Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2352866 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gerçekten katkı alamayacağımız bi oyuncu transfer etmeye gerek yok. İkinci yarı lig çok başka olacak, bir adam tek başına maç aldı bugün antep deplasmanında.
Ben 6 hakemin maçı yönettiğini sanıyordum  :alala:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Lucescu1903

Gerçekten katkı alamayacağımız bi oyuncu transfer etmeye gerek yok. İkinci yarı lig çok başka olacak, bir adam tek başına maç aldı bugün antep deplasmanında.

Maçı alan VAR hakemleri olmasın  :alala:

Çevrimdışı can1903

Hakem zaten rezaletti de benim demek istediğim olay katkı yapacak transfer yapmamız lazım anlatmak istedğim bu  :busted_cop:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hakem zaten rezaletti de benim demek istediğim olay katkı yapacak transfer yapmamız lazım anlatmak istedğim bu  :busted_cop:
Senin demek istediğini anladık zaten. Bizde bireysel gol atacak oyuncular var ama takım oyunu daha ön planda bir takımız. Sıkışan maçları açacak oyuncuya tabiki ihtiyacımız var.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Lucescu1903

Hakemler rezalet değil bilakis kurnaz,zeki.VAR hakemlerinde iş bitiyor hulk alacağına 2-3 VAR hakemi al senin maçlarında da rakibin poposunu kim kardashian poposu yapsın golleri geçerli saysın havadan 3 puanları kap. :)

Çevrimdışı Lucescu1903

Geçen sene yediğimiz golde VAR'da roco'ya kundura giydirmişlerdi.

Çevrimdışı goktasoktay

Maci alan aslinda kaleci, baska bir kaleci olsaydi net 4-5 yemisti simdiye kadar. Cikarilmayacak toplari cikarti
Sorma ya.  Geçti yine kaleye

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Allah kahretsin böyle bir ülkede doğduğuma. Hiç bir şeyi adaletli ve düzgün değil. Transferiyle mi uğraşalım hakemleriyle mi uğraşalım algıcılarıyla mı uğraşalım

Çevrimdışı goktasoktay

İşte, bizim maçta ofsayt dediler, bugün değil. Formaya göre kararlar değişiyor nasıl oluyorsa..

Çevrimdışı Erman1903

Antepli oyuncun ayağına bak yılan olmuş  :kop:

Var sisteminde renkli isen olay basit. Böyle çelimsiz kenar forvetlerini alıp dolduracan takıma alayını kral yaparlar. Bu lig bir harika dostum.

Bunlar önümüzdeki sezon slim fit forma pembe tayta bile geçebilir tam fayda için şaşırmayın.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Gerçi bizim buradaki doğrucu davutçulardan ses yok, Beşiktaş aleyhine bir şey olunca hemen atlarlar lafa.

Çevrimdışı Lucescu1903

Var sisteminde renkli isen olay basit. Böyle çelimsiz kenar forvetlerini alıp dolduracan takıma alayını kral yaparlar. Bu lig bir harika dostum.

Bunlar önümüzdeki sezon slim fit forma pembe tayta bile geçebilir tam fayda için şaşırmayın.

Bu düzene dur diyecek bir baba yiğit çıkmıyorsa ben ordaki düzenden de şüphelenirim.Bizim gördüğümüz şeyleri yöneticiler,medya görmüyor mu ? Kimseden çıt çıkmıyor.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Onyekuru ve Muslera takımlarının kalitesini 2 tık artırdı resmen. Hele hele Muslera.. Adam resmen tek başına takım gibi oynuyor. 21. yy' da Türkiye' de oynayan en iyi kaleci.

Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Başka yolu yok.

Çevrimdışı Erman1903

Bu düzene dur diyecek bir baba yiğit çıkmıyorsa ben ordaki düzenden de şüphelenirim.Bizim gördüğümüz şeyleri yöneticiler,medya görmüyor mu ? Kimseden çıt çıkmıyor.

Sosyal medya bunlar için en iyi ortam, Sergen hoca da bu konularda çok dobra birisi bu yüzden şanslıyız. Komple düzen zor değişir biraz bu ülkede. Futbolun çok ilerlemesi lazım ve o düzenin değişmesinden daha da zor gözüküyor.

Çevrimdışı worns

ts bakasetas'ı alıyor diyorlar, beğendiğim bir oyuncu.

Çevrimdışı worns

bi ara bizimle de yazılan adolfo gaich benevento'ya gitmiş. ara ara izlemeye çalışıyorum, serie a'da ilk sezon ve inzaghi 3lüsüyle fena gitmiyor.

Çevrimdışı Erman1903

Herkes saldırıyor bu sıra transfere, iş yapan oyuncu.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Herkes Diagne transferine şaşırmış.. Kağıt üzerinde istatistikleri iyi bir oyuncu. Alıcısı olması normal

Çevrimdışı sEuL

Yunus Malli ve Bakasetas icin kap'a aciklama yaptilar sanirim. Sosyal medyada birde Hatay'in forveti Boupendza icin girisimleri oldugu yaziliyor. Ligde limite takilan ve parasi olmayan tek takim biziz sanirim
[ Son Düzenleme: 30 Ocak 2021, 08:41:32 sEuL ]

Çevrimdışı blackeagle35

İrfan daha Gençler'de Türkiye Kupası'nda yeni yeni süre alırken alınması gerektiğini burada yazmıştık ama 10 milyon falan nasıl paralar aklım almıyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İrfan daha Gençler'de Türkiye Kupası'nda yeni yeni süre alırken alınması gerektiğini burada yazmıştık ama 10 milyon falan nasıl paralar aklım almıyor.
Sonraki satıştan pay ve oyuncu takası da var üstelik Ülkedeki menajerler iyi çalışıyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

başaka ne yapmışlar öyle ya.  :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

başaka ne yapmışlar öyle ya.  :)
Aykut Kocaman geliyor. Artık defansif futbola bu kadar gol yemezler.

Beşiktaş Tarihi
★★★