Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2355506 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Çevrimdışı kahyaoglueren

Stoperin müdahalesine bak. Sutu yokken berabere oldu.

Çevrimdışı ilhan mansız

sivas baktı fener ayakta duramıyor, penaltı yaptırdı :D, bu çöp takımın bizimle yarışması imkansız, tabi normal şartlarda, şu maça bir bakın, maçın temposuna dikkat edin, sivasın yalandan oyununu iyi izleyin, bir de 2 saat önceki bizim maçı gözünüzün önüne getirin,,

Çevrimdışı can1903

Hakan arslan komedi stoperin müdahele daha komedi
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ilhan mansız

stoper bir önceki pozisyonda da koşmayarak fenerli oyuncuyu birebir bıraktı, maçın temposuna ve sivaslı oyuncuların yalandan mücadelesine özellikle dikkat edin, maçı fenere verecekler ama fener o kadr berbat ki bakalım nasıl olacak  :D 

Çevrimdışı ilhan mansız

topu nasıl yalandan kaptırdığını gördünüz değil mi? bizim maçta hırsından sağa sola tekme savuran adamın yaptığına bak,,

Çevrimdışı Sinan23

Hakan sadece o pozisyonda değil bbirkac pozisyonda rahat kontra iken pas vermedi. Bir tanesini taca diğerinde ise rakip 10 kisiyken kaleciye attı. Bu arada tipi bozuk hakem kaç tane kartı ve faulü yedi. Her zamanki eyyamini yapiyor. Ligin en korumalı hakemi.

Çevrimdışı GreenBook

Fenerin kardeş takımı olarak bilinen Sivas giderayak kıyağını yaptı desenize devamı gelir gibi Sivas üzmez feneri bu akşam

Çevrimdışı levitate

sivas baktı fener ayakta duramıyor, penaltı yaptırdı :D, bu çöp takımın bizimle yarışması imkansız, tabi normal şartlarda, şu maça bir bakın, maçın temposuna dikkat edin, sivasın yalandan oyununu iyi izleyin, bir de 2 saat önceki bizim maçı gözünüzün önüne getirin,,
imza
bipbipbupbup

Çevrimdışı ilhan mansız

robin yalçın ın pelkas a kafayla yaptığı assist, yine sivas hücum ederken aynı oyuncunun fenerli novak ile yaptığı komik ikili mücadele  :D

Çevrimdışı can1903

Kaçan pozisyona bak, kaleye tuttur bari
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

ahahahaha bomboş pozisyonu yediler

Çevrimdışı Çağrı Öz

"Geniş kadrolu" F.bahçe'de oyuna Caner giriyor. Geniş kadroya bak.

Gel de sinirlenme.

Çevrimdışı ilhan mansız

bu maçın oyun hızını ölçüp, Beşiktaş sivas maçı ile karşılaştırmak lazım, ayrıca gerçekten merak ediyorum bu maçta kaç tane ikili mücadele oldu?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Çağrı Öz

Sivas galibiyeti kaçırdı. Enayiliklerine doymasınlar.

2 saat önce Beşiktaşlı oyuncular doping yapıyor muhabbeti dönen A.tu'daki angutlar ne yapıyor acaba.

Çevrimdışı Sinan23

Net şike var. Goiano neden yedek. Robin kaç kere sagbek olmuş. Hakan neden kariyerinin en kötü topunu oynadı. Gradel de öyle. 15 yaşından beri böyle oynamamistir. Hakan dururken fajr neden çıktı.

Çevrimdışı goktasoktay

bu maçın oyun hızını ölçüp, Beşiktaş sivas maçı ile karşılaştırmak lazım, ayrıca gerçekten merak ediyorum bu maçta kaç tane ikili mücadele oldu?
Sivasta yaşıyorum. Sivas maçında sivas tribününde olanların %80 i fenerli. Sen ordan pay biç. Başkanları fb kongre üyesi (diye biliyorum). Yine iyi, puan aldılar bari.
Bizle oynadıkları hırsı bekleme, tabatayı aldığımız sezonki şampiyonluktan beri bize bilenmiş durumdalar. Bakma mesele taç değildi aslında. Ondandır bu kadar hoplamaları.

Çevrimdışı goktasoktay

Net şike var. Goiano neden yedek. Robin kaç kere sagbek olmuş. Hakan neden kariyerinin en kötü topunu oynadı. Gradel de öyle. 15 yaşından beri böyle oynamamistir. Hakan dururken fajr neden çıktı.
Bir üstteki postta yazdım nedenini

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ocak 2021, 21:08:34
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Fener balonu daha çok patlayacak. Bu daha başlangıç.

Fener balonu daha çok patlayacak. Bu daha başlangıç.

Hiçbir şey oynadıkları yok zaten :D

Çevrimdışı ilhan mansız

Sivasta yaşıyorum. Sivas maçında sivas tribününde olanların %80 i fenerli. Sen ordan pay biç. Başkanları fb kongre üyesi (diye biliyorum). Yine iyi, puan aldılar bari.
Bizle oynadıkları hırsı bekleme, tabatayı aldığımız sezonki şampiyonluktan beri bize bilenmiş durumdalar. Bakma mesele taç değildi aslında. Ondandır bu kadar hoplamaları.
fener o kadar kötü ki sivas yenilmeyi başaramadı  :D

Çevrimdışı goktasoktay

fener o kadar kötü ki sivas yenilmeyi başaramadı  :D
Buna da katılırım

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

feneri hala ciddiye mi alıyorsunuz yahu. bizim asıl rakibimiz gs. bu çirkeflere dikkat etmek lazım.