Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

levitate ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2351477 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı cursedofdragon

emre kılınç ve mert hakan yandaş sakatlıkları sebebiyle gs maçında olmayacakmış!

Lige bak lige!

Çevrimdışı MUSTAFA_

emre kılınç ve mert hakan yandaş sakatlıkları sebebiyle gs maçında olmayacakmış!

Lige bak lige!
Yayıncı bulamayınca göreceğim ben ligi...

https://twitter.com/dogan_ustaer/status/1235172223960395777

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Yayıncı bulamayınca göreceğim ben ligi...

https://twitter.com/dogan_ustaer/status/1235172223960395777

sadece yayıncı değil yakında kimse izleyemecek tek klüp kendi kendine oynayacak diğer bütün klüpler cekilip ayrı bir lig kuracak böyle gidirse.

Çevrimdışı MUSTAFA_

sadece yayıncı değil yakında kimse izleyemecek tek klüp kendi kendine oynayacak diğer bütün klüpler cekilip ayrı bir lig kuracak böyle gidirse.
Kimse ligden çekilmez de ortada batmayan kulüp kalmaz. Ligin şu anda bile seyir zevki çok düştü. İleride Anadolu kulüpleri de transfer yapamaz hale gelirse sıkıntı  :tabe: Ligda bir takımın kalitesini yükseltmek yerine toplu bir kalite artışına gitmek lazım. Çünkü rakiplerin kadar iyisin. Ligin marka değeri artmadan bunların hiçbiri düzelmez. Marka değeri için de bu saha dışı faktörleri sıfıra indirmek zorundasın  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Kimse ligden çekilmez de ortada batmayan kulüp kalmaz. Ligin şu anda bile seyir zevki çok düştü. İleride Anadolu kulüpleri de transfer yapamaz hale gelirse sıkıntı  :tabe: Ligda bir takımın kalitesini yükseltmek yerine toplu bir kalite artışına gitmek lazım. Çünkü rakiplerin kadar iyisin. Ligin marka değeri artmadan bunların hiçbiri düzelmez. Marka değeri için de bu saha dışı faktörleri sıfıra indirmek zorundasın  :tabe:

dedim ya daha önce beter olsunlar.

Çevrimdışı Orhan_

Ligin marka değerinin artması için bazı takımların olmaması gerekiyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ligin marka değerinin artması için bazı takımların olmaması gerekiyor.
Bence her şeyden önce adalet sisteminin oturması ve yöneticilerin kafa yapısının değişmesi gerekiyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

böyle giderse euro 2020'de oynayacak oyuncu kalmayacak ozan kabakta sakatlanmış 9-12 hafta arası yokmuş.

Ozan kabak,Merih,Cenk hepsi ciddi sakatlıklar.

Çevrimdışı Orhan_

Bence her şeyden önce adalet sisteminin oturması ve yöneticilerin kafa yapısının değişmesi gerekiyor.

Ya da öncelikle bir adalet sistemine bir de yöneticilere, gerçek anlamları ile, sahip olmak gerekiyor. Uzatmak için söylemiyorum, düşündükçe içim kararıyor.

Milli Takımımızda, an itibarıyla sakatlığı bulunan isimler:

Merih Demiral
Ozan Kabak
Cenk Tosun
Yusuf Yazıcı
Dorukhan Toköz
Nazım Sangare

Çevrimdışı mylife1903

böyle giderse euro 2020'de oynayacak oyuncu kalmayacak ozan kabakta sakatlanmış 9-12 hafta arası yokmuş.

Ozan kabak,Merih,Cenk hepsi ciddi sakatlıklar.
Senol yanlis antreman yaptirmistir

Çevrimdışı mylife1903

Ben gs veya fbnin yerinde olsam bu yayin gelirini dusurmek icin herseyi yapardim
Gsnin ve fbnin gelirinin buyuk kismini olustyrkuyordur
Anlasip havuzdan bile cikardim
Fbnin gsnin macini herkes yayinlamak icin siraya girer
Kalanlar acliktan geberin onlara da gelisine 5 gidisine 3 atar bi fb bi gs kupasi izlettirirdim

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben gs veya fbnin yerinde olsam bu yayin gelirini dusurmek icin herseyi yapardim
Gsnin ve fbnin gelirinin buyuk kismini olustyrkuyordur
Anlasip havuzdan bile cikardim
Fbnin gsnin macini herkes yayinlamak icin siraya girer
Kalanlar acliktan geberin onlara da gelisine 5 gidisine 3 atar bi fb bi gs kupasi izlettirirdim
Neyseki senin hayal dünyana sahip değil futbolu yönetenler

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Neyseki senin hayal dünyana sahip değil futbolu yönetenler
Ali sen olaydi gorurdun

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ali sen olaydi gorurdun
Ben  Ali Koç olsam FB gibi bir takımdan uzak dururdum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Lige bak lige!

Mert hakan daha ne yapsın yahu. Gitti erol buluta adam nasıl tepki verdi.
Mert hakanın olmaması, olmasından daha iyidir. Belli ki pek profesyonel bir arkadaş değil, duygusal davranabilirdi.
Emre kılınçı bilemem, o da son zamanlarda ismi duyulmuyor zaten.
Kritik adamları mert hakan bence.

Fakat Rıza bey şovunu yapsın. Fbye nasıl sapladıysa şu gsye de saplasın. Deplasmanda da yeniyordu yalnız, arenada alanyadan sonra en iyi performansı gösteren ekip sivastı. gsye çakmazlarsa da kendilerini bizim altımızda bulurlar bir kaç hafta sonra kendi bilecekleri iş.

Çevrimiçi levitate

Lige bak lige!
sahada olsalar daha kötü olurdu boşver
bipbipbupbup

sahada olsalar daha kötü olurdu boşver

rıza oynatmıyor deniyor.

Oynasalar zaten bilere kaçırıyorlar o mert hakan denen oyuncu ilk maçta boş kaleye kaçırdı.

Çevrimiçi levitate

rıza oynatmıyor deniyor.

Oynasalar zaten bilere kaçırıyorlar o mert hakan denen oyuncu ilk maçta boş kaleye kaçırdı.
malum sebepten dolayı oynatmıyorsa 10/10 hareket
bipbipbupbup

Beşiktaş derbisi öncesi G.Saray'da Sofiane Feghouli, Ryan Donk ve Adem Büyük sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

💥 Sivasspor - Galatasaray maçının hakemi Mete Kalkavan.

Çevrimdışı mellfred

Beşiktaş derbisi öncesi G.Saray'da Sofiane Feghouli, Ryan Donk ve Adem Büyük sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Sivasspor - Galatasaray maçının hakemi Mete Kalkavan.

Gösteremez

Çevrimdışı mellfred

Ersan Antalya’ya gitmiş ya ! Hiç söylemiyorsunuz vicdansızlar

Çevrimdışı mellfred

Milli Takımımızda, an itibarıyla sakatlığı bulunan isimler:

Merih Demiral
Ozan Kabak
Cenk Tosun
Yusuf Yazıcı
Dorukhan Toköz
Nazım Sangare
Merih Cenk büyük eksik üzüldüm ikisine de
Diğerleri tolere edilir

Gösteremez

neden gösteremeyeceğini resimde açıkladım zaten :)

10 kisi alanya 1-o önde.

Finalin adı fb,alanya olur gibi.