çıktığında u-19 güzel antreman yaptı şimdi A takım gelsin der.
[ Son Düzenleme: 14 Şubat 2022, 08:59:27 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

onun beşiktaşın başına getirilmesi bile suçtur isterse dünyanın en iyi hocası olsun
Bu lafları ettiğine göre hiç ts maçı izlememişsin sadece adamlara yürü demediler bütün rakip olacaklarıda olamayacak duruma soktular şu hocasız dağılmış halimizle bile rakip olurduk
Gerçekten şu adamı savunacağım diye beşiktaşlı olmanın dışına çıkıyorsun
Elbet beli tezler savunulur pjaniçi beğenmezsin her maç eleştirebilirsin insan katılır katılmaz ama saygıyla okur ama sen bu sınırı geçiyorsun ts şampiyon olunca zil takım oynayacaksın gibi duruyor her türlü fikir ayrılığı olabilir ama fikir ayrılığı olmayacak tek konu beşiktaşlılıktır aen haklı olduğunu ispatlamak için bu sınırın dışına çıkıyorsun çok yanlış bu
Abi pjanic bu başlığın konusu değil onu diğer başlıklarda en baştan beri gömüyorum zaten. Sadece ben gömmüyorum kı Barcelona başkanı geçen

gün açıkladı burada paylaştım "maliyeti şişirilmiş" bir futbolcu diye. Herkes ilk transfer olduğunda 60 milyonluk topçu diye üstüne atladı. Forumda

ben karşı çıkınca da ayrıca forumdakiler bide benim üstüme atladı :D. Gördük işte nasıl topçu olduğunu. Kartal kayra Fiyat/performans açısından bundan iyidir.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

İşin acı tarafı önümüzde yaşanmış kötü örnek varken bu tuzağa tekrar biz de düştük. Gs şampiyonlar ligine giderken para olduğunu bilen simsar menajerler

Serri, Nzonzi falcaoyu falan adamlara bir güzel kitledi . Gs liler havalar uçuyordu o zaman da söyledik gs ye iyi kitlediler diye

Geçen sezon da maalesef aynısını bize yaptılar. Batsman pjanic ve alexi bir güzel kitlediler.

1.Menajer itelemesi topçu almayacaksın.
2.Düşüşte olan topçu almayacaksın.
3.Yaşlı topçu almayacaksın.
4.Avrupaya satamayacağın tiplemede oyuncu almayacaksın.
The great gig in the sky

Çevrimdışı caner.eryigit

Bir hocanın hocalığını beğenebilirsin eyvallah da, şu puan farkı hakkaniyetlidir olması gereken budur dersen baya bi komik olursun kusura bakma. Trabzonun bu sene pamuklara sarılarak zorla şampiyonluğa itildiği de çok bariz. İşin teknik taktik kısmı konuşulur ama en az 15 puanının da alenen gasp edildiği gerçeğini nereye koyuyorsun ? Objektif fikri takip yapacaksan eğer işine gelmeyeni örtüp yokmuş gibi yapmayacaksın arkadaşım. Trabzonun "hakem hatası" ile kaybettiği bir maç gösterebilir misin?
Boşuna yazıyorsun abi adam her ts maçından sonra burada avcı güzellemesi yapıyor.
Teknik direktörlük kariyeri boyunca sıfır parasal sorun belki biraz biz de olmuştur ödemelerde sıfır camia baskısı bizde eline yüzüne bulaştırınca oldu hiçbirini yaşamadı. Zaten Biz ve milli takım ve Başka şehirde  baskı ortamına girince neler yaptığını herkes biliyor.
Bu sene bizim çocuk sakat doğdu Sergen hoca mevzuları yüzünden hakeza hakemler de anamızı ağlattı üstüne sarılar da piyasa da olmayınca bırakta o kadsr para harcama siyaset ve federasyon desteğiyle de olsunlar.
Avcı arkadaşı seneye göreceğim bakalım o işler öyle oluyormuymuş

Çevrimdışı caner.eryigit

Komik olan sene basinda gs sewdalilari vardi forumda yerlerini tese sewdalilarina dewretmisler.....
+1903

Çevrimdışı Talisca1903

Savunduğu şeylerin hepside yanlış
Ts bir kere ucuz bir takım değil  sadece Berat bakasetas cornelius a 10 milyon euro verdiler bonservis olarak.
Genç topçu alacaksın diyor viska kaç yaşında bonservisle alınıyor.Hamsik 34 yaşında Dorukhan bizde 900 beğenmedi orda kaç alıyor
Adamlar geçen seneden beri dünya bonservis ödediler bir ton futbolcu aldılar.
Adamalrın ki tuttu biz sadece golcü ve alex de çuvalladık.Ha bu arada 2. haftadan beri 44 yaşındayım ben bize yapılan böyle bir yokuş görmedim 101. yıl dahil.Her hafta istisnasız Vara kurban gidiyoruz.Ts aşırı kollanıyor kırılma maçlarında hep iteklendi yoksa bu sene bile başaramayabilirdi.
Adama uyun ortam verecekmişiz geldi hazır takımın üzerine 18 milyon boservis harcadı.Lajiçi bitiren adam olarak kaldı benim aklımda.Daha ne kadar uygun ortam bulacak Fikret Başkan arkasında daha ne olacak.
saçma sapan denemeler bir sürü süslü lafla Beşiktaşın bir ton parası halen almaya devam ederek çekti gitti.
Gelişi de Şeneol Güneş iş başındayken arka kapılar ardında iş çevirerek oldu.
Saygı duyacakmışım niye ben sadece Armaya saygı duyarım gerisi traş benim için.

Çevrimdışı mrred

Savunduğu şeylerin hepside yanlış
Ts bir kere ucuz bir takım değil  sadece Berat bakasetas cornelius a 10 milyon euro verdiler bonservis olarak.
Genç topçu alacaksın diyor viska kaç yaşında bonservisle alınıyor.Hamsik 34 yaşında Dorukhan bizde 900 beğenmedi orda kaç alıyor
Adamlar geçen seneden beri dünya bonservis ödediler bir ton futbolcu aldılar.
Adamalrın ki tuttu biz sadece golcü ve alex de çuvalladık.Ha bu arada 2. haftadan beri 44 yaşındayım ben bize yapılan böyle bir yokuş görmedim 101. yıl dahil.Her hafta istisnasız Vara kurban gidiyoruz.Ts aşırı kollanıyor kırılma maçlarında hep iteklendi yoksa bu sene bile başaramayabilirdi.
Adama uyun ortam verecekmişiz geldi hazır takımın üzerine 18 milyon boservis harcadı.Lajiçi bitiren adam olarak kaldı benim aklımda.Daha ne kadar uygun ortam bulacak Fikret Başkan arkasında daha ne olacak.
saçma sapan denemeler bir sürü süslü lafla Beşiktaşın bir ton parası halen almaya devam ederek çekti gitti.
Gelişi de Şeneol Güneş iş başındayken arka kapılar ardında iş çevirerek oldu.
Saygı duyacakmışım niye ben sadece Armaya saygı duyarım gerisi traş benim için.
Evet haklısın hep dış güçler

Şampiyonlar liginde de hakemlerden dolayı 0 çektik demi ?
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Demir

Bozsa da alır bozmasa da alır.

Hukuken haklı adam hiçbir şey yapamazsın.

Hem para hem efendiliğini bozanları da çok gördük.

Pinheiro nun suçu neydi alacağı 1milyondan azdı. Demediğinizi bırakmadınız adama. Belki gelse kan uyumu olup başarı yakalayacaktı adam. Belkide başarısız da olurdu denemeliydik. Hemen yaygara koparıldı ya adamın alacağı 1milyondan azdı denesek ne kaybedecektik lig bitmişti zaten. Adam baktı burası cadı kazanı gelmekten vazgeçti. Şimdi o adam TR de bir takımın başına geçip başarılı olsa Avcıda yaptığın gibi her galibiyetinde buraya gelip yazmazsın. Kafayı kuma gömersin.

Konu avcı olunca alınan paranın verilen paranın bir hükmü yok. İşinize gelince de hukuki olur. Giden para Beşiktaşın parası değil çünkü. Yönetim adamın önünü açtı gitti Trabzon ile anlaştı. Hala maaşını biz veriyoruz. Bana kalsa madem parasını ben veriyorum kenarda oturturdum. Buda Hukuki sonuçta.

[ Son Düzenleme: 14 Şubat 2022, 13:01:07 Samet Demir ]
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Evet haklısın hep dış güçler

Şampiyonlar liginde de hakemlerden dolayı 0 çektik demi ?
Biz sıfır çektik  seni ve Avcını da göreceğiz seneye

Çevrimdışı mrred

Kimseyi güzellemiyorum :) sadece sonuca bakıyorum. Ts maçı falan da izlemiyorum maç dahi izlemiyorum hatta öyle söyleyim.

Ülkede her şey sonuca göre değerlendirildiği için ben de o kervana katıldım :) Adam güzel oyun oynatıyor dediğimizde hiç şampiyonluğu yok diyordunuz

E şimdi şampiyon oluyor hem de tarihi farkla işte. Ben de bunu söylüyorum adam ne o zaman looserdı ne de şimdi winner. Sizin looserlık ve winnerlık

kavramlarınız tuhaf sadece :)
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Boşuna yazıyorsun abi adam her ts maçından sonra burada avcı güzellemesi yapıyor.
Teknik direktörlük kariyeri boyunca sıfır parasal sorun belki biraz biz de olmuştur ödemelerde sıfır camia baskısı bizde eline yüzüne bulaştırınca oldu hiçbirini yaşamadı. Zaten Biz ve milli takım ve Başka şehirde  baskı ortamına girince neler yaptığını herkes biliyor.
Bu sene bizim çocuk sakat doğdu Sergen hoca mevzuları yüzünden hakeza hakemler de anamızı ağlattı üstüne sarılar da piyasa da olmayınca bırakta o kadsr para harcama siyaset ve federasyon desteğiyle de olsunlar.
Avcı arkadaşı seneye göreceğim bakalım o işler öyle oluyormuymuş
25 maçın kaçında yapmışımdır mesela ?

Ben söyleyim taş çatlasın 3 :) o da güzelleme değil kaldı ki istenilirse güzelleme de yapılır yani. Faşist cunta yönetimi temsilcisi falan mısın sen ? veya komutan gardiyan mısın ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Biz sıfır çektik  seni ve Avcını da göreceğiz seneye
Benim avcım falan değil ya :) ama sizin de kum torbanız da olmasın yani adamın bir günahı yok işte ortam müsait değildi yanlış zamanda geldi yanlış

ortama geldi. Hatayı azıcık kendinizde arayın. Herkes suçlu yönetim suçlu hakemler suçlu hocalar suçlu taraftar hep haklı olamaz. Mantıksız
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Pinheiro nun suçu neydi alacağı 1milyondan azdı. Demediğinizi bırakmadınız adama. Belki gelse kan uyumu olup başarı yakalayacaktı adam. Belkide başarısız da olurdu denemeliydik. Hemen yaygara koparıldı ya adamın alacağı 1milyondan azdı denesek ne kaybedecektik lig bitmişti zaten. Adam baktı burası cadı kazanı gelmekten vazgeçti. Şimdi o adam TR de bir takımın başına geçip başarılı olsa Avcıda yaptığın gibi her galibiyetinde buraya gelip yazmazsın. Kafayı kuma gömersin.

Konu avcı olunca alınan paranın verilen paranın bir hükmü yok. İşinize gelince de hukuki olur. Giden para Beşiktaşın parası değil çünkü. Yönetim adamın önünü açtı gitti Trabzon ile anlaştı. Hala maaşını biz veriyoruz. Bana kalsa madem parasını ben veriyorum kenarda oturturdum. Buda Hukuki sonuçta.

Samet haklısın. İyi günler.
The great gig in the sky

Çevrimdışı ardiles

West Brom & Blackburn championship maçı izliyorum. Blackburn 3 lü defans nasıl oynanır dersi veriyor. İzlemek isteyenler Releasesky sitesinden takip edebilir.

Çevrimdışı caner.eryigit

25 maçın kaçında yapmışımdır mesela ?

Ben söyleyim taş çatlasın 3 :) o da güzelleme değil kaldı ki istenilirse güzelleme de yapılır yani. Faşist cunta yönetimi temsilcisi falan mısın sen ? veya komutan gardiyan mısın ?
İşin gücün demagoji hadi abi ya buradan sana ekmek çıkmaz.
FM oynamaya devam et sen

Ben mi yanlış biliyorum Avcı 10 sene başakcityi çalıştırdı şampiyon olamadı o ayrıldı okan hoca geldi hemen şampiyon oldu.Bize,Gs'ye şampiyonluk kaptırdı son haftalarda.Trabzonsporu araplara peşkeş çekeceler bu sene o yüzden işi sağlam tuttular kimseyi trabzona yaklaştırmadılar fark yaptılar çünkü avcının looserrr olduğunu biliyorlar.Çok net kayrıldılar avcı da bunu ekmeğini yiyor yoksa çoktan av olmuştu.Ayrıca sadece ts kayrılmadı diğer rakiplerin önü kesildi Gs,Beşiktaş çok net bir biçimde doğrandı.
[ Son Düzenleme: 15 Şubat 2022, 09:30:48 Ali Rıza Kılıçarslan ]

Çevrimdışı mrred

Ben mi yanlış biliyorum Avcı 10 sene başakcityi çalıştırdı şampiyon olamadı o ayrıldı okan hoca geldi hemen şampiyon oldu.Bize,Gs'ye şampiyonluk kaptırdı son haftalarda.Trabzonsporu araplara peşkeş çekeceler bu sene o yüzden işi sağlam tuttular kimseyi trabzona yaklaştırmadılar fark yaptılar çünkü avcının looserrr olduğunu biliyorlar.Çok net kayrıldılar avcı da bunu ekmeğini yiyor yoksa çoktan av olmuştu.Ayrıca sadece ts kayrılmadı diğer rakiplerin önü kesildi Gs,Beşiktaş çok net bir biçimde doğrandı.
Şaibe olduğunu düşündüğün bir ligi izlemezsin olur biter :)
The great gig in the sky