Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3748973 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı emre_1978

Yönetim, Quaresma, Şenol Güneş vs tartışmalarında keskin fikir ayrılıkları olan taraftar uzun zaman sonra bir konuda hemfikir gözüküyor ; son gelişmelerin ardından Şenol Güneş artık kesinlikle takımın başında olmamalı.

Her kim kendi menfaatini Beşiktaş’ın üzerinde görüp de bu sürecin uzamasına sebep oluyorsa planları içinde patlasın.

Bu takımın hala ikincilik şansı var, ön elemeyi geçip CL’e katılma ihtimali var ki milyonlarca Euro demek.

Ben şahsen faturayı başkana keserim, Şenol Güneş kendisi gitmiyorsa göndermek O’nun elinde.
Tabi takımın başında kim olacak, buna kafa yorulmuş olması ve planlanmış  :) olması gerekirdi ama görünen o ki başkanın acelesi yok, 2 – 3 ayımız var daha diyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

tüymezse @mylife1903 abinin dediği gibi yaptığı stada sokmazlar, o da farkında bişeyler deniyor kendince kurtarmak için ama başarılı olmuyor. tam tersi daha kötü hale geliyor

anç gelecek gibi hissediyorum (bugün 2. oldu bu :D)

hasan arat'ta açıklama yapmış o da hazırlanıyor yavaştan sanki. birileri rahmi koç destekliyor falan diyordu bakalım nolcak

Çok hızlı gidiyor Hasan Arat, biraz daha yavaştan hazırlansın. 3 ay önce Euroleague'e danışman olmuştu kendisi.

https://www.fanatik.com.tr/hasan-arat-euroleaguee-danisman-oldu-2028595

Seçime kalmış şurada 2 ay, millet hala o hazırlanıyor bu hazırlanıyor diye hayal kuruyor. Ali Koç hazırlıklara 1 sene önceden başlamıştı.

Ben size söyleyeyim, esas hazırlanan ekip 3-4 aydır tetikçi gazeteciye içeriden yalan yanlış bilgi verip ortalığı bulandıran Levent Erdoğan ve arkadaşlarıydı. Seçime yaklaştıkça onların da maçası yemedi,  saklanıyorlar şimdi.

Fikret Orman kongre üyelerine boşuna "Bana sahip çıkın, yoksa aday olmam" diye uyarıda bulunmadı.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 06 Mart 2019, 10:22:31 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Bir sonraki maçta Quaresma üzerinden kenar ortalarını denerse sence de kapanan bir takımı açmak için etkili olmaz mı?

o 1 maçı da Gomez almıştı hocayla herhangi bi ilgisi yok
Hocanın Quaresma'nın ortalarını denememesi beni delirtiyor zaten. Senin elinde ayağının dışıyla bile orta yapabilen bir adam var, rakibin stoperleri Epureanu ve Mahmut hava hakimiyeti zayıf kısa adamlar. Ama hala ortadan delmeye çalışıyoruz Başakşehir'i.

Ver Quaresma'ya topu, 50 kere orta yapsın maçta. En az 5'leriz Başakşehir'i.

Çevrimdışı tuncaboylu

serveti azalmayan mı var dolar 2ye katlandı bunun fenere verdiği parayla alakası yok.

150 milyon dolar da gömmedi ayrıca ama mümkünse bende bize 150 milyon dolar gömecek bir başkan arıyorum
Ben de diyorum ki, biz öyle bir enayi bulamayız.

Çevrimdışı tuncaboylu

hocanın kafası takımda değileyvallah

peki başkanın kafası takımdamı onu neden yazmıyorsunuz

necmi abiyede sordum bunu ama hoca gömdü yanıt olarak o gömüyü alıntılayıp sende 2 kürek sallamışsın

savunma konsantrasyon işi değildir sadece düzen işidir istikrar işidir adamların geri dörtlünün 3ü hiç değişmiyor 2 senedir epuryaunun partner değişiyor arada ama senin takımın son 4 senede 70 ayrı tanden formasyonuyla maça çıkmış 2-3 maç üst üste aynı tandemi zar zor görmüşüz özetle defansın defalarcadeğişmek zorunda kaldıgını sürekli stoper sattıgımız gerçeğini göz ardı etmemek gerek

sonra vida adriyano karyus gg die isimleri sıralıyorsun karyusa ben idmanlarda yelek vermem bırakın formayı liverpulun şl finali oynayan kalecisini aldık diyenlere bende yanıt olarak liverpulu finalde yakan kaleciyi aldık finali kaybetelerinin tek suçlusunu aldık derim  sonra adriyanonun sene başından beri ismi burda ama malesef cismi burada değil bunu herkes görüyor dile getriyor ama hocyı gömerken işinize yarıyor o kontenjandan bile tutulabilir tabii

yönetim neyi konuştu 7-8.haftaya değin taraftar başkanı öyle bir baskı altına aldıki başkan konuşmak zorunda kaldı yoksa onudayapmayacaktı yaptı da noldu 2 hafta sonra yusuf abim yusuf abim die konuşmadı mı

hocanın kafa burda değilmiş başkan adamda kafa mı bıraktı bana santrafor al dedi negredoyu kampa sokmadı alsın artık die başkan inadına almadı ffp yokken almadı ffp varken aln insan şimdi nie almaz inadından almaz sonra transfer kapandı negredoyu sattı. hoca fikstürden yakındı ben kaç senedir isterdim bunları yapmayanlar geseiçin yapıyor dedi 2 dakika sonra başkan fikstürü fatih hocamla birlikte yapıyorum bende ordaydım dedi. demedi mi? şafakın umutun hocaya yaptıkları arşa çıktı metin  gidip avcıyla görüşmedi mi başkan kendini kurtarmak için hocayı ateşe atıyor başkanın başka hesapları oldugunu görmüyormusunuz?

tekrar soruyorum hocanın kafa burada değil, peki başkanın kafa nerede?

Tandem değişiyor falan diye bahane üretmeye gerek yok, ilk sene Rhodolfo-Ersan ile başlayıp sene ortasında Marcelo-Alexis'e döndük ve şampiyon olduk.

Üstelik kalede Tolga ve sol bekte İsmail vardı. Hoca ilk sene İsmail'den aldığı verimi bu sene Adriano ve Caner'den alamıyorsa, ben burada hocayı suçlarım.

Kaldı ki geri dörtlüde son 1 senede değişen tek şey Pepe-Mirin. Bir de Fabri yerine Karius işte. Kalan tüm savunma  oyuncuları aynı.

Başkanın hesapları nedir bilmiyorum, kafası nerede onu da bilemem. Ama kurulan kadro mevcut şartlarda iyi.

Ben sahaya bakıyorum ve ortada bir düzen göremiyorum. Bu oynanan oyun bu kadroya yakışmıyor, bu kadar gol yemek de sadece kaleci hatası ve tandem değişimi ile açıklanamaz.

Çevrimdışı tuncaboylu

yok artık alisami :D

adam fener maçında kaleyi tutan 3 topu da aldı neyin rekorunu kırıyor ŞL finalinde liverpulun başını yakan kaleciyi amma övmüşsün adam kaleci filan değil başakşehirden yediği golü şu yaşımda ben bile yemem neyin rekorunu kırıyormuş üstelik o maçta o golü  2defa yedi birini hakem iptal etti hayatımda kalecilerin şike yaptıgı maçlar hariç o gol kadar rezil yenen bir gol görmedim

karyusun yan top performansı muzleradan bile kötü tıngır mıngır giden toplarda bile öyle geç atlıyorki kafa kimbilir nerede  çocugun doğru düzgün oynadıgı maç sayısı 3-4ü zor buluyor yan top demişken tandemin boyu da kısaldı bunu da göz ardı etmemek gerek rodolfo ve marcelo 190 üstüydü
32 gol yedik diyorum, 2 tane gol sayıyorsun. Sen 1.80'lik Sadık'a kafa vurdurursan, Hasan Ali'nin şutunu 2 mtre uzaktan seyredersen yersin golünü.

Boy falan da hikaye. Mirin 1.90, Vida 1.85. Alexis, Ersan ve Tosic'in boyları kaçtı? (Rhodolfo hepi topu yarım devre oynadı)

Çevrimdışı Liquidator

Beşiktaş U21 takımını taşıyan otobüse haciz şoku! Araba durduruldu! :akuma: :akuma:

artık sinirden gülüyorum
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı levitate

Çok hızlı gidiyor Hasan Arat, biraz daha yavaştan hazırlansın. 3 ay önce Euroleague'e danışman olmuştu kendisi.

https://www.fanatik.com.tr/hasan-arat-euroleaguee-danisman-oldu-2028595

Seçime kalmış şurada 2 ay, millet hala o hazırlanıyor bu hazırlanıyor diye hayal kuruyor. Ali Koç hazırlıklara 1 sene önceden başlamıştı.

Ben size söyleyeyim, esas hazırlanan ekip 3-4 aydır tetikçi gazeteciye içeriden yalan yanlış bilgi verip ortalığı bulandıran Levent Erdoğan ve arkadaşlarıydı. Seçime yaklaştıkça onların da maçası yemedi,  saklanıyorlar şimdi.

Fikret Orman kongre üyelerine boşuna "Bana sahip çıkın, yoksa aday olmam" diye uyarıda bulunmadı.

hayal kurmuyorum, olanı söylüyorum

adam madem danışman, o zaman derdi ne ki açıklama yapma ihtiyacı duyup başkan ve hocayı eleştiriyor?

bipbipbupbup

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Biliç gelsin. Giderken bi burulmuştum zaten.
Adam "sosyalist bir takımız" dedikten sonra düzen tutamadıydı.
Şimdi arabistana gitti gördü doğru yolu buldu ya daha ılımlı bir takım yapacaktır diye düşünüyorum.
Allah korusun , Allah bizden uzak etsin :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Kumbara gibi mubarek masallahi var 1-1 yemiyor 2-3 yiyor
Yahu ilk golu bizim ligde 2 bilemedin 3 kaleci yer biri bizde oynuyor
Ne derdi varsa cozulsun cocugun sonucta yeteneksiz bi cocuk degil bu
25 Maçta 33 Gol yemiş..

Ciddi mental sıkıntısı var bu adamın..

Çevrimdışı tuncaboylu

Beşiktaş U21 takımını taşıyan otobüse haciz şoku! Araba durduruldu! :akuma: :akuma:

artık sinirden gülüyorum
Olayın bizle ilgisi yok, otobüsü tahsis eden turizm firmasının iflası.

Zaten bütün otobüs firmaları iflasta ya da iflas etmek üzere.

Ulusoy ve Pamukkale turizm gibi 50-60 yıllık firmalar bile iflas etti, ama ekonomi tıkırında.

Çevrimdışı tuncaboylu

hayal kurmuyorum, olanı söylüyorum

adam madem danışman, o zaman derdi ne ki açıklama yapma ihtiyacı duyup başkan ve hocayı eleştiriyor?
Medya mensupları sokakta gördükleri ve Beşiktaş'lı olduğunu bildikleri herkese Beşiktaş başkan adaylığı sorusu sorduğu için cevap vermiştir.

1 ay kadar önce de soyadı Sabancı diye ergenin tekine sormuşlardı hatırlarsan.

Hakan Sabancı mıdır nedir, eleman gece kulübünde hatun kaldırmaya çalışırken adama Beşiktaş başkanlığı sormuşlardı; o da "Şartlar oluşursa olur" demişti.

Buldum haberi:

http://kralspor.ensonhaber.com/m/haber.php?s=hakan-sabanci-besiktas-baskani-olmak-isterim-2019-02-01

Aha bu herif işte, 27 yaşındaki yakışıklı çapkın.

https://www.magazinhaberleri.com/hakan-sabanci-kimdir/

Şu anda kimse aday olmayacak kolay kolay, bunu görün artık. Çünkü ilk 2 sene acı reçete var, başkan olan çok eleştirilecek.

Üstüne seçim vaadi olarak  cebinden sağlam para vermesi de lazım. Millet şirketini ayakta tutamıyor, bir de bu işe mi girecek?

[ Son Düzenleme: 06 Mart 2019, 11:55:11 tuncaboylu ]

Çevrimdışı mylife1903

32 gol yedik diyorum, 2 tane gol sayıyorsun. Sen 1.80'lik Sadık'a kafa vurdurursan, Hasan Ali'nin şutunu 2 mtre uzaktan seyredersen yersin golünü.

Boy falan da hikaye. Mirin 1.90, Vida 1.85. Alexis, Ersan ve Tosic'in boyları kaçtı? (Rhodolfo hepi topu yarım devre oynadı)

Yahu onur
32 tane yedigimiz golu tekrar izle
Yarisi futbol komedi
Akhisar macina bak
Sivas macinda yediklerimize bak
Antalya macindaki iki gol
Rize macinda bir gol yedik mesela hoca naapsin o gole rakip aliyor bizim rokoyu istaka gibi kullaniyor topa vuruyor
Deplasmandaki erzurum macina
Icerdeki erzurum maci mesela daha az sayida gavur oyuncu olsa cenabetlik katsayin azalir o golu yemezsin. Nejipjan vuruyor uzaklastirmak icin top dododan sekiyor falan
Tolgay 5 dakika yerde yatiyor baska macta ondan bundan sekiyor gene bize giriyir
Bir suru komedi gol var oynayandan alakasiz
Ikarusa yazan goller de var bursa konya fb maclari gibi ibb ve malatya maclari var
Kayseri macinda atiba sikisti kaptirdi mesela hocanin kafasi sahada olsa nolcek liyon macinda da yedik benzer gol

Kaleci kotu gol yer tamam ama 1 elin parmagini gecmez bizim iki el yetmiyor ayaktan sayiyoz

Çevrimdışı tuncaboylu

Yahu onur
32 tane yedigimiz golu tekrar izle
Yarisi futbol komedi
Akhisar macina bak
Sivas macinda yediklerimize bak
Antalya macindaki iki gol
Rize macinda bir gol yedik mesela hoca naapsin o gole rakip aliyor bizim rokoyu istaka gibi kullaniyor topa vuruyor
Deplasmandaki erzurum macina
Icerdeki erzurum maci mesela daha az sayida gavur oyuncu olsa cenabetlik katsayin azalir o golu yemezsin. Nejipjan vuruyor uzaklastirmak icin top dododan sekiyor falan
Tolgay 5 dakika yerde yatiyor baska macta ondan bundan sekiyor gene bize giriyir
Bir suru komedi gol var oynayandan alakasiz
Ikarusa yazan goller de var bursa konya fb maclari gibi ibb ve malatya maclari var
Kayseri macinda atiba sikisti kaptirdi mesela hocanin kafasi sahada olsa nolcek liyon macinda da yedik benzer gol

Kaleci kotu gol yer tamam ama 1 elin parmagini gecmez bizim iki el yetmiyor ayaktan sayiyoz
Abi bu golleri ilk sene de yiyorduk, Tosic oynadığı ilk 5 maçta kendi kalesine 2 gol atmadı mı?

Tolga saçmalıyordu, İsmail adamını kaçırıyordu. Günay orta sahada ıska geçip Sneijder 50 metreden boş kaleye atıyordu.

Ama bu seneki gibi değil. Elbette salak saçma goller yiyecek takım, organize olamıyoruz savunmada.

Kariusun yediği gollerde çok hatası yok diyenler olmuş galiba

Adamın yediği her 2 Golden 1 i normal bir kalecinin rahatlıkla çıkaracağı toplar

Mesela 33 Gol yemiş kalede Fabri olsa -10 gol yazardık oraya :tabe:

Kaynak FOS ama olabilirmi böyle bisey ? Inş olsun lütfen

Beşiktaş'ın 2 yıllığına kiraladığı Loris Karius'a Eintracht Frankfurt talip oldu.

(Fanatik)

18-19 yaşındaki çocuklarla Real madridi sahadan sildi adamlar

Ajax Sportif Direktörü Marc Overmars: “A Takım, B Takım ve altyapı oyuncularımızın 1 yıllık toplam maaşı 28 milyon euro.”

Iyi bir planlama ile güzel işler cikartilabiir ama bizde PLAN ne gezer...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş yarın (Perşembe) saat 14.00’de BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleyecektir. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt, Loris Karius’u kadrosuna katmak istiyor. (Fanatik)

Bu sezon transfer gerçekleştiği taktirde Liverpool Beşiktaş’a 25.000.000 € ödemek zorunda.

Doğru mu bu :alala:

Çevrimdışı levitate

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş yarın (Perşembe) saat 14.00’de BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleyecektir. (via. Murat Özen)
istifa? yoksa muhabirleri mi gömecek
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

istifa? yoksa muhabirleri mi gömecek
Insallah bi aciklama getirir herseye

Yonetim bombanin pimini cekip bombayi senol gunese verdi
Butun simsekler hocaya yoneldi

Adamin soylediklerini alt alta yazinca zaten bambaska bi tiyatro ortaya cikiyor

Çevrimdışı levitate

Insallah bi aciklama getirir herseye

Yonetim bombanin pimini cekip bombayi senol gunese verdi
Butun simsekler hocaya yoneldi

Adamin soylediklerini alt alta yazinca zaten bambaska bi tiyatro ortaya cikiyor

bombayı yönetime veren hoca ama, madem gitmek istiyodun milli takıma söyleseydin ayrılsaydın

onun yerine yok ben bilmem yönetim bilir, yok efendim uygun olmaz vs.

bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Yarınki basın toplantısının konuşma metni elime ulaştı arkadaşlar. Özetini veriyorum: "Aşk, Çiçek, böcek, mevlana, gül, diken, sevgi, kartal, güneş, balçık, iyi çalışmalar."

Çevrimdışı Ömer Kaan

Razvan Lucescu olmaz mı ya? Paokla yunanistanı kasıp kavuruyormuş bu sene 23 maçta 20 galibiyet 3 beraberlik.

Çevrimdışı atalay

Hayyam'ı sever. @levitate @38life Benden sufle olsun:

Geçmiş olan dünden hiç yad etme,
Yarın da gelmemişken feryad etme,           
Düşünme geleceği de geçmişi de
Şimdi şen ol da yaşamı berbad etme.

Var olan zaten geçti yok da ortada yok
Şen ol da var için yok için üzülme.