Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2369500 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı MUSTAFA_

malatya maçını kazanırsak sivas ile kafa kafaya kalıyoruz 3.lük yarışında. ben sivas'ın puan kaybedeceğini düşünüyorum. mesele bizim kalan maçları kazanmamız.
Malatya maçını kazanmak mevcut kadro ile çok zor. Malatya maçını kazansak kalan maçları kazanırız diyemiyoruz. Ben şu an olduğumuz sırayı koruyalım yeter diyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

Kalan maçları kazanırsak çok büyük ihtimalle 3. oluruz. Ancak ben bu aksam fire verme ihtimalimizi yüksek buluyorum. En kötü ihtimalle 4. olmalıyız. Trabzon kupayı alırsa direkt olarak gruplara atmış oluyoruz kendimizi avrupa liginde.

Çevrimdışı cursedofdragon

malatya maçını kazanırsak sivas ile kafa kafaya kalıyoruz 3.lük yarışında. ben sivas'ın puan kaybedeceğini düşünüyorum. mesele bizim kalan maçları kazanmamız.

bizm puan kaybımız sivasa göre daha fazla bence.  :tabe:

Malatya-Beşiktaş
Beşiktaş-Fener
Gençler-Beşiktaş

Sivas-Gençler
Göztepe-Sivas

Çevrimdışı kahyaoglueren

Antepte maxim iyi oyuncu bence. Ana mevkisi dışında sol önde oynuyor şuan.Bonservisi mainzde.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Antepte maxim iyi oyuncu bence. Ana mevkisi dışında sol önde oynuyor şuan.Bonservisi mainzde.
Dedigim gibi golünü de attı.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Çok ilginç.Antebin herhangi bir amaci olmamasına rağmen şampiyonluk maçına cikar gibi çıkmışlar. Rakibi tahrik ettiler sürekli. Gol attıktan sonra kayseri yoneticilerine hareket yapmalar vs. Insanin aklina tesvik disinda pek bir sey gelmiyor.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

düşme potasının motivasyonu, şampiyonluk motivasyonunu geçmiş resmen :)

ts bence de şu sene bulduğu ortamı daha bulamaz.

Çevrimdışı Alper1903

bu çimşir tdlük belgesini kasaptan falan değil çöpten bulmuş. böyle bir rezillik yok.

Çevrimdışı levitate

ts öne geçtiği maçlarda 27 puan kaybetmiş yuh
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu çimşir tdlük belgesini kasaptan falan değil çöpten bulmuş. böyle bir rezillik yok.
Rıdvan Dilmen şimdi Hüseyin Şimşir'i Sergen Yalçın ile kıyaslayıp daha iyi olacak ilerde dedi  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ligin dibi alev alev yanıyor  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Alper1903

Rıdvan Dilmen şimdi Hüseyin Şimşir'i Sergen Yalçın ile kıyaslayıp daha iyi olacak ilerde dedi  :D

önce bi 2.lig 3.lig hocalarının seviyesine gelsin sonra Sergen'le kıyaslanır. Trabzon'un ön taraf şu an bizde olsa alttakiler kendi aralarında sıralamayı belirliyordu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

önce bi 2.lig 3.lig hocalarının seviyesine gelsin sonra Sergen'le kıyaslanır. Trabzon'un ön taraf şu an bizde olsa alttakiler kendi aralarında sıralamayı belirliyordu.
Bence önce konuşmayı öğrenerek başlamalı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

rıdvan tam şeytan ts nin başında kalsın diye uğraşıyordur :D  :evillol:

Yoksa ciddi manada böyle düşünüyorsa yarın bir hastaneye randevu alsın :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

rıdvan tam şeytan ts nin başında kalsın diye uğraşıyordur :D  :evillol:

Yoksa ciddi manada böyle düşünüyorsa yarın bir hastaneye randevu alsın :D
https://twitter.com/defenertroll/status/1282767876999569413

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Eee o şeytan iyi biliyor Fb'nin kurtuluşu için operasyon çekildiğini, diğer en iyi yerli kadro Ts'de. Bu yabancı sınırlaması aklını o bile vermiş olabilir. Birlik olup reisim böyle Türk futbolu mu olur diye işlediler, daha ileriye gideceğiz diye hassas noktasına oynadılar adamın bana göre.

Çevrimdışı ProjectOrigin

Ts'ye tek takımlı bir lig ayarlamak lazım şampiyonluk için. Yazık kafanıza

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★