Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

cornelius ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2349758 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı sEuL

Bu fener sürekli orta saha alıyor şimdide Meyer'i almışlar garip

Bir tane daha bugun aciklamislar   :alala:

Adamlar koleksiyon yapacaklar heralde

Çevrimdışı Erman1903

Bir tane daha bugun aciklamislar   :alala:

Adamlar koleksiyon yapacaklar heralde

Ucuz, kalite yok ama çöp transfer değil. Beygirlik yapar, mücadeleci, koşarak top taşır ara sıra da gol yapar. Pas kültürü zayıf. Bu tarzın çok daha iyilerini bulabilirlerdi az hemşerilik hatrıyla yapılmış bir transfer gibi. Onlara böyle biri lazımdı mütevazı bir tercih olmuş.

Meyer gibi değil o tam promosyon transferi boşu da alacan ki Berisha'yı uyguna bıraksınlar 🙂
[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2021, 01:23:54 Erman1903 ]

Çevrimdışı Kursad_Duran

Marcao sessiz sedasız af edildi. Burda kimse yazmamış ama olay olduğunda tüm türk futbol camiası ayaklanmıştı. Affını kimse konuşmuyor. Çok garip bir ülkeyiz gerçekten.

Daha yeni kedilerin forumuna biz göz atayım dedim. Hepsi bayram yapmış af kararına. Hatta çoğu Keremi suçlu bulmuş. Bu kadar aşağılık bir camia olabilirmi?
[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2021, 23:03:13 Kursad_Duran ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Marcao sessiz sedasız af edildi. Burda kimse yazmamış ama olay olduğunda tüm türk futbol camiası ayaklanmıştı. Affını kimse konuşmuyor. Çok garip bir ülkeyiz gerçekten.

Daha yeni kedilerin forumuna biz göz atayım dedim. Hepsi bayram yapmış af kararına. Hatta çoğu Keremi suçlu bulmuş. Bu kadar aşağılık bir camia olabilirmi?
Kendilerine yakışanı yapmışlar. Bunun konuşulacak bir tarafı yok. Kendi rezilliklerinde boğulsunlar.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Necmi

böyle olacağı herkes tarafından malumdu zaten
haber niteliği taşımıyor.
öyle kötü bir kadro kurdularki ağızlarıyla kuş tutsalar birşey olmaz bunlardan
belki gedsonu transfer edebilirlerse bir tık toparlarlar

Çevrimdışı levitate

tek dertleri olası bir satıştan gelecek para

takım arkadaşını döven adamı kim alır onu düşünmüyorlar tabi
bipbipbupbup

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

tek dertleri olası bir satıştan gelecek para

takım arkadaşını döven adamı kim alır onu düşünmüyorlar tabi

Onları oraya getiren yetenkleri tutan karakterleri işte  :evillol: :evillol:

Şaka bir yana kerem'de sütten çıkmış akkaşık değil. O çocuğa bir türlü ısınamadım. Marcao çirkefini korumuyorum fakat belli ki bir muhabbet var. Yaptığı hareketler falan tam şımarık ama kamera önüne geçince mazlum hareketleri. İkisi de laciverti yani.

Çevrimdışı Erman1903

Transferin kapanmasına az vakit kala hangi takımlar kimleri almış yollamış biraz baktım da Anadolu takımları adına son derece keyifsiz bir dönem olmuş. Güçlenen takım neredeyse yok, aksine çoğu güç kaybetmiş. Renkli transferler yeni çıkan Altay ve Adana'da, bunlardan Adana ne derece takım olur şüpheli. Kayseri güçlenmiş, Konya yine gidişatı devam ettirir gibi, Antep biraz toparlayacaktır. Geçen sezonun iyilerinden bir Sivas güç kaybetmemiş gözüküyor ama onlar da ne derece iyi olurlar meçhul, yine ortalamanın üstüne tutunurlar herhalde. Açıkçası Anadolu takımları geçen ara transferde çok daha ilginç transferler yapmışlardı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transferin kapanmasına az vakit kala hangi takımlar kimleri almış yollamış biraz baktım da Anadolu takımları adına son derece keyifsiz bir dönem olmuş. Güçlenen takım neredeyse yok, aksine çoğu güç kaybetmiş. Renkli transferler yeni çıkan Altay ve Adana'da, bunlardan Adana ne derece takım olur şüpheli. Kayseri güçlenmiş, Konya yine gidişatı devam ettirir gibi, Antep biraz toparlayacaktır. Geçen sezonun iyilerinden bir Sivas güç kaybetmemiş gözüküyor ama onlar da ne derece iyi olurlar meçhul, yine ortalamanın üstüne tutunurlar herhalde. Açıkçası Anadolu takımları geçen ara transferde çok daha ilginç transferler yapmışlardı.

Yabancı kuralı Anadolu takımları zayıflasın diye getirildi. Ama ben bu sene sürpriz takımların çıkacağını düşünüyorum. Geçen seneye göre iyi takım sayısı azaldı ama bu biraz da bazı takımların iyi yerlileri olmamasından kaynaklı. 3 yerli oyuncuyu takıma monte ettiklerinde işler değişecektir. Adana'nın şu halinden iyi olacağını düşünüyorum. Geçen senenin iyi takımları da toparlayacaktır. Herksin zamana ihtiyacı var gibi görünüyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Yabancı kuralı Anadolu takımları zayıflasın diye getirildi. Ama ben bu sene sürpriz takımların çıkacağını düşünüyorum. Geçen seneye göre iyi takım sayısı azaldı ama bu biraz da bazı takımların iyi yerlileri olmamasından kaynaklı. 3 yerli oyuncuyu takıma monte ettiklerinde işler değişecektir. Adana'nın şu halinden iyi olacağını düşünüyorum. Geçen senenin iyi takımları da toparlayacaktır. Herksin zamana ihtiyacı var gibi görünüyor.

Lezzetsiz valla yabancı transferlerinin büyük çoğunluğu lig içinde olmuş. Anadolu takımlarının yerli kalitesinde çok problem yaşadığını düşünmüyorum oluyor rotasyonda bir şeyler yurt dışına çıkmayanlar zaten lig içinde dönüp duruyor. Bu kalite problemi biraz da pandemi kaynaklı kulüplerde gelir yok. Adana biraz toparlar, Hatay biraz daha aşağılarda olur geçen sezona göre, Karagümrük yine iyilerden olur, Alanya karışık onların ortalama üstüne pek çıkabileceğini zannetmiyorum en azından ilk yarı.
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2021, 16:44:55 Erman1903 ]

Çevrimdışı Necmi

şaşkın ördek suya tersten dalarmış misali
renkli son dakikada ginede mahsur kalan oyuncuları transfer etmek istiyor
oyuncuları kurtarmak için ginede darbeye karşı darbemi yapmayı planlıyorlar acaba :alala:

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Şu Tolunay kadar boş-beleş bir adamın kaçıncı U-21 takımını hiç edişi olacak merak ediyorum.
Herifin arkası muhtemelen çok sağlam, bu kadar boşuna kimse kolay kolay tahammül edemez.

Çevrimdışı murat

Ümit milli maçını izliyorum. Barış alper için üzülenler vardı bildiğin teneke. 2,7 ve 8 fena değil.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ümit milli maçını izliyorum. Barış alper için üzülenler vardı bildiğin teneke. 2,7 ve 8 fena değil.

Bence tek maçla hele ki Tolunay safının ne idüğü belirsiz taktiğiyle değerlendirmek doğru olmaz.
Bizim Ersin'i iki maçta izleseler golden boy değil golden kova adayı gösterirler.

Barış Alper iyi oyuncu, bu maçlık performansı durumu değiştirmez.

Çevrimiçi Sinan23

Bence tek maçla hele ki Tolunay safının ne idüğü belirsiz taktiğiyle değerlendirmek doğru olmaz.
Bizim Ersin'i iki maçta izleseler golden boy değil golden kova adayı gösterirler.

Barış Alper iyi oyuncu, bu maçlık performansı durumu değiştirmez.

Ersin tahmin ediyorum ümit milli de daha fazla stress oluyordur o heriften dolayı.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hiç abartısız elimizde muhteşem bir jenerasyon var ama yumurta kırmayı bile bilmeyen aşçıya emanetler.

Çevrimdışı levitate

Şu Tolunay kadar boş-beleş bir adamın kaçıncı U-21 takımını hiç edişi olacak merak ediyorum.
Herifin arkası muhtemelen çok sağlam, bu kadar boşuna kimse kolay kolay tahammül edemez.
trabzon + şenol güneş diyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

trabzon + şenol güneş diyorum

gerçi hakkını yemeyeyim adam yaratıcı insan formu.
muhteşem "el ele tutuşalım kaleyi savunalım" taktiğinin mucididir.

Çevrimiçi Samet Demir

Şu gökdeniz de hiç bir şey yok. Güven bence bundan iyidir.

Sol bek Eren birde yeni giren Enis göze batıyor
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hadi gençler acaip sinir oldum şu iskoç bebelerine.
Tolunay'a rağmen kazanırsınız bu maçı.

Çevrimdışı Necmi

ersin arka arkaya iyi kurtarışlar yaptı
birde şu ceza sahası içine tokatlama huyundan bir kurtulsa

Çevrimdışı Erman1903

Çevrimiçi Özgür Gültekin

ersin arka arkaya iyi kurtarışlar yaptı
birde şu ceza sahası içine tokatlama huyundan bir kurtulsa

Necmi abi sensin değil mi?
Kuzenin falan yazmış olmasın  :lol:

Çevrimdışı Erman1903

Necmi abi sensin değil mi?
Kuzenin falan yazmış olmasın  :lol:

Bu sezona gayet iyi başladı.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Oha adamların attığı golü ilk anda anlamadım, o ne öyle.