Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 56 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3738090 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

sen 5000 kişi ile tribün yaparsın ama 50 bin kişiyle goygoy bile yapamazsın aradaki farkı öğren önce, şuan tribünler geçen sene ortasından beri goygoycu bile değiller. başaksiti stadında oynadık çoğu iç saha  maçını 5bin değil 15binlik tribün desteği de aslanlar gibi arkamızdaydı çarşı daha tribüne dönmemişti goygoycu tayfa değil destekçi tayfa tribündeydi. şunları gayet iyi biliyorsun da gömmek için görmezden geliyorsun. gelinen noktada semtin ortasındaki stadın yarısı boş kalıyor gelenlerde manitasıyla selfi çekiyor çekirdek çitliyor. sahaya etki rakibe hakeme baskı vbvb hak getire.

yönetimin hatası bu sene başı değil 2.şampiyonluk sonrası hocayı değiştirmemekti
yönetimin hatası eldeki assetleri satarken yerine daha yaşlılarını doldurmaktı
yönetimin hatası ffpyi atlatacam die kiralıklarla iş görmekti
yönetimin hatası gençleri kiralarken negredo love lens gibi oyunculara bonservis+yüksek maaş vermekti
yönetimin hatası cenki 20 küsüre satarken yerine 10-12 arası bedelle ilerde 35e satabileceği oyuncuyu koymamaktı
yönetimin hatası takımın omurgasını sürekli değiştirmekti.
Ya ne tribünü abi, ilk şampiyonlukta bomboş stadda oynuyorduk.

Hocaya bahane üreteceğim diye stadsız takımın tribün desteğinden de bahsettin ya artık söylenecek bir şey yok.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Librarius

Yaa ne kirmizisi oyna devam
Normal faul her basmaya kart her yuze dokunmaya kart abuk sabuk adetler cikti
Normal faul bu koy topunu vur basla

Ha bunu veriyor gol oncesi ise kafasini ceviriyor pala suzme ortam cocugudur, ortama gore karar verir
Gordu orda eksik yakalanmisiz oynatti herif saha icinde gozukur o pozisyon zaten sitoper arasina bi atsa demistir icinden.

Gs fb bassak boyle gol yemez tik bi faul calarsin rakip azicik el kll yapar, zaten gsli bassakli falan hemen koyar baslar herkes unutur ozete bile konmaz

Erman’ı dinledin mi bizim maçtan sonra? Yediğimiz golden önce net faul var, Palabıyık net görüyor ama vermiyor, var hakemi de renkli birisi ki hakemi uyarmadı. Erman’ın stüdyo arkadaşları “Aaa evet Burak’a faul varmış, izlerken farkedemedik” deyip hakemde insan göremeyebilir moduna girdi. Erman ise “eh işte 1 buçuk Adana” deyip geçiştirdi. Bakın öylesine bir hata değil golle sonuçlanmış. Neyse olay Necip’in yaptığı penaltıya gelince Erman başladı hakemi doğramaya, Turgay Demir “hakem Konya’nın golünü iptal etse bu durum yaşanmayacaktı” deyince Erman hırladı “ya bana ne abi o faulden, şurda bu penaltıyı vermeyen hakeme hakem demem.”  Evet gözünün önünde faul yapılıyor, Beşiktaş gol yiyor, var uyarmıyor ve herşey normal ama Beşiktaş lehine olursa hakemi asıyorlar.

Kuddusi Müftüoğlu denen ezik diyor ki “hakemi 2-2’ye kadar çok beğendim ama ondan sonra çok kötüydü. Yani Beşiktaş’ı kayırdı demeye getiriyor. Hakemler bizi doğramasında ne yapsın. FB baktı Erman bunlara da geçiriyor hemen açıklama yapıp hizaya çekti hepsini. Ama Beşiktaş yönetimi ölü taklidi yapıyor.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı tangaz

o bulduğu herşeyi eleştirirdi ama

mitrovic konusunda az tartışmadık :D

mitroviç transferi milattır burnumuzu pise soktuğumuz günün resmidir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

takımdaki birinci sorun yönetimin zaafiyetidir, beşiktaşı boşlamasıdır.

başkan taraftara yaptıgı giderin yarısını rakiplere tffye mhkya yapsaydı çok şey değişirdi
bakın geseden örnek veriyorsunuz serdarın 3 milyon alacağı varmış filan die aynı gese son 10 haftadır fegulli belhanda ikilisi tarafından taşınıyor. kim bu adamlar taraftarın yöneticilerin fatoşun tükaka ettiği oyuncular devre arası bu ikiliyi satmak ilk planlarıydı satamadılar elde patlar derken herifler takımı sürüklüyorlar. neden? yönetim satamayınca sırtlarını sıvazladı maaşlarına %10 zam yaptı bu ikisinin adamlar paraları gecikmeli de olsa daha fazla alacağını biliyor gelinen noktada bu bile bir yöneticilik başarısıdır, insan yönetimidir. m.cengiz fikret orman bizden özür diledi die gevrek gevrek konuşuyor taraftarın koltugu kabarıyor gaza geliyor aynı durumda f.orman olsa çıt çıkarmazdı ayıp olur derdi ama taraftara posta koyarken, hocayı fatoşla aldatırken hiç ayıp olmuyor.

Yaptı o gideri geçen sene Konyaspor'la oynanan Süper Kupa maçından sonra, ne oldu?

Dünyayı yerinden oynatırım dedi, üstüne üstüne gittiler.

Hikaye anlatmaya gerek yok. Galatasaray sene başında gol kralı santraforunu, ara transferde ilk 11 kanat oyuncusunu ve stoperini sattı. Üstüne ne idüğü belirsiz 3 tane adama 20 milyon Euro para bayıldı.

Yöneticilikmiş. Kuzey Afrika bedevisi iki adamın maaşlarına zam yapmak iyi yöneticilikse, siz boşuna eleştiriyorsunuz Fikret Orman'ı

Çevrimdışı tangaz

Hocaya bahane üreteceğim diye stadsız takımın tribün desteğinden de bahsettin ya artık söylenecek bir şey yok.

tribün kültürünün "T"sinden bihabersin!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

En son ne zaman maça gittin de bana tribün anlatıyorsun?

İlk sene derbiler Olimpiyat'taydı, onları bir kenara koy.

Başakşehir'de oynadığımız hangi maçta tribün maça ve hakeme etki etti de o sayede kazandık?

Çevrimiçi murat

şu cümle enteresan değil mi? hocaya 2 de ben sallamış olayım demekten öte değil.

sanki lig tarihi anadolu takımlarını şampiyon yapan hocalarla dolu, zaten beşiktaş ve dengi takımlar şampiyon olabiliyor sadece...
tamam işte şenol güneşi fazla büyütmeyin şampiyon olan beşiktaştır o olmaz başkası gelir yine şampiyon yapar.öyle bir konuşuluyorki şenol güneş olmazsa beşiktaş şampiyon olamaz gib.şenol güneş beşiktaşı 2 sene şampiyon yaparken iyi bir yönetim ve iyi bir takım hazırlana hazırlana geldi 2 sene şampiyonlukla taçlandı.şimdi yeni bir yapılanma dönemindeyiz ve başka bir hoca belkide başka bir başkan ve yönetim gelecek.gitmiş bir adam var ve 2 senedir takımda bir geri gidiş var.tek suçlu şenol güneş değildir yönetiminde hataları vardır ama şenol güneşi pirupak göstermek için bu kadar çabayı da doğru bulmuyorum.şenol güneşe şampiyon olması kesin bir takım verirseniz şampiyon yapabiliyor ama şampiyon olması ihtimal dahilinde  eksiksiz bir takım değilse çözüm üretemiyor ve şampiyon yapamıyor.kaynak çok niye oramız eksik niye buramız tamam değil, hocaya onu vermedin bunu vermedin diyerek hocayı aklamaya çalışmayın.hoca bazı eksiklikleri, çalışarak ,taktik bilgisiyle,devşirerek vs bir şekilde çözmesi lazım.(devşirme derken futbolcu ise bir şekilde eksik bölgeye adapt edersin necip futbolcu olmadığı için onda gereksiz bir ısrarı var)

Çevrimdışı tangaz

bana rakamlarla gel bomboş stad deyip algı yapma!

o sene 17 iç saha maçında 319.000 biletli seyirciye oynamışız ortalaması 19bine yakın biletsizleri kaçakları ekle 20bin ortalama var neresi bomboşmuş. hadi son 3 maç stad açıldı biletli 110bin kişiyi oraya çık gene ortalama 15bine denk gelir çoğu maç 18binlik başaksiti stadında oynadık tribünlerin çogu dolu anlamı taşır bu rakamlar.

Çevrimdışı tangaz

tamam işte şenol güneşi fazla büyütmeyin şampiyon olan beşiktaştır o olmaz başkası gelir yine şampiyon yapar.öyle bir konuşuluyorki şenol güneş olmazsa beşiktaş şampiyon olamaz gib.şenol güneş beşiktaşı 2 sene şampiyon yaparken iyi bir yönetim ve iyi bir takım hazırlana hazırlana geldi 2 sene şampiyonlukla taçlandı.şimdi yeni bir yapılanma dönemindeyiz ve başka bir hoca belkide başka bir başkan ve yönetim gelecek.gitmiş bir adam var ve 2 senedir takımda bir geri gidiş var.tek suçlu şenol güneş değildir yönetiminde hataları vardır ama şenol güneşi pirupak göstermek için bu kadar çabayı da doğru bulmuyorum.şenol güneşe şampiyon olması kesin bir takım verirseniz şampiyon yapabiliyor ama şampiyon olması ihtimal dahilinde  eksiksiz bir takım değilse çözüm üretemiyor ve şampiyon yapamıyor.kaynak çok niye oramız eksik niye buramız tamam değil, hocaya onu vermedin bunu vermedin diyerek hocayı aklamaya çalışmayın.hoca bazı eksiklikleri, çalışarak ,taktik bilgisiyle,devşirerek vs bir şekilde çözmesi lazım.(devşirme derken futbolcu ise bir şekilde eksik bölgeye adapt edersin necip futbolcu olmadığı için onda gereksiz bir ısrarı var)

bırak abi sanki anadolu takımları şampiyon oluyormuş gibi yazdın ben de bunu dile getirdim işte daha ötesi mi orta sahadan vurdum gol oldu vara gidiyorsun hala gol işte gol.

Çevrimiçi murat

stadın yarısı boş diyorsunda ben hiç öyle bir maç hatırlamıyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

bana rakamlarla gel bomboş stad deyip algı yapma!

o sene 17 iç saha maçında 319.000 biletli seyirciye oynamışız ortalaması 19bine yakın biletsizleri kaçakları ekle 20bin ortalama var neresi bomboşmuş. hadi son 3 maç stad açıldı biletli 110bin kişiyi oraya çık gene ortalama 15bine denk gelir çoğu maç 18binlik başaksiti stadında oynadık tribünlerin çogu dolu anlamı taşır bu rakamlar.
Al sana rakam:

Başakşehir stadında 10 maç oynadık ve her maça ortalama 11.500 kişi geldi.
Stadın 3'te 1'inin boş kalması anlamına geliyor bu da.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yok zaten abi.

Adam Ankara'dan bize tribün anlatıyor, yakında deniz havası da anlatmaya başlar.

Çevrimiçi murat

bırak abi sanki anadolu takımları şampiyon oluyormuş gibi yazdın ben de bunu dile getirdim işte daha ötesi mi orta sahadan vurdum gol oldu vara gidiyorsun hala gol işte gol.
aynı şeyi söylüyoruz işte şenol güneşin sıradan bir takımı şampiyon yapacak bir gücü yok.beşiktaş olmasa şampiyon olamaz hatta beşiktaşın bir iki eksik arızalı bölgesi varsa bile şampiyon yapamıyor çözüm üretemiyor.siz diyorsunuz ki tam takım ver eline şampiyon yapsın.bazen elinde çekicin yoktur pensenin ağzıyla vurursun.pancu aman aman br topçumuydu mesela ama faydalanmayı bilen verim alıyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Şenol Güneş aklansın diye staddaki taraftar da suçlu oldu kötü gidişte.

Şu son maça kadar taraftarlık hiç bir şey yok iç saha maçlarında. Sen kendi sahanda 3 farkı koruyama, ikinci yarı topa dokunama; sonra taraftar suçlu.

Yönetim suçlu, kaleci suçlu, Lens suçlu, taraftar suçlu, bir tek teknik direktör suçsuz

Çevrimiçi murat

Al sana rakam:

Başakşehir stadında 10 maç oynadık ve her maça ortalama 11.500 kişi geldi.
Stadın 3'te 1'inin boş kalması anlamına geliyor bu da.

başakşehirdeki bütün maçlara gittim 17 binlik stadın tam dolu olduğunu hiç görmedim.

Çevrimdışı Egos

başakşehirdeki bütün maçlara gittim 17 binlik stadın tam dolu olduğunu hiç görmedim.

hiç o maçlarda otuzuncu dakikadan itibaren takımı ıslıkladınız mı ağabey?

Çevrimdışı Orhan_

Gomezli Sosalı takım daha fazla merkezden oynar. Bunlar gitmişken Tolgaylı Oğuzhanlı sorumluk almaktan uzak oyuncuların olduğu takım da kanattan daha fazla oynar. Sistem düzgün olacak da Tolgay Oğuzhan sorumluk alacak takım daha dikine oynayacak.  Olacak olacak bekleyin olacak. Bunu sana değil genel olarak söylüyorum.   

Sorumluluk alacak oyuncu olmadığı için kanattan oynadığımızı düşünüyorsan, bence bir kez daha düşün. Bahsedilen anlayış bizzat hocanın kendi talebi. Aynı zamanda bu 1321321 tekrar olacak ama o sezondan itibaren yine bahsi geçen adamın oynamadığı ancak bizim daha iyi durduğumuz maçlar var. Peşinden eskiye dönüşlerin hiç eksik olmadığı. Olacak olacak bekleyin dediğin şey defalarca oldu zaten.

Çevrimiçi yaço58

Fikret Orman ilk geldiğinde futbol genelinde genel olarak cahildi. Her şeyi en iyi ben bilirim demiyordu, bilene de danışıyordu. 7 sene sonra geldiği mevcut durum yarı cahil olması. Şimdi ben herşeyi bilirim, ben olmazsam herşey biter demeye başladı. 7 sene öncekiyle şimdiki Fikret Orman farklı.

Gomezli Sosalı takım daha fazla merkezden oynar. Bunlar gitmişken Tolgaylı Oğuzhanlı sorumluk almaktan uzak oyuncuların olduğu takım da kanattan daha fazla oynar. Sistem düzgün olacak da Tolgay Oğuzhan sorumluk alacak takım daha dikine oynayacak.  Olacak olacak bekleyin olacak. Bunu sana değil genel olarak söylüyorum.  Oyuncular farklıyken oyun da farklıydı diyorsun. Sonra da değişimi Hocaya bağlıyorsun. Bu da garip bir bakış açısı.

Halen Quaresma kart görmüş de neden sadece buna bakıp genele bakmayacağız. Bu takımda tek sorun sadece Quaresma'da mı? Tek sorunlu adam Quaresma mı? Abuk subuk hareket eden tek adam Quaresma mı? Lens 2 senedir rahat rahat fazla kiloları ile takılırken Babel ile gece gezmelerinde iken neredeydi bu taraftar? Saha içinde cici çocuk gibi olursa fazla dert değil taraftar için. Falz kilolu olsun, rahat takılsın yaşamında, maçlarda 2. yarılarda dili dışarıda olsun, fazla göze batmasın. Taraftarımız zaten çözüyor sahaya bakınca. Sadece Quaresma ve Lens mi sorunlu şu takımda? Ortada genel bir sorun var. O genel sorun oyuncuların hareketlerine yansıyor.
sen quaresmayla hocayı savunmaya devam et yarın 2.lik kaçarsa görürüm seni biz babeli de lensi de eleştirdik zaten hepsi yeri geldi kesildi hoca tarafından babel kesildi yerine pektemek oynadı pektemek dahamı iyiydi hayır şimdi aynı hoca neden quaresmayı kesemiyor cevabını versene bana bu takımda pepe babel negredo gibi tüm oyuncular kesildi ama bi kesilmeyen quaresma ne hikmetse ayrıca dediğinizle çelişiyorsunuz 15-16da o zman fb şampiyon olmalıydı adamların geri 4lü gökhan-alves-kjaer-hasan aliydi bizim geri dörtlü berbattı ama ne vardı sistem vardı takım oyunu vardı sosayla gomezi de takım oyunu yüceltti şimdi napıyor gomez küme düşmemeye oynayan takımda arada gol atıyor sosada baskın bir oyun oynamıyor o sene 2 merkez orta saha ve 2 kanat ile sezonu bitirdik fenerin kadroya bak bide herkes sene başı şampiyon bunlar demişti kendinizle çelişmeyin 2 adamı savuncam diye ben hoca değilim çözüm niye üreteyim ama sahada bir kanserli hücre varsa bir futbol seyircisi olarak görürüm adam bizi 11-10 oynatıyor buna hangi hoca tahammül eder quaresma ve adebayor olsa yarın ki oyunumuz 50 orta bir maçta burak şimdi ekmeğini taştan çıkarıyor hırslı ama göremiyorsun işte adamı düzgün pozisyona sokamıyoruz düzgün pozsiyona soksak her maç 2şer atar 5 gol bir asist teki penaltı teki frikik teki kendi kaptı attı bursa maçında dar açıdan şapkadan tavşan çıkardı bi araya fener maçında kaçıp attı şu an ligin en iyi santraforu var ve biz onu malatya maçı hariç 3-4 kere maç başına pozisyona sokamıyoruz bu adamı 4 pozisyona soksan 2sini gol yapar ayrıca fener konya maçını izleyen bir hoca en son der takıma orta açın diye adamlar 10 kişiydi fener ha bire orta açtı pozisyona girdi bu maçtada top quaresmaya geçince ortada 7-8 kişi birden bekliyordu açılan ortalara buraktan başka vurcak adam mı var ademle lens vurmaz işte bunları görüp eleştir bende sana deyimki helal olsun ezbere konuşuyorsunuz yok lensin dili dışarı çıkıyormuş falan adam bu maçtada gayet iyiydi direkten bir topu döndü birde quaresmayı karşı karşıya bıraktı skubici ezdi geçti lense eleştirin eğer bir futbol seyircisiysen dersinki devamlılığı yok bunu kabul ederiz ama yok dili dışarda geziyormuş kilo fazlası varmış buda algı bi fotoğrafı vardı göbekli 2 sene önce ordan kalma senmi yaptın bu adamın testlerini

Çevrimdışı Orhan_

takımdaki birinci sorun yönetimin zaafiyetidir, beşiktaşı boşlamasıdır.

başkan taraftara yaptıgı giderin yarısını rakiplere tffye mhkya yapsaydı çok şey değişirdi
bakın geseden örnek veriyorsunuz serdarın 3 milyon alacağı varmış filan die aynı gese son 10 haftadır fegulli belhanda ikilisi tarafından taşınıyor. kim bu adamlar taraftarın yöneticilerin fatoşun tükaka ettiği oyuncular devre arası bu ikiliyi satmak ilk planlarıydı satamadılar elde patlar derken herifler takımı sürüklüyorlar. neden? yönetim satamayınca sırtlarını sıvazladı maaşlarına %10 zam yaptı bu ikisinin adamlar paraları gecikmeli de olsa daha fazla alacağını biliyor gelinen noktada bu bile bir yöneticilik başarısıdır, insan yönetimidir. m.cengiz fikret orman bizden özür diledi die gevrek gevrek konuşuyor taraftarın koltugu kabarıyor gaza geliyor aynı durumda f.orman olsa çıt çıkarmazdı ayıp olur derdi ama taraftara posta koyarken, hocayı fatoşla aldatırken hiç ayıp olmuyor.

"error404_Eleştirilecek bir yönetim bulunamadı"

Çevrimdışı Necmi

Abi ekseni kaydiriyorsun
Baska mindere cekip tecrubenle tus etmeye calisiyorsun
Cok kisa yazayim simdi

Tek cevabi var ama

Sence garip degil mi kala hic aciklama yPmayan yonetimin tamda maaslar venparalar nerde konusu gundeme geldiginde 100binlik kap aciklamasi yapmasi?
Ozzinin sozlesmesi falan bile bildirilmedi zorunda da degilsin bildirmeye cok seffaf oldugumuzdan kaldirildi o diye de yorum katayim.

Olagan surec degil bi anda boyle bi kap geliyor ve garip degil mi bu?

Veli mahkemeye vermedi ona kap geldi mi?
bir konu üzerinde spekülasyon olur resmi açıklamayla aydınlatırsın bunu
nesi garip sürekli bir dedikodu vardı onlarda buna cevap vermek için detaylı açıkladılar
bunu açıklar, açıklamaz bu Beşiktaşın bileceği iş  kulübün taktiri. birini açıklamış olması diğerini açıklamamamış olması
açıkladığı şeyi yalan yapmaz burda neden açıkladıyı tartışmıyoruz sizin belgenin yalan olduğunu ima etmezini tartışıyoruz.
Bende diyorumki sınırı aşmayın Beşiktaşın resmi bir kuruma verdiği resmi bir belgeyi konuşuyoruz bu
belgenin yalan olduğunu söylemek kimsenin haddi değildir. Bunun iması bile yapılmaz. Bu bir yönetim
eleştirisi değil siz direk Beşiktaşı yalancı olmakla suçluyorsunuz ağzınızdan çıkan lafların
bir sınırı olsun artık. Bu i,ş başkanın tv ye çıkıp yalan söyledi hoca yalan konuştu gibi kişileri
bağlayan bir şeye benzemez. Burda direk kurumu yalan söylemekle itham ediyorsun
mazerete bak şunu açıklamamışda bunu açıklamış neden milletin keyfinin kahyasımısınız
kulüp neyi açıklamakta uygun görüyorsa onu açıklar. negredonun gittiğine dair bir KAP açıklaması olmadımı
nerden biliyorsun belki bir detay yoktu açıklanacak açıklamadıklarına göre hiç alacağı yokmuş demekki
ne yapacaklardı kulüpten alacağı yok diyemi açıklayacaklardı. Altınada mylıfe ın dikkatine diye not düşsünlermi.
sizi anlamıyorum kulübün kap açıklamaları zaten kurallarla belirlenmiş bir durum kafalarına göre değil kurallar sınırında haraket
ederler. Bilmiyoruz bir şey kulübe gelen resmi belgelerde yayınlanmıyor belki kap istedi pepenin kulüpten olan alacağının
açıklanmasını. sonuçta speküle edildi bu durum ve kamuoyu aydınlatılması icap etmiş olabilir
dediğim gibi bilmediğimiz konularda yorum yapamayız bildiğimiz konu o belge Beşiktaş jk imzasıyla yayınlanmış
resmi bir belgedir. kimsede bu belgeyi yalan diye sorgulayamaz ne zaman bu konuşulur yarın kap bu belgenin doğru olmadığını
söyler o zaman bu belge tartışılır. sonuçta kap bildirimini destekleyen birde mali rapor veriliyor kapa
bu rapor kamuoyuna açıklanan rapor gibi değil detaylı bağımsız denetleme kurulu raporu. yani kap bildirimleri öyle eften püften ne yazarsam olur bildirimi değil. sırf haklı çıkacağım diye Beşiktaşın adını kullanmayın Beşiktaşın itibarı sizin egonuzun üzerinde.

Çevrimdışı Orhan_

Ne soğuk bir ortamı vardı o stadın yahu. İsminden midir cisminden midir bilemiyorum ama o stattan tiksiniyorum.

Çevrimiçi yaço58

Şu son maça kadar taraftarlık hiç bir şey yok iç saha maçlarında. Sen kendi sahanda 3 farkı koruyama, ikinci yarı topa dokunama; sonra taraftar suçlu.

Yönetim suçlu, kaleci suçlu, Lens suçlu, taraftar suçlu, bir tek teknik direktör suçsuz

aynen taraftarın attığı şutlarıda serkan çıkarmış eğer şenol hoca basın toplantısı düzenleyip açıklamadan önce beni istemeyenler var yönetimde sözleşme falan ortada yok bende kendi kariyerimi çizmek için milli takımla anlaştım dese bu kadar tepki görürmüydü ama neyi seçti yok berberde karşılaşmışmış falan düzgünce söyleseymiş bu taraftar onu bağrına basmıştı ama yanlış var ortada hocanın yanlışına da taraftar hop dedi ne bu adam demedimi iki takım çalıştırmam diye  lafını yemedimi belki serkanın ekstra motivasyonu milli takıma seçilmek için bunlar beşiktaşa zarar vermiyormu beşiktaş taraftarı hocaya her zaman hakkını sonuna kadar verdi şimdi yok istifa demiş taraftar o zaman suçu kendinde arayacak hoca taraftara laf sokmucak adama toplantıda 2 kere sordular ne zman yd ile gizlice görüştünüz diye cevap veremedi lafı dolandırdı

Çevrimdışı Orhan_

Taraftarın istifaya davet ettiği bir günde laf atması ile tüyü de dikti. Diline hakim olamaz mı bir insan? Olamıyor. Durduramıyoruz. Her şey hakkında konuşmanın bir faydası varmış gibi. Susmayı bilmeyince aklın da bir önemi kalmıyor.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

sen quaresmayla hocayı savunmaya devam et yarın 2.lik kaçarsa görürüm seni biz babeli de lensi de eleştirdik zaten hepsi yeri geldi kesildi hoca tarafından babel kesildi yerine pektemek oynadı pektemek dahamı iyiydi hayır şimdi aynı hoca neden quaresmayı kesemiyor cevabını versene bana bu takımda pepe babel negredo gibi tüm oyuncular kesildi ama bi kesilmeyen quaresma ne hikmetse ayrıca dediğinizle çelişiyorsunuz 15-16da o zman fb şampiyon olmalıydı adamların geri 4lü gökhan-alves-kjaer-hasan aliydi bizim geri dörtlü berbattı ama ne vardı sistem vardı takım oyunu vardı sosayla gomezi de takım oyunu yüceltti şimdi napıyor gomez küme düşmemeye oynayan takımda arada gol atıyor sosada baskın bir oyun oynamıyor o sene 2 merkez orta saha ve 2 kanat ile sezonu bitirdik fenerin kadroya bak bide herkes sene başı şampiyon bunlar demişti kendinizle çelişmeyin 2 adamı savuncam diye ben hoca değilim çözüm niye üreteyim ama sahada bir kanserli hücre varsa bir futbol seyircisi olarak görürüm adam bizi 11-10 oynatıyor buna hangi hoca tahammül eder quaresma ve adebayor olsa yarın ki oyunumuz 50 orta bir maçta burak şimdi ekmeğini taştan çıkarıyor hırslı ama göremiyorsun işte adamı düzgün pozisyona sokamıyoruz düzgün pozsiyona soksak her maç 2şer atar 5 gol bir asist teki penaltı teki frikik teki kendi kaptı attı bursa maçında dar açıdan şapkadan tavşan çıkardı bi araya fener maçında kaçıp attı şu an ligin en iyi santraforu var ve biz onu malatya maçı hariç 3-4 kere maç başına pozisyona sokamıyoruz bu adamı 4 pozisyona soksan 2sini gol yapar ayrıca fener konya maçını izleyen bir hoca en son der takıma orta açın diye adamlar 10 kişiydi fener ha bire orta açtı pozisyona girdi bu maçtada top quaresmaya geçince ortada 7-8 kişi birden bekliyordu açılan ortalara buraktan başka vurcak adam mı var ademle lens vurmaz işte bunları görüp eleştir bende sana deyimki helal olsun ezbere konuşuyorsunuz yok lensin dili dışarı çıkıyormuş falan adam bu maçtada gayet iyiydi direkten bir topu döndü birde quaresmayı karşı karşıya bıraktı skubici ezdi geçti lense eleştirin eğer bir futbol seyircisiysen dersinki devamlılığı yok bunu kabul ederiz ama yok dili dışarda geziyormuş kilo fazlası varmış buda algı bi fotoğrafı vardı göbekli 2 sene önce ordan kalma senmi yaptın bu adamın testlerini
Yazayım da örneklerle kim çelişkili anlaşılsın. 2015/16 sezonunda şampiyon olacak yıldızlar karması denilen fener mi toplama takımdı yoksa yıllardır beraber oynayan birbirini tamamlayan oyunculardan kurulu olan Beşiktaş mı? O takımda oynayan Sosa, Gomez'in kariyeri neydi? Ben buraya yatmaya geldim paramı alırım kafasında mıydı oyuncular? fener'dekileri de sen söyle.  Sen sahaya baktığında sadece Quaresma'yı görüyorsan anlat bana biz Konya maçında 2 golü sırf Quaresma'dan dolayı mı yedik? Yok Quaresma öyle yok Quaresma böyle. Takımın geneli nasıl? Takımın geneli normal Quaresma anormal. 2 sene öncesine kadar Quaresma'yı alkışlayanlar Quaresma gelsin diye tempo tutanlar şimdi Quaresma düşmanı kesildi. Quaresma transfer edilirken sen ne diyorsun? Madem bu taraftar futbolcudan o kadar anlıyor tepki göstereydi de aldırmayaydı Quaresma'yı. Lens kilo yapmış. Quaresma. Konya 2 gol atmış. Quaresma. Babel trip atmış.Quaresma. Adriano yarım sezon sözde sakat.Quaresma. Pepe kadroda yok.Quaresma. Tolgay dürüm yemiş.Quaresma. Oğuzhan çelimsiz.Quaresma. Bizim taraftar kadar vizyoner herşeyi gören başka bir taraftar yok zaten dünya üzerinde. Lens'in maçların ikinci yarısında nerede olduğunu açıkla. Aç izle fener maçını. İkinci yarı nerelerdeymiş Lens. Gözleriyle doğru dürüst izleyen adamın test yapmasına lüzum yok.

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 ve @tangaz reisler affınıza sığınarak hakkınızda tespit yapacağım. Birşey farkettim, çoğunluk neyi savunuyorsa tam tersini savunuyorsunuz  :) mesela geçen seneye kadar hepimiz külübü öve öve bitiremezken siz tam tersini yaptınız. Şimdi aldık küreği yanınıza geldik "hoop bi dakka" diyorsunuz. :biggrinking:
Yahu yanlis gomuyonuz ona mahsuben
Ayaklar kibleye bakmiyor
Yamik yumuk gomuyonuz, cayiz deeel
Biz sizin gomdugunuzu cikartip dogru duzgun usulune gore gomecez ona da firsat kalmiyor habire toprak atiyonuz