Falcao transferinin burada övüldüğünü hatırlıyorum, kimler övdü onu hatırlamıyorum.
N'koudou 2 sene top oynamadı, Mesut da 2 senedir top oynamıyor. Hatta son 1 senedir takımla antrenmanlara bile çıkmıyor.
Türk takımlarının artık 32-33 yaşındaki kendini kanıtlamış adamlara değil, 22-23 yaşında kendini kanıtlayacak adamlara yönelmesi lazım.
N'koudou transferi büyük bir hataydı, ama belli bir strateji içinde anlaşılabilir.
Ama bu Mesut transferinin izahı yok.
Falcaoyu övenlerin isimleri hafızamda övenlerden biri sensin ama içinde ben yokum dediğim gibi ben çaktılar kronik sakat dedim asıl yaşı 35 dedim 1 sene önce şimdi 34 gözüküyor esas yaşı 36.Falcaoyu da geçen sene övdün diye kesin konuşmadan önce bana sorsan daha iyi olur sana övüp övmediğimi söylerim zaten.
Özilin maçlara çıkmama sebebi sakatlık değil n'koudounun ki sakatlıktı.Ne fark var dersen gomez de bize gelmeden önce oynamıyordu doğru düzgün bize gelip yaptıkları ortada neden yıldız oyuncu.
Arada yıldız oyuncu da almak gerekiyor.Kadroyu askerler ile dolduramazsın general,paşada şart.Bak biz misal takımda general eksikliğini hissediyoruz savaşıyoruz genç oyuncular var iyiyiz ancak kilidi acacak bir talisca olsa müthiş olmaz mı ?
Sahada yaş oynamıyor atiba 38 yaşında yaptıkları ortada yeter ki sakat olmasın.
N'koudou transferi hatanında üstünde 2 sene sakatlıktan yatmış adamın %50' bonsersivisine 4.5 milyon € vermek maaş olarakta 1.7-2 arasında maaş vermek akli dengesi yerinde olanın yapacağı bir transfer değildi bu neyse ki o akli dengeleri yerinde olmayan adamlardan kurtulduk.
Ben başarılı olacağını düşünüyorum inşallah olmasın orası ayrı.Form geçici klas kalıcıdır atacağı 2 tane ara pası ile fener havadan 6 puan almasın tek temennim o.