Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2366537 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı levitate

bu maç bizi geçen sene 3-1 yendikleri maç gibi uyuşturucu etkisi yaratır, malum sondan kaçamayacaklar :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu ve benzeri hakemler karşına çıkmaya devam edecek. Düzeni eleştirme diyen yok ama değiştiremiyorsan fazla sizlanmayacaksın. Sizlanmanın kimseye faydası yok.

Ya çıkar oynarsın, ya da oynamazsın. Oynuyorsan gerekirse hakemi de yeneceksin, ya savaşırsın ya da geri çekilirsin.

Beşiktaş bu ligde çıktığı her maça galibiyet parolasıyla çıkar. Gerektiğinde hakemi de yener, en azından yenmeye çalışır.

Başka şekilde düşünmenizi isteyen renkliler olabilir dikkat edin. İsdedikleri şey şu, sana mücadele edemeyeceğini, mücadele etmen gerekmediğini düşündürmek.

İstiyorlar ki Beşiktaş hakemleri yenemesin, böyle maçlarda hatalarını göremesin. Kafasına vuralım, ağzından ekmeğini alalım.

Uyanık olun.
Biz mümkün olduğunca saha içinde kalmalıyız. Saha dışına çıkarsak kaybederiz. Kendi iyi olduğumuz yerde kalmalıyız. Hakemi yenemeyiz ama daha iyi olabiliriz. Daha iyi olmaya çabalamalıyız. Ligde başka iyi olan takım yok. İyi futbol her zaman şampiyon yapar. Bunu geçmişte gördük.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

hakem erolun kovulmasını istemedi.

Erol gönderilirse fenerin tehlikeli bir kadrosu var şampiyon olabilir.

hakemlerin hangi takıma çalıştıklarını cümle alem biliyor artık.

*fedöncüler.

Bu iş senelerdir değişmedi kardeşim. Bunu bir peygamber gelse değiştiremez. Bu yüzden daha güçlü olmak zorundayız, hem maddi hem manevi anlamda. Mücadeleyi bırakmak, pes etmek yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu maç bizi geçen sene 3-1 yendikleri maç gibi uyuşturucu etkisi yaratır, malum sondan kaçamayacaklar :D
Erol sene sonuna kadar kalsın. Her türlü biz kardayız.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Erol sene sonuna kadar kalsın. Her türlü biz kardayız.

https://twitter.com/kasaptarkovz/status/1341807737278230528

şu tweet gayet iyi özetlemiş bence

hem başak bunun acısını çıkarttırır bi maçta karşılıksız kalmaz
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Biz mümkün olduğunca saha içinde kalmalıyız. Saha dışına çıkarsak kaybederiz. Kendi iyi olduğumuz yerde kalmalıyız. Hakemi yenemeyiz ama daha iyi olabiliriz. Daha iyi olmaya çabalamalıyız. Ligde başka iyi olan takım yok. İyi futbol her zaman şampiyon yapar. Biz saha dışına çıkarsak kaybederiz. Bunu geçmişte gördük.

Fener maçında yendik, senelerdir yaptığımız şey. Bazen olur bazen olmaz orası oyle. Bu demek değil ki sessiz kalacağız, hakkımızı sonuna kadar aramalıyız ama 1. Plan saha içidir diğer faktörler sonradan gelir. Kulüp sessiz kalamaz yapılanlara ama olur da bütün odağını buna çevirir, kendini unutursan kaybedersin.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fener maçında yendik, senelerdir yaptığımız şey. Bazen olur bazen olmaz orası oyle. Bu demek değil ki sessiz kalacağız, hakkımızı sonuna kadar aramalıyız ama 1. Plan saha içidir diğer faktörler sonradan gelir. Kulüp sessiz kalamaz yapılanlara ama olur da bütün odağını buna çevirir, kendini unutursan kaybedersin.
Saha içinde iyi olmazsan hakemleri eleştirecek yüzünden de olmaz zaten. İşte o zaman kaybedersin. Saha içini konuşmaya ve düşünmeye devam. Her zaman daha iyi olmamız lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yayıncı kuruluşun da hakemle ilgili bilgisi var. Sadece saha içini konuşmaya devam ediyorlar. Tabi konu biz olunca X hocalar havada da uçuşabiliyor.

https://twitter.com/beINSPORTS_TR/status/1341816147101007872

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Şumudica bu işi biliyor. Renklilerden birine gitmez umarım.

Çevrimdışı Erman1903

Saha içinde iyi olmazsan hakemleri eleştirecek yüzünden de olmaz zaten. İşte o zaman kaybedersin. Saha içini konuşmaya ve düşünmeye devam. Her zaman daha iyi olmamız lazım.

Saha içinde iyi olmadığın maçta da hakem kötüyse eleştirebilirsin. Ama kaybettiğin bütün puanları hakeme yıkamazsın. Görünür de bunu yapıyor olsan da içeride yapamazsın. Çünkü sen ligin en önemli takımısın, küçük kulüp değilsin. Eğer büyüklük iddiasındaysan kaybının ana sebebinin kendi kötü oyunun olması gerekir, diğer faktörler daha küçük sebepler olarak adlandırılabilir. Hakem çanak tutar vb.

[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2020, 22:13:56 Erman1903 ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Saha içinde iyi olmadığın maçta da hakem kötüyse eleştirebilirsin. Ama kaybettiğin bütün puanları hakeme yıkamazsın. Görünür de bunu yapıyor olsan da içeride yapamazsın. Çünkü sen ligin en önemli takımısın, küçük kulüp değilsin. Eğer büyüklük iddiasındaysan kaybının ana sebebinin kendi kötü oyunun olması gerekir, diğer faktörler daha küçük sebepler olarak adlandırılabilir. Hakem çanak tutar vb.

bunlar bana komik geliyor gs'nin maçını izliyorum fenerin maçlarını izliyorum bir de kendi maçlarımızı izliyorum bizim günahımız ne diyorum.

Kaç kere hakemi yenebilirsin 1-2 kaç kere diyorum.

Bunları savunanları görünce daha çok sinir krizi geçiriyorum.

Çevrimdışı Erman1903

bunlar bana komik geliyor gs'nin maçını izliyorum fenerin maçlarını izliyorum bir de kendi maçlarımızı izliyorum bizim günahımız ne diyorum.

Kaç kere hakemi yenebilirsin 1-2 kaç kere diyorum.

Bunları savunanları görünce daha çok sinir krizi geçiriyorum.

Ligde değişen bir şey yok, aynı tas aynı hamam. Sana komik geliyor olabilir ama bütün şampiyonlukları  hakemler ve federasyonların engellemelerine rağmen aldık. Haksızlıklara karşı bir süper güç olmak Beşiktaş'ın genlerinde vardır. Bunu kaybettiğimiz zaman renklilere benzer ve onları kendi oyunlarında yenemeyiz. Onlar bu dümen işlerinde uzman, biz değiliz, o gömlek bize olmaz.

Başka bir cozümün varsa söyle, ya da oynamayalım ligde.

Ligde değişen bir şey yok, aynı tas aynı hamam. Sana komik geliyor olabilir ama bütün şampiyonlukları  hakemler ve federasyonların engellemelerine rağmen aldık. Haksızlıklara karşı bir süper güç olmak Beşiktaş'ın genlerinde vardır. Bunu kaybettiğimiz zaman renklilere benzer ve onları kendi oyunlarında yenemeyiz. Onlar bu dümen işlerinde uzman, biz değiliz, o gömlek bize olmaz.

Başka bir cozümün varsa söyle, ya da oynamayalım ligde.

bu düzen değişmeyecek diye olan biten her şeyi kabul etmek mantıklı değil.

Düzeni değiştirecek ne varsa yapılmalı ne olursa olsun.

Adam öldürmeden,lig çekilmeye kadar bunun bir sonu gelmeyecek yoksa sonsuza kadar böyle gelmiş böyle gidecek diye kabul göremez.

Radikal ne karar varsa alınabilir.

Çevrimdışı Erman1903

bu düzen değişmeyecek diye olan biten her şeyi kabul etmek mantıklı değil.

Düzeni değiştirecek ne varsa yapılmalı ne olursa olsun.

Adam öldürmeden,lig çekilmeye kadar bunun bir sonu gelmeyecek yoksa sonsuza kadar böyle gelmiş böyle gidecek diye kabul göremez.

Radikal ne karar varsa alınabilir.

Düzen değişmeyecek kardeşim bu ligin değil dünyanın düzeni. Ha olur da birgün hakemler komple futboldan çıkar, her şey dijital olursa o zaman belki değişir. Ama eminim ona da bir fırıldak bulurlar. Kabul ettiğimizi kim söyledi, haksızlığa uğradığında çıkıp konuşacaksın veya ne yapman gerekiyorsa onu yap.

Ligden çekilmek bir seçenek olabilir evet ama en çok renklileri sevindirmiş olur, çekildiğinle kalırsın. Biz daha adaletli olacağız falan demez yani sana kimse, dese de değişmez bir şey.

Zorla kimseye lige katıl demiyorlar, eğer içindeysen mücadele edeceksin sonuna kadar. Ya da etme takıl ortalarda ne bileyim ben. Bu işin başka yolu yok.

Şöyle biraz değişir ortam, 1.büyük olduğunu taraflı tarafsız herkesin zihnine kazırsan o zaman yüreği yetmez öyle herkesin.
[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2020, 22:27:13 Erman1903 ]

Düzen değişmeyecek kardeşim bu ligin değil dünyanın düzeni. Ha olur da birgün hakemler komple futboldan çıkar, her şey dijital olursa o zaman belki değişir. Ama eminim ona da bir fırıldak bulurlar. Kabul ettiğimizi kim söyledi, haksızlığa uğradığında çıkıp konuşacaksın veya ne yapman gerekiyorsa onu yap.

Ligden çekilmek bir seçenek olabilir evet ama en çok renklileri sevindirmiş olur, çekildiğinle kalırsın. Biz daha adaletli olacağız falan demez yani sana kimse, dese de değişmez bir şey.

bu dünya düzeni değil ingilterede 2.ci ligden çıkıp 1.ci lige gelen takım leicester şampiyon olabiliyor bizde öyle bir durum söz konusu değil.Diğer liglerde büyük takımlar hakederek şampiyon oluyorlar juventus,psg,bayern hiç birinde bizim gibi işler olmuyor izliyoruz dünya düzeni değil yani.VAR'ı bile kendilerine benzettiler şuan digital zaten şenol güneşin bir sözü var iyi niyet olmadıktan sonra VAR'da yok olur diye çok haklıydı.

Ben örnek verdim daha başka radikal kararlar alınabilir hiçbir şey yapmamaktan daha iyidir.

Eşit şartlarda mücadele edilecek..

Çevrimdışı Erman1903

bu dünya düzeni değil ingilterede 2.ci ligden çıkıp 1.ci lige gelen takım leicester şampiyon olabiliyor bizde öyle bir durum söz konusu değil.Diğer liglerde büyük takımlar hakederek şampiyon oluyorlar juventus,psg,bayern hiç birinde bizim gibi işler olmuyor izliyoruz dünya düzeni değil yani.VAR'ı bile kendilerine benzettiler şuan digital zaten şenol güneşin bir sözü var iyi niyet olmadıktan sonra VAR'da yok olur diye çok haklıydı.

Ben örnek verdim daha başka radikal kararlar alınabilir hiçbir şey yapmamaktan daha iyidir.

Eşit şartlarda mücadele edilecek..

Valla kardeşim bu dünya düzenidir her yerde güçlülerin adaleti hüküm sürer ama bu gördüğün işlerin oranı değişir. Kimi yerde daha çok olur kimi yerde daha az ama hepsinde bir şeyler olur. Oralarda güçlü olan futboldur, burada büyük olan takımlar var, futbol son derece küçük.

Bizim ülkede futbolun ilerlemesi için 40 fırın ekmek yemesi lazım. İnşallah o dediğin gibi eşit şartlar olur. Eşit şartlarda mücadele yoksa zaman hiç boşa transfer yapmayalım, çıksın gencler oynasın. O günler geldiğinde kurarız takımları.

Emin ol bizim yolumuz bu deseler hiçbir taraftar karşı gelmez, ama yapmıyorlar. Ee o zaman çıkacak bu şartlar altında kanının son damlasına kadar savasacaksın. Bir şeyi ya tam yap ya da hiç yapma. Böyle ortada kalıp boşa kürek sallamanın faydadan çok zararı olur kulübe.

Çevrimiçi tolga1903

Başakşehir gibi medya ve taraftar gücü olmasa da hem oyun hem kadro hem yönetim hem de siyasi olarak çok güçlü bir kulübün bir maçta harcanıp yarış dışı bırakılması çok normal gelmedi bana nedense. 80 dakika 10 kişi oynaması gereken takımın 3.golünü kırmızı kart gösterilemeyen oyuncunun atması da ayrı ironik oldu. Şu belli oldu ki sezon sonuna kadar gs ve fb bir şekilde yarışta olacaklar alanya en fazla 2 hafta daha tavşan atletlik yapar.

Bizim burada ne yapacağımız önemli bu iki haramzadenin önünde ipi göğüslemek bu sene bir ayrı zor olacak ama mümkünse saha içinde kalmak, iyi oyunla nispeten şu kolay fikstürü atlatıp gs maçına tepede bir yerde çıkmak bizim için elzem.

Eğer ki bizim yönümüz çok fazla saha dışına kayarsa biz başarılı olamıyoruz bunu geçmişte de defalarca gördük yaşadık fatih terim uzun bir cezanın eşiğinde fener desen her hafta hakem konuşuyor mhk'yı rıdvan dilmen'in getirdiği hakemlerinse maşa olmamak için fb aleyhine maç yönettiği gibi iddialar vardı daha düne kadar biz bu iğrenç ortamın kıyısından geçmeden, hakkımızı da asla yedirmeden(burada yönetimin perde arkasındaki gücü önemli olan yoksa basına çıkıp bas bas bağırmak değil kastım) alnımız ak yürüyelim yolumuzda tek temennim bu.
[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2020, 22:54:18 tolga1903 ]

Çevrimdışı levitate

gs göndermeli tweet atmış hahaha
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

gs göndermeli tweet atmış hahaha
Kendileri sütten çıkmış ak kaşık ya ondandır  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Başakşehir gibi medya ve taraftar gücü olmasa da hem oyun hem kadro hem yönetim hem de siyasi olarak çok güçlü bir kulübün bir maçta harcanıp yarış dışı bırakılması çok normal gelmedi bana nedense. 80 dakika 10 kişi oynaması gereken takımın 3.golünü kırmızı kart gösterilemeyen oyuncunun atması da ayrı ironik oldu. Şu belli oldu ki sezon sonuna kadar gs ve fb bir şekilde yarışta olacaklar alanya en fazla 2 hafta daha tavşan atletlik yapar.

Bizim burada ne yapacağımız önemli bu iki haramzadenin önünde ipi göğüslemek bu sene bir ayrı zor olacak ama mümkünse saha içinde kalmak, iyi oyunla nispeten şu kolay fikstürü atlatıp gs maçına tepede bir yerde çıkmak bizim için elzem.

Eğer ki bizim yönümüz çok fazla saha dışına kayarsa biz başarılı olamıyoruz bunu geçmişte de defalarca gördük yaşadık fatih terim uzun bir cezanın eşiğinde fener desen her hafta hakem konuşuyor mhk'yı rıdvan dilmen'in getirdiği hakemlerinse maşa olmamak için fb aleyhine maç yönettiği gibi iddialar vardı daha düne kadar biz bu iğrenç ortamın kıyısından geçmeden, hakkımızı da asla yedirmeden(burada yönetimin perde arkasındaki gücü önemli olan yoksa basına çıkıp bas bas bağırmak değil kastım) alnımız ak yürüyelim yolumuzda tek temennim bu.

sanki faaliyetlere başladık gibi, ilk kez sosyal medya hesabından maçın hakemini paylaştık çok ilginç geldi

muhabirlere hakem dikkat etsin demiş yöneticiler 2 kat ilginç geldi :D

tabi hocanın ittirmesiyle oluyor bunlar not düşelim
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Kendileri sütten çıkmış ak kaşık ya ondandır  :D

türk futbolunun en temiz takımı, yersen tabi
bipbipbupbup

sanki faaliyetlere başladık gibi, ilk kez sosyal medya hesabından maçın hakemini paylaştık çok ilginç geldi

muhabirlere hakem dikkat etsin demiş yöneticiler 2 kat ilginç geldi :D

tabi hocanın ittirmesiyle oluyor bunlar not düşelim

hocanın etkisi var tabi ancak yönetimide es geçmeyelim eski yönetim olsa halen hakemler pırlanta,namoğlu abim,fikstürü bizde beraber yapıyoruz diyorduk.

Çevrimdışı Erman1903

İnşallah +1903

Çevrimdışı levitate

hocanın etkisi var tabi ancak yönetimide es geçmeyelim eski yönetim olsa halen hakemler pırlanta,namoğlu abim,fikstürü bizde beraber yapıyoruz diyorduk.

erken konuşmamak lazım daha çok maç var
bipbipbupbup