Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2368782 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı MUSTAFA_

hepsi selçuk sportsun suçu
Lig çok iyi de, kendisini izletiyor da kaçak yayınlara kaldık. Adalete inansa herkes parayla kullanır. Lig kalitesi yerlerde, üstüne saha dışı konuşuluyor sürekli. Biz hala VAR'ı konuşuyoruz. Ülkede futbol üçüncü, dördüncü plana atılmış. Bu ligi izlemek için kimse para vermez. Ligin izlenirliğini arttırmaları lazım. Sonra bu anlaşmalarda kurallar var. Bu kurallara uymayan bir yayıncıyı göndereceksin tazminat alıp  :tabe: Her şey TFF'ye bağlanıyor. Bence çözüm basit: TFF lağvedilsin. Kulüpler Birliği profesyonellerle anlaşsın ve düzgün bir sistem kurulsun.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Lig çok iyi de, kendisini izletiyor da kaçak yayınlara kaldık. Adalete inansa herkes parayla kullanır. Lig kalitesi yerlerde, üstüne saha dışı konuşuluyor sürekli. Biz hala VAR'ı konuşuyoruz. Ülkede futbol üçüncü, dördüncü plana atılmış. Bu ligi izlemek için kimse para vermez. Ligin izlenirliğini arttırmaları lazım. Sonra bu anlaşmalarda kurallar var. Bu kurallara uymayan bir yayıncıyı göndereceksin tazminat alıp  :tabe: Her şey TFF'ye bağlanıyor. Bence çözüm basit: TFF lağvedilsin. Kulüpler Birliği profesyonellerle anlaşsın ve düzgün bir sistem kurulsun.
İzlenirliğin alakası var ama ben tutup aylık 150 lira vermem TV yayınına. Tövbe ettim en son 2012 de aldım. Girerken hiç bir evrak istemediler. Bir kimlik ile bütün işlemlerin tamam. Çıkmak istediğin zaman yok fax yok bilmem ne.

Birde Bursa da şöyle bir durum var  a mahallesine b Mahallesi'ndeki Digitürk bayisi bakıyor. B mahallesine de a Mahallesi'ndeki bayi bakıyor. Saçma sapan işler. Borcum yok iken 2012 150 lira daha fazla para ödedim. Lanet olsun dedim vereyim de kurtulalım. 2 sonra bizim olması gereken kutuyu da benden istemeleri ayrı komedi.

Neyse para vermek için hizmet lazım. Oda yok.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tangaz

adamların teminat mektubu vardı hatırı sayılır bir rakamdı geçen sene onu iade etmezseniz para mara yok dedi herifler bizim tff tıpış tıpış iade etti şimdi elinde tek kuruş teminat yok feshetsen dava açsan aylarca sürer tahsilat yapman vbvb tff YÖNETEMİYOR araplara güvenip yola çıkarsan sonunda madik yemen kaçınılmaz
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

İzlenirliğin alakası var ama ben tutup aylık 150 lira vermem TV yayınına. Tövbe ettim en son 2012 de aldım. Girerken hiç bir evrak istemediler. Bir kimlik ile bütün işlemlerin tamam. Çıkmak istediğin zaman yok fax yok bilmem ne.

Birde Bursa da şöyle bir durum var  a mahallesine b Mahallesi'ndeki Digitürk bayisi bakıyor. B mahallesine de a Mahallesi'ndeki bayi bakıyor. Saçma sapan işler. Borcum yok iken 2012 150 lira daha fazla para ödedim. Lanet olsun dedim vereyim de kurtulalım. 2 sonra bizim olması gereken kutuyu da benden istemeleri ayrı komedi.

Ben herhangi bir abonelik işinde başım ağrımadan kurtulduğumu hatırlamıyorum. Abonelik kapatma işinde hem maddi hem de manevi zarar görüyorsun. Kesinlikle bulaşmamak lazım. Ülke hukuku tüketicilere yönelik çalışmıyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Digiturk play vardı.İnternet üzerinde 20 tl 25 tl mi ne Beşiktaş 1 aylık 4 maçını yayınlanıyordu internet üzerinden görüntü kalitesi gayet netti izleniyordu.O şekilde maçları alıp izliyorduk sonra para gözler bir maç için 20-25 tl hatta 30 tl den vermeye başladı hatta derbi maçlarını 50 tl yaptılar.Netspor,Selcuksport yeter artar bile bu lige.

Çevrimiçi Samet Demir

Digiturk play vardı.İnternet üzerinde 20 tl 25 tl mi ne Beşiktaş 1 aylık 4 maçını yayınlanıyordu internet üzerinden görüntü kalitesi gayet netti izleniyordu.O şekilde maçları alıp izliyorduk sonra para gözler bir maç için 20-25 tl hatta 30 tl den vermeye başladı hatta derbi maçlarını 50 tl yaptılar.Netspor,Selcuksport yeter artar bile bu lige.
Aynen öyle. Ben bir restoranda gittiğim de ilk olarak servise bakıyorum, daha sonrada yemeğe bakıyorum ikisi de iyi ise parasını pek düşünmem.

Beinde de Digitürk zamanında da lig de kötü, yayın da. O yüzden seçenek belli.. :)

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Suçlu TFF deme nedenimiz bu işte. Her yol TFF'ye çıkıyor  :tabe:

https://twitter.com/buzzspor/status/1339951459337646080

Beşiktaş Tarihi
★★★

Suçlu TFF deme nedenimiz bu işte. Her yol TFF'ye çıkıyor  :tabe:

https://twitter.com/buzzspor/status/1339951459337646080

Şimdi TFF ne yumurtlayacak göreceğiz.

karagümrüğün tertemiz golünü ofsayt diye vermediler  :kop:

ofsayt ile yakından uzaktan alakası yok top o oyuncuya gelmiyor ondan önce başka oyuncuya geliyor :D

himmetçilere₁ gelen o takımın kimliğine bürünüyor.

aatıf taylana dokunmadan düşünce gücüyle darbeyi aldı.

Hakemde veriyor sağolsun.

7-8 oyuncusundan yoksun karagümrük himmetçilere₁ futbol dersi veriyor.

Hakem imdatına yetişir birazdan 6s'nin.

penaltı icat eder rakibi 10 kişi bırakır vs.

emre kılınç rocoya tekme attı kart yok!?

marcao topla alakası yok adamı itiyor hakem faul vermiyor.

hakem donka kart verdim diye üzüldü :D  :kop:

Niye elledin der gibi kafasını yana düşürdü :D

ilk yarı da bariz karagümrük üstünlüğü ile geçen bir oyun oynandı VAR karagümrüğün golünü ofsayt diye yedi ofsayt filan yoktu.

2.ci yarı karagümrük 10 kişi kalabilir gs 1 penaltı alır.

Kazanayamacak yoksa himmetçiler₁ hakemsiz olmuyor.

Çevrimdışı Erman1903

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

donku 2.ci sarıdan atamadı hakem

Attılar salatama.

yemek yiyordum maçı kapattıydım youtubedan bir şeyler izliyordum ne ara atmışlar :D

Ben izlemeyeyim bari karagümrüğe yarıyor :D

himmetçiler₁ nasıl olsa kart görmüyoruz diye her şeyi yapıyorlar ayağa basma dirsek hakem de izliyor.

allah terim fatih kerim mocam mızardı :D  :evillol: :kop: :kop:

himmetçiler₁ çıldırıyor ilk defa adaletli bir hakem gördüler kudurdular :D  :evillol:

Çevrimdışı levitate

allah terim fatih kerim mocam mızardı :D  :evillol: :kop: :kop:
mağlubiyeti buna bağlamak için bilerek yapmadıysa adam değilim :D
bipbipbupbup

mağlubiyeti buna bağlamak için bilerek yapmadıysa adam değilim :D

ne sandın burdan bir mağduriyet çıkartacaklar :D

alıştık artık