Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2360566 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

@cursedofdragon cum canım dostum rıza hocadan mert hakan harici sivaslı futbolculardan ve sivas köpeğinden özür diler misin  :lol: :lol:

Çevrimdışı Erman1903

Iki tane kontrada nasi ayagina dolandi falan
Tam gslik topcu
Simdi bu atilmayanlardan seri pasi verir saracci atar bize haftaya
Boyle de bir bahtimiz vardir

Her şey ayan beyan belli ama merak etme. Önümüzdeki hafta bunlara koyup oyunu bozacağız.

Terim ve Abdürrahim gidecekler, kendi taraftarları yollayacak.

Çevrimdışı levitate

Iki tane kontrada nasi ayagina dolandi falan
Tam gslik topcu
Simdi bu atilmayanlardan seri pasi verir saracci atar bize haftaya
Boyle de bir bahtimiz vardir
abi bi pozisyon vardı emreye salsa önü boş çok temiz sağ köşeye vuracak

270 derece döndü topun etrafında sonra arkadaki beke verdi

bide bi kontrada koneye atacağına direk marcao'ya saldı topu
bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

Sari vermese var hakemi cagirmadi olurdu
Var cagirmistir gel bah falan bu da gordum bende dediyse ohh mis
Acayip acayip isler ver kirmiziyi gec kimden korkuyorsun arkadas
Sivasli yapsa sunu kosa kosa kirmizi verir
Hele bizden biri yapsa 3 maç cezayı yemişti mete koşa koşa yüzünde güller aça aça kırmızıyı vermişti

Çevrimdışı mylife1903

Her şey ayan beyan belli ama merak etme. Önümüzdeki hafta bunlara koyup oyunu bozacağız.

Hadi insallah
Cok sevinirim
Zaten az deplasman derbisi kazaniyoruz
Gencler de tadini alir
Soyle 0-0 gitse 90da 30mden bi cengaver saplasa

Çevrimiçi tolga1903

Bu mete kalkavan'a Beşiktaşlı falan diyeni gördüğünüz anda basın küfrü. Ben böyle aşağlık maç yönetmek görmedim. Seri babanın oğlu mu gecirdi adama penaltıyı verdin nerde lan ikinci sarı? Saracci'ye nasıl sarı kart gösterebildin emre'ye madem inanmadın hicbisey gösterme inandiysan herifi oyundan at bu nasıl adice karaktersizce maç yönetmektir senin gibi hakemin abv

Çevrimdışı levitate

içine mi doğdu yoksa olacak olanı mı söylüyorsun abi :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

Bu mete kalkavan'a Beşiktaşlı falan diyeni gördüğünüz anda basın küfrü. Ben böyle aşağlık maç yönetmek görmedim. Seri babanın oğlu mu gecirdi adama penaltıyı verdin nerde lan ikinci sarı? Saracci'ye nasıl sarı kart gösterebildin emre'ye madem inanmadın hicbisey gösterme inandiysan herifi oyundan at bu nasıl adice karaktersizce maç yönetmektir senin gibi hakemin abv
Ya mac bitmis zaten hala korkuyor herif
At gitsin ya
Yapistir kirmiziyi
Bu solbek zaten acayip bi model geldiginden beri garip garip isler yapiyor

Çevrimdışı mrred

Lemina Adem değişikliği ile Gs maçı bile kaybedebilirdi. Şanslılardı
The great gig in the sky

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

El insaf. Sivas ligde 4. sırada ve Gs ile puanları eşit. Adam Sivas maçı satacak yazıyor. Siz hâlâ adamı savunuyorsunuz. Ne oldu? Hani Sivas satacaktı maçı?

Ben bu forumdan kaç kere sırf bu durumdan dolayı ban yedim. Adam hep aynı şeyleri yazıyor. Her maç öncesi ve sonrası aynı. Hakemler, şike, teşvik vs vs vs..

Ben futbol konuşunca hemen güya bana rakip takım taraftarı olduğum gibi etiket yapıştırılıyor. Kimse benim Beşiktaş' lılığımı sorgulamasın. Beşiktaş' lılık her maç sonrası ağlamak, sızlamak değildir. Oynanmayan maçtan önce hakemler bizi doğrayacak demek değildir.

Ben kimsenin Beşiktaş' lılığını sorgulayamam elbette. Bana düşmez ama kimse de benim Beşiktaş' lılığımı sorgulamayacak!!!

Ben hakem eleştirisi kabul etmiyorum arkadaş. Vedat Okyar mantığındayım. Gerekirse hakemi de kaleye sokacaksın..

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Keyifler yerinde mi? Haftaya Sergen Yalçın büyük oyunu bozacak. In Sergen we trust.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Çevrimdışı mylife1903

Hele bizden biri yapsa 3 maç cezayı yemişti mete koşa koşa yüzünde güller aça aça kırmızıyı vermişti
3 mu
2 tane cift tekme yahu
6 mactan baslatirlar
Caner yapsa 8

Çevrimdışı goktasoktay

seri 2.ci sarı karttan atılmadı.

sarachiye çift rakibe smackdown tekmesi sarı kart.

Ondan sonra hokomlor hakkında konusma!
Şimdi baktım, net hatırlamamıştım. Vidaya da kart vermemiş hakem. Bizimkinin aynısı. Bizim oyuncumuz eğer kart görmüyorsa, seri ye de kart versin demek haksızlık olur. Çünkü bize o kadar kolay kart çıkıyor biliyorsun. Lakin saracchi mi ne halttır, o adama direk kırmızı, emreye de sarı vermeliydi. Penaltıyı verdiren var hakemi bunu nasıl atladı anlamadım. Tahrik mahrik anlamam ben. Elneny ye nasıl gelişine yapıştırdılar cezayı?
Bunların sahasında haksızlığa ve doğranmaya maruz kalıyoruz, buna itiraz edemem ama inşallah ileri ucumuz gelen fırsatları iyi değerlendirir, kaledeki artis kariyer maçını oynarsa, hakem ağır eyyam yapmazsa kazanabiliriz.

Çevrimiçi Sinan23

Mert Hakan, Hakan ,yasin ve yatabare maçı satmış. 2-2 olduktan hemen sonra hakan yatabare yi karşı karşıya bırakacak net pas pozisyonu vardı vermedi. Yeni Bilal ler yetişiyor. Akhisaesporlu Bilal yanlış anlaşılmasın.

Çevrimiçi tolga1903

Haftaya gs döver bizi 50 bin kişiyle bu sefer 38.dakikaya kadar faul verilmez diyorum aleyhlerine varsa bahsi artıran gelsin. Gs bugünden korunmaya başladı haftaya as 11'inden 2 futbolcusundan yoksun çıkacakken olana bak. Yok arkadaş yüzsüz kepazeler hala hakeme sövüyor 9 kişi bitirmesi gereken maçtan sonra allah kahretsin bu camiayı.

Çevrimdışı mrred

El insaf. Sivas ligde 4. sırada ve Gs ile puanları eşit. Adam Sivas maçı satacak yazıyor. Siz hâlâ adamı savunuyorsunuz. Ne oldu? Hani Sivas satacaktı maçı?

Ben bu forumdan kaç kere sırf bu durumdan dolayı ban yedim. Adam hep aynı şeyleri yazıyor. Her maç öncesi ve sonrası aynı. Hakemler, şike, teşvik vs vs vs..

Ben futbol konuşunca hemen güya bana rakip takım taraftarı olduğum gibi etiket yapıştırılıyor. Kimse benim Beşiktaş' lılığımı sorgulamasın. Beşiktaş' lılık her maç sonrası ağlamak, sızlamak değildir. Oynanmayan maçtan önce hakemler bizi doğrayacak demek değildir.

Ben kimsenin Beşiktaş' lılığını sorgulayamam elbette. Bana düşmez ama kimse de benim Beşiktaş' lılığımı sorgulamayacak!!!

Ben hakem eleştirisi kabul etmiyorum arkadaş. Vedat Okyar mantığındayım. Gerekirse hakemi de kaleye sokacaksın..
Aynı fikirdeyim. Asıl olan oyundur.
The great gig in the sky

Çevrimdışı levitate

emre'de son dk yaptıklarıyla olası transferini yatırdı :D

canı sağolsun iyi çabaladı hakana kıyasla
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

Şimdi baktım, net hatırlamamıştım. Vidaya da kart vermemiş hakem. Bizimkinin aynısı. Bizim oyuncumuz eğer kart görmüyorsa, seri ye de kart versin demek haksızlık olur. Çünkü bize o kadar kolay kart çıkıyor biliyorsun. Lakin saracchi mi ne halttır, o adama direk kırmızı, emreye de sarı vermeliydi. Penaltıyı verdiren var hakemi bunu nasıl atladı anlamadım. Tahrik mahrik anlamam ben. Elneny ye nasıl gelişine yapıştırdılar cezayı?
Bunların sahasında haksızlığa ve doğranmaya maruz kalıyoruz, buna itiraz edemem ama inşallah ileri ucumuz gelen fırsatları iyi değerlendirir, kaledeki artis kariyer maçını oynarsa, hakem ağır eyyam yapmazsa kazanabiliriz.

Dogru diyon
Yalniz golunu yedi adamlarin mete
Nasi bi endirek uydurdu arada 2m var
1 puan alip gelsek sanki kotu olmayacak

Çevrimiçi tolga1903

Ya mac bitmis zaten hala korkuyor herif
At gitsin ya
Yapistir kirmiziyi
Bu solbek zaten acayip bi model geldiginden beri garip garip isler yapiyor

Abi bu metenin adını çıkarttılar bizi tutuyor diye önce fener maçının var hakemliğini yaptı bizi harcadı şimdi de gs'yi alenen korudu adi adam çok sinirlendim ya

emre'de son dk yaptıklarıyla olası transferini yatırdı :D

canı sağolsun iyi çabaladı hakana kıyasla

yalan yok ben mert hakanı daha çok beğeniyordum
fakat karakter bakımından ağır sıkıntısı varmış kendisinin o bide yasinin
yasin gerçi yine yaş ve fizik vs bakımından bunları yapmaması normald
ama mert hakan ben sivasın 2-3 maçını izlemiştim emin olun böyle adam değildi o geride yakaladıkları pozisyonları falan pasları atmıştı bile önde dolaşan biriydi bu maç resmen kaçtı ayranım dökülmesin kafama bir şey gelmesin hesabı

ama emreye helal olsun çıktı adam gibi top oynadı
hepsinden daha korkusuz ve cesurdu o hakan arslan ve fernandao
üçü gerçekten maçın hakkını verdi
emre uygun fiyatta bize gelsin derim ama ben emre iyi mi kötü mü anlamadım
beleşe uygun fiyata gelicekse gelebilir aslında

Çevrimdışı cursedofdragon

dün dedim abi vidaya da verilmesi lazımdı kart diye.

Dün ki maçta tolgay 2.ci sarıdan atıldı.

Hadi onu geçtim zaten sarachide iyice belli etti artık.

Daha ona gelinceye kadar her pozisyonun faul ofsayt diye kesilmesi vs onlara girmedim bile.

Haftaya bizim maçta da aynı şeyler olacak hatta daha kötüleri olacak.

Çevrimdışı mylife1903

yalan yok ben mert hakanı daha çok beğeniyordum
fakat karakter bakımından ağır sıkıntısı varmış kendisinin o bide yasinin
yasin gerçi yine yaş ve fizik vs bakımından bunları yapmaması normald
ama mert hakan ben sivasın 2-3 maçını izlemiştim emin olun böyle adam değildi o geride yakaladıkları pozisyonları falan pasları atmıştı bile önde dolaşan biriydi bu maç resmen kaçtı ayranım dökülmesin kafama bir şey gelmesin hesabı

ama emreye helal olsun çıktı adam gibi top oynadı
hepsinden daha korkusuz ve cesurdu o hakan arslan ve fernandao
üçü gerçekten maçın hakkını verdi
emre uygun fiyatta bize gelsin derim ama ben emre iyi mi kötü mü anlamadım
beleşe uygun fiyata gelicekse gelebilir aslında
Hakan aslan gelsin 500bine otursun
Bunlardan baska da adam lazim degil
Ha kaleci de olur bah
Zaten ligden kurayla kaleci ceksek ben raziyim
Torbaya karyus atilmadikca

Çevrimdışı goktasoktay

Dogru diyon
Yalniz golunu yedi adamlarin mete
Nasi bi endirek uydurdu arada 2m var
1 puan alip gelsek sanki kotu olmayacak
Abi bence o pozisyon da biraz griydi. Neden çaldına da neden çalmadına da eşit mesafede. Sana göre söylersem, iki ucu b.klu değneğin tam ortasında
Kafamı kurcalayan tek şey, mert hakan. Sene sonu naptığını yakından takipteyim. Gidebilecek mi bu kırmızılılara bakalım..

Çevrimdışı mylife1903

Abi bence o pozisyon da biraz griydi. Neden çaldına da neden çalmadına da eşit mesafede. Sana göre söylersem, iki ucu b.klu değneğin tam ortasında
Kafamı kurcalayan tek şey, mert hakan. Sene sonu naptığını yakından takipteyim. Gidebilecek mi bu kırmızılılara bakalım..

Evsahibi adam yahu oyle dusun
Gsyi hirpalatmadi mete
Biz olsak bi araba sopa yerdik sivasta

Hakan aslan gelsin 500bine otursun
Bunlardan baska da adam lazim degil
Ha kaleci de olur bah
Zaten ligden kurayla kaleci ceksek ben raziyim
Torbaya karyus atilmadikca

valla gelsin otursun
adam gibi adam vibeı aldım ondan
karakterli lider savaşçı bir ruhu var