Yıllardır bu ligi seyrederim. Artık neyin ne olduğunu çok rahat görebiliyorum. Normalde bazen takımlar ittirilerek lig hizada tutulur. Bazen de hata gibi görünen kararlar ile sonuçlara etki edilmeye çalışılır. Ancak bugün yaşanan şey bir hakem faciası değil bir meydan okumaydı. Uzun zamandır bir hakemin bu denli çığrından çıktığına şahit olmamıştım. Bu denli rezil olmayı göze almışsanız eğer bunun devamını da getirisiniz. Yani bu gece burada bitmeyecek muhtemelen. Bu kararların devamı gelecektir. Mesela g.saray'ın belli şampiyonluklarında da böyleydi. Hiçbir şekilde bu işin ardı arkası kesilmez. Büyük bir tepki verilip TFF ve MHK yapısı değiştirilemezse yolun sonu kötü görünüyor.
Açıkcası mevcut Beşiktaş'ın hakeme rağmen başarılı olabileceğini düşünmüyorum. Hatta bırak Beşiktaş'ı bu ligin karması bile hakeme rağmen başarılı olamaz.
Bu noktadan itibaren yapılabilecek tek şey oradaki hastalıklı yapının değişmesi için uğraşmaktır. Çok dikkatli olunmalı ve sürekli bu yönde çalışılmalıdır. Gerekirse diğer kulüplerle ortak hareket edilmelidir. Mevcut TFF ve MHK sandığımızdan çok tehlikeli bir noktadaymış. Haluk Ulusoy dönemindeki cüretkarlığın aynısını gördüm bu akşam sahada.
Beşiktaş Yönetimine çok fazla iş düşüyor. Gözlerini dört açsınlar.
Sen bu ülkede yaşamaya daha yeni başladın herhalde. Kim kime meydan okuyor, TFF ve Başakşehir başkanlarının kimler olduğuna bir bak. Daha geçen sezon Basak şampiyon olurken bu sezon kime sıranın getirilmeye çalışılacağı belliydi.
Olanları herkes görüyor, kişileri başa getirenler istemedikçe oturdukları yerden onları kaldiramazsın. Bu sezon sonuna kadar bahsettiğin bölgelerde değişim ihtimali yüzde birdir anca. Gerekirse falan değil, diğer kulüplerle hareket etmek dışında bir çare yok. Öyle de yapacağızdır zaten, şu sıra arı kovanına tek başına çomak sokmak isteyen başına bela alır. Medeni bir biçimde mücadelemizi vereceğiz, biz bu sezon şu rezalete konu olan takımı hakeme rağmen yendik.
Biz önce çıkıp çatır çatır topumuzu oynayacağız, yeneriz veya yeniliriz. Umutsuzluk ve yelkenleri suya indirme bu kulüp için bir seçenek olamaz. Ne geçmişte ne de bundan sonra.