Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar (Tweet silinmiş ya da erişime kapatılmış)
0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
başağın ağzına edecekler g.o.
Bizim rekoru geliştirebilecek bir takım gelmemiş (Tweet silinmiş ya da erişime kapatılmış)
fenerin 0 puanına kardeş geliyor bence
Bu sene ölüm grubu diyeceğimiz bir grup oluşmamış
Messi vs Ronaldo maclari zevkli gecer!
Çok transfer yapıp göz boyadılar. Çok başarılı bir transfer dönemi geçirdikleri söylenemez.(Tweet silinmiş ya da erişime kapatılmış)
2 takim kaldi Avrupada. Basaksehir zaten puan getiremez. Sivasspor ise son torbadan katilacak onlarda zor grupta olacaklar. Zaten 12.'lige düşmüştük. Artik imkansiz yukari çıkmamız. Hatta rangers iyi puan toplarsa 13 olarak bitiririz. Asil sorun ise onumuzdeki sene 28.900 puandan 9.700 u silinerek başlıyor. Direk 15 16 olarak başlıyoruz seneye.
Çok büyük bir küçülme olacak demek bu da futbol ekonomisinde. Bundan sonra iyi yönetilen takımlar başarılı olacak. Eğer aynı düzen devam ederse kendi aramızda takılırız artık. Tüm futbol seyircisi Avrupa kulüplerini tutmaya başlar. Çok küçümseniyor ama Türk futbolu dibe yaklaştı. Devam etsinler pis düzenlerine
Besiktasin yaptigi 2 seneki puanlar silinince zaten elde bir sey kalmıyor. 17 18 e kadar düşebiliriz.Kupa 3 e katilmak için bile 3 on eleme oynayacagiz. Kupa 3 nasil puanlandirilacak bilmiyorum ama benzer sistemi oraya uyarlarlarsa belki de orda disimize göre takımlarla puan toplayabiliriz.
20 takımlı ligle Avrupa'da başarı imkansız. Zaten takım sayısını arttırma nedenleri de Avrupa maçları sayısının düşmesinin öngörülmesi olabilir.
Bence de 20 takimdan vazgeçilmeli. Sirf birilerinin gönlü hos tutulsun diye alınmış bir karar. Aslinda siralama düşünce mac sayisi azalmıyor. Yine 5 takim gidecek ama on eleme oynayacağız. Zaten eleniyoruz gerçi
Ben uzun süre kimsenin Avrupa falan düşüneceğini sanmıyorum. Düşünen de bir köy takımına yenilir. Ağzının payını alır geri döner.
(Tweet silinmiş ya da erişime kapatılmış)
vay vay vay göndermeler falangerrard atar gider yapmış bide
Bizden kötüsü de varmış (Tweet silinmiş ya da erişime kapatılmış)