Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2356236 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ilhan mansız

İNŞALLAH BİZ ŞAMPİYON OLACAĞIZ BU BİZİM HAKKIMIZ

Çevrimdışı Çağrı Öz

Sonraki maçta Hatay'a da puan kaybedecek düdük makarnaları. Bittiler bu akşam.

Çevrimdışı goktasoktay

Korku kimsede yok zaten ama ben bizimkilerin iştahlı oynayacağını tahmin ediyorum.
İştahlı ve topa sahip olarak kabus gibi fenerin üzerine çökelim. Hiç acımadan bam bam bam geçelim.

Çevrimdışı celiker1

Rizespor'un son 2 haftada 6 puan almasıda değerli.2-3 galibiyet daha alıp bizim maça kadar tamamen hedefsiz kalması iyi olur
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı ilhan mansız

fener bu saatten sonra olsa olsa sanal pokemon olur. Sergen İNŞALLAH affetmez

Çevrimdışı caner.eryigit

Çok yazdık burada neymiş vinner larmış.
İttire ittire buraya kadsr çok zıpladınjz sarı gelinler patlayacağınız dün gibi belliydi.
Şu maçtan snr da hakeme giydirdi çakma imPARAtor beter olun beter.
Fb maçı resmen şampiyonluk maçına döndü yen bitir işi Beşiktaşım

Çevrimdışı ilhan mansız

Sonraki 4maçta Hatay'a da puan kaybedecek düdük makarnaları. Bittiler bu akşam.
+1903, zaten zorla oynuyorlardı,,

Çevrimdışı ilhan mansız

Çok yazdık burada neymiş vinner larmış.
İttire ittire buraya kadsr çok zıpladınjz sarı gelinler patlayacağınız dün gibi belliydi.
Şu maçtan snr da hakeme giydirdi çakma imPARAtor beter olun beter.
Fb maçı resmen şampiyonluk maçına döndü yen bitir işi Beşiktaşım

fener maçını inşallah kazanacağız, fakat olur ya ters bir sonuçta sakın düşmeyin, bu saatten sonra tüm avantaj bizde ve SERGEN bu psikolojiyi çok iyi bilir, bu saattten sonra eleştiriyi bırakın en iyi sol bek NSKALA   :ok:

Çevrimdışı Erman1903

İştahlı ve topa sahip olarak kabus gibi fenerin üzerine çökelim. Hiç acımadan bam bam bam geçelim.

Ben çok abartmadan ama klasik oyunumuzdan da taviz vermeden oynamamızı isterdim ama artık karar hocanın. Maç planı ne olursa olsun bizimkiler iştahlı olacak diye tahmin ediyorum, Fener'de son bir gayret mücadelesini verecek. Kontrollü başlayabiliriz ama bence skorlu bir maç olacak, bu tahmin işlerinde iyi değilim ama maçlarımız son zamanlarda hep gollü ve keyifli geçti. Durağan bir maç beklemiyorum.

Çevrimdışı Karabay

Maç sonunda terim rakiplerin sürekli yerde yatıp zaman geçirmesinden şikayet ediyor. Kendisine bizim maçlarda ebue denen zavallının yerden kalkamadığı görüntüleri hatırlatırım. Yerden kalkmamayı en iyi yine kendisi bilir. Ağzıma ne hakaretler geliyorda neyse...

Çevrimdışı ilhan mansız

Maç sonunda terim rakiplerin sürekli yerde yatıp zaman geçirmesinden şikayet ediyor. Kendisine bizim maçlarda ebue denen zavallının yerden kalkamadığı görüntüleri hatırlatırım. Yerden kalkmamayı en iyi yine kendisi bilir. Ağzıma ne hakaretler geliyorda neyse...
HİÇ UĞRAŞMA KARDEŞİM, MUHATAP ALMAYA DEĞMEZ, O KADARÇOK GÜNAHLARI VAR Kİ,,

Çevrimdışı ilhan mansız

burada yazıyorum biz kazanırsak 85 milyon sevinecek BEŞİKTAŞ HAKETTİ, herkes biliyor, 

Çevrimdışı Çağrı Öz

Fatih Terim o kadar boş bir insan ki sırf Falcao gol attı diye çift forvete geçti. Kayserispor maçında 1 hafta önce hatırlarsanız Kayseri yenilir demiştim ama  maçın hemen öncesinde kadroyu görünce küçük bir ihtimal puan alabilirler dedim. Aslında o maçtaki beklentimin sebebi çift forvet oynayacak olmalarındandı yani bu akşam ki durumları. O maçta Kayseri yetenek fakiri takımıyla az sayıda girdiği pozisyonları harcayınca olmadı ama döndü dolaştı burda oldu.

Yahu sen kimsin çift forvet oynuyorsun. Bu ligin en önemli defansif orta sahaları bizde olmasına rağmen biz bile böyle bir şeye girişmiyoruz. Bu adam bu kafayla bu zamana kadar nasıl gelmiş.

Adam yatalak futbolcusu gol attı diye sistemini kökünden değiştirdi. Akıl alır gibi değil dümdüz amatör.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ilhan mansız

Muslera çok iyi. Öyle böyle değil. Tek başına takım  :)

https://twitter.com/PozitifSport/status/1372990276931829760
çok iyi kalecidir kendisi ,, puahahaha  :D

Çevrimdışı Erman1903

Muslera çok iyi. Öyle böyle değil. Tek başına takım  :)

https://twitter.com/PozitifSport/status/1372990276931829760

Heheh, sözleşme imzalattırdık işte fena mı. Övgü denilen şeyin daha şu hayatta bir işe yaradığını görmedim. Her maçı da o alamaz, bir kere bu adamlar haramzade Allah'ın adaleti diye bir şey var. Gördük işte Rizeye sjsjdsthdd yaptılar başlarına aynısı geldi. Mustafa'nın yüzde yüz karttan cezasını indirttin ne oldu bak Mustafa'ya. Amatör gibi gezinip kaleciye omuz atıyor, eller kollar saçma sapan yerlerde.

Çevrimdışı ilhan mansız

Heheh, sözleşme imzalattırdık işte fena mı. Övgü denilen şeyin daha şu hayatta bir işe yaradığını görmedim. Her maçı da o alamaz, bir kere bu adamlar haramzade Allah'ın adaleti diye bir şey var. Gördük işte Rizeye sjsjdsthdd yaptılar başlarına aynısı geldi. Mustafa'nın yüzde yüz karttan cezasını indirttin ne oldu bak Mustafa'ya. Amatör gibi gezinip kaleciye omuz atıyor, eller kollar saçma sapan yerlerde.
Mustafanın olayı imza atana kadardı, onun pili çoktan bitti  :ok:

Çevrimdışı Çağrı Öz

Muslera'nın yediği ikinci golde top yanından yuvarlandı gitti. Rizeli oyuncu defansın hatasından yararlanmasına rağmen yanlış bir yerde çok da iyi vuramadı ama gol oldu.

Bir oyuncuyu ne kadar översen o kadar batırıyor. Necip ve Larin hariç  :lol:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mustafa > Aboubakar diyen aşırı renkli yorumcular yine patladı. (Uğur Karakullukçu'ya ithafen)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Ulan gs durup dururken feneri iştahlandırdın 😳
Şimdi yenildiklerinde ağır yıkım  olacak ne güzel kabullenmişlerdi 😂