Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2355736 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Çağrı Öz

Skorlara aldanıyorsunuz. Şu an bu takımın her maç potansiyel bir puan kaybetme durumu var. Göstere göstere geliyor ama henüz takımını bulmadılar. İlk yarının başındaki Fenerbahçe'ye benzer bir düşüş evresindedir.

Şurda yazılanlardan sonra işi gücü bırakıp maça bakayım dedim, ikinci yarı açar açmaz Erzurum üç net gol pozisyonu kaçırdı kapattım. Bu takımda sevimsiz bir şeyler var, Fener'den de aynı hissiyatı alıyordum adını koyamıyorum ama birkaç haftaya aslına rücu eder.

Lig sonuna kadar puan kaybetmeyeceği iddia edilen winırspor şu mesajı yazdığım günden beri 8 puan kaybetti.

Bu iş bu kadar.

Çevrimdışı ilhan mansız

BİZİM BU KADAR DANDİK BİR TAKIMLA YARIŞIYOR GÖRÜNMEMİZİN TEK NEDENİ BUNLARIN LOBİSİ BAŞKA BİR ŞEY YOK,,

Çevrimdışı celiker1

Lig sonuna kadar puan kaybetmeyeceği iddia edilen winırspor şu mesajı yazdığım günden beri 8 puan kaybetti.

Bu iş bu kadar.
Tebrik ederim :ok:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ilhan mansız

Çevrimdışı celiker1

İmPARAtorun saçma değişıkliklerini ve Onyekuru'suz maça başlamasını kaç tane adına gazeteci denilen şahıs eleştirecek bakalım
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Sosyal medyam yok lütfen komik resim atar misiniz bana
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Çağrı Öz

Çevrimdışı Erman1903

Bu iş bu kadar.

Helal olsun, hem de hakemlere rağmen.

Çevrimdışı ilhan mansız

İmPARAtorun saçma değişıkliklerini ve Onyekuru'suz maça başlamasını kaç tane adına gazeteci denilen şahıs eleştirecek bakalım
hiç önemi yok,,,,

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ver müzüğü , ver müzüğü :kop: :kop: :kop:

Facebook hesabımda paylastim burada da paylaşayım
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı Öz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA SÜPERRRRRRRRR
YES BE YESSSS. İŞTE BU KADAR HAHAHAHAHAHAHAH.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Bu noktadan sonra yapılacak iki şey var.

Fenerbahçe maçında kontrollü oyun oynayıp sonuca gideceğiz.

G.saray maçında ise ilk dakikadan itibaren Allah ne verdiyse pata küte gireceğiz. Akın akın saldırmamız lazım o maçta. Karşı koysunlar da görelim  :photo:

Çevrimdışı ilhan mansız

Bu noktadan sonra yapılacak iki şey var.

Fenerbahçe maçında kontrollü oyun oynayıp sonuca gideceğiz.

G.saray maçında ise ilk dakikadan itibaren Allah ne verdiyse pata küte gireceğiz. Akın akın saldırmamız lazım o maçta. Karşı koysunlar da görelim  :photo:
aynen sakin sakin, Sergen reis ellerini ovuşturmaya başlamıştır, 35 tane topçu oaldı bu iki dandik takım ama Allahın izniyle biz şampiyon olacağız

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

aynen sakin sakin, Sergen reis ellerini ovuşturmaya başlamıştır, 35 tane topçu oaldı bu iki dandik takım ama Allahın izniyle biz şampiyon olacağız

Bu maçtan sonra muhtemelen kontrollü oynamayı düşünürüz ama Fener derbileri uzun zamandır hep gollü geçiyor.

Çevrimdışı ilhan mansız

inanılmaz bir sezon yaşanıyor, Sergen resmen savaşıyor ve tkım çok şükür karşılık veriyor çok acayip, hiç parasız ölümüne mücadele ,,

Çevrimdışı ilhan mansız

Bu maçtan sonra muhtemelen kontrollü oynamayı düşünürüz ama Fener derbileri uzun zamandır hep gollü geçiyor.
korkacak bir şey yok, milyonların gözünde zaten şampiyonuz, inceldiği yerden kopsun,,

Çevrimdışı Erman1903

korkacak bir şey yok, milyonların gözünde zaten şampiyonuz, inceldiği yerden kopsun,,

Korku kimsede yok zaten ama ben bizimkilerin iştahlı oynayacağını tahmin ediyorum.