Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2372191 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ligde 6. hafta sonucu oluşan puan durumu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Çevrimdışı MUSTAFA_

ooo reklam  :busted_cop:  :lol:
İlk bulduğumu paylaştım. Keşke reklam alsak da paylaşsak  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yeni oranları sevdim. En azından en kötü şartlarda olmamız gereken yeri gösteriyor.

https://twitter.com/buzzspor/status/1321030119037849600

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Akşam ki maçta PSG'den 9-10 gol bekliyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Akşam ki maçta PSG'den 9-10 gol bekliyorum.
O kadar fazla gol atamaz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

O kadar fazla gol atamaz.

Gs'ye 6 tane atmışlardı Muslera yeter, atmayın artık demişti.Atmak isterlerse atarlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gs'ye 6 tane atmışlardı Muslera yeter, atmayın artık demişti.Atmak isterlerse atarlar.
Şimdi takımlar eskisi gibi değil. Pandemi şartlarından dolayı galibiyeti alacak kadar oynuyorlar. Onun için hiçbir takımın yüzde yüzünü görmüyoruz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Şimdi takımlar eskisi gibi değil. Pandemi şartlarından dolayı galibiyeti alacak kadar oynuyorlar. Onun için hiçbir takımın yüzde yüzünü görmüyoruz.

Yoo görüyoruz bence :)

https://twitter.com/yenisafakspor/status/1320053052380975106

PSG atmak isterse atar...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Erken emekli edince çalışmak istememesi normal  :tabe:

https://twitter.com/buzzspor/status/1321451675337560064

sıkıntıya gelemeyen bir tip maçası yememiştir
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Başakşehir psgye kafa tutuyor şu dakikaya kadar.
şuan yalan yok biz olsak gs fb falan olsa 3lemişlerdi bizi.

Çevrimiçi kahyaoglueren

Basaksehir çok iyi futbol oynuyor psgye karşı. Sezonu çok geç açmışti başakşehir gecen seneki avrupa maçları sezon sonu olduğu için. Bu yüzden lige kötü başlamışlardı. Toparlamışlar baya.

Basaksehir çok iyi futbol oynuyor psgye karşı. Sezonu çok geç açmışti başakşehir gecen seneki avrupa maçları sezon sonu olduğu için. Bu yüzden lige kötü başlamışlardı. Toparlamışlar baya.

sanırım biz hayatımızın hatasını abdullahı değilde okanı almayarak yapmışız.
adam geçen sene taraftarsız şampiyon oldu ve avrupada ileri seviyelere kadar oynattı.

Çevrimiçi kahyaoglueren

adam geçen sene taraftarsız şampiyon oldu ve avrupada ileri seviyelere kadar oynattı.

Bireysel anlamda oyuncularin gelişmesinde ben Avcinin etkisinin olduğunu düşünüyorum açıkçası. Uzun zaman çalışti baskisiz bir şekilde orada. Irfan Canin, Viscanin epureanu örnekleri var. Ama okan hoca gerçekten çok iyi yolda.
Başakşehir lige hazir olmadan başlamasa ligi alıp götürebilirmiş gerçekten. Şimdi bakalim tekrar potaya girebilecekler mi ? Bence alanyayla beraber en iyi futbolunu oynuyorlar güncel durumda. Geçen hafta leipzig maçında da iyilerdi bence.

Başakşehir psgye kafa tutuyor şu dakikaya kadar.
şuan yalan yok biz olsak gs fb falan olsa 3lemişlerdi bizi.

Başakşehir toparlanmış ancak PSG'de cidden kötü PSG resmi twitter adresinde ve forumlarında Thomas Tuchel'e sallıyorlar.

Cidden bu kadro böyle bir oyun oynamaz.

Bir an başakşehirin karşısında anadolu takımı var zannetim.Pozisyon üretmekten aciz bir PSG.2.ci yarı vites yükseltirler muhtemelen.
[ Son Düzenleme: 28 Ekim 2020, 21:59:34 cursedofdragon ]

Başakşehir toparlanmış ancak PSG'de cidden kötü PSG resmi twitter adresinde ve forumlarında Thomas Tuchel'e sallıyorlar.

Cidden bu kadro böyle bir oyun oynamaz.

Bir an başakşehirin karşısında anadolu takımı var zannetim.Pozisyon üretmekten aciz bir PSG.2.ci yarı vites yükseltirler muhtemelen.

geçen sene finale çıkartan antrenörden mi bahsediyoruz  :lol: :lol:
bu arada hoşgeldin nerelerdesin ya, ortam tam senlikti  :lol:
Başakşehirinde iyi oyununun katkısı var psgnin bu oyununda, geçen sene ft ve ekibinin oyunu da ortadaydı. O zamanda çok iyi değillerdi, şu ilk yarıda başakşehir gayet iş yaptı bence. yok psg kötüydü falan demek yerine tebrik etmek gerekir diye düşünüyorum.

Sizin hayatınızın hatası avcıyı istemeniz di bedelini ödedik ödemeye devam ediyoruz.
O kadar avcının üstüne Okanı istemek de hatanın devamı.Okan bir sene de bu yaptıkları ile övülüyorsa neden şenol güneşe gömüyordun diye sorasım geliyor o zaman 2 şampiyonluk,1 UCL nağmalup gruptan çıkma,UEL'de çeyrek final :)

Okanın başarısı yok ortada ;

Başakşehir siyasi bir takım her koldan kollanıyor 1.cisi.Maaşlar zamanın da yatıyor 2.cisi.Seyirci baskısı yok 3.cüsü.4.cüsü kurulu bir düzen vardı.
[ Son Düzenleme: 28 Ekim 2020, 22:07:25 cursedofdragon ]

geçen sene finale çıkartan antrenörden mi bahsediyoruz  :lol: :lol:
bu arada hoşgeldin nerelerdesin ya, ortam tam senlikti  :lol:
Başakşehirinde iyi oyununun katkısı var psgnin bu oyununda, geçen sene ft ve ekibinin oyunu da ortadaydı. O zamanda çok iyi değillerdi, şu ilk yarıda başakşehir gayet iş yaptı bence. yok psg kötüydü falan demek yerine tebrik etmek gerekir diye düşünüyorum.

Dünya yıldızlar ile oynuyor Ligue1 de PSG'den başka güçlü takım var bırakta yapsın :)

Seni anlamakta zorlanıyorum ben  bazen 1 sene pik yapan adama kötü dedittirmiyorsun kaldı ki ben demiyorum PSG taraftarı kendisi diyor ama sen 2 şampiyonluk yaşamış,1 UCL nağmalup grup liderliği,UEL çeyrek finali yapmış adamı yerin dibine sokuyordun halen sevmiyorsun bu ne yaman çelişki :)

Çevrimiçi kahyaoglueren

Başakşehir 2. yarı çok daha iyi. Gerçekten tebrik etmek gerek  :claps:

PSG biraz kıpırdayınca 2-0 yaptı.

Çevrimiçi kahyaoglueren

0-2 oldu. 1 dakika arayla aynı pozisyonlarda crivelli bitiremedi. Kean bitirdi. Keyifli bir maç oldu.
Başakşehirin iyi bir forveti olsa skor farkli olabilirdi. Gerçekten kaliteli futbol oynadı.

Transfer döneminde şu rafaeli istemiştim.

Defans özürlüsü demişti  defans yapamıyor demişti bazı arkadaşlarımız gerçekten baya yapamıyormuş.(!)

Başakşehiri tebrik ediyorum bu arada güzel oynadı hayatının en iyi maçlarından birisini çıkardı diyebilirim.

Ancak tuchel için tehlike çanları çalıyor oynattığı futboldan ötürü sadece Başakşehir karşısında değil Ligue1'de PSG maçlarını izleyen bir yorumcu olarak söylüyorum...Kendi Forum sayfaları da aynı görüşte oynanan oyundan memnun değil taraftar.

Transfer döneminde şu rafaeli istemiştim.

Defans özürlüsü demişti  defans yapamıyor demişti bazı arkadaşlarımız gerçekten baya yapamıyormuş.(!)

Başakşehiri tebrik ediyorum bu arada güzel oynadı hayatının en iyi maçlarından birisini çıkardı diyebilirim.

Ancak tuchel için tehlike çanları çalıyor oynattığı futboldan ötürü sadece Başakşehir karşısında değil Ligue1'de PSG maçlarını izleyen bir yorumcu olarak söylüyorum...Kendi Forum sayfaları da aynı görüşte oynanan oyundan memnun değil taraftar.

Bugün ki maçtan ;

Oyun geçmişi yok, hala Tuchel'den titrek bir kompozisyon var. Bu sadece bir zaman meselesi #TuchelOut (GoogleTranslate Çeviri)

Twitter'da #TuchelOut diye tag bile açıldı önceden : https://twitter.com/search?q=%23TuchelOut&src=typed_query