Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3738701 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı kyiv

çok fazla algı kasıyorsun abi daha öncede yaptın bunu.Daha 2 gün önce yaptın aynısını 10 sezonda 2 şampiyonluk deyip 7 sezonu paylaştın.

sezonu 4.cü bitirdik diye yine algı kasıyorsun.

Geçen sezon puan durumu

75 gs
72 fb
72 başak
71 biz
gs'yi yensek şampiyon biz oluyorduk.gs daha önce kopması gerekiyordu gerçi alanya maçında da fransızsaray kollanarak şampiyon yapıldı tabi.

başak gs yenilmez barça real filan mı bunlar ?

Başak ile evimizde oynuyoruz.gs'yi de toki arenada son maç yenemedik kırmızı kart gördük penaltı verildi lehimize hakem doğradı öylesdine kendi evlerinde gol bile atamadılar kaç maç tokatladık.İçerde doşarda tokatlıyoruz.

Sen beni yanlış anladın ben son 10 seneyi baz alarak yazmadım. Fikret Ormanın 2012 den bu yana Başkanlıktaki 7 senesi ve Mayısta başkan seçilirse 3 ilave senesini kastederek 10 senede 2 şampiyonluk yazdım.Çünkü Fikret Ormanla şampiyon olacağımıza inanmıyorum artık.

Başakşehirle evinde oynasan ne yazar? Şenol Güneş 7 maçta 1 kere yenebilmiş. Şenol Güneşten öncede çok zor kazandığımız bir takım.

Çevrimdışı cursedofdragon

Sen beni yanlış anladın ben son 10 seneyi baz alarak yazmadım. Fikret Ormanın 2012 den bu yana Başkanlıktaki 7 senesi ve Mayısta başkan seçilirse 3 ilave senesini kastederek 10 senede 2 şampiyonluk yazdım.Çünkü Fikret Ormanla şampiyon olacağımıza inanmıyorum artık.

Başakşehirle evinde oynasan ne yazar? Şenol Güneş 7 maçta 1 kere yenebilmiş. Şenol Güneşten öncede çok zor kazandığımız bir takım.

fikret orman ile 10 sene diye belirtmen gerekiyordu abi o vakit sen direk 10 sene de 2 şampiyonluk deyip 7 sene yazınca yanlış anlaşılıyor.Ki yine yanlış bana göre  çünkü geleceğe göre yorum yapıyorsun fikret orman ile 10 sene dolmadı ne olacağını bilemezsin.

Yenemedin diye hiç yenemeyeceğin anlamına mı geliyor abi ?

Aynı şenol güneş gelmeden önce de derbi galibiyeti göremiyorduk şimdi rakiplerimiz bize karşı derbi galibiyeti göremiyor onu napıcaz peki  :alala:

Çevrimdışı kyiv

fikret orman ile 10 sene diye belirtmen gerekiyordu abi o vakit sen direk 10 sene de 2 şampiyonluk deyip 7 sene yazınca yanlış anlaşılıyor.Ki yine yanlış bana göre  çünkü geleceğe göre yorum yapıyorsun fikret orman ile 10 sene dolmadı ne olacağını bilemezsin.

Yenemedin diye hiç yenemeyeceğin anlamına mı geliyor abi ?

Aynı şenol güneş gelmeden önce de derbi galibiyeti göremiyorduk şimdi rakiplerimiz bize karşı derbi galibiyeti göremiyor onu napıcaz peki  :alala:

Şenol Güneş hiçbir şeyden ders almaz. Evimizdeki derbi maçlarında evet rakipler bizi yenemiyor. Peki 3 buçuk senede neden 5 maçın üzerinde seri maç kazanamıyoruz?Hatta bu sene 3 maç kazanmışlığımız yok sanırım. Hoca bu duruma karşı bir önlem aldı mı? ders çıkardı mı?Alıyorsa nerede sahaya yansıması? Maçların neden 45 dakikası çöp oluyor?Bunlara çözüm bulmayan hocanın başakşehiri de hiç yenemeyeceği anlamını çıkarıyorum.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

gs demek bu deplasmanlarda güle oynuya kazanıyor. :alala:

Alanyaspor       v       Galatasaray   
Kasımpaşa       v       Galatasaray   
Bursaspor       v       Galatasaray   
Fenerbahçe       v       Galatasaray
Konyaspor       v       Galatasaray 
Sivasspor       v       Galatasaray
Iyi kötü sahada birşeyler oynuyorlar oyun iştahları var

Artık Forvetleri de var hemde 2 tane

Sezonu Gs nin üstünde bitirebilecegimizi sanmıyorum malesef..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kursad_Duran

Başakşehir kalan 15 macta 9-14 puan arası kayıp eder ve şampiyon olur.

Şenol Güneş hiçbir şeyden ders almaz. Evimizdeki derbi maçlarında evet rakipler bizi yenemiyor. Peki 3 buçuk senede neden 5 maçın üzerinde seri maç kazanamıyoruz?Hatta bu sene 3 maç kazanmışlığımız yok sanırım. Hoca bu duruma karşı bir önlem aldı mı? ders çıkardı mı?Alıyorsa nerede sahaya yansıması? Maçların neden 45 dakikası çöp oluyor?Bunlara çözüm bulmayan hocanın başakşehiri de hiç yenemeyeceği anlamını çıkarıyorum.

Sadece evimizde değil deplasmanlarda dahil :ok:

Beşiktaş 1-0 gs
Beşiktaş 3-0 gs
Beşiktaş 3-1 fb
gs 0-1 Beşiktaş
Beşiktaş 2-1 gs
gs 0-1 Beşiktaş

3.5 senedir 5 maç seriyi kim yapmış hangi takım yapmış ?

Hocanın kadro içinde alabileceği önlemler sınırlı ekstra takviye yapmadıktan sonra kadroya akşama kadar önlem alsan ne değişir.

Kadro yaşlı en fazla 45 dakika çıkartabiliyor takım.

Başakşehiride yener gs'yi de yener.

Beşiktaş 2-0 Başakşehir 2015/2016
http://arsiv.mackolik.com/Mac/2118675/Besiktas-Medipol-Basaksehir

Iyi kötü sahada birşeyler oynuyorlar oyun iştahları var

Artık Forvetleri de var hemde 2 tane

Sezonu Gs nin üstünde bitirebilecegimizi sanmıyorum malesef..

aynen iyi kötü bir şey oynuyorlar.

İlk yarıda onlarında deplasmanda yendiği takım sayısı 2 birisi ankaragücü ki küme düşecek takımlardan birisi.Diğeri kayseri oda küme düşebilecek takımlardan bir diğeri.

2.ci yarı itibari ile göztepe'yi yendiler zar zor göztepenin 3 topu direkten döndü 1 de penaltı kaçırdılar.

O kadar hakemler,mhk kendilerine çalışıyor!

Baya iyi kötü oynuyorlarmış!

Senin sandığın şeylerin genelde tersi çıkıyor yunus.

Hakemler o kadar bize çalışsa ki biraz yanlış karar verince hemen hepsinin nasıl sesinin açıldığını biliyoruz 2 sene boyunca ki biz hakederek iyi oynarak kazandık maçları.Bize o kadar hakemler yardım etseler bizde daha iyi durumda oluruz!

2 santrafor kimi aldılar kasımpaşadan diagne anadolu takımları paşaya oynadığı gibi mi oynucak gs'ye ? Love'da gol kralıydı bize geldiğinde kapanan takımlara hiç bir şey yapamadı görücez diagne ne yapıcak.Mitroğlu zaten düşüşte olan bir oyuncu.bu sezon 20 maçta sadece 3 gol atmış.

aynen iyi kötü bir şey oynuyorlar.

İlk yarıda onlarında deplasmanda yendiği takım sayısı 2 birisi ankaragücü ki küme düşecek takımlardan birisi.Diğeri kayseri oda küme düşebilecek takımlardan bir diğeri.

2.ci yarı itibari ile göztepe'yi yendiler zar zor göztepenin 3 topu direkten döndü 1 de penaltı kaçırdılar.

O kadar hakemler,mhk kendilerine çalışıyor!

Baya iyi kötü oynuyorlarmış!

Senin sandığın şeylerin genelde tersi çıkıyor yunus.

Hakemler o kadar bize çalışsa ki biraz yanlış karar verince hemen hepsinin nasıl sesinin açıldığını biliyoruz 2 sene boyunca ki biz hakederek iyi oynarak kazandık maçları.Bize o kadar hakemler yardım etseler bizde daha iyi durumda oluruz!

2 santrafor kimi aldılar kasımpaşadan diagne anadolu takımları paşaya oynadığı gibi mi oynucak gs'ye ? Love'da gol kralıydı bize geldiğinde kapanan takımlara hiç bir şey yapamadı görücez diagne ne yapıcak.Mitroğlu zaten düşüşte olan bir oyuncu.bu sezon 20 maçta sadece 3 gol atmış.
Vallaha Gülhan bizden daha iyi oynadıkları kesin Biraz da Bal ile görüyorlar bir şekilde

Biz sahada hicbir şey yapmıyoruz yoksa yapıyormuyuz :alala:

Mitrouglunun Ların ve Pektodan kotu olma ihtimali SIFIR

Sahadaki şu oyuna rağmen senin bu kadar ümitli olmana diyecek sözümde yok açıkçası

Sahamızda Erzurumu yenemiyoruz , Antalyaya yeniliyoruz Şampiyon olacağız...

Bizim deplasman performansımız sanki 9 da 9 gibi konuşuyorsun , bizimde onlardan hallice deplasman performansımız
[ Son Düzenleme: 31 Ocak 2019, 20:53:54 Yunus Emre Dökmeci ]

Vallaha Gülhan bizden daha iyi oynadıkları kesin Biraz da Bal ile görüyorlar bir şekilde

Biz sahada hicbir şey yapmıyoruz yoksa yapıyormuyuz :alala:

Mitrouglunun Ların ve Pektodan kotu olma ihtimali SIFIR

Arkalarında ki mhk,hakemleri unutma karşılaştırma yaparken.!

Sahaya çıkıp oynamadan yine erken konuşuyorsun boyko'da olduğu onun içinde kötü çıkma olasılığı sıfır geçen sene avrupa liginde final oynamış müthiş 1 sezon pik yapmış vs vs dedin.

Arkalarında ki mhk,hakemleri unutma karşılaştırma yaparken.!

Sahaya çıkıp oynamadan yine erken konuşuyorsun boyko'da olduğu onun içinde kötü çıkma olasılığı sıfır geçen sene avrupa liginde final oynamış müthiş 1 sezon pik yapmış vs vs dedin.

Sahadaki şu oyuna rağmen senin bu kadar ümitli olmana diyecek sözümde yok açıkçası

Bizim deplasman performansımız sanki 9 da 9 gibi konuşuyorsun , bizimde onlardan hallice deplasman performansımız

tamam yunus gs herkesi dozer gibi ezip geçiyor o yüzden başak lider.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Beşiktaş Arena

Kış transfer dönemi sona erdi.

Transfer dönemleri dışında yapılan eleştirilerde mevcut oyuncular hakkında değerlendirmeler ancak performans üzerine olmalı, sözleşmesi bulunan oyuncuların takımla ilişkisinin kesilmesine ya da farklı kulüp oyuncularıyla anlaşılmasına dair farazi yorumlardan uzak durulmalıdır.

Forum Kuralları

Üyeler forum yönetimi ya da işleyişiyle ilgili taleplerini, itirazlarını, sorularını kişisel ileti ile @Beşiktaş Arena hesabına bildirmelidir. İlgisiz başlıklarda forum alanına taşınan istek ve şikâyetler konu dışı olarak işlem görür. Beşiktaş Arena hesabına gönderilen iletileriniz yöneticiler tarafından değerlendirilip size dönüş yapılacaktır.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Hele şükür bitti. Hiç olumlu değildi bence
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Geçmiş olsun. Yöneticiler beni krizi yönetememeleri ile beni büyük hayal kırıklığına uğrattı. Sezon sonu umarım her şey gönlümüzce olur. Bu saatten sonra takımımı desteklerim.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Ömer Kaan

Kagawa gibi bir oyuncu geldi, sözleşmesi ile ilgili en ufak bilgi yok. Tolgay gitti bilgi yok, Babel kaça gitti yazılmıyor. Şeffaf olacağız diye gelenlerin geldikleri nokta bu
(Alıntı)

Çevrimdışı doganay

Hakikaten net bir açıklama gelmedi hiç bir transfere, önceden her detayına kadar kap açıklaması oluyordu.

Çevrimdışı ozankarakoc

Not: Quaresma benim kişisel tercihim değil :)
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer dönemi kapandı ancak hala oyuncu gönderebiliriz. Bu burada dursun.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı caner.eryigit

Koskoca kulübü sirke çevirdiler yazıklar olsun!!!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kagawa 1.2 milyon euro maaş alacak. Opsiyon yok.(YasaklıSite)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı doganay

Opsiyon olmaması iyi olmadı. Şimdi iyi oynarsa çok para isterler bonservisine ,iyi oynamzsa zaten biz almayiz.
Bilmediğimiz birşeyler vardır inşallah

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Yalnız benim canımı sıkan şu oldu başkan 250bin vermiş de başka bi yönetici 750bin vermiş kalan 200bini de şafak ve umut paylaşmışlar. Bu ne ya? Yerin dibine soktuğumuz Demirören cebinden şak şuk 100 milyon çıkarıp attı zamanında bizimkiler 250'nin 750'nin lafını yapıyor. Ali Koç'un fb'ye hibe ettiklerinin aylık faizi bizim başkanın 250binlik fedakarlığından fazladır.

Çevrimiçi mayguntr

Soyle Bundesliganin alt takimlarinda, genc takimlarinda calisan, taktik dehasi bi genc bulup takimin basina getirsek de bize soyle guzel bi oyun oynatsa guzel olmaz miydi be. Cok ilginc oyunlara gebe bi kadromuz var aslinda. Oguzhan-Ljajic-Kagawa-Medel-Dorukhan-Atiba bu 6 lidan 3 unun kenarda oturacagi asikar Senol hocanin sisteminde. Belki Lens nefretine Ljajic kenarda baslar iki uc mac ama sonra Lens-Q7 ye donecegi o kadar asikar ki.

Karius

Mirin Medel Vida

GG   Dorukhan Oguzhan  Adriano

Ljajic   Kagawa

Burak   

Kagawa da Ljajijc de sutu olan, iceriye kat eden oyuncular. GG, Adriano bu dizilisin hakkini verecek tempoya sahip degiller ama ozellikle pres oyunlarinda akillariyla aciklarini kapatabilirler. Medel Sag-Sol koridora uzun oynatip hizli gecis oyunlari oynatacak, Dorukhan-Oguzhan ucluyu tamamlayip hem pas opsiyonu hem pres merkezi olacaklar.

En azindan heycanlanirdik boyle bir sey gorsek duysak ama alacagimiz, Karius, GG, Vida, Mirin, Adriano, Medel, Dorukhan, Q7,Pektemek, Ljajijc, Burak, ilk yari 0-0, 45-60 arasi yenilen gol, geri donmek icin sacma oyuncu degisiklikleri, gelirse 70-85 arasi gelen beraberlik golu, ve kapanis.

Çevrimdışı ferdi1903

Kagawa 1.2 milyon euro maaş alacak. Opsiyon yok.(YasaklıSite)
Ozaman bos bi transfer