Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2369967 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Psg-Başakşehir maçı yarıda kaldı 4.cü hakem webo'ya ırkçılık yapmış.
Bu kadar net ırkçılık görülmedi. "Şu siyah adamla ilgilen." demenin başka bir açıklaması yok.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu kadar net ırkçılık görülmedi. "Şu siyah adamla ilgilen." demenin başka bir açıklaması yok.

kendi dilinde kötü bir şey dememiş deniyor.

Seyirci yok seslerin bu kadar net duyulduğu bir ortamda gerçekten ırkçılık yaptıysa tam bir embesilmiş.

Çevrimdışı MUSTAFA_

kendi dilinde kötü bir şey dememiş deniyor.

Seyirci yok seslerin bu kadar net duyulduğu bir ortamda gerçekten ırkçılık yaptıysa tam bir embesilmiş.
Yukarıda savunduğu şeyi Türkçe yazdım. Normalde kendi dilinde ırkçı bir kelime olan "negro" kelimesini kullanıyor. Yanındaki birisine "şu siyah" diye seslenemezsin. Bu ırkçı bir söylem olur.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Yukarıda savunduğu şeyi Türkçe yazdım. Normalde kendi dilinde ırkçı bir kelime olan "negro" kelimesini kullanıyor. Yanındaki birisine "şu siyah" diye seslenemezsin. Bu ırkçı bir söylem olur.
Doğru her türlü ırkçılık yapmış  :tabe:

2021 yılına gireceğiz halen uğraştığımız şeylere bak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Doğru her türlü ırkçılık yapmış  :tabe:

2021 yılına gireceğiz halen uğraştığımız şeylere bak.
Hakemin geçmişi de temiz değilmiş. UEFA'nın ciddi şekilde ceza vermesi ve temizlik yapması lazım. Bu Şampiyonlar Ligi tarihinde leke olarak kalacak.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Yapılan çok çok büyük yanlış. Demba banın dediği gibi beyaz bir adama beyaz diyor musun ?? Hayır. Yazıklar olsun o hakeme, çok şükür bizde hiç öyle bir şey olmadı.

Amaaaaaaaaa şimdi gelelim gerçeklere, daha geçen emre bol denen arkadaş yok timsah yiyor falan demedi mi ??? Biraz daha geri saralım bu ülkede zenci demenin bir ırkçılık olduğunu daha yeni yeni öğrendik, yıllar boyunca herkes diyordu hala yer yer diyen var, öyle bu konularda yüzde yüz temizde değiliz. Ama bizde hiç bir zaman afrika kökenli oyunculara ne denirse densin kötü davranılmadı, sağolsun onların dilencisini de görmedim gerek saat satıp gerek ağır işlerde falan çalışıp her zaman ekmeğini taştan çıkaran tipler oldular.

fener denen takım ebouye zokora yaptıklarını ne çabuk unutmuşlar ?? Herkes klavye kahramanı olmuş bugün, önüne gelen ırkçılıkla alakalı mesaj atmış. Emre bol denen adam bile atmış yahu dalga geçer gibi. İğreniyorum gerçekten primci ve içinden gelmeyerek yapılan destek mesajlarına uyuz oluyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Haftanın düdükleri belli oldu.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yapılan çok çok büyük yanlış. Demba banın dediği gibi beyaz bir adama beyaz diyor musun ?? Hayır. Yazıklar olsun o hakeme, çok şükür bizde hiç öyle bir şey olmadı.

Amaaaaaaaaa şimdi gelelim gerçeklere, daha geçen emre bol denen arkadaş yok timsah yiyor falan demedi mi ??? Biraz daha geri saralım bu ülkede zenci demenin bir ırkçılık olduğunu daha yeni yeni öğrendik, yıllar boyunca herkes diyordu hala yer yer diyen var, öyle bu konularda yüzde yüz temizde değiliz. Ama bizde hiç bir zaman afrika kökenli oyunculara ne denirse densin kötü davranılmadı, sağolsun onların dilencisini de görmedim gerek saat satıp gerek ağır işlerde falan çalışıp her zaman ekmeğini taştan çıkaran tipler oldular.

fener denen takım ebouye zokora yaptıklarını ne çabuk unutmuşlar ?? Herkes klavye kahramanı olmuş bugün, önüne gelen ırkçılıkla alakalı mesaj atmış. Emre bol denen adam bile atmış yahu dalga geçer gibi. İğreniyorum gerçekten primci ve içinden gelmeyerek yapılan destek mesajlarına uyuz oluyorum.
Bizim için aslında ırkçılık bağlamından çıkıp ötekileştirme dersek daha iyi olur. Biz toplum olarak ötekileştirme konusunda çok ileri bir seviyedeyiz. Azınlıkları çok fazla ötekileştiriyoruz. Karşımızdakini överken bile ötekileştirebiliyoruz. Bu da kolay kolay düzelmez. Çünkü ötekileştirenler meclise girmiş durumda. Siyasetin temelini oluşturuyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Bizim için aslında ırkçılık bağlamından çıkıp ötekileştirme dersek daha iyi olur. Biz toplum olarak ötekileştirme konusunda çok ileri bir seviyedeyiz. Azınlıkları çok fazla ötekileştiriyoruz. Karşımızdakini överken bile ötekileştirebiliyoruz. Bu da kolay kolay düzelmez. Çünkü ötekileştirenler meclise girmiş durumda. Siyasetin temelini oluşturuyor.

katılıyorum her yerde var bu durum taraftar forumlarında bile gözlemliyoruz bunları

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

bizde renk ırkçılığı yok bence daha çok millet ırkçılığı vardır bu coğrafyada misal emre bol gevşeğinin yaptığının dışarıdan görünüşü ırkçılık ama ben orda gevşeklik yaptığını hakir görme küçük görme tabakalara ayırma olarak değerlendiriyorum bunu da ülke insanını tanıdığım için diyebiliyorum ama dışardan biri duysa ırkçılık bu düpedüz der.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

bizde renk ırkçılığı yok bence daha çok millet ırkçılığı vardır bu coğrafyada misal emre bol gevşeğinin yaptığının dışarıdan görünüşü ırkçılık ama ben orda gevşeklik yaptığını hakir görme küçük görme tabakalara ayırma olarak değerlendiriyorum bunu da ülke insanını tanıdığım için diyebiliyorum ama dışardan biri duysa ırkçılık bu düpedüz der.

Irkçılık ırkçılıktır abi. Rengi mezhepi falan mı olması lazım ayrımcılık ırkçılık için ??? İnsan rengini seçemediği gibi doğduğu yeri veya olacağı şehri de seçemiyor.

Alanya maçı başladı bu arada...

İlk yarıyı 20 dkdan sonra falan izledim ilk yarı sonuna kadar göztepe gayet iyi oynadı.
Alanyanın daha önce maçlarını pek izlemedim, bize mi hazırlıyorlar acba kendilerini  :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlk yarıyı 20 dkdan sonra falan izledim ilk yarı sonuna kadar göztepe gayet iyi oynadı.
Alanyanın daha önce maçlarını pek izlemedim, bize mi hazırlıyorlar acba kendilerini  :lol:
Benim izlediğim kadarıyla ligde öyle çok iyi bir takım yok. Herkes herkesi yenebilecek güce sahip. Kim daha az hata yaparsa o şampiyon olacak. Tabi hakemleri de dikkate almak lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Göztepe inanılmaz pozisyonlar kaçırıyor.
İlk yarıda golü engelleyen oyuncuları, Ahmet Gülay'dı :)))

Hakketiği golü attı göztepe. 1-0.
Davidson oyuna giriyor, hadi girip sarısını görsün efendi gibi  :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hakketiği golü attı göztepe. 1-0.
Davidson oyuna giriyor, hadi girip sarısını görsün efendi gibi  :lol:
Bizim maça odaklanacağız diye kazanabilecekleri puanı kaybedecekler  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Bizim maça odaklanacağız diye kazanabilecekleri puanı kaybedecekler herhalde   :ebebe:

Olabilir ama ilhan palut hoca iyi bir taktiksel dokunuş yapmış olabilir. Sergen hoca ve ekibinin bu maçı izlemesi gerek. Pek izlemedim ama tam saha pres yapan ısıran bir alanya falan yok sahada, göztepenin oyun tarzı da buna itmiş olabilir alanyayı.

Göztepeli defansa bak net penaltı yaptırıyordu, arkan dönük neden ellerini açarsın. Dua etsin ofsayt, yoksa bütün takımın çabasını çöpe atıyordu, çok amatörce.

Benim izlediğim kadarıyla ligde öyle çok iyi bir takım yok. Herkes herkesi yenebilecek güce sahip. Kim daha az hata yaparsa o şampiyon olacak. Tabi hakemleri de dikkate almak lazım.

Göztepenin kadrosu kesinlikle yetersiz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Göztepenin kadrosu kesinlikle yetersiz.
Hangi takımın kadro yeterli ki? FB dışında eksiksiz diyebileceğimiz bir kadro yok. Herkesin en az bir bölgesi sorunlu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Davidsonu ciddi ciddi bizim maçı düşünerek oynatmamışlar.Şaka gibi....
Alanya'ya bak sen, bu maçı cepte görüp bizim maçı düşünmüşler falan.
Çünkü davidson girer girmez takıma renk kattı. Büyük ihtimal as oyuncuları bu davidson.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Davidsonu ciddi ciddi bizim maçı düşünerek oynatmamışlar.Şaka gibi....
Alanya'ya bak sen, bu maçı cepte görüp bizim maçı düşünmüşler falan.
Çünkü davidson girer girmez takıma renk kattı. Büyük ihtimal as oyuncuları bu davidson.
Ligin en iyi hücum oyuncularından birisi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Ligin en iyi hücum oyuncularından birisi  :tabe:

Böyle hemen oldum havalarına girmeyeceksin. Sen elindeki en iyi oyuncunu oynatmıyorsun, haftaya önemli bir maç var diye.Sırf Beşiktaş maçında kendni gösterebilmek için çağdaş oynatmamış. Sen önce bu maçtan 3ü al sonra diğer maçlara bakarsın. Böyle çakarlar işte, ligin en zayıf ekiplerinden biri ezdi Alanyayı.

İnşallah bu maçı oynamak isteyipte göztepenin taktiğinden dolayı oynayamamışlardır. Eğer öyleyse önemli ipuçları bulabilir bizim ekip. Aksi halde alanya kendini hiç yormadı.