Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2362412 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İstiklal marşı ve Kapanış :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı worns

çağdaş hocadan 3 bekliyordum ama 1 de olumlu. fb'de toparlanma emareleri vardı, umutlarını bi hayli zayıflatan bir puan kaybı yaşamalarına sevindim. önlerinde gayet sıkı üç maç daha duruyor. erzurum, agücü kendileri için önemli maçlara çıkacaklar ve formda sayılırlar. sivas da puan bırakabilecekleri bir viraj.

cebimizde ciddi bir kredi oluştu. çıkıp hatay'ı yenip işleri iyice kolaylaştıracağız.

Çevrimdışı Erman1903

Yazdım da silindi be üstad. Çok mesajım silindi şansına küs artık  :by2:

Bir çoğunu sana iş versinler vb komik şekillerde bıraktın birader, adam akıllı yazabiliyorsan yaz silinen boş yaptıkların üzerinden şov yapma.

Geldiğinde yazdığın benim silinen bir mesajım da var onu düzeltip sana tekrar yazayım istersen, ünlü olmak mı istiyorsun?

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Erzurum' un en iyi oyuncusu Emrah Başsan cezalı duruma düştü. Fb maçında yok. Yılmaz vural geldikten sonra top oynamaya başladılar biraz. Çok zor ama belki puan koparabilirler fb' den.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

OptaCan

1 - Alanyaspor - Fenerbahçe maçında en fazla ikili mücadele kazanan ve çalım atan oyuncu Salih Uçan´dı.

Pas %: 89
İkili mücadele: 10/15
Top kapma: 3
Sahipsiz top kazanma: 6
Çalım: 4

Trafo.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çağdaş Atan : Keyif Aldım.

Çevrimdışı Can Sungur

Fenerliler ofsayt değil penaltı kural hatası var diye ağlıyorlar twitterda.

Çevrimdışı tolgakgonul

Beyinleri yok ki  :D Ahmet çakar denilen çakal bunları gazladı

Çevrimdışı Necmi

Loserler artık psikolojik üstünlüğüde aldı
Bu psikolojik üstünlükle erzurumada puan verir bunlar 😂 olmadı ankaragücüne
Hatay maçı önemli kazandıkmı ikisininde pili biter

Çevrimdışı goktasoktay

Psikolojik olarak farkediyor be oyle deme

Erzurum ile bir O beton gibi zeminde oynamak var , birde pamuk gibi zeminde oynamak var

Sivas ile o buzzz gibi Sivas ayazında sert zeminde oynamak var birde düzgün bir zeminde güzel bir havada oynamak var

Biz Sivas ile iceride oynasaydik alırdık o maçı

İyi bilirim o Sivas soğuğunu ben
Soğuk geçti sivasta. Bugün ceketle terledim. Zemini de kötü değil sivasın. Erzurumun zemini rezalet ama bak o konuda haklısın. Bakmadım fikstüre hakkat erzurum maçı nerde fenerin?

Çevrimdışı Necmi

Soğuk geçti sivasta. Bugün ceketle terledim. Zemini de kötü değil sivasın. Erzurumun zemini rezalet ama bak o konuda haklısın. Bakmadım fikstüre hakkat erzurum maçı nerde fenerin?
istanbulda erzurum maçı zaten ilk maçı ocakta oynadılar erzurumda üç tane atmışlar

Çevrimdışı goktasoktay

istanbulda erzurum maçı zaten ilk maçı ocakta oynadılar erzurumda üç tane atmışlar
Erzurum kritik virajda. Kazanmak için ne gerekiyorsa yaparlar diye düşünüyorum. Can havliyle oynayacaklar

Çevrimdışı Erman1903

çağdaş hocadan 3 bekliyordum ama 1 de olumlu. fb'de toparlanma emareleri vardı, umutlarını bi hayli zayıflatan bir puan kaybı yaşamalarına sevindim. önlerinde gayet sıkı üç maç daha duruyor. erzurum, agücü kendileri için önemli maçlara çıkacaklar ve formda sayılırlar. sivas da puan bırakabilecekleri bir viraj.

cebimizde ciddi bir kredi oluştu. çıkıp hatay'ı yenip işleri iyice kolaylaştıracağız.

Ben Fenerin 1B 1M'si rahat var diye bekliyordum son 6 maç kala. Biz de kazanarak geldik artık bundan sonra daha fazlası da olabilir sadece ilk 45 izledim bu işin aslında olmayacağını anlamış ama ıkınan bir takım görüntüsü veriyorlardı. O rakiplerde ayrıca bir sürü kendini göstermek isteyen futbolcu var herkesin gözü üstlerinde olacak futbolcu akıllıdır bilir ne zaman oynayacağını.

Çevrimdışı spiegel

Puan farkı 5 biz niye rakiplerin maçlarını konuşuyoruz. Onlar bizi konuşsun. Rehavet olmadan her maçımızı kazanmak için oynayalım.

Çevrimdışı Necmi

Erzurum kritik virajda. Kazanmak için ne gerekiyorsa yaparlar diye düşünüyorum. Can havliyle oynayacaklar
kritiğimi kaldı üçte üç yapmak zorunda birinde bile puan kaybetse soluğu alt ligde alır önümüzdeki maç erzurum için ligde kalma maçı ve ümidini kaybetmiş fenerle oynayacak

Çevrimdışı Necmi

Puan farkı 5 biz niye rakiplerin maçlarını konuşuyoruz. Onlar bizi konuşsun. Rehavet olmadan her maçımızı kazanmak için oynayalım.
zevk yapmak için 😂

Çevrimdışı Necmi

Ben Fenerin 1B 1M'si rahat var diye bekliyordum son 6 maç kala. Biz de kazanarak geldik artık bundan sonra daha fazlası da olabilir sadece ilk 45 izledim bu işin aslında olmayacağını anlamış ama ıkınan bir takım görüntüsü veriyorlardı. O rakiplerde ayrıca bir sürü kendini göstermek isteyen futbolcu var herkesin gözü üstlerinde olacak futbolcu akıllıdır bilir ne zaman oynayacağını.
artık ıkınmazlar koyverirler 😂
Bir gerçeğide yok saymayalım milli turnuva var milli takım oyuncuları kafalarında bitirdilerse sakatlanmamak için kendilerini çekerler
Bizde skoru bulunca yapıyoruz bunu oyuncular hemen kendilerini bir sonraki maça saklıyor enerjilerini idari kullanıyorlar yakın mücadeleye girmiyorlar karttan kaçınıyorlar buda bize kalp krizli maç sonları izlettiriyor

Çevrimdışı Erman1903

artık ıkınmazlar koyverirler 😂
Bir gerçeğide yok saymayalım milli turnuva var milli takım oyuncuları kafalarında bitirdilerse sakatlanmamak için kendilerini çekerler
Bizde skoru bulunca yapıyoruz bunu oyuncular hemen kendilerini bir sonraki maça saklıyor enerjilerini idari kullanıyorlar yakın mücadeleye girmiyorlar karttan kaçınıyorlar buda bize kalp krizli maç sonları izlettiriyor

Fener topçusu ıkınmaz bu saatten sonra, yoksa beli çıkar  :). İdareli kullanmada çok sıkıntı yok ama biraz kendi kendimize yaşıyoruz o terso durumları, antika değişiklikler falan işler iyi gitmeyince görsek de müdahale etmiyoruz vb. Kendini böyle güvende hissediyor Sergen hoca keçi bir yapısı var, bazı doğru hamleleri yanlışlardan zarar görene kadar keşfedemiyor ya da denemek istemiyor. Bu haliyle de ligin en iyisi ama daha iyi olmamasına mani olan bir şey yok.

Çevrimdışı Necmi

Fener topçusu ıkınmaz bu saatten sonra, yoksa beli çıkar  :). İdareli kullanmada çok sıkıntı yok ama biraz kendi kendimize yaşıyoruz o terso durumları, antika değişiklikler falan işler iyi gitmeyince görsek de müdahale etmiyoruz vb. Kendini böyle güvende hissediyor Sergen hoca keçi bir yapısı var, bazı doğru hamleleri yanlışlardan zarar görene kadar keşfedemiyor ya da denemek istemiyor. Bu haliyle de ligin en iyisi ama daha iyi olmamasına mani olan bir şey yok.
artık bu saatten sonra doğru yanlış yok takım çok eksik kalanla ne yapabilirse onu yapacak içerdeki durumu bilmiyoruz kimin şikayeti var kim doksan dakikayı çıkaramaz yorumda yapamayız her maç bir kaç oyuncu bacağını tutup çıkıyor
Hatay maçını alırsak çok rahatlarız rakiplerden bağımsız olarak umarım herkes bunun bilincinde haraket eder kritik maçlardaki kötü oyuna toslamayız

Çevrimdışı Erman1903

artık bu saatten sonra doğru yanlış yok takım çok eksik kalanla ne yapabilirse onu yapacak içerdeki durumu bilmiyoruz kimin şikayeti var kim doksan dakikayı çıkaramaz yorumda yapamayız her maç bir kaç oyuncu bacağını tutup çıkıyor
Hatay maçını alırsak çok rahatlarız rakiplerden bağımsız olarak umarım herkes bunun bilincinde haraket eder kritik maçlardaki kötü oyuna toslamayız

Sağlam kalanlar en doğru şekilde kullanılacak işte, zaten fazla seçenek kalmadı. Bence Hatay maçında daha düşük takımlarla karşılaşırken girilen zorunluluk stresine gerek yok şu dönemde. Lider olarak çıkar çekinmeden topunu oynarsın, hırslı - istekli ol mücadeleni et kaybedersen de dünyanın sonu olmaz.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Fenerin önündeki 4 maçta da rakiplerin iddiası olacak, hele Erzurum ve Ankaragücü bildiğin ölüm kalım maçına çıkacak. Kazansa bile çok yıpranacaklardır. 4 maçta 5-6 puan falan alıp 3. bitirebilirler. Gs son iki hafta zaten düşmüş Denizli ve muhtemelen son maça kadar bi şekilde kurtulmuş Malatya ile oynayacak onların kaderi de bu hafta ölüm kalım maçına çıkacak Gençler ve haftaya bizimle olan derbide çizilecektir.

Çevrimiçi Samet Ç

Fener tffye başvuracakmış kural hatası var diye kulübü 2-3 tane Twitter trolü yönlendirir hale gelmiş aziz yıldırım iyi gülüyordur bu hallerine  :D

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Fenerin önündeki 4 maçta da rakiplerin iddiası olacak, hele Erzurum ve Ankaragücü bildiğin ölüm kalım maçına çıkacak. Kazansa bile çok yıpranacaklardır. 4 maçta 5-6 puan falan alıp 3. bitirebilirler. Gs son iki hafta zaten düşmüş Denizli ve muhtemelen son maça kadar bi şekilde kurtulmuş Malatya ile oynayacak onların kaderi de bu hafta ölüm kalım maçına çıkacak Gençler ve haftaya bizimle olan derbide çizilecektir.

ikincilik yarışından bize ne  :evillol:

Çevrimiçi levitate

Fener tffye başvuracakmış kural hatası var diye kulübü 2-3 tane Twitter trolü yönlendirir hale gelmiş aziz yıldırım iyi gülüyordur bu hallerine  :D
maç tekrarlanırsa yenilirler sıfır şaka

bipbipbupbup

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Uydurdukları yalanlarla kendi taraftarını kandırmaya devam ediyorlar. Başarı için her yol mübah anlayışıyla hareket ettikleri müddetçe başarı yakalamaları imkansız. Almışlar arkalarına iki hakem eskisini kamuoyundan algı yaratıp maçı tekrarlatmaya çalışıyorlar. Bunlar erzurum maçında da puan kaybedecekler.
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal