Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3751948 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

bu arada şeref hocanın da şenol güneşinde gidip maç izlemesi gayet doğaldır fikret orman izin veriyor buna milli takım açıklandıgı gün nihat özdemir marttaki maçlarda takımın başında güneşin olması için ne gerekiyorsa yapacagız demedi mi? dedi. fikret başkan buna itiraz etti mi? etmedi.

eee

milli takım hocası milli araya kadar elbette oyuncu izleyecek bunda sorun yok esas sorun fikret ormanın beşiktaşı boşlamasıdır.
ne gerekirse yapacağız ne demek biliyormusun Beşiktaşa yazar göndermesini isteriz demek çünkü ellerinde böyle bir hak var isterlerse istedikleri hocayı milli takıma geçici görevlendirirler. Bunun için kulüpten izin almak zorunda değiller. istersen gönderme.
bunu sadece şenol hoca affını isterse gitmeyebilir. Kulüplerin böyle bir hakkı yok

Çevrimiçi Necmi

Yahu şeref çiçek abdullah avcı için oyuncu izlemeye gitmiyor şenol güneş'in yardımcısı haliyle de onun izni ve isteğiyle gitmiştir yani evet gitmekteki amacı milli takımsa adamlar oyuncu izliyor. Bu niye polemik oldu onu anlamadım kendi yedek kulübesinde duran adamı tanımıyor daha bizim taraftar niye gittiğini sorgulamak yerine bunu buraya koyan tepki görüyor ilginç. Beşiktaş'a oyuncu transferi için izlemeye gittiğine kargalar güler tarkan sezon başından beri orada şimdi mi akıllarına gelmiş oyuncuyu izlemek sezon sonu gidecek ekibin raporuyla niye transfer yapacağızki biz? Bırakalım rahat rahat milli takımlarına oyuncu baksınlar Beşiktaş bir sezonu daha heba etmiş kimin umrunda hocası milli takımla imzalamış yönetimi desen tüm derdi seçim olmuş taraftara üzülüyorum sadece.
neden futbol maçı izlemeye gitmiş olamazmı bu işden ekmek yiyor zevkide değil işi :alala:
daha öncede birçok maça gitmişdir. bu ilk değildir

Çevrimdışı Liquidator

Nihat Özdemir açıkladı! " Demirören, Şenol Güneş görüşmelerini çok gizli yürüttü" :akuma:
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimiçi levitate

Nihat Özdemir açıkladı! " Demirören, Şenol Güneş görüşmelerini çok gizli yürüttü" :akuma:
kesin öyledir cümle alem 2 yıldır duyuyor bunu :d
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Gene mahmut epruyani diye kucumsuyorsunuz adamlari
Senin iyi bir kadron yok ne nicelik ne nitelik olarak
Adamin oyuncusuna neden boh atiyorsunuz
Roko var sende ibbye versen antremana almazlar
Senin takimdan bi adriyano belki vidayi alirlar oraya kagava layic  demiyom kiralik adamlar onlari da alirlar mi tartismali o maliyetlere

Adamlarin kadrosunu yerin dibine sokup bizim kadroyu uzaya cikariyonuz

Fabri gibi tartismali kaleciden verim alirken hoca iyiydi sistem mi farkliydi
Fabriyi kume dusen takima 6 milyona soktuk herifler antremana cikartmiyir
Ayni seyi oynuyoruz fabri daha az sacma gol yiyordu o da bombaciydi da kafasi sahadaydi
tamam kaleci dört dörtlük oynamıyor eyvallahda senin önde dünya çapında iki stoperin vardı sol bekin adriano sağ bekin ülkenin en iyi sağ beki liberon atiba yada medel şu takım bu kadar pozisyon veriyorsa pardonda bu kaleciye fatura edilmez
kaleci yan topa neden çıkmıyor peki bu oyuncular yan topa neden çıkmıyor bir kalecimi çıkacak
kaldıki tv ekranlarında neden çıkmadı denen pozisyonlarda çıkılacak pozisyon falan değil
sanki bir metre önüne top düşüyor millet neden çıkmadı diyor.
kalecinin performansının düşük olduğunu kabul ediyorum ama bırakın artık şunu gol atamayız forvet yok gol yeriz kaleci yok
bunlar ucuz bahaneler. senin önünde kaptığını atan forvet olsa sezonda atacağı 35 golü zor bulur
buda seni şampiyon yapmaz orta sahadan gol gelmiyor siz forvet suçladınız orta saha dünya oyuncu sıfır gol sıfır asistle oynarken
maç kazanamamayı forvet yokluğuna ihale ettiniz şimdide aynı şeyi kaleci için yapıyorsunuz
defans yerleşim planımız yok bir bak maçlara mirin stoper değilde sanki sol bek oynuyor
sürekli sola kayıp bekin arkasını toplamak zorunda kalıyor buda merkezdeki savunma kurgusunu bozuyor.
caner orta açma sevdasında tersten korner atma sevdasında olduğu için biz savunmada açık veriyoruz
bu kalecinin suçu değil bizzat kenarda bunu göremeyenlerin suçu

Çevrimdışı 38life

Şenol Güneşin 29.07.2017 tarihli basın toplantısından:

Bu sadece takdirdir, bana daha teklif olmamıştır. Olursa eğer Ben şu anda Beşiktaş'ın teknik direktörüyüm. Benim resmi olarak teklifi kabul etmem doğru değil. Burada çalışırken bana teklif gelirse buna Başkan karar verir. Bana sorarsanız, benim fikrim burada çalışırken başka takım çalıştırmak doğru değil. Söz sahibi olan ben değilim, başkan. Başkan isterse benim görevime son verebilir. O zaman başka bir şey düşünürüm. Şu anda ben buradayım, burada olmaktan mutluyum. Milli Takımı beğenmediğim iddiası doğru değil.

Muhabir: "Cumhurbaşkanı sizden 3-4 maç için Milli Takımı yönetmenizi istese ne söylerdiniz?"

Varsayımla konuşmayı sevmem ama bugün söylediklerimin aynısını kendisiyle paylaşırım. Yüzde 100 olmaz dememin nedeni de budur zaten.

Çevrimdışı 38life

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, milli takımda işbaşı yaptı.

Lucescu'nun gönderilmesinin ardından milli takımda göreve getirilen Güneş, dün sabah Türkiye Futbol Federasyon’unun Riva’daki tesislerine giderek çalışmalara başladı. Güneş yeni dönem için yapacağı teknik direktörlük İçin çalışma odaları ve tesisisin genel durumu hakkında bilgi aldı.

Bu arada öğleden sonra ise Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın ve Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner ise TFF’nin Riva tesislerine gelmesi dikkat çekti.

Hürriyet

Çevrimdışı mylife1903

ne gerekirse yapacağız ne demek biliyormusun Beşiktaşa yazar göndermesini isteriz demek çünkü ellerinde böyle bir hak var isterlerse istedikleri hocayı milli takıma geçici görevlendirirler. Bunun için kulüpten izin almak zorunda değiller. istersen gönderme.
bunu sadece şenol hoca affını isterse gitmeyebilir. Kulüplerin böyle bir hakkı yok
Tff cagirip gitmediginde futboldan men cezasi vardi eskiden abi suresi de 6 aydan basliyir
Azzizzz bassgaan denemisti bi kere volkani gondermemeyi sonra Rrrrrrr
Rapor almislardi milli takim doktoru galiba fbliydi ordan yirtmislardi

Aslinda garip garip isler donuyor ama anlasilmiyor kokusu sonradan ortaya cikar yasananlarin

Çevrimdışı tuncaboylu

Gene mahmut epruyani diye kucumsuyorsunuz adamlari
Senin iyi bir kadron yok ne nicelik ne nitelik olarak
Adamin oyuncusuna neden boh atiyorsunuz
Roko var sende ibbye versen antremana almazlar
Senin takimdan bi adriyano belki vidayi alirlar oraya kagava layic  demiyom kiralik adamlar onlari da alirlar mi tartismali o maliyetlere

Adamlarin kadrosunu yerin dibine sokup bizim kadroyu uzaya cikariyonuz

Fabri gibi tartismali kaleciden verim alirken hoca iyiydi sistem mi farkliydi
Fabriyi kume dusen takima 6 milyona soktuk herifler antremana cikartmiyir
Ayni seyi oynuyoruz fabri daha az sacma gol yiyordu o da bombaciydi da kafasi sahadaydi
Küçümsemiyorum, adamlar küçük zaten.

Epureanu ve Mahmut'u almaya kalksa, başta sen yönetime isyan edersin bunlar Beşiktaş'a yakışan oyuncular mı vs diye.

Mahmut, Epureanu ve Mert; bu adamlar 30-32 yaşında. Kendileri için hayatları boyunca ödenen toplam bonservis bedeli 3 milyon Euro. Mert bu seneye kadar hayatı boyunca 40 küsur maça çıkmış, Mahmut'tan bahsetmeye bile değmez.

Sen bugün Vida'yı teklif etsen, Başakşehir karşılığında sana 3 stoperini (Mahmut, Epureanu, Attamah), Mert'i ve yeni aldıkları sol beki verir.

32 gol yemişiz, ne kadro kalitesinden bahsediyorsun? Tolga Zengin - Beck - Rhodolfo -Ersan - Beck ile başlayıp sene ortasında Alexis - Marcelo'ya döndüğümüz sene sonunda yediğimiz gol kaç? 35.

Daha ligin bitmesine 10 hafta var, Karius-Adriano - Vida - Pepe(Mirin)- Gökhan Gönül ile 32 yemişiz. Bunun sebebi kadro kalitesizliği mi, yanlış teknik heyet idaresi mi?

Daha ne anlatıyorsun ki bana?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Küçümsemiyorum, adamlar küçük zaten.

Epureanu ve Mahmut'u almaya kalksa, başta sen yönetime isyan edersin bunlar Beşiktaş'a yakışan oyuncular mı vs diye.

Mahmut, Epureanu ve Mert; bu adamlar 30-32 yaşında. Kendileri için hayatları boyunca ödenen toplam bonservis bedeli 3 milyon Euro. Mert bu seneye kadar hayatı boyunca 40 küsur maça çıkmış, Mahmut'tan bahsetmeye bile değmez.

Sen bugün Vida'yı teklif etsen, Başakşehir karşılığında sana 3 stoperini (Mahmut, Epureanu, Attamah), Mert'i ve yeni aldıkları sol beki verir.

32 gol yemişiz, ne kadro kalitesinden bahsediyorsun? Tolga Zengin - Beck - Rhodolfo -Ersan - Beck ile başlayıp sene ortasında Alexis - Marcelo'ya döndüğümüz sene sonunda yediğimiz gol kaç? 35.

Daha ligin bitmesine 10 hafta var, Karius-Adriano - Vida - Pepe(Mirin)- Gökhan Gönül ile 32 yemişiz. Bunun sebebi kadro kalitesizliği mi, yanlış teknik heyet idaresi mi?

Daha ne anlatıyorsun ki bana?

Ayni hoca degil miydi? Tolgayla ismaelle oynayan
Hoca degsimedi diyorum ben sen anlamiyorsun
Adamin oynattigi da degismedi

Rakipleri kucumsemeye devam edin boyle, adam ucuza daha iyi oyuncu buluyor bizim marseloyu aleksizi buldugumuz gibi

Pepe oynarken de bu kaleci sacma goller yiyordu bu kaleci livirpulda oynarken de boyle kumbaraydi onjndeki defanslara ragmen sen ne anlatiyorsun

Fabriyi parlatip satmadin mi bu oyuncularla bu hocayla eplde antremana cikamiyor
Noldu bu sene sistem mi degistirdi senol gunes
Hala corba yapiyor hala kadro istikrari yok

Çevrimdışı tuncaboylu

Ayni hoca degil miydi? Tolgayla ismaelle oynayan
Hoca degsimedi diyorum ben sen anlamiyorsun
Adamin oynattigi da degismedi

Rakipleri kucumsemeye devam edin boyle, adam ucuza daha iyi oyuncu buluyor bizim marseloyu aleksizi buldugumuz gibi

Pepe oynarken de bu kaleci sacma goller yiyordu bu kaleci livirpulda oynarken de boyle kumbaraydi onjndeki defanslara ragmen sen ne anlatiyorsun

Fabriyi parlatip satmadin mi bu oyuncularla bu hocayla eplde antremana cikamiyor
Noldu bu sene sistem mi degistirdi senol gunes
Hala corba yapiyor hala kadro istikrari yok

Hoca değişti işte, anlamadığın bu senin.

Hoca konsantre değil, kafa gitmiş başka hesaplara. Hica aynıysa, şu kadronun hocanın ilk yönettiği kadrodan 10-12 gol fazla yemesini neyle açıklıyorsun?

İsmail'in yerine Adriano, Beck yerine Gönül, Alexis yerine Vida, Tolga yerine Karius olmasıyla mı? Karius Liverpool'da kumbaraymış, Tolga bizde neydi?

Fabri bu sene bizde kalsa, şimdi onu gömüyordunuz. Takımda savunma organizasyonu yok, kimse neyi ne yapacağını bilmiyor. Resmen Allah'a emanet oynuyorlar.

Sene başından beri tek bir maçta (o da got zoruyla) 3 gol atabilmiş Fenerbahçe'den 15 dakikada 3 gol yedik, hem de kendi sahamızda. Neden? Kaleci kumbara, stoper kötü, bek arkasına adam kaçırıyor.

Çevrimdışı mylife1903

tamam kaleci dört dörtlük oynamıyor eyvallahda senin önde dünya çapında iki stoperin vardı sol bekin adriano sağ bekin ülkenin en iyi sağ beki liberon atiba yada medel şu takım bu kadar pozisyon veriyorsa pardonda bu kaleciye fatura edilmez
kaleci yan topa neden çıkmıyor peki bu oyuncular yan topa neden çıkmıyor bir kalecimi çıkacak
kaldıki tv ekranlarında neden çıkmadı denen pozisyonlarda çıkılacak pozisyon falan değil
sanki bir metre önüne top düşüyor millet neden çıkmadı diyor.
kalecinin performansının düşük olduğunu kabul ediyorum ama bırakın artık şunu gol atamayız forvet yok gol yeriz kaleci yok
bunlar ucuz bahaneler. senin önünde kaptığını atan forvet olsa sezonda atacağı 35 golü zor bulur
buda seni şampiyon yapmaz orta sahadan gol gelmiyor siz forvet suçladınız orta saha dünya oyuncu sıfır gol sıfır asistle oynarken
maç kazanamamayı forvet yokluğuna ihale ettiniz şimdide aynı şeyi kaleci için yapıyorsunuz
defans yerleşim planımız yok bir bak maçlara mirin stoper değilde sanki sol bek oynuyor
sürekli sola kayıp bekin arkasını toplamak zorunda kalıyor buda merkezdeki savunma kurgusunu bozuyor.
caner orta açma sevdasında tersten korner atma sevdasında olduğu için biz savunmada açık veriyoruz
bu kalecinin suçu değil bizzat kenarda bunu göremeyenlerin suçu
Kaleye defansa kimi koyarsan koy hoca kim olursa olsun en az 20 tane yiyeceksin abi
Bu kaleci ile livirpul ne golleri yedi sistemle oyuncuyla alakali olsa livirpul yemez

Bunun yediklerinin yarisini bu ligde yiyen kaleci seneye ikincl ligde yedek kalir

Allahtan arpasi cok degil
Bu paraya biraz fazla yiyor yoksa beni cok rahatsiz etmiyor coxuk
Tipi duzgun kadin taraftar kazandiriyordur

Seviye olarak da fabriden ustundur yetenekli fizigi de iyi kafasi saha degil bence ve yasi da genc
Biraz toparlanirsa bombalarini gozu kapatmak lazim ama 8 milyon verilmez

Zaten bu boyle ayipli mal olmasa yolu da buraya dusmezdi onu da unutmayalim

Bunu livirpuldan 1-2 milyona kapatabilirsek oynasin cocuk 3-4 sene
Sacini da tiras etsin ama

Çevrimdışı mylife1903

Hoca değişti işte, anlamadığın bu senin.

Hoca konsantre değil, kafa gitmiş başka hesaplara. Hica aynıysa, şu kadronun hocanın ilk yönettiği kadrodan 10-12 gol fazla yemesini neyle açıklıyorsun?

İsmail'in yerine Adriano, Beck yerine Gönül, Alexis yerine Vida, Tolga yerine Karius olmasıyla mı? Karius Liverpool'da kumbaraymış, Tolga bizde neydi?

Fabri bu sene bizde kalsa, şimdi onu gömüyordunuz. Takımda savunma organizasyonu yok, kimse neyi ne yapacağını bilmiyor. Resmen Allah'a emanet oynuyorlar.

Sene başından beri tek bir maçta (o da got zoruyla) 3 gol atabilmiş Fenerbahçe'den 15 dakikada 3 gol yedik, hem de kendi sahamızda. Neden? Kaleci kumbara, stoper kötü, bek arkasına adam kaçırıyor.

Yahu onur bu sene yedigimiz golleri acip izlesene bi zahmet
Yarisinin hocalik falan durumu yok
Akhisar macina bak sivas macina bak yahu erzurumdan yedigimize bak
De ki su gollerde taktik sistem falan su hatalar var
Sonra bursa macina bak konya ibb maclarinda yenilenlere bak
Antalya macina bak
Taca cikacak top donuyor kaleye giriyor

Kaleci mac kurtaracak cikacak alacak maci. Muslere da kamyonla gol yiyor komik goller yiyor ama senede 7/8 tane mac ceviriyor adam

Fabri de bombaliyordu ama 4-5 maca eki deyiyordu

Çevrimdışı 38life

SON DAKİKA | Şenol Güneş, Türkiye'nin Arnavutluk ve Moldova maçlarında Milli Takım'ın başında olacak. (A Spor)

Çevrimdışı 'TaNeR'

SON DAKİKA | Şenol Güneş, Türkiye'nin Arnavutluk ve Moldova maçlarında Milli Takım'ın başında olacak. (A Spor)

''Konya maçı = veda maçı''...loading...
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi levitate

bu hafta son maçı olacakmış gibi hissediyorum hadi bakim
bipbipbupbup

Çevrimdışı Akil Emre

bu hafta son maçı olacakmış gibi hissediyorum hadi bakim
Güzel hissiyat işallah diyelim hoca zaten bizi çoktan bitirdi uzatmaları oynamaya gerek yok. Basında Conte ismi de geçiyor benim favorim, zidane da hayır diyemem

Çevrimdışı Yasin A.

konya maçından sonra daha BJK armalı bir ürün giyerse bile yuh olsun Şenol Güneş'ye..

hatta konya maçına bile çıkmasın, terk etsin klubü.

Çevrimdışı Yasin A.

Güzel hissiyat işallah diyelim hoca zaten bizi çoktan bitirdi uzatmaları oynamaya gerek yok. Basında Conte ismi de geçiyor benim favorim, zidane da hayır diyemem

Hee Conte gelsin hazır reçete, bizim ligimize ve futbol yapısına son derece hakim zaten.
3. ayın sonunda da klubü alacakları için FIFA'ya şikayet eder bal kaymak olur.

Çevrimdışı cursedofdragon

conte gelsin yarın başlasın.

Çevrimdışı 38life

Conte haberlerini ciddiye almayın. Hayal satıyorlar. Mümkün değil. Daha makul ve yine kaliteli yabancı isimler var. Umarım bakıyordur yönetim.

Conte haberlerini ciddiye almayın. Hayal satıyorlar. Mümkün değil. Daha makul ve yine kaliteli yabancı isimler var. Umarım bakıyordur yönetim.

niye mümkün değil ?

Çevrimdışı 38life

Sana inanan ve güvenen insanları kandırmak nasıl bir duygu acaba.

Çevrimdışı 38life

niye mümkün değil ?

Çok fazla maaş istiyor, İstediği bütçe ve kadro olmadan da gelmez. Fikret Orman kesenin ağzını kısacağının sinyallerini vermişken sadece güzel bi hayal olur Conte.

Çok fazla maaş istiyor, İstediği bütçe ve kadro olmadan da gelmez. Fikret Orman kesenin ağzını kısacağının sinyallerini vermişken sadece güzel bi hayal olur Conte.

O Fikret ormanın düşüncesi.Bir başka başkan gelip getirebilir conteyi  :bandit: