Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2370312 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

https://twitter.com/ovuncozdem/status/1285212713342377985

Bu nasıl haber ya? Ayrıca adamın parasını çalıyolar takım hafiyelik yapıp buluyo. Yok mu futbolcularla ilgilenen birisi? Yönetim ne yapıyo? Futbolcunun işi gizli kamera koyup hırsız bulmak mı? Valla yönetim eksi yazmaya devam ediyor. Bi başıboşluk görüntüsü var uzun zamandır.

Avcı zu ts.

via : murat özen

maaşından kurtuluruz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Avcı zu ts.

via : murat özen

maaşından kurtuluruz.

İnşallah olur, twitter'da göztepeye gidecek duyumları da var ama hangisi olduğu fark etmez.  :D

Tek sorun onlardan alacağı para ?  Beşiktaş verdiği paranın yarısını ödemeye devam eder yazıyorlar..

Çevrimiçi levitate

hüseyin çimşir gitmiş gg
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

İnşallah olur, twitter'da göztepeye gidecek duyumları da var ama hangisi olduğu fark etmez.  :D

Tek sorun onlardan alacağı para ?  Beşiktaş verdiği paranın yarısını ödemeye devam eder yazıyorlar..
Avcı bizi kullanıp üzerimizden iş bulacak. Demirören de zarar verdi ama böyle sözleşmeler de yapmadı. Adam çalışmasa da para kazanıyor, çalışsa da...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Avcı bizi kullanıp üzerimizden iş bulacak. Demirören de zarar verdi ama böyle sözleşmeler de yapmadı. Adam çalışmasa da para kazanıyor, çalışsa da...

Para alması bir yana yarın rakip olarak karşımıza çıkacak. 
Ayrı bir motivasyon ve hırsla takımını hazırlayacaktır, maaşını bizim ödediğimiz bir düşmanımız var artık. 

Demirören>Orman    2 şampiyonluktan sonra bu kıyaslamaya girecek kadar kötü işler yapabilmek :claps:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Para alması bir yana yarın rakip olarak karşımıza çıkacak. 
Ayrı bir motivasyon ve hırsla takımını hazırlayacaktır, maaşını bizim ödediğimiz bir düşmanımız var artık. 

Demirören>Orman    2 şampiyonluktan sonra bu kıyaslamaya girecek kadar kötü işler yapabilmek :claps:
Demirören bu sene kefaretinin bir kısmını ödeyecek gibi. Hem borcumuzu silecek hem de bazı amatör branşlara sponsor olacak.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Demirören bu sene kefaretinin bir kısmını ödeyecek gibi. Hem borcumuzu silecek hem de bazı amatör branşlara sponsor olacak.

Taraftarın gözünde her zaman çorapören olarak kalacak, ancak şu aralar sponsor olması çok iyi olur.

Fikret Orman hayatta böyle bir iyilik yapmaz, kulüp bana borçlu derse şaşırmam  :evillol:
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2020, 23:33:03 jokerhm ]

Çevrimdışı haluk.m

https://twitter.com/MottoSpor/status/1285303198106951688

https://twitter.com/ForzaSenBenYok/status/1285309972293865474

Önümüzdeki sezon şenlik var, bakalım renkli lobisi bunların altında kalacak mı  :evillol:

Bir şey yapamazlar göksel gümüşdağ ezip geçer hepsinin üstünden damat bile ts'yi şampiyon yapamadı :D

Göksel en güçlüsü :D

Çevrimdışı haluk.m

Bir şey yapamazlar göksel gümüşdağ ezip geçer hepsinin üstünden damat bile ts'yi şampiyon yapamadı :D

Göksel en güçlüsü :D

Şu dar zamanda işimize gelir  :evillol:

göksel bir şampiyon oldu yargı dağıtıyor :D

şuan nihat özdemir altına doldurmuyorsa bende bir şey bilmiyorum :D

https://twitter.com/ntvspor/status/1285304327796658177

Göksel Gümüşdağ: ''Tapu dairesine gitse akli dengesi yerinde mi diye belge istenecek isimler artık Türk Futbolundan emekli olmalı. Devir artık Okan Buruk, Sergen Yalçın, Erol Bulut gibi çağdaş antrenörlerin devri. Artık gazla, medya baskısıyla şampiyon olma devri geride kaldı.''

burda terime çakmış imzamı atıyorum bunun altına çok doğru gerçi hep doğruları konusuyor bu aksam adama helal :D

Çevrimdışı worns

takımın kuruluşunda ve finansman kaynaklarındaki içe sinmeyen hikayeleri bir tarafa bırakıp saha içine bakarsak başakın şampiyonluğuna diyecek bir şey yok. kesinlikle hak ettiler. avrupa'da yaptıkları işler bile bu sene tr seviyesinin en iyi takımı olduklarını şüphe bırakmaz şekilde gösteriyordu. ayrıca istikrar açısından bakarsak 4-5 yıldır ligin en iyi takımlarından biri olduklarını söylemek gerekir. geçen sene de bence şampiyonluk başak'ın hakkıydı. ts'ye göre çok daha tecrübeli ve şanslı olduklarını düşünüyordum zaten.

bir de ts son kulvarda o kadar antipatik bir takıma dönüştü ki, başak bile insanların gözüne sempatik görünmeye başladı.

avrupa puanları son beş yılda trnin en iyi iki takımının biz ve başak olduğunu zaten gösteriyor. bizim liderliğini yaptığımız bir süreçti, dört yıl ikisini kazanmış olsak da son bir kaç haftaya kadar potadaydık. son iki yıl ne yazık ki istikrarı kaybettik. seneye başak yine üst grupta olacaktır, gelirleri de iyice arttı. bir hoca krizi yaşamazlarsa ummadığımız kadar makası açabilirler malesef. bizim belimizi büken finansal problemler de yok. borçsuz takım.

Çevrimiçi Samet Ç

Başakşehir bundan sonra sürekli tepeye oynar işin kötü tarafı bunların Katarlılara satılma durumu var o gerçekleşirse 4 büyükleri baya zor durumda bırakabilirler.

Çevrimiçi levitate

göksel bir şampiyon oldu yargı dağıtıyor :D

şuan nihat özdemir altına doldurmuyorsa bende bir şey bilmiyorum :D

https://twitter.com/ntvspor/status/1285304327796658177
yürü be

konuşmak için şampiyonluğu beklemiş adam :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı worns

Başakşehir bundan sonra sürekli tepeye oynar işin kötü tarafı bunların Katarlılara satılma durumu var o gerçekleşirse 4 büyükleri baya zor durumda bırakabilirler.

bence yalan o iş. yabancı sermaye gelecekse de tribün ve taraftar geliri olan takımlara bakar, sonuçta hayır işi yapmayacaklar. başakşehir suni sponsor desteğini saymazsak kar etmesi kolay bir takım değil. yabancı sermayenin türkiye gibi gelir-gider dengesi bozuk yerden takım alacağını zaten sanmıyorum da alırlarsa da başakşehir olmaz isteyecekleri profil.

öte yandan göksel gümüşdağın elinde de o sürekli tepeye oynama durumu gerçekleşir. katarlılara gerek yok.

Çevrimiçi Samet Ç

bence yalan o iş. yabancı sermaye gelecekse de tribün ve taraftar geliri olan takımlara bakar, sonuçta hayır işi yapmayacaklar. başakşehir suni sponsor desteğini saymazsak kar etmesi kolay bir takım değil. yabancı sermayenin türkiye gibi gelir-gider dengesi bozuk yerden takım alacağını zaten sanmıyorum da alırlarsa da başakşehir olmaz isteyecekleri profil.

öte yandan göksel gümüşdağın elinde de o sürekli tepeye oynama durumu gerçekleşir. katarlılara gerek yok.
Göksel Gümüşdağı şimdi dinledim ortak aradıklarını söyledi satılma olmayabilir ama Türkiye'deki diğer büyük takımlarla özellikle ekonomileri bu kadar kötüyken araya fark koyacak hamleler yapacaklardır başarılı olurlar olmazlar belli olmaz hep birlikte izleyip göreceğiz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Haftanın programı açıklandı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

avcı zu ts galiba. maaşından kurtuluyor muyuz bu durumda?