Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2371848 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı cursedofdragon

Barça-Juve maçı el yakıyor 1 dk içinde  1-1 oldu bu maç kaçmaz  :bandit:

Ofsaytmış yayın çok geriden geliyor  :ebebe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Sivasspor bugün bir süpriz yapabilir gibi geliyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yapamaz bence. Çok basit goller yiyorlar. Haftasonu Rize karşısında döküldüler.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Yapamaz bence. Çok basit goller yiyorlar. Haftasonu Rize karşısında döküldüler.

Biliyorum izledim o yüzden ters totem yapıyorum rızanın beter olmasını istiyorum :)

Çevrimdışı mellfred

türk futbolunun hali içler acısı
hiçbir kulübümüzün avrupa takımlarına karşı başarılı olacağına inanmıyorum
uçan kaçan alanya, rosenborgdan tokadı yedi geldi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bizim önümüzü kesenler düşünsün. Bizim başarılı olduğumuz senenin puanları bu sene silinecek. Artık kimse Şampiyonlar Ligi göremez. Hak etmeyenleri hile hurdayla şampiyon yapmaya devam etsinler. Biz hak etmiyorsak biz de gitmeyelim.

Beşiktaş Tarihi
★★★

katılıyorum ters totem yaptım hoş yapmasam da dediğin gibi içler açısı ama beter olsunlar.

Bizim önümüzü kesenler düşünsün. Bizim başarılı olduğumuz senenin puanları bu sene silinecek. Artık kimse Şampiyonlar Ligi göremez. Hak etmeyenleri hile hurdayla şampiyon yapmaya devam etsinler. Biz hak etmiyorsak biz de gitmeyelim.

+1903

Biz zamanın da tek başımıza ipi göğüslerken hiç ülke puanı filan akıllarına gelmiyordu bayern maçı var maçımızı cumaya koyun pazartesiye alın dediğimiz de iplemiyorlardı biz ülke puanını düşünürekten şampiyonluk bile bıraktık.O yüzden beter olsunlar komple batsın yok olsunlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Covid 19 vakaları arttı takımlarda. Lig durdurulursa şaşırmam  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Covid 19 vakaları arttı takımlarda. Lig durdurulursa şaşırmam  :tabe:
Valla kardeşim, hayat durursa şaşırmayın.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Valla kardeşim, hayat durursa şaşırmayın.

Dünyada sokağa çıkma yasaklaları başladı. Turizm de bitince herkes sınırları da kapatmaya başladı. Avrupa'da günlük vaka sayıları on binleri aşmış. Bizim bu kadar günlük güneşlik takılmamız komik. Bakalım neler yapacağız?

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Dünyada sokağa çıkma yasaklaları başladı. Turizm de bitince herkes sınırları da kapatmaya başladı. Avrupa'da günlük vaka sayıları on binleri aşmış. Bizim bu kadar günlük güneşlik takılmamız komik. Bakalım neler yapacağız?
En dipten en tepeye kadar herkes saldım çayıra şeklinde takılıyor. Bu nedenle ne yasak olursa olsun değişen pek birşey olmaz...

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

En dipten en tepeye kadar herkes saldım çayıra şeklinde takılıyor. Bu nedenle ne yasak olursa olsun değişen pek birşey olmaz...

Ligde sürekli maç erteleye erteleye maçları oynatacak zaman bulamayacaklar. Lig Aralık ayından sonra haftada 2-3 maça dönecek. O zamana kadar ertelenen maçları oynatmaları lazım. Yoksa takımlar isyana başlayacak. O fikstürü çoğu takım kaldıramaz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Ligde sürekli maç erteleye erteleye maçları oynatacak zaman bulamayacaklar. Lig Aralık ayından sonra haftada 2-3 maça dönecek. O zamana kadar ertelenen maçları oynatmaları lazım. Yoksa takımlar isyana başlayacak. O fikstürü çoğu takım kaldıramaz.

fener dışında o derinlikte kadrosu olan takım yok
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

fener dışında o derinlikte kadrosu olan takım yok
Bu seneye çok iyi hazırlanmışlar ama bir işe yaramayacak. Artık hiçbir takım takım kurmak için o kadar fazla para harcayamaz. Bunlar iyi günlerimiz. Şampiyonlar Ligi gelirleri olmadan ligimiz bir hiç  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Bu seneye çok iyi hazırlanmışlar ama bir işe yaramayacak. Artık hiçbir takım takım kurmak için o kadar fazla para harcayamaz. Bunlar iyi günlerimiz. Şampiyonlar Ligi gelirleri olmadan ligimiz bir hiç  :tabe:

naklen yayın gelirleri daha da düşecektir beinin hali ortada sonra kur artışı da fena ve gelirleri dövize çevirdiğimizde iyice küçük bütçeler karşımıza çıkacak şimdi beğenmediğimiz 35 milyon yuro bile lüks kalacak 20lere gerileyecek bütçeler.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Trabzon bitmiş, okeye dönüyor  :tabe:

https://twitter.com/buzzspor/status/1322251315200860160

Biten sadece ts değil Türk futbolu maalesef, maçı izledim halı saha maçının bir tık üstü diyebilirim yada eşit bile olabilir seviye bu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Biten sadece ts değil Türk futbolu maalesef, maçı izledim halı saha maçının bir tık üstü diyebilirim yada eşit bile olabilir seviye bu.
Senelerdir bu seviye var ülkede. Bizim tiki taka ve kanat oyunu oynadığımız seneler dışında biz de sahada bir şey göstermedik. Bu seneler ligin üstünde olduğumuz ve bizim önümüzün kesilmesi gerektiği konuşuluyordu. Aslında ligi bizim seviyemize getirmeye zorlamamız için bize ortam sağlanmalıydı. Ancak onlar ligin seviyesini düşürmeyi seçtiler ve yaşananlar ortada. Sırf lobisi olan takımlar yok olmasın diye ülke futbolu yok edildi. Şimdi biz de o kafadaki vizyonsuz yöneticiler ile yönetiliyoruz. Rakiplerimiz kötü kafası bizi ancak geri götürür. Bizim kendimizi daha iyi yapmaya çalışmamız lazım, rakiplerimizden daha iyi olmaya değil  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Trabzon bitmiş, okeye dönüyor  :tabe:

https://twitter.com/buzzspor/status/1322251315200860160

kendi salaklıkları.
sen iyi kötü takım uyumun oluşmuş en azından şans hakeden bir tdyi kovup yerine hiç deneyimi olmayan birini getirirsen, hadi öyle bir şey yaptın gidipte oturmuş olan iskeleti 3-5 lira kar edeceğim diye dağıtırsan bu hale gelirsin.
Bir saniye, bu hikaye tanıdık geliyor mu ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

kendi salaklıkları.
sen iyi kötü takım uyumun oluşmuş en azından şans hakeden bir tdyi kovup yerine hiç deneyimi olmayan birini getirirsen, hadi öyle bir şey yaptın gidipte oturmuş olan iskeleti 3-5 lira kar edeceğim diye dağıtırsan bu hale gelirsin.
Bir saniye, bu hikaye tanıdık geliyor mu ?
Bizi örnek alıyorlar  :tabe: Ara transfer döneminde bu konuda master tezimizi yayınlayacağız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ali Akman 2 gol daha attı.
Helal olsun çocuğa.