Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2369918 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı cursedofdragon

@mylife1903 reisin sondan bir önceki iletisi 23 martta yazmış 24 mart sonrası da hiç girmemiş tarih aralığı insanı korkutmuyor değil :(

kendisi olmasa da ruhu bizle gibi fenere kayma sevincine ekürimi+ruh ikizimi de ekliyorum ve kadehimi mylife reis şerefine kaldırıyorum  :drunkard:

kötü düşünmek istemiyor insan ama mutlaka yazardı  :uyucam:

Çevrimdışı tangaz

kötü düşünmek istemiyor insan ama mutlaka yazardı  :uyucam:

bu sessizlik hiç hayra alamet değil elli defa yazardı hiç yazmasa fenere böle sokuşturunca çıkarır koyardı masaya görüşlerini yani
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

@mylife1903 reisin sondan bir önceki iletisi 23 martta yazmış 24 mart sonrası da hiç girmemiş tarih aralığı insanı korkutmuyor değil :(

kendisi olmasa da ruhu bizle gibi fenere kayma sevincine ekürimi+ruh ikizimi de ekliyorum ve kadehimi mylife reis şerefine kaldırıyorum  :drunkard:

Vay be en son mesajımı askerde 2.günümde atmış reis.

Çevrimiçi levitate

ulaşmanın bir yolu yok mu ya
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

bir tek bende numarası vardı bendeki de benim ufaklık sayesinde kazara uçtu gitti :(
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

buraya üye olurken bildirdiği e-posta adresi yok mu oradan ulaşmayı denediniz mi hiç @MUSTAFA_

Çevrimdışı MUSTAFA_

buraya üye olurken bildirdiği e-posta adresi yok mu oradan ulaşmayı denediniz mi hiç @MUSTAFA_
Ben denemedim ama diğer yöneticiler illa denemişlerdir  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Olumsuz konuşmak istemiyorum sanırım ama sağlık anlamında bir sıkıntısı var bence. İnşallah hayattadır, girmesede olur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

11. haftanın düdükleri belli oldu.

Beşiktaş Tarihi
★★★

11. haftanın düdükleri belli oldu.

fenere ali palabıyık verilmiş hemen yara sarmaya  :ebebe:

Çevrimdışı Culpable

Daha once bir yemek muhabbetinde okumustum
simdi buldum  @Mehmet Ali C.  ilede whatsapp dan iletisimi varmis belki kendisi ulasabiliyordur

http://besiktasarena.com/genel-sohbet/muhabbet-cafe/7150/

gs puan kaybetse enfes olur.

Çevrimdışı Egos

Daha once bir yemek muhabbetinde okumustum
simdi buldum  @Mehmet Ali C.  ilede whatsapp dan iletisimi varmis belki kendisi ulasabiliyordur

http://besiktasarena.com/genel-sohbet/muhabbet-cafe/7150/

bu iyi oldu ağabey. mehmet ali'ye de ulaşmayı deneyelim. pandemi öncesi kaybolanlar ve pandemi sırasında kaybolanların listesini yapmıştım mesaj atmak için, mehmet ali aralarındaydı.

Çevrimdışı AigleBordeaux

gs puan kaybetse enfes olur.
burdan vermezler hatayda puan kazanacak gibi oynamiyor maalesef
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Sinan23

Bu pozisyon nasıl offside değil. Nasıl bir çizgi bu. 40 cm offside

Çevrimdışı Sinan23

Etebo ya kart çıkarmaya koştu. Oyun başlayınca bıraktı.

Çevrimdışı tangaz

gesenin 2. ve 3. golü ofsayt hadi 2.gol vermedi diyelim ki bence net ofsayt avantaj sağlıyor sonuçta bu yerleşim, 3. gol ofsayt oğlu ofsayt var avar davar nasıl verdiler bunu enteresan

gs her zaman sinsilikte.
Herkes fener falan diyorda asıl bunlar şampiyonluğun favorisi.
Yine aradan sıyrılabilirler.

'Gelecek haftayı BAY geçmelerinin sorulması üzerine'

Fatih Terim: "Oynasaydık iyi olurdu...Kaldığımız yerden devam etmeliyiz. Biz Galatasaray takımıyız. Biz bunları çok gördük. Bir gecede play-off değişti. İki kupa almamız gerekirken, bir kupa aldık. 9 puandan 4.5'e indik."

Çevrimiçi İsmail Özyurt

'Gelecek haftayı BAY geçmelerinin sorulması üzerine'

Fatih Terim: "Oynasaydık iyi olurdu...Kaldığımız yerden devam etmeliyiz. Biz Galatasaray takımıyız. Biz bunları çok gördük. Bir gecede play-off değişti. İki kupa almamız gerekirken, bir kupa aldık. 9 puandan 4.5'e indik."

Hayat felsefeleri demogoji, ajitasyon ve dezenformasyon. Nefes alıp vermek derecesinde rahatlıkla yapıyorlar bir de...

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tangaz

karabük rize maçının gollere bakıyorum rizenin kaleci bu golleri yiyorsa sakın bi daha bizle anılmasın lütfen sonra karabükün yediği golde roco neden bizde olamayacağının dersini bir kere daha vermiş deve gibi boyu var zıplamakdan aciz değişik...

Çevrimdışı MUSTAFA_

karabük rize maçının gollere bakıyorum rizenin kaleci bu golleri yiyorsa sakın bi daha bizle anılmasın lütfen sonra karabükün yediği golde roco neden bizde olamayacağının dersini bir kere daha vermiş deve gibi boyu var zıplamakdan aciz değişik...
Tek başına maç kaybeden kalecilerin başında geliyor benim gözümde  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Beşiktaştan sonra tuttuğum 2. takım olan man utd'da tıpkı Beşiktaş gibi bir seriye bağladı  :lol:

Premier Lig’in 11. haftasında Manchester United, West Ham United’ı 3-1 yendi. Manchester ekibi böylece arka arkaya 4. galibiyetini elde etti.

Ama buradaki tdyide beğenmiyorum, solksajerde hakederek gelmedi tıpkı sergen gibi :) Hatta yaşları bile aynı biri 47 biri 48 yaşında lol

Beşiktaştan sonra tuttuğum 2. takım olan man utd'da tıpkı Beşiktaş gibi bir seriye bağladı  :lol:

Premier Lig’in 11. haftasında Manchester United, West Ham United’ı 3-1 yendi. Manchester ekibi böylece arka arkaya 4. galibiyetini elde etti.

Ama buradaki tdyide beğenmiyorum, solksajerde hakederek gelmedi tıpkı sergen gibi :) Hatta yaşları bile aynı biri 47 biri 48 yaşında lol

2'si sezon sonu şampiyon olmadı mı peki  :naughty:

2'si sezon sonu şampiyon olmadı mı peki  :naughty:

İnşallah olur da çılgınlar gibi kutlarız   :lol: