Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 51 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3736642 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimiçi yaço58

Gazeteci soruyor Şenol’a GS, FB ve Başakşehir transfer yapıyor, siz niye istemiyorsunuz? Şenol’un cevabı: onların belirlenmiş hedefleri var.
Yazık günah elde tek kanat lens oda daha doğru düzgün oynayamıyorken sen babel ve q7 yi gönderip transfer istemiyorsan hedefin yoktur demektir keşke burakta gelmeseydi sene sonu yapardık santrafor transferini şenol hocadan hala umudu kalan varmı acaba yönetimden şikayet ediyor hocam o zaman bırak git şartlarını beğenmediğn yerde ne duruyorsun bu sezon böyle bitmemeliydi çok yazık artık ne mazaretler gelcek göreceğiz bu takım maaşda yatmasa oda olmasa buda olmasa genede erzurumu içerde yenmesi lazımdı ama olmadı gerçekten 3-1 gibi falan bi galibiyet bekliyordum maçtan sonra kendime gelemedim şimdide hoca gülüyo eğleniyor bizler dert ediyoruz asıl olan Beşiktaştır 2 gün kalmış hoca onların belirlenmiş hedefi var diyo bunu çoçuklar bile yemez hocam

Çevrimdışı Savaş

Hoca neden oyuncuları gömüyor ya. Derdi ne bu adamın?

Git Dorukhan'ın yüzüne sen düz oyuncusun de adam da moral mi kalır.

Allah aşkına çek git artık ya. Yeter!

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mrred

Adam 20 milyon besiktas taraftarina hitap ediyor
Avci gibi sacma salak cumleler kurul entellik mi kassin bu yasinda
Mustafa denizli de ayni sekil konusur
Bu adamlarin bilmedikleri anlamina gelmez

Boyle mi konussun yani

Basın toplantısı yapmıyor muhabirlerle kendi aralarında konuşuyorlar. Halkın seviyesine inmesin halkı kendi seviyesine çıkartsın orada bir kelime kullansın ben de merak edip gidip araştırayım .
The great gig in the sky

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Gazeteci soruyor Şenol’a GS, FB ve Başakşehir transfer yapıyor, siz niye istemiyorsunuz? Şenol’un cevabı: onların belirlenmiş hedefleri var. 
artık iyice suyunu cıkartıyor hoca. En kısa zamanda yollar ayrılmalı
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı mrred

Adam 20 milyon besiktas taraftarina hitap ediyor
Avci gibi sacma salak cumleler kurul entellik mi kassin bu yasinda
Mustafa denizli de ayni sekil konusur
Bu adamlarin bilmedikleri anlamina gelmez

Boyle mi konussun yani

Fatih Terimin ana dili ingilizce değil. Dile hakim olamadığı için kendini çok iyi ifade edemiyor bunu normal karşılarım. Sen hoca olarak bilginle literatüre hakimiyetinle , görgünle, insanları taraftarı ve camiayı kendine inandıracaksın. Hadi bu laflarla bir kısım insanları uyuttun ama futboldan az biraz anlayan insanlara bu sözler kafi gelmez. Oynattığı futbolu sorgulama, kullandığı kelimeleri sorgulama, oyuncularla ilgili görüşlerini sorgulama peki biz neyi sorgulayacağız ? Terazide bu adamı nasıl tartacağız ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı kyiv

Hocayla geçen sene Malatya, Kayseri, Sivas deplasman 3 lemesinden sonra yolları ayıracaktık. O günden bugüne ne değişti? Aynı hatalar, aynı inatlar, aynı mazeretler...Elinde kadro yokmuş...Elit Hocaysan elindeki malzemeyle de sonuca ulaşmayı bileceksin kaldı ki bu kadro buralarda sürünecek kadro da değil. Kulüp yönetiminden memnun değilsen istifa edersin ya da sürekli problemi körükleyecek açıklamalar yapmazsın.

Çevrimdışı Nartallo

Transfer istemiyorum demiş Şenol Güneş. E Burak niye alındı, insanların kalbini kırarak. 2,5 sene imzalandı, seneye yeni teknik direktör gelince gönderin bunu deyince zarar etmeyecek mi bu klüp.

Çevrimdışı sozkul

Benim anlamadığım konu mayıs blançolarında bu temlikler yoktu.
şimdi bu temlikler şimdi naklen yayın geliri bile temlikli görünüyor.
acaba bu temliklerin bankalar birliği anlaşmasıyla bir alakası varmı
yayın ve loca gelirlerini vermiş olabilirlermi. o yayın geliri en az 3 yıllık görünüyor
loca gelirleride öyle. bankalar birliği açıklamışdı yayın gelirlerine bunlarda yetmezse
diğer sabit gelirlerden ihtiyaç olana temlik konacak diye.
bizim böyle temliklerimiz yoktu bunu bankalar birliği koyduysa zaten temlik gözüyle bakılmaz buna
böyle bir raporu bekliyordum ama şimdi değil mayısda görürüz diye düşünüyordum
750 M yayın geliri 250 M loca geliri toplamda 1 milyar temlik var. sadece iki kalemde
bu bir anda ortaya çıkmış birşey normal değil.
bu nedenle konmuşsa bu finansal borçların bu şekilde kapandığını gösterir. 31 ocağa kadar
bu iş bitecek diye süre vermişdi bankalar birliği yarın bu süre doluyor.
eğer öyleyse bu temlik 1.10 faizle alınan borcu ödemek içindir. diğer türlü bu para girişi çok büyük
rakam böyle para kulübe girecek oyuncu alacakları konuşulacak pek mümkün değil.
son raporda temlik 250 milyon civarıydı. Bir anda 1.3 gibi bir rakama fırlaması bankalar birliğinin
finansal borçları kapattığını işaret ediyor sanki. bu kapatma bilançoya yansımaz çünkü bir taraftan
borç kapanırken bunun için kredi çekilmiş görünecek borcu başka bir borç kapatmış olacak
bakalım çıkar kokusu yakında

Söylediklerinden çıkardığım sonuç şu:
Eğer bu bankalar birliği anlaşması nedeniyle oluşmamışsa ayvayı yediğimizin resmidir bu diyorsun değil mi?

Çevrimdışı Necmi

Eğer bu bankalar birliği anlaşması nedeniyle oluşmamışsa ayvayı yediğimizin resmidir bu diyorsun değil mi?
evet aynen onu söyledim.
bu kadar kısa sürede bu kadar temliğin hiç bir açıklaması olamaz.
teminat mektubunu anlarım. alışverişde makul bir durum bu nihayetinde bir borç değil
ama temlik bir kaç ayda bu rakamlar alınıyorsa hiç bir ödeme zorluğu konuşulmamalı
bu temliklere ramen bu konuşuluyorsa temliklerin finansal borçlar için verildiğini düşündürüyor.
eğer düşük faizle yapılan finansal borçlar için bu temlikler verildiyse para kırdırılmadı demektir
bu makul görünür. tersi durumda ayvayı neremizle yediğimizi konuşmak lazım.
pek ağzımızla yemiş gibi durmaz o zaman.

Çevrimdışı mylife1903

Mayis bilancolsrinda 2017 bilancolsrinda da temlikler vardi
Her geliri temlikli kulubun
Necmi abi inanmak ostemiyordu kesip yapistiriyorduk rapordan
Kendi donemi temligi cekip kullanmis diyordu
Yahu 100milyona 70 cekiyorsun
Pektonjn maliyeti 1.7 degil 2 oluyor diyordum anlatamiyordum kimseye
Yonetim gucsuz yonetim yonetici finansmani yok olay orda patliyor
Mesel 20milyon dolar verdin sene sonunda 20 myon dolarini aldin kulup buyuk karda
Bu yonetimde cikarip 20yi kim verecek umut mu ezik diyen mi metin mi avukat safak mi
Burda 5 sene civari cakmislar localari abi
Ayvayi yedik degil
Hep ona buna soktugumuz gumus semsiye vardi ya
Hah onu bize sokup acmislar

Çevrimdışı mylife1903

evet aynen onu söyledim.
bu kadar kısa sürede bu kadar temliğin hiç bir açıklaması olamaz.
teminat mektubunu anlarım. alışverişde makul bir durum bu nihayetinde bir borç değil
ama temlik bir kaç ayda bu rakamlar alınıyorsa hiç bir ödeme zorluğu konuşulmamalı
bu temliklere ramen bu konuşuluyorsa temliklerin finansal borçlar için verildiğini düşündürüyor.
eğer düşük faizle yapılan finansal borçlar için bu temlikler verildiyse para kırdırılmadı demektir
bu makul görünür. tersi durumda ayvayı neremizle yediğimizi konuşmak lazım.
pek ağzımızla yemiş gibi durmaz o zaman.
Insallah agzimizla yeriz abi

Çevrimdışı Necmi

kredi olur bunu anlarım ama en korktuğum şey geleceğe dönük gelirlerin
satılmasıdır bu borç olarakda görünmez ve seni dipsiz kuyuya çeker.
öbür türlü bankalar birliğine 3 ay sonra alacağın parayı bıraktıysan bu seni
ciddi faiz yükünden kurtarır çünkü o para nakit gibidir. bankalar birliğine
yapacağın borçlanmanın faiz yükünü %25 azaltır. bilmiyorum bunların açıklaması
olmalı ocak bittiğinde bankalar birliğiyle yapılan anlaşmanın rakamları ve bize kesilecek bedeli belli olur
görelim bakalım. loca ve naklen yayın geliri temliği yoktu ilk defa duyuyorum bunu
1 milyarlık bir temlikten bahsediyoruz.

Çevrimdışı mylife1903

kredi olur bunu anlarım ama en korktuğum şey geleceğe dönük gelirlerin
satılmasıdır bu borç olarakda görünmez ve seni dipsiz kuyuya çeker.
öbür türlü bankalar birliğine 3 ay sonra alacağın parayı bıraktıysan bu seni
ciddi faiz yükünden kurtarır çünkü o para nakit gibidir. bankalar birliğine
yapacağın borçlanmanın faiz yükünü %25 azaltır. bilmiyorum bunların açıklaması
olmalı ocak bittiğinde bankalar birliğiyle yapılan anlaşmanın rakamları ve bize kesilecek bedeli belli olur
görelim bakalım. loca ve naklen yayın geliri temliği yoktu ilk defa duyuyorum bunu
1 milyarlık bir temlikten bahsediyoruz.
Loca gelirine temlik yoktu cunkum loca geliri yoktu
Hatta ilginc sekilde borcu sisirmek icin kullanilmisti hala anlayamadigim sebeple
Naklen yayin geliri 2017de bile temlikliydi abi
Hep dedim sana temlikli her bisi hic dinlemiyon beni
Belgeyi koymasam neyse
Bi daha koyam

Çevrimdışı Necmi

Mayis bilancolsrinda 2017 bilancolsrinda da temlikler vardi
Her geliri temlikli kulubun
Necmi abi inanmak ostemiyordu kesip yapistiriyorduk rapordan
Kendi donemi temligi cekip kullanmis diyordu
Yahu 100milyona 70 cekiyorsun
Pektonjn maliyeti 1.7 degil 2 oluyor diyordum anlatamiyordum kimseye
Yonetim gucsuz yonetim yonetici finansmani yok olay orda patliyor
Mesel 20milyon dolar verdin sene sonunda 20 myon dolarini aldin kulup buyuk karda
Bu yonetimde cikarip 20yi kim verecek umut mu ezik diyen mi metin mi avukat safak mi
Burda 5 sene civari cakmislar localari abi
Ayvayi yedik degil
Hep ona buna soktugumuz gumus semsiye vardi ya
Hah onu bize sokup acmislar
dostum okuma yazmam var o temlikleri bende okuyordum ama sezon içindeki
alacaklarla alakalı temliklerdi olmasa iyi ama oldu diye dizler dövülmez ödenmesi gereken bir borcun varsa
özellikle finansal borçsa bunu geciktiremezsin mecbur kalır yakın planda alacağın bir geliri feda edersin
diğer türlü zararı büyük olur. bunu anlayışla karşılayabilirsin.
ama bu listedeki temlikler 3 yıllık loca geliri ve en az 3-4 yıllık naklen yayın geliri bu temlik finansal borçlar için değilse bizi bitirecek seviyede
finansal borçlar içinse aslında adı temlik oluyor normali borcunu ödemiş oluyorsun yani daha düşük fiyata kırdırmıyorsun
finansal borcun ödenmesine bağlıyorsun ordaki zarar çektiğin kredinin faiziyle sınırlı kalıyor alacaklar zamanı
geldikçe o borcu ödeyecek yani bir nevi bloklama oluyor. teemlikten kaynaklanma bir zarar söz konusu olmıuyor.
tabi eğer bu amaçla temliklendiyseler.

Çevrimdışı mylife1903

dostum okuma yazmam var o temlikleri bende okuyordum ama sezon içindeki
alacaklarla alakalı temliklerdi olmasa iyi ama oldu diye dizler dövülmez ödenmesi gereken bir borcun varsa
özellikle finansal borçsa bunu geciktiremezsin mecbur kalır yakın planda alacağın bir geliri feda edersin
diğer türlü zararı büyük olur. bunu anlayışla karşılayabilirsin.
ama bu listedeki temlikler 3 yıllık loca geliri ve en az 3-4 yıllık naklen yayın geliri bu temlik finansal borçlar için değilse bizi bitirecek seviyede
finansal borçlar içinse aslında adı temlik oluyor normali borcunu ödemiş oluyorsun yani daha düşük fiyata kırdırmıyorsun
finansal borcun ödenmesine bağlıyorsun ordaki zarar çektiğin kredinin faiziyle sınırlı kalıyor alacaklar zamanı
geldikçe o borcu ödeyecek yani bir nevi bloklama oluyor. teemlikten kaynaklanma bir zarar söz konusu olmıuyor.
tabi eğer bu amaçla temliklendiyseler.
2017deki temlik 225 milyon gozukuyor abi
O rakam da bir yillik temlik ixin cok onu belirteyim
Paralar nerde diye sormanin tam zamani
Ayrica kiredi falan olaydi gozukurdu para girdisi sonucta

Çevrimdışı murat

gs şampiyon olmak fb küme düşmemek istiyor hocanın herhangi bir hedefi yok.kendine bir oyun belirlemiş kalanı futbolcuya kalmış artık Allah ne verdiyse diyor.hocanın hedefi milli takım olmuş.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu anki ruh halimin özeti :hmmm:

Sizden Mayısa kadar kurtulamayacağımıza göre hoca ile bilek güreşi yapmayı bırakın,hocanın istifasını delikanlı gibi isteyin..Millete sipariş haber yaptıracağınıza,yine son günde transfer yapıyorduk ama istemedi diyeceğinize hocayı yollayın,transferleri getirin kardeşim.Haydi. Biz arada rezil kepaze olmaktan yorulduk.Getirin kardeşim kimi istiyorsanız,maaşlarada kaynak bulun,bari takım 4-5 maç yada neyse yarışsın.Bari bunu doğru yönetin..Bıktırdınız.. (via. Cem Göncü)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Necmi

Loca gelirine temlik yoktu cunkum loca geliri yoktu
Hatta ilginc sekilde borcu sisirmek icin kullanilmisti hala anlayamadigim sebeple
Naklen yayin geliri 2017de bile temlikliydi abi
Hep dedim sana temlikli her bisi hic dinlemiyon beni
Belgeyi koymasam neyse
Bi daha koyam
2017 de naklen yayın geliri yd nin koyduğu temlikdi sadece o değilki fulyadan tut stad gelirlerine kadar
temlikliydi zaten sürekli hesaplara giren temliklerin bir kısmı onlar o temlik kalkana göre her yıl işleniyor
her birşey temlikli değil mesela o temliklerin içinde fulya gelirleride vardır.
bizim temliğimiz hep oldu bunu hep söylüyorum

Çevrimdışı murat

Hocayla geçen sene Malatya, Kayseri, Sivas deplasman 3 lemesinden sonra yolları ayıracaktık. O günden bugüne ne değişti? Aynı hatalar, aynı inatlar, aynı mazeretler...Elinde kadro yokmuş...Elit Hocaysan elindeki malzemeyle de sonuca ulaşmayı bileceksin kaldı ki bu kadro buralarda sürünecek kadro da değil. Kulüp yönetiminden memnun değilsen istifa edersin ya da sürekli problemi körükleyecek açıklamalar yapmazsın.
Öyle deme hocaya 2 senedir yedek sağbek vermediğimiz için başarısız oldu.hatta stoperin yedeğinin yedeği de yok necip oynuyor.burak çıkınca oynayacak larin güven gibi oyuncun yok pektemekten yararlanmaya çalışıyor.mesela q7 ve babel hariç oyuncunmu var kanatlarda olcay çayı çok sevdiği için trabzona gitti töre iki senede hazırlayamadı kendini orkanın zaten algılama sorunu var, dorukhan düz oyuncu tolgay yamuk oyuncu vs vs ama hoca süper.

Çevrimdışı Necmi

2017deki temlik 225 milyon gozukuyor abi
O rakam da bir yillik temlik ixin cok onu belirteyim
Paralar nerde diye sormanin tam zamani
Ayrica kiredi falan olaydi gozukurdu para girdisi sonucta
kredi görünmez kredi değil çünkü mevcut finansal borçların yapılandırılması
hatta mevcut borçlardada artış görünür. buda düşen faizle eklenen faiz arasındaki fark olur.
ama temlikler o borcun ödenmesini garantiler. yani faize çalışmamış oluruz
bunu yaparken yeniden finansla borçlanmanın önüne geçecek düzenlemeler yapılmalı
yoksa hiç bir anlamı kalmaz.

Çevrimdışı caner.eryigit

Evlilik bitmiş şiddetli geçimsizlik var neyi zorluyorsunuz.hoca alalen her konuşmasında  yönetime çakıyor yönetim ısmarlama haberler yaptırıyor biz nereye düştük Allaım 15 hafta geçmez böyle

Çevrimdışı caner.eryigit

Ya hocam iyi güzel hoş söylüyorsun da bırak o zmn neyi zorluyoruz ki.bu kadar sıkıntı var sa yönetimde işini yapmıyorsa Bırak taraftar ile başbaşa yönetimi o zmn ne olacak görelim !

Çevrimdışı caner.eryigit

Ya bu arada camianın başı Başkan nerede ortalık toz duman.?

Çevrimdışı Necmi

Öyle deme hocaya 2 senedir yedek sağbek vermediğimiz için başarısız oldu.hatta stoperin yedeğinin yedeği de yok necip oynuyor.burak çıkınca oynayacak larin güven gibi oyuncun yok pektemekten yararlanmaya çalışıyor.mesela q7 ve babel hariç oyuncunmu var kanatlarda olcay çayı çok sevdiği için trabzona gitti töre iki senede hazırlayamadı kendini orkanın zaten algılama sorunu var, dorukhan düz oyuncu tolgay yamuk oyuncu vs vs ama hoca süper.
biz zaten erzurumdanda kötü takımız o yüzden erzurumu kendi sahamızda yenemiyoruz.
şimdi burda hocanın suçu ne. Ligde svas gibi erzurum gibi antalya gibi klas takımlar varken
biz messiyi almadığımız için yönetim suçlu.

Çevrimdışı murat

biz zaten erzurumdanda kötü takımız o yüzden erzurumu kendi sahamızda yenemiyoruz.
şimdi burda hocanın suçu ne. Ligde svas gibi erzurum gibi antalya gibi klas takımlar varken
biz messiyi almadığımız için yönetim suçlu.
Ben aslında tolgay gidip fenerde beşiktaştakine oranla daha başarılı olunca merak ediyorum şenol hocayı.tolgay bu kadar kötü bir oyuncumu yada ozi.yaşı kemale ermiş olanladan bahsetmiyorum.