Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

cornelius ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2350564 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimiçi Özgür Gültekin

fb yi yarıştan silin.
Adamlarda bir kondisyoner var düşman başına. Takımı komple pert etme becerisine sahip
İrfan Can arka adaleyi tutarak çıktı.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Erman1903

fb yi yarıştan silin.
Adamlarda bir kondisyoner var düşman başına. Takımı komple pert etme becerisine sahip
İrfan Can arka adaleyi tutarak çıktı.

Novak'da gitti. Genç oyuncuları Gümüşkaya güzel bir gol attı, iş var o çocukta.

Çevrimiçi Sinan23

Danimarka ligindeki oyuncu maaşlarının ortalaması 115 bin euroymuş. Bizim ligde 440 bin euro. Sonuç ortada

Nordsjaelland var bide. Bedava alıp 15-20ye her sene 2-3 adam veren. Rakiplerde Roma ve Kopenhag güçlüydü. Ama Roma nin kadrosu epey kötü ve artık bayatlamış adamlarla dolu. Kopenhag da yaşlandı artık. Hep 35 lik adamlar. Randers ise antremanda 5e2 yapsalar top 10 sn kalmaz oyunda. Helsinki de vasat. Kilit oyuncuları hep yaşlı. Abuk sabuk ülke takımlarına puan verdik.fb şans golüyle önde. Bu puan olayı kapanmaz

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Novak'da gitti. Genç oyuncuları Gümüşkaya güzel bir gol attı, iş var o çocukta.

Helal olsun çocuğa ama aklı varsa oynayabileceği bir takıma gider.
aksi durumda fb de harcanıp gidenler ansiklopedisinde yerini alır.

Çevrimdışı Erman1903

Helal olsun çocuğa ama aklı varsa oynayabileceği bir takıma gider.
aksi durumda fb de harcanıp gidenler ansiklopedisinde yerini alır.

Topla hareketli bir çocuk, savunması da boş değil. Orası kesin, hocası şans veriyor ama kalırsa öğütürler onu.

Çevrimiçi murat

gün Türk futbolu açısından kötü geçse de şampiyonluk adına sürpriz bir takım çıkmazsa rakip görünmüyor.belki biraz trabzon ama onlar sonunu getiremez zaten.ha birde hakemler var rakip olarak.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Chelsea izlemek çok keyifli bu sezon.

Çevrimdışı KAP

Liverpool da eski formuna dönerse şampiyonlar liginden daha zevkli olur PL
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı worns

dinamo kiev, lig maçlarını youtube kanalından yayınlıyormuş. şu an desna maçı var.

Çevrimdışı goktasoktay

Bu hakemlerle nasıl olacak anlamıyorum. Bir takım bu kadar da göz göre göre kayırılmaz. Fener her ikili mücadelede neredeyse faul yaptı. HUM, oyna devam.

Böyle bakınca şüpheye düşüyorum acep bizi de böyle kayırıyorlar mı diye ama yok, bize tam tersi oluyor. Adil olmak neden bu kadar zor ya neden???

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Szalai gerçekten çok iyi oyuncu. Adam her yerde ve sağlam müdahaleleri var.

Çevrimdışı goktasoktay

Net penaltıyı vermedi, gol oldu. Böyle şey yok valla pes!!!

Çevrimdışı goktasoktay

Yuh diyorum! Başka şeyler de diyorum da, hakaret yasak!

Çevrimdışı can1903

Geçen hafta adana, şimdi antalya.

Dün de bize vermediler penaltıyı. Lider Fenerbahçe ama, yersen.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Samet Ç

Net penaltıyı vermedi, gol oldu. Böyle şey yok valla pes!!!
Alıştık artık bir noktaya kadar ittirilmelerine

Çevrimdışı goktasoktay

Ama bunlar temelli ipin ucunu kaçırdılar. Neden para harcıyoruz? Neden transfer yapıyoruz?
Ligde böyle maç kazanıyorlar, sonra Bu …………… ler avrupada bi halt yapamıyorlar farkında değiller.
Ersun un yerinde olsam 2. golün santrasından sonra topu fenere verin, bişey yapmayın, nasılsa hakem yardım ediyor, bi tane daha atsınlar derdim..

Çevrimdışı goktasoktay

Alıştık artık bir noktaya kadar ittirilmelerine
Noktası falan kalmamış artık işin ..kunu çıkardılar. Böyle olmamalı..

Çevrimdışı goktasoktay

Geçen hafta adana, şimdi antalya.

Dün de bize vermediler penaltıyı. Lider Fenerbahçe ama, yersen.
27 nolu oyuncuları, vidayla itişti. Olayın sonrasında vidanın itiştiği adama değil, başkasına sarı kart gösterdi. 27 numaranın sarı kartı vardı. Yersen, papaz eriği…

Çevrimdışı ilhan mansız

Dünkü Fener maçı bizi yönetenlere ibretlik bir ders ama kim ders alır bilemem, adamlar iki tane 16 yaşında çocuk oynatırken altyapıdan hala bir genç çıkaramamak, çıkardığın en iyisinin 22 yaşında olması, hal böyle olunca 35 yaşındaki hamle oyuncusu olarak Mehmet topalı alma kolaycılığına kaçmak, günü belki kurtarırsınız ama belki gelecek biter, fenerin hocasının hamleleri çok başarılı, son iki safraları kaldı zamana yayarak onlardan da kurtulacaktır,,

Çevrimiçi Samet Ç

Trabzon'a verilen penaltı komedi bu penaltıysa dünkü yüzyılın penaltısı. Bizimde net penaltıyı vermeyi bırak pozisyonu incelemek için VAR'a bile gitmeye tenezzül etmiyorlar.
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2021, 19:39:19 Samet Ç ]