Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2366419 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Çağrı Öz

Ahahahah fener maçı fantastik bir boyut aldı.

Geçenlerde burada hakemlerin tartışılmasını filan sorun edip birisini linç ediyordular. :lol:

Beşiktaş'ı tutmaya yeni mi başladınız bilmiyorum ama aşırı derecede sivrilen bir takım yoksa bu ligin kaderini hakemler belirliyor. Bunu unuttuğunuz her an kafanıza vura vura hatırlatırlar.

Yarın için şu an aşırı tırsmış durumdayım.
[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2020, 20:44:16 Çağrı Öz ]

bu hakemin adı nedir ?

fener plaket  versin bu hakeme.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Ahahahah fener maçı fantastik bir boyut aldı.

Geçenlerde burada hakemlerin tartışılmasını filan sorun edip birisini linç ediyordular. :lol:

Beşiktaş'ı tutmaya yeni mi başladınız bilmiyorum ama bu ligin kaderini hakemler belirliyor. Bunu unuttuğunuz her an kafanıza vura vura hatırlatırlar.

Yarın için şu an aşırı tırsmış durumdayım.

şimdi seste çıkartamıyorlar hakemlerle ilgili :)

Çevrimdışı mrred

Bu seviyede böyle hatalı hakem kararları kabul edilemez. Hakemin hakemlik hayatı bitmeli.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bu volkan babacan sevdasından allah bizi korumuş.
Ersin falan bundan iyi
The great gig in the sky

Bu seviyede böyle hatalı hakem kararları kabul edilemez. Hakemin hakemlik hayatı bitmeli.

hakemlik bir şey yok ağlamayalım!

Hakemler art niyetli filan değiller!

Çevrimdışı mrred

hakemlik bir şey yok ağlamayalım!

Hakemler art niyetli filan değiller!
niyetini bilemem de bu adam hakemlik yapmamalı
Gustovonun atılması gerekiyordu hakem tamamen kontrolü kaybetti. Gustavo atılsa fener fark yicekti
The great gig in the sky

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Mide bulandırıcı bir akşam.

niyetini bilemem de bu adam hakemlik yapmamalı
Gustovonun atılması gerekiyordu hakem tamamen kontrolü kaybetti. Gustavo atılsa fener fark yicekti

yoo bence sıkıntı yok hakemlerden memnundunuz ?

yanlış mı hatırlıyorum ?

Ben hakem konuşurken konuşturmayanların ağlama sızlama diyenlerin bugün hakem konuşması bana çok komik geliyor :D

Hakemlik bir şey yoktu bugün hakem müthiş bir maç yönetti.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Uzun zamandır izlediğim en bariz şikeli maçtı. 2020 yılında hala daha şu türden maçların olması akıl almaz bir şey.

Edit: Rıdvan Dilmen yağlar diye düşünmüştüm o bile savunmadı direkt hakem verdi maçı dedi.

Ehh artık.
[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2020, 21:05:27 Çağrı Öz ]

Uzun zamandır izlediğim en bariz şikeli maçtı. 2020 yılında hala daha şu türden maçların olması akıl almaz bir şey.

bence hakemlik bir şey yoktu :D

Hakemler art niyetli değiller ki :D

Çevrimdışı Sinan23

Bahattin tek sevdiğim hakemdi. Yeni , tempolu ve cesur görmüştüm. FB Antalya maçına çok takilmis. Bundan sonra hakemin Allah'ı gelse sevmeyeceğim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beiktaş maçları dışında hiçbir maç izlemiyorum. Kafam rahat. Bu ülkede futbol konuşulmaz. Konuşuna da "hop hakem kardeşim" deniliyor. Bu lig için çok fazlayız. Bu ligde saha içini konuşamazsın saha dışını konuşmaktan. Bu hakem muhabbetlerinden bıktım. Adalet kelimesi ülkede uzun süredir zaten yok. Boşa konuşuyorsunuz. Gidin film izleyin. En azından sinirleriniz gerilmez.

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1341807527915380737

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1341809559862714377

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Beiktaş maçları dışında hiçbir maç izlemiyorum. Kafam rahat. Bu ülkede futbol konuşulmaz. Konuşuna da "hop hakem kardeşim" deniliyor. Bu lig için çok fazlayız. Bu ligde saha içini konuşamazsın saha dışını konuşmaktan. Bu hakem muhabbetlerinden bıktım. Adalet kelimesi ülkede uzun süredir zaten yok. Boşa konuşuyorsunuz. Gidin film izleyin. En azından sinirleriniz gerilmez.

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1341807527915380737

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1341809559862714377

ben hakemlerde bir sıkıntı göremiyorum bana biraz abartı geldi.

Bence ağlamayalım.hakemler,medya,tahkim hepside tarafsız...

Böyle bir yüzden eyyamcı tetikçi çıkmaz pırıl pırıl hakemler bunlar.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

ben hakemlerde bir sıkıntı göremiyorum bana biraz abartı geldi.

Bence ağlamayalım.hakemler,medya,tahkim hepside tarafsız...
Katılıyorum. O kadar gol kaçırdıktan sonra hakem diye ağlamak gereksiz

Çevrimdışı Erman1903

Bu ve benzeri hakemler karşına çıkmaya devam edecek. Düzeni eleştirme diyen yok ama değiştiremiyorsan fazla sizlanmayacaksın. Sizlanmanın kimseye faydası yok.

Ya çıkar oynarsın, ya da oynamazsın. Oynuyorsan gerekirse hakemi de yeneceksin, ya savaşırsın ya da geri çekilirsin.

Beşiktaş bu ligde çıktığı her maça galibiyet parolasıyla çıkar. Gerektiğinde hakemi de yener, en azından yenmeye çalışır.

Başka şekilde düşünmenizi isteyen renkliler olabilir dikkat edin. İsdedikleri şey şu, sana mücadele edemeyeceğini, mücadele etmen gerekmediğini düşündürmek.

İstiyorlar ki Beşiktaş hakemleri yenemesin, böyle maçlarda hatalarını göremesin. Kafasına vuralım, ağzından ekmeğini alalım.

Uyanık olun.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bugünkü macda gördükki, buldunmu atacaksin ve erkenden isi bitireceksin, basak ilk yari cok laubaliydi, o kacan pozisyonlarin cazasi cekeceklerini hepimiz biliyorduk, ama fb okadar kötüki, hakem devreye girmek zorunda kaldi, ve öyle bir girdiki, kadiköyde heykeli dikilmeli, resmen fb efsanesi oldu bugün bahattin simsek :claps:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Bu ve benzeri hakemler karşına çıkmaya devam edecek. Düzeni eleştirme diyen yok ama değiştiremiyorsan fazla sizlanmayacaksın. Sizlanmanın kimseye faydası yok.

Ya çıkar oynarsın, ya da oynamazsın. Oynuyorsan gerekirse hakemi de yeneceksin, ya savaşırsın ya da geri çekilirsin.

Beşiktaş bu ligde çıktığı her maça galibiyet parolasıyla çıkar. Gerektiğinde hakemi de yener, en azından yenmeye çalışır.

Başka şekilde düşünmenizi isteyen renkliler olabilir dikkat edin. İsdedikleri şey şu, sana mücadele edemeyeceğini, mücadele etmen gerekmediğini düşündürmek.

İstiyorlar ki Beşiktaş hakemleri yenemesin, böyle maçlarda hatalarını göremesin. Kafasına vuralım, ağzından ekmeğini alalım.

Uyanık olun.
hakem erolun kovulmasını istemedi.

Erol gönderilirse fenerin tehlikeli bir kadrosu var şampiyon olabilir.

hakemlerin hangi takıma çalıştıklarını cümle alem biliyor artık.

*fedöncüler.

Bugünkü macda gördükki, buldunmu atacaksin ve erkenden isi bitireceksin, basak ilk yari cok laubaliydi, o kacan pozisyonlarin cazasi cekeceklerini hepimiz biliyorduk, ama fb okadar kötüki, hakem devreye girmek zorunda kaldi, ve öyle bir girdiki, kadiköyde heykeli dikilmeli, resmen fb efsanesi oldu bugün bahattin simsek :claps:

erolun gitmesini istemiyorlar abi bence :)

bir taşla 2 kuş başağıda yarış dişine attılar böylelikle uzaklaştırdılar diyebiliriz gerçi haftaya gönül alma cabası eyyamı olur.

lig böyle bir lig.

oouuuv çok korkutucu açıklamalar.Bizle şampiyonluk yarışında iken muhabirleri dövüyorlardı her maç sonrası açıklama yapıyorlardı şimdi çok korkutucu bir açıklama yayınlamışlar.

Göksel Gümüşdağ: "Ben Bahattin Şimşek'in bu gece uyku uyuyabileceğine inanmıyorum. Eğer biraz vicdanı varsa, biraz Allah korkusu varsa, kendini biraz şahsiyetli biliyorsa ben gece uyku uyuyabileceğine inanmıyorum".