Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2351981 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimiçi levitate

bunlar niye irfan'ı aldı şimdi? gs'nin istediği adamı alınca direk ligi mi veriyorlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Galatasaray Gedson Fernandes'i kiralamış çok iyi transfer
ben pek bir numarasını göremedim :ı
bipbipbupbup

Çevrimiçi COB

Irfan net iyi transfer. Eğer söylendiği gibi 7 milyon + Deniz ve Tolga ile bitmiş ise akıllıca olmuş.

Aldıkları stoperi de çok beğendim. Mesut oynamaya geliyorsa şampiyon yapar.

Şu dakikadan sonra Feneri ya Erol hoca yada huzursuzluk durdurur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Irfan net iyi transfer. Eğer söylendiği gibi 7 milyon + Deniz ve Tolga ile bitmiş ise akıllıca olmuş.

Aldıkları stoperi de çok beğendim. Mesut oynamaya geliyorsa şampiyon yapar.

Şu dakikadan sonra Feneri ya Erol hoca yada huzursuzluk durdurur.
Geçen sene GS için de öyle söyleniyordu. Transfer yapanı şampiyon yapmıyorlar. İsimler değil oyuncular oynuyor. Kim daha fazla ister ve mücadele ederse onun olacak kupa. Her iki rakibimizin de birbiriyle kapışması her türlü işimize geliyor. İrfan için konuşulan rakamlar haddinden fazla. Asıl sorulması gereken soru bu limit denen illet neden var?

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mellfred

rakipler iyi transferler yaptılar
fener iki net ortasaha ve stoper aldı
cinconun aldığı oyuncular soru işareti ama onyejuru gelir gelmez iş yaptı

Çevrimdışı Çağrı Öz

Winner fenerim'e bak ne biçim para harcıyor helal   :kop:

Ali Koç baba parasıyla kendini ispat çabasına girmiş. Son şansıydı artık elinde ne var ne yoksa koymuş ortaya. Trolleri de sosyal medyada bu eli bolluğun baskısı altına almaya çalışıyor rakipleri ama şu ana kadar pek sallayan olmadı. 9 puan gerideki TS bile şampiyonluk hayalleri kuruyor. Kimse sallamadıkça daha da iplerini koparıyorlar. Görelim bakalım para bu defa işe yarayacak mı   :photo:

Çevrimdışı MUSTAFA_

22. haftanın ardından oluşan puan durumu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

Gs boupendza ile anlaşmak üzereymiş.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi COB

Geçen sene GS için de öyle söyleniyordu. Transfer yapanı şampiyon yapmıyorlar. İsimler değil oyuncular oynuyor. Kim daha fazla ister ve mücadele ederse onun olacak kupa. Her iki rakibimizin de birbiriyle kapışması her türlü işimize geliyor. İrfan için konuşulan rakamlar haddinden fazla. Asıl sorulması gereken soru bu limit denen illet neden var?

Orası öyle, tabiki çok isteyen ve mücadele eden kupayı alacak. Irfan benim gözümde Avrupa'nın kalburüstü takımlarında banko oynayabilecek yeteneğe sahip ve febeye gitmesine sevinmedim. Mesut ayrı bir olay ve dediğim gibi buraya Falcao gibi oturmaya değil de oynamaya gelirse, bu ligin içinden geçebilecek kapasitede. Tabi tüm bu meseleyi Erol Bulut nasıl idare eder, orası muamma.

Bizim avantajımız güçlü oyun ve kolej takımı havamız. Oyun olarak hertürlü daha iyiyiz.

Gese bu yarışta ancak medya ve Terim sayesinde kalır.

Çevrimiçi levitate

fb salaklıkta sınır tanımıyor

gs ilgileniyor diye benteke almaya çalışıyorlar hahah
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

fb salaklıkta sınır tanımıyor

gs ilgileniyor diye benteke almaya çalışıyorlar hahah
GS'ye şampiyonluğu kaptıracaklar herhalde. Van Persieleri elimizden almışlardı da ne oldu  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

GS'ye şampiyonluğu kaptıracaklar herhalde. Van Persieleri elimizden almışlardı da ne oldu  :D

kendilerini uyutsunlar böyle eğlenelim az :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Fener Dzeko'yu da alırsa yuh derim

Çevrimdışı MUSTAFA_

kendilerini uyutsunlar böyle eğlenelim az :D
Ben eğlenmiyorum. Ülkenin parasını harcıyorlar. Yarın kulüpler batacak. Bu pislik çukuru sonsuza kadar devam etmez. Eğlence sektörü dünyada küçüldü. Hiçbir büyük takım transfere bu kadar para gömmedi. Her transfer döneminde sıfırdan kadro kurduruyorlar. Çok saçma şeyler oluyor. Siyasiler oy bekliyorlar FBlilerden herhalde.

https://twitter.com/alperbah/status/1355979022614847495

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Fener Dzeko'yu da alırsa yuh derim
Gerçi bunlar alır şunların yaptığını biz yapsam federasyon çoktan bitmişti tepemize. Yine de bir tek Hulk transferi ile bu ligi şampiyon bitirirdik.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gerçi bunlar alır şunların yaptığını biz yapsam federasyon çoktan bitmişti tepemize. Yine de bir tek Hulk transferi ile bu ligi şampiyon bitirirdik.
Bunlar gözlerini çok karartmışlar. Bunları geçmek çok zevkli olacak ama TFF faktörü var. Yönetim de her şey hakkında konuşurken bunlar hakkında konuşmuyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Bunlar gözlerini çok karartmışlar. Bunları geçmek çok zevkli olacak ama TFF faktörü var. Yönetim de her şey hakkında konuşurken bunlar hakkında konuşmuyor.
İş sahada bitse geçersin bir şekilde de kaç haftadır hakemler on numara beş yıldız koruyor adamları rezalet oynarken kazanıyorlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İş sahada bitse geçersin bir şekilde de kaç haftadır hakemler on numara beş yıldız koruyor adamları rezalet oynarken kazanıyorlar.
Sezon sonunu bekleyeceğim. Belki o zamana kadar beklemeyiz. Yönetim tarih yazıyor. Sona yaklaştılar...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Sezon sonunu bekleyeceğim. Belki o zamana kadar beklemeyiz. Yönetim tarih yazıyor. Sona yaklaştılar...
Sene sonu her türlü kongre olacak orası garanti

Çevrimdışı can1903

Valla baba parası, lobi, siyaset falan hiç o toplara girmiyim. Adamlar her şeyi deniyolar şampiyonluk için burası türkiye ligi gücü yeten her türlü pisliği çakallığı yapıyor.

Ama bana kalırsa en büyük rakibimiz GS olacak, FB kaosa sürüklenicek gibi. GS ise Muslera dönüşüyle zaten fark yaratmıştı. Şimdi Gedson ve Onyekuru bu ligin bugu olacak adamlar. Aldıkları forvette iyi çıkarsa en büyük rakip onlar.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..