Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2357506 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı levitate

Beraberlik de kurtaramadı Erol Bulut'u  :D Bu FB lige havlu attı demek oluyor. Darısı GS'nin başına  :tabe:

https://twitter.com/demarkesports/status/1375108766606188552
BENİ BooğmaG İCİnn Binn DEREDEN ZU GEdİRDİLER, HEBZİNİ İCDİM - erol bulut
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

koca camia cigoladalı baztasız kaldı ah be hocam...
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Beraberlik de kurtaramadı Erol Bulut'u  :D Bu FB lige havlu attı demek oluyor. Darısı GS'nin başına  :tabe:

uyanık emre beşiktaş maçının geçmesini bekledi şimdi nisbeten kolay rakipler var seri yakalarsa kahraman olacak 😂

Çevrimdışı MUSTAFA_

uyanık emre beşiktaş maçının geçmesini bekledi şimdi nisbeten kolay rakipler var seri yakalarsa kahraman olacak 😂
GS'nin peşini bırakmasınlar. Kavgaları devam ediyor. GS başkanı bugün Ali Koç'a dünkü çocuk muamelesi yapmış  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Fener dördüncü bitirecek ligi. Şartlar olgunlaştı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Avcı benzeri; teknik bilgisi iyi fakat insan yönetimi konusunda zayıf bir hocaydı. Karizma olarak da Avcı'nın gerisinde olduğunu söylememiz lazım. Bana göre o sirk benzeri ortamda takımı yarışmacı tutarak çok başarılı iş çıkardı. Bir teknik direktörden ziyade antrenör olarak görüldü ve futbolcular da çok kısa sürede bunun farkına varıp ona göre davrandılar, bu yüzden istediklerini sahaya yansıtamadı. Kadro istikrarı konusunda eleştirilebilir ama yetkisi tam değildi - takımı kuranın da kim olduğunu zaten biliyoruz.

Bana göre bizle oynadıkları maçta doğru bir strateji uyguladı ve ben kendisinin öyle ya da böyle ligi Gs'nin önünde tamamlamasını bekliyordum. Er ye da geç Emre'nin takımın başına geçeceği belliydi, birkaç maç reaksiyon görebiliriz fakat işlerin kötü gitmesi durumunda çok kısa sürede sonunun gelebileceğini düşünüyorum. Ya da baktı olmuyor o bahsedilenler gibi isimli bir yabancıyı getirecektir; gelenin de böyle bir ortamda ne kadar başarılı olacağını hep beraber görürüz.
[ Son Düzenleme: 25 Mart 2021, 22:11:11 Erman1903 ]

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Hirvatistan - Türkiye ümit milli mac ilk yari 3-0 yenik bitirdik, ersinin yedigi goller can sıkıcı 😒
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Her sene bu istatistikte ligin zirvesindeyiz. Bir de bizim maçtan önce teknik direktör değiştirenleri yazsalar onda da zirvede oluruz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Golleri attık ama çok geri çekildik. Rakip son vuruşlarda etkili olsa canımızı yakabilirdi.

https://twitter.com/buzzspor/status/1375867076431216640

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ferdi1903

Çevrimdışı sEuL

Caglar cok kaliteli be, tek basina resmen duvar ordu. Kaan’da iyi oynuyor, daha Merih ve Ozan var. Ust duzey savunma oyuncularimiz var savunmada gercekten.

Caner girdi ama, kesin yeriz bir kac tane simdi

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Mert müldür'de saglam oynuyor. Ugurcan bildigimiz gibi güzel isler yapiyor, Allah nazarlardan saklasin uzun yillar milli takimin 1 numarali kalecisi olabilir. Ridvan neden alinmadi diye cok kizdik umut meraş nedir dedik ama hic sırıtmadı gayet güzel oynadi hem hollanda hem norvec maci. Ridvanda dünkü ümit milli macda cok kötü oynadi, inanilmaz hatalar yapdi. Yusuf yazici ve 35 yasindaki burak avrupaya giderek müthis gelistirmisler kendilerini.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu sefer gidecez galiba dünya kupasına

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Sağlam oynadık valla helal olsun. De bu Norveç Td'si 4-4-2'nin tarih olduğundan bihaber herhalde. Bir de iyi savunma yapıp hızlı çıkan takıma karşı bu taktikle oynuyor. Hadi 4-4-2 oynayacaksın sol kanatta Elyounoussi'nin işi ne. Büyük hayalperestlik.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Sağlam oynadık valla helal olsun. De bu Norveç Td'si 4-4-2'nin tarih olduğundan bihaber herhalde. Bir de iyi savunma yapıp hızlı çıkan takıma karşı bu taktikle oynuyor. Hadi 4-4-2 oynayacaksın sol kanatta Elyounoussi'nin işi ne. Büyük hayalperestlik.

ft ve kendisi kalmış böyle oynayan  :lol:

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Ft olsaydi şuan sıfır puandaydik.

Çevrimdışı Kursad_Duran

Çağlar başka bir seviyenin futbolcusu olmuş. Yakında van Dijk seviyesine bile gelebilir. Merihle beraber rahat bir 7-8 yıl bizim defansı oluştururlar.

Çevrimdışı Erman1903

Hikmet hoca gelmeden önce Ankaragücü'nün başında bir enayi kuş vardı, o da kadrosuna bakmadan 4-4-2'yi bir de yanlış şekilde oynatıyordu.

Terim geçen sezon Kayseri'nin 8 kişi kaldığı o utanç akşamında faal teknik direktörlüğü bıraktı. Şu anda kendisi yerine Yossi Terim mücadele ediyor ama sezon sonu geldiğinde taraftarları uyanır. Camiasını yangın yerine çevirdiğinde şimdi maklube tepsisine şevkle vurulan kaşık sesleri kesilecektir. Kendisi çok yaşlı biri bu yüzden geçmişe özlemle 4-4-2 vb nostalji yapmasını normal karşılamak lazım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hikmet hoca gelmeden önce Ankaragücü'nün başında bir enayi kuş vardı, o da kadrosuna bakmadan 4-4-2'yi bir de yanlış şekilde oynatıyordu.

Terim geçen sezon Kayseri'nin 8 kişi kaldığı o utanç akşamında faal teknik direktörlüğü bıraktı. Şu anda kendisi yerine Yossi Terim mücadele ediyor ama sezon sonu geldiğinde taraftarları uyanır. Camiasını yangın yerine çevirdiğinde şimdi maklube tepsisine şevkle vurulan kaşık sesleri kesilecektir. Kendisi çok yaşlı biri bu yüzden geçmişe özlemle 4-4-2 vb nostalji yapmasını normal karşılamak lazım.
Şimdi sustuklarına bakma sen. Ligden kopana kadar ses yükseltmiyorlar sadece. FT hayranları bile anladı artık teknik direktör yüzünden bu halde olduklarını. Yönetim ile birlikte paket yapacaklar sezon sonunda  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Şimdi sustuklarına bakma sen. Ligden kopana kadar ses yükseltmiyorlar sadece. FT hayranları bile anladı artık teknik direktör yüzünden bu halde olduklarını. Yönetim ile birlikte paket yapacaklar sezon sonunda  :tabe:

Tabi canım şu anda her şey normalmiş gibi devam ediyorlar. Dediğim gibi ben o maçta Umut Bulut'un golü gelince Terim'in yüzünde kariyerinin sonuna geldiğini anlamış bir adam gördüm. Giderse bir daha geri gelemeyeceğini biliyor bu yüzden zehir zemberek şeyler söyleyecek ve herkesi suçlayacaktır diye tahmin ediyorum. Onun gibi egolu adamlar için en başta 'Ben' gelir, camia falan hikaye. Başkan olsun falan gibi şeyler konuşuyor bazı taraftarları ama bana göre mümkün bir şey değil, o yüzden tazminatını bile alabilir diyorum :)
[ Son Düzenleme: 27 Mart 2021, 23:24:07 Erman1903 ]