Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2365953 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı cursedofdragon

erken konuşmamak lazım daha çok maç var

mevcut durumdan bahsediyorum değişirlerse sanmıyorum en sert tepkiyi yine gösteririz.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Fenerliler yine coşmuş bunlar hiç akıllanmıyorlar bir aya kalmaz yine başlarlar ağlamaya tdyi istifaya davet etmeye  :D

Çevrimdışı Çağrı Öz

Yıllardır bu ligi seyrederim. Artık neyin ne olduğunu çok rahat görebiliyorum. Normalde bazen takımlar ittirilerek lig hizada tutulur. Bazen de hata gibi görünen kararlar ile sonuçlara etki edilmeye çalışılır. Ancak bugün yaşanan şey bir hakem faciası değil bir meydan okumaydı. Uzun zamandır bir hakemin bu denli çığrından çıktığına şahit olmamıştım. Bu denli rezil olmayı göze almışsanız eğer bunun devamını da getirisiniz. Yani bu gece burada bitmeyecek muhtemelen. Bu kararların devamı gelecektir. Mesela g.saray'ın belli şampiyonluklarında da böyleydi. Hiçbir şekilde bu işin ardı arkası kesilmez. Büyük bir tepki verilip TFF ve MHK yapısı değiştirilemezse yolun sonu kötü görünüyor.

Açıkcası mevcut Beşiktaş'ın hakeme rağmen başarılı olabileceğini düşünmüyorum. Hatta bırak Beşiktaş'ı bu ligin karması bile hakeme rağmen başarılı olamaz.

Bu noktadan itibaren yapılabilecek tek şey oradaki hastalıklı yapının değişmesi için uğraşmaktır. Çok dikkatli olunmalı ve sürekli bu yönde çalışılmalıdır. Gerekirse diğer kulüplerle ortak hareket edilmelidir. Mevcut TFF ve MHK sandığımızdan çok tehlikeli bir noktadaymış. Haluk Ulusoy dönemindeki cüretkarlığın aynısını gördüm bu akşam sahada.

Beşiktaş Yönetimine çok fazla iş düşüyor. Gözlerini dört açsınlar.
[ Son Düzenleme: 24 Aralık 2020, 00:19:08 Çağrı Öz ]

Çevrimdışı Gökhan Kurt

fb admini iyi laf sokmuş. Helal olsun.
Su haysiyetsiz camianın ne olduğunu herkes biliyor.

Çevrimdışı Erman1903

Yıllardır bu ligi seyrederim. Artık neyin ne olduğunu çok rahat görebiliyorum. Normalde bazen takımlar ittirilerek lig hizada tutulur. Bazen de hata gibi görünen kararlar ile sonuçlara etki edilmeye çalışılır. Ancak bugün yaşanan şey bir hakem faciası değil bir meydan okumaydı. Uzun zamandır bir hakemin bu denli çığrından çıktığına şahit olmamıştım. Bu denli rezil olmayı göze almışsanız eğer bunun devamını da getirisiniz. Yani bu gece burada bitmeyecek muhtemelen. Bu kararların devamı gelecektir. Mesela g.saray'ın belli şampiyonluklarında da böyleydi. Hiçbir şekilde bu işin ardı arkası kesilmez. Büyük bir tepki verilip TFF ve MHK yapısı değiştirilemezse yolun sonu kötü görünüyor.

Açıkcası mevcut Beşiktaş'ın hakeme rağmen başarılı olabileceğini düşünmüyorum. Hatta bırak Beşiktaş'ı bu ligin karması bile hakeme rağmen başarılı olamaz.

Bu noktadan itibaren yapılabilecek tek şey oradaki hastalıklı yapının değişmesi için uğraşmaktır. Çok dikkatli olunmalı ve sürekli bu yönde çalışılmalıdır. Gerekirse diğer kulüplerle ortak hareket edilmelidir. Mevcut TFF ve MHK sandığımızdan çok tehlikeli bir noktadaymış. Haluk Ulusoy dönemindeki cüretkarlığın aynısını gördüm bu akşam sahada.

Beşiktaş Yönetimine çok fazla iş düşüyor. Gözlerini dört açsınlar.

Sen bu ülkede yaşamaya daha yeni başladın herhalde. Kim kime meydan okuyor, TFF ve Başakşehir başkanlarının kimler olduğuna bir bak. Daha geçen sezon Basak şampiyon olurken bu sezon kime sıranın getirilmeye çalışılacağı belliydi.

Olanları herkes görüyor, kişileri başa getirenler istemedikçe oturdukları yerden onları kaldiramazsın. Bu sezon sonuna kadar bahsettiğin bölgelerde değişim ihtimali yüzde birdir anca. Gerekirse falan değil, diğer kulüplerle hareket etmek dışında bir çare yok. Öyle de yapacağızdır zaten, şu sıra arı kovanına tek başına çomak sokmak isteyen başına bela alır. Medeni bir biçimde mücadelemizi vereceğiz, biz bu sezon şu rezalete konu olan takımı hakeme rağmen yendik.

Biz önce çıkıp çatır çatır topumuzu oynayacağız, yeneriz veya yeniliriz. Umutsuzluk ve yelkenleri suya indirme bu kulüp için bir seçenek olamaz. Ne geçmişte ne de bundan sonra.
[ Son Düzenleme: 24 Aralık 2020, 01:24:12 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

Beşiktaş'ın kadrosu çok iyi. Rakiplerin kadrosu çok kötü.

Kendini büyük gör, rakipleri küçük.

Ali Koç örnek alınsın, medyada kadro şişirilsin.

Olay Sergen'de değil oyuncularda.

Transfere gerek yok.

Beşiktaş saha içiyle değil dışıyla uğraşsın.

Beşiktaş'ın hakemi yenme alışkanlığı olmasın. Yenemez de zaten.

Bunlar olduğunda o kulübün adı Beşiktaş olmayacak, işte sana Rönesans. Başka arzunuz?

[ Son Düzenleme: 24 Aralık 2020, 04:24:46 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Hiçbir şey çıkmaz. Potansiyel oy kaybını istemezler.

https://twitter.com/buzzspor/status/1342039236720132097

güçleri sadece bu alt liglerde ki takımlara mı yetiyor.

sorgulasarlar ya dün akşam ki maçı geçen hafta ki gs maçını yemiyor mu ?

Çevrimdışı levitate

Hiçbir şey çıkmaz. Potansiyel oy kaybını istemezler.

https://twitter.com/buzzspor/status/1342039236720132097
güçleri sadece bu alt liglerde ki takımlara mı yetiyor.

sorgulasarlar ya dün akşam ki maçı geçen hafta ki gs maçını yemiyor mu ?
takımlarla alakası yok hakem sıkıntılıymış

hakemi tahmin edin :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Burak yine atmış, adama bak 35inde Lille'yi şampiyonluğa götürüyor.

kim ?

Bir aboubakar değil  :bandit:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maaşı kötü olmasa kalırdı. Kalsa da iş yapardı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bahattin Thunder olduğunu biliyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

maaş alamayınca geç alınca kol bacak yapıyor az fazla vereni gördü mü gitti bakın arkasına bile bakmadı.

Bize aboubakar gibi adamlar lazım yeterli.

Bahattin Thunder olduğunu biliyorum.

şifreli mesaj illumematinin oyunları bunlar :D

Türkiye ligi değil şike ligi diyorum ben size inandıramıyorum her türlü nane var.

Çevrimdışı MUSTAFA_

maaş alamayınca geç alınca kol bacak yapıyor az fazla vereni gördü mü gitti bakın arkasına bile bakmadı.

Bize aboubakar gibi adamlar lazım yeterli.
Ben Burak'tan öyle bir şey görmedim. Dediklerini Trabzon'da yapıyordu.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Bir aboubakar değil  :bandit:

Bitiricilik olarak bence daha iyi.

Benim bildiğim yerlilerin maaşları sabit kur üzerinden. Bir de biz arada santrafor bakacağız muhtemelen. Bir de stoper diye konuşuluyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Benim bildiğim yerlilerin maaşları sabit kur üzerinden. Bir de biz arada santrafor bakacağız muhtemelen. Bir de stoper diye konuşuluyor.
Ocak ayı gelsin de transfer başlığında konuşuruz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Ben Burak'tan öyle bir şey görmedim. Dediklerini Trabzon'da yapıyordu.

nasıl görmedin daha fazla teklif veren takıma gitmedi mi burak ?

1 seneye yakın parasını almadığı için ilk geldiği zaman ki gibi mi oynuyordu yada ?
[ Son Düzenleme: 24 Aralık 2020, 14:56:55 cursedofdragon ]

Geri kalan abuş önde fizik,teknik,hız,çalım :)

Çevrimdışı levitate

arkasını toplayan çok kişi var gayet normal

bide hocaları aşırı iyi
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

nasıl görmedin daha fazla teklif veren takıma gitmedi mi burak ?
Burak'ı tutmak istesek tutardık. Bizdeki alacaklarının bir kısmını da bırakarak gitti. O maaş fazlaydı. En azından yönetim öyle düşünüyordu. Ayrıca illa kalsın diyenlerden birisi değilim. Her türlü sakatlık problemi yaşadığı için önüne bir isim lazımdı. Aboubakar kumarımız tutmasa herkes ah vah diyecekti.

Beşiktaş Tarihi
★★★

arkasını toplayan çok kişi var gayet normal

bide hocaları aşırı iyi

+ fransa ligi takımlar bizim lig de ki gibi ölümüne defans yapmıyor.