Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 54 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3733191 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı kyiv

yahu  konu disi ama  bu  duzeltmeyi yapmazsam catlarim  ; MikAnos degil Mikonos :)     koreografi de kAreografi degil mesela ... Oh beeeaa!!

Vallahi işin uzmanı sensin ne dersen odur.  :ok: ama bir çok kişiden mikanosta duymadım değil yani. Fikret Başkan yok mu en çok o yanılttı beni  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

yahu  konu disi ama  bu  duzeltmeyi yapmazsam catlarim  ; MikAnos degil Mikonos :)     koreografi de kAreografi degil mesela ... Oh beeeaa!!
:evillol:
Yahu asgari ucrete de askeri ucret diyoz biz forumda
Mikonosa mikanos demis normal yani
Bide yani mikonos demesi zor mikanos boyle bi daham guzel

Çevrimdışı kyiv

Mikanos kombinelerini harclik alan ogrenci arkadaslara devredebiluyiz mi abi

Edersin etmesine de biz bu gidişle Bakırköy Ruh Hastalıklarına ömür boyu beleş kombine alacağız.

Ulan (burada kendime diyorum) daha 1 sene öncesine kadar Bayerni eleyebilir miyiz hayalleri kurarken şimdi 3. lük heyecanı bile kursağımızda kalıyor. Bunun sorumlusu kim arkadaş? Tek kelime ile Fikret Orman mı Şenol Güneş mi?

Ortada bir çöküş var istifa eden yok. Ne yani bu yaşadığımız çok mu normal bir durum?Biz mi çok acele edip ortalığı ateşe veriyoruz?Ortada eriyen bir takım var eriyen bir kulüp var. Sorumlu kim?

Çevrimdışı mylife1903

Edersin etmesine de biz bu gidişle Bakırköy Ruh Hastalıklarına ömür boyu beleş kombine alacağız.

Ulan (burada kendime diyorum) daha 1 sene öncesine kadar Bayerni eleyebilir miyiz hayalleri kurarken şimdi 3. lük heyecanı bile kursağımızda kalıyor. Bunun sorumlusu kim arkadaş? Tek kelime ile Fikret Orman mı Şenol Güneş mi?

Ortada bir çöküş var istifa eden yok. Ne yani bu yaşadığımız çok mu normal bir durum?Biz mi çok acele edip ortalığı ateşe veriyoruz?Ortada eriyen bir takım var eriyen bir kulüp var. Sorumlu kim?
Sorumlu erdal ile ahmet nur efendilerdi onlari gonderdik iste

Çevrimdışı celiker1

Nasıl bir plansız bütçe yönetimi aklım almıyor :alala: Geçen sene devre arasından itibaren her şey yanlış :ebebe:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Nasıl bir plansız bütçe yönetimi aklım almıyor :alala: Geçen sene devre arasından itibaren her şey yanlış :ebebe:
Bu konuda elestiremeyiz yonetimi pilanlari hic olmadi
Secim vaatlerinde durduklari bile tartisilir
Sitaad yaabdi diye her konusmasina eyvallah dendi
Adamlar havalandi

Bide sey vardi en buyuk musluman takim mi ne olacaydih

Çevrimdışı yoruk

Geçen sene Japonlar sponspor oldular bize.SAhibi geldi top verdiler falan. Hediye mediye.İşte o hediye'yi aldıktan sonra belimiz doğrulmadı.Büyü var bizde :lol:

Çevrimdışı kyiv

Hani hayalcilik olacak belki ama nasıl bir başkan?Nasıl bir yönetim olmalı? Bizi nasıl bir yol kurtarır? Dün akşam fikirlerine ne kadar saygı duyarsınız bilemem fakat Rüzgar Sağnak, Fikret Ormanın mayısta aday olmayacağını ve Başkanlığı Serdar Adalı'ya devredeceği türünde birşeyler geveledi.

Çevrimdışı ekrembaser

Umarım Beşiktaşımızı derdi sadece Beşiktaş olan kimseden bir menfaat beklemeyen ve birazda parası olan😁 insanlar yönetir.

Çevrimdışı kyiv

Beşiktaş başkanı olarak eski futbolcularımızdan birini görmek isterim. Rasim Karaya geçmişten bir borcumuz var. Neden olmasın?

Çevrimdışı Necmi

@mylife1903 dün temlik yazına ve fotoğraflı ispatına Necmi abiden cevap gelmedi. O da kabul etti sanırım uzun vadeli temlik yapıldığını.
Benim anlamadığım konu mayıs blançolarında bu temlikler yoktu.
şimdi bu temlikler şimdi naklen yayın geliri bile temlikli görünüyor.
acaba bu temliklerin bankalar birliği anlaşmasıyla bir alakası varmı
yayın ve loca gelirlerini vermiş olabilirlermi. o yayın geliri en az 3 yıllık görünüyor
loca gelirleride öyle. bankalar birliği açıklamışdı yayın gelirlerine bunlarda yetmezse
diğer sabit gelirlerden ihtiyaç olana temlik konacak diye.
bizim böyle temliklerimiz yoktu bunu bankalar birliği koyduysa zaten temlik gözüyle bakılmaz buna
böyle bir raporu bekliyordum ama şimdi değil mayısda görürüz diye düşünüyordum
750 M yayın geliri 250 M loca geliri toplamda 1 milyar temlik var. sadece iki kalemde
bu bir anda ortaya çıkmış birşey normal değil.
bu nedenle konmuşsa bu finansal borçların bu şekilde kapandığını gösterir. 31 ocağa kadar
bu iş bitecek diye süre vermişdi bankalar birliği yarın bu süre doluyor.
eğer öyleyse bu temlik 1.10 faizle alınan borcu ödemek içindir. diğer türlü bu para girişi çok büyük
rakam böyle para kulübe girecek oyuncu alacakları konuşulacak pek mümkün değil.
son raporda temlik 250 milyon civarıydı. Bir anda 1.3 gibi bir rakama fırlaması bankalar birliğinin
finansal borçları kapattığını işaret ediyor sanki. bu kapatma bilançoya yansımaz çünkü bir taraftan
borç kapanırken bunun için kredi çekilmiş görünecek borcu başka bir borç kapatmış olacak
bakalım çıkar kokusu yakında

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: .
Şenol Güneş: "Bu saatten sonra yapılacak transferin doğru olacağını düşünmüyorum."

İki yıldır katıldığım tek demeci. Kendisi o koltukta iken yapılacak hiçbir transfer doğru değil.

Çevrimdışı Necmi

rahat ol söyleye söyleye Konstantinopolis i İstanbul yaptık gayret edersek bir otuz yılda mikonosu da mikanos yaparız.
sabırla işeyerek taşı bile delersin bir o harfinden ne olacak. :D

Çevrimdışı ekrembaser

İki yıldır katıldığım tek demeci. Kendisi o koltukta iken yapılacak hiçbir transfer doğru değil.

Harika tespit

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: .
Şenol Güneş: "Quaresma'nın ve Babel'in gidişiyle farklı bir oyun ortaya çıkacak. Daha önceki oyun kötü değildi ama sabit bir oyun oynamak zorunda kalıyorduk."

Bunu iki sezon önce yazdım. Koca iki sezon önce oyuna artıları ve götürdükleriyle en ince detayına kadar yüzlerce ileti yazdım. Beşiktaş taraftarı ile alay ediyor. Sabit bir oyun oynuyormuşuz. Geçen sezon dördüncü olmuş, bu sezon UEL faciası yaşayıp, kıçı kırık lige havlu atmış en önemlisi oyunu olmayan bir takım yaratmış ama Ocak 2019'a verdiği demeç sabit bir oyun oynamak zorunda kalıyorduk.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Hoca hala Quaresma'nın arkasından sızlanıyor. O kalitede kimi alacakmışız.. Sen de git hocam bir dakika durma.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Çevrimdışı Librarius

Şenol Güneş’in vizyonu tam Anadolu kulübü vizyonu. Yönetim bu adamı kovmazsa Beşiktaş sadece bu sezonu değil en az 5 sezonu kaybeder. Ljajic’ten memnun değil ama Quaresma’dan, Necip’ten ve Pektemek’ten memnun. Transfere karşıymış. Sebebi belli: sezon sonu başarısızlığı “iyi oyuncularımız gitti yerlerini dolduramadık” hikayesi için zemin hazırlıyor. Fatih Terim’le kıyaslayın bu adamın zihniyetini. Winner olmak başka birşey.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Nitelikten çok niceliğe önem veren birisi. "Elimizde o bölgede yeterli sayıda oyuncu var." demeci beni benden alıyor. Sonra her bölgede Necip oynuyor. Necip'in suçu günahı ne? Şenol hoca güzel güzel gitmek için eline fırsatlar geçmişken kovulmak istiyor herhalde. Hiç güzel hatırlanmayacak camiada.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Şenol Güneş’in vizyonu tam Anadolu kulübü vizyonu. Yönetim bu adamı kovmazsa Beşiktaş sadece bu sezonu değil en az 5 sezonu kaybeder. Ljajic’ten memnun değil ama Quaresma’dan, Necip’ten ve Pektemek’ten memnun. Transfere karşıymış. Sebebi belli: sezon sonu başarısızlığı “iyi oyuncularımız gitti yerlerini dolduramadık” hikayesi için zemin hazırlıyor. Fatih Terim’le kıyaslayın bu adamın zihniyetini. Winner olmak başka birşey.
Adem'den memnun olmayıp mustafa necip ve q7 den memnun olması gerçekten ilginç acaba profesyonellik anlayışlarından mı memnunum demeye çalışıyor ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı Necmi

Bunu iki sezon önce yazdım. Koca iki sezon önce oyuna artıları ve götürdükleriyle en ince detayına kadar yüzlerce ileti yazdım. Beşiktaş taraftarı ile alay ediyor. Sabit bir oyun oynuyormuşuz. Geçen sezon dördüncü olmuş, bu sezon UEL faciası yaşayıp, kıçı kırık lige havlu atmış en önemlisi oyunu olmayan bir takım yaratmış ama Ocak 2019'a verdiği demeç sabit bir oyun oynamak zorunda kalıyorduk.
ne demek sabit oyun oynamak zorunda kalıyorduk quaresma yüzündense oynatmasaydın.
iki sene takımı batırdın bu sabit dediğin bana göre olmayan sistem yüzünden.
şimdi suçu quaresma ve babelemi atıyorsun onlar yüzünden sabit oynamak zorunda kalıyorduk diye.
şimdi ne olacak iki senedir tukaka ettiğin lense kaldın. sırtını sıvazla belki moralini düzeltirsin. :bandit:

Çevrimdışı Librarius

Gerçekten bir şeyi merak ediyorum: 2 sene üst üste şampiyon olduk, gelir rekorları kırdık, oyuncu satışından tonlarca para kazandık. Fakat borçlar azalmamış, bir senedir oyuncu maaşları ödenmemiş, iyi oyuncu da transfer edilmemiş. Peki kardeşim o paralarla ne yapılmış?
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı kyiv

ne demek sabit oyun oynamak zorunda kalıyorduk quaresma yüzündense oynatmasaydın.
iki sene takımı batırdın bu sabit dediğin bana göre olmayan sistem yüzünden.
şimdi suçu quaresma ve babelemi atıyorsun onlar yüzünden sabit oynamak zorunda kalıyorduk diye.
şimdi ne olacak iki senedir tukaka ettiğin lense kaldın. sırtını sıvazla belki moralini düzeltirsin. :bandit:

Şimdi de Lense ve Burak Yılmaza bağlı bir oyun oynayacağız desenize.

Çevrimdışı tuncaboylu

Gerçekten bir şeyi merak ediyorum: 2 sene üst üste şampiyon olduk, gelir rekorları kırdık, oyuncu satışından tonlarca para kazandık. Fakat borçlar azalmamış, bir senedir oyuncu maaşları ödenmemiş, iyi oyuncu da transfer edilmemiş. Peki kardeşim o paralarla ne yapılmış?
En iyi faiz oranlarınıda bile 2 milyar(geçen seneki) borcun senelik faizi 250 milyon TL.

Ne kadar para kazandık demiştin?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Adem'den memnun olmayıp mustafa necip ve q7 den memnun olması gerçekten ilginç acaba profesyonellik anlayışlarından mı memnunum demeye çalışıyor ?
Profesyonellik açısından memnunsa zaten vah ki vah. Hele baklavalı olanın profesyonelliği efsanedir.  :steamed:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir an önce vedalaşalım da gitsin milli takımına. O da biz de rahatlayalım  :money:

Şenol Güneş: "Quaresma %90 gitti. Yerine o kalitede kimi alacağız? Quaresma ve Babel'in gidişiyle farklı bir oyun ortaya çıkacak. Daha önceki oyun kötü değildi ama belli bir oyun oynamak zoruında kalıyorduk. Tolgay anlaşması olmuş. Ben Şener ve Alper'in ikisini de tercih ederim ama oyuncuların anlaşmaları var. Aldığımız oyuncu, verdiğimiz oyuncudan daha fazla alırsa sıkıntı yaşarız. Yönetim bana sözleşme uzatmak istediğini söyledi ama resmi bir teklif yapılmadı. Sözleşmeyle ilgili konuşmamız olmadı. Beşiktaş'tan sonra çalışacağım en iyi yer milli takımdır diye daha önce de söylemiştim. Motivasyonumda düşme yok, aynı hırsla çalışmaya devam ediyorum."

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★