Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 56 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3749545 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Senin beyin ve gozler göçmüş. Pirlo'lu milan ne yapmış onu bize anlat hele.

Yazıyoruz ya okuman yazman yok mu ?

2001-2011 10 sene milanda oynamış adam.

1 sene sonra hadi sana yallah dememişler fatoş gibi.

2001-2002

2 gol 4 asist

2002-2003

9 gol

2003-2004

8 gol 1 asist

2004-2005

5 gol 4 asist

2005-2006

5 gol 5 asist

2006-2007

3 gol 9 asist.

2007-2008

5 gol 11 asist

2008-2009

2 gol 3 asist

2009-2010

1 gol 4 asist

2010-2011

1 gol 4 asist.

Milanda yaptıkları! Bu adam ön libero oynuyordu!

Elin renkli hocasını savunacam diye iyice saçmalaya başladın pirlo gibi bir adam bile ne yaptı milanda dedin ya pes!

Çevrimdışı kyiv

2011-2012.......4.lük
2012-2013.......3.lük
2013-2014.......3.lük
2014-2015.......3.lük
2015-2016.......1.lik
2016-2017.......1.lik
2017-2018.......4.lük
2018-2019.......3.lük ( en iyi ihtimalle)

Bu tablo başarı mıdır? 2 senenin hatırına önümzdeki 3 seneyi kaybettiğimizde 10 senede 2 şampiyonluk nedir?

Yahu dalga geçtiğimiz Fnerbahçe bu hafta kazanırsa aramızda sadece 10 puan olacak ve yine zirveyle 11...Birirlerinin istifa etmesi için daha ne olması lazım? Fenerbahçenin bize yetişmesi mi?

Vay anasını be :D

Bu gözler 1 dünya kupası 2 şampiyonlar ligi kupası 6 kez italya şampiyonu 3 kez yılın futblolcusu olmuş pirlo için bile "ne yapmış" diye yorum gördü ya :D

Artık huzur içinde ölebilirim gömün beni :D  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

2011-2012.......4.lük
2012-2013.......3.lük
2013-2014.......3.lük
2014-2015.......3.lük
2015-2016.......1.lik
2016-2017.......1.lik
2017-2018.......4.lük

Bu tablo başarı mıdır? 2 senenin hatırına önümzdeki 3 seneyi kaybettiğimizde 10 senede 2 şampiyonluk nedir?

Yahu dalga geçtiğimiz Fnerbahçe bu hafta kazanırsa aramızda sadece 10 puan olacak ve yine zirveyle 11...Birirlerinin istifa etmesi için daha ne olması lazım? Fenerbahçenin bize yetişmesi mi?
5 senede 1 iste abi
Fabrika ayari

Çevrimdışı balkan-kartal

Siz de hocanin övülecek taraflarını yazın, belki göremediğimiz birşeyler vardır, fikirimizi değiştiririz.
abi kazanirken hocanin iyi taraflarini sen kendin yaziyordun
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı autopsy

Ertugrul guzellemesi olabilir
Ya da riza
Samet diyenler var sosyal medyada
Fikret ormanin en buyuk gunahidir o sameti bu camiaya sokmak
Borclar fakan sacma salan tiransferler degil samettir benim affedemedigim baskani
Oleydim de sameti gormeyeydim
Samet “gizli hedef” aybaba kiripto fbli midir nedir

Gelsin abi gelsin. Bunlardan birisi gelsin işte, müstehak bize.
Bence de hoca formsuz bu arada, o ayrı. Toparlanır mı , dikiş tutar mı bundan sonra onu da bilemiyorum.
Kadro zaten kadayıf oldu, yol uzun. 2-3 yıldan önce toparlayamayız muhtemelen.

Çevrimdışı mylife1903

Bu gözler 1 dünya kupası 2 şampiyonlar ligi kupası 6 kez italya şampiyonu 3 kez yılın futblolcusu olmuş pirlo için bile "ne yapmış" diye yorum gördü ya :D

Milan ne yapmis deniyor pirlo degil yahu
Milan da son senelerde bitmis olabilir sma gecen tivide efsane 11 yapiyorlardi
Maldino heyveni falan var bizim besiktas oadsr
Kupasi vardi herifin

Çevrimdışı kyiv

Beyler bazı başarıları gaz diye küçümsemek bize hiçbirşey kazandırmaz. Hani keşke gaz denilen şeyden Şenol Güneş'te de olsaydı en azından 6 maç kazanabilecek kadar diri tutsaydı

oyuncularını 4 senede. Ben ne şansa ne de gaza hayır demem. Yeter ki masa başı desteği olmasın.

2011-2012.......4.lük
2012-2013.......3.lük
2013-2014.......3.lük
2014-2015.......3.lük
2015-2016.......1.lik
2016-2017.......1.lik
2017-2018.......4.lük

algının dibini kasıyorsunuz 10 sene deyip neden 2011'den başlatılıyorsunuz 2009'dan başlatsanıza.

3.cü şampiyonluk 2009'da.

10 senede 3 şampiyonluk bizim diğer takımlar gibi lobimiz yok yapıcak bir şey yok.

Hakemler onlar gibi bizi kayırmıyor.En küçüğümüzden en büyüğümüz hakem hataları ile büyüdük özellikle bize karşı.Yaşamadığımız hakem hatası kaldı mı ?

Youtube'da en fahiş hakem hataları diye bir video var 20 tane koymuşlar 15 tanesi biz daha ötesi var mı ?

55 yaşımızda ki lerde hakem hatalarından şikayetçi şimdi ki yeni nesilde bu Beşiktaş bunların geçmişini bir şey yaptı ki bitmiyor dertleri sıkıntıları.

Çevrimdışı sEuL

Yazıyoruz ya okuman yazman yok mu ?

2001-2011 10 sene milanda oynamış adam.

1 sene sonra hadi sana yallah dememişler fatoş gibi.

2001-2002

2 gol 4 asist

2002-2003

9 gol

2003-2004

8 gol 1 asist

2004-2005

5 gol 4 asist

2005-2006

5 gol 5 asist

2006-2007

3 gol 9 asist.

2007-2008

5 gol 11 asist

2008-2009

2 gol 3 asist

2009-2010

1 gol 4 asist

2010-2011

1 gol 4 asist.

Milanda yaptıkları! Bu adam ön libero oynuyordu!

Elin renkli hocasını savunacam diye iyice saçmalaya başladın pirlo gibi bir adam bile ne yaptı milanda dedin ya pes!

Arkadasin orada demek istedigi Pirlo ne yapmis degilde. FT gittikten sonra Pirlo’lu Milan ne yapmis.
Pirlo ‘nun dedigine gore FT’nin hicbir oyun bilgisi yok, FT gittikten sonra Milan cosmus mu yeni gelen TD ile.

Neyse nereden gelinmisse artik bu tartismalara...
Umarim yeni bir hoca ve yapilanma ile onumuzdeki sezona gec olmadan hazirlik yapmaya baslariz.
Bir sene daha cope gitti, bu noktadan sonra ilk iki falan cok zor diye dusunuyorum.

Çevrimdışı autopsy

Siz de hocanin övülecek taraflarını yazın, belki göremediğimiz birşeyler vardır, fikirimizi değiştiririz.

İmzanda, Beşiktaş Şenol Güneş'le güzel yazıyor, cevaplar sende mevcut olsa gerek.

Milan ne yapmis deniyor pirlo degil yahu
Milan da son senelerde bitmis olabilir sma gecen tivide efsane 11 yapiyorlardi
Maldino heyveni falan var bizim besiktas oadsr
Kupasi vardi herifin

milanda efsoydu abi schevsenko'lu dönemleri kalede dida filan :D

Alzhemir filan olmadıysa insan hatırlar zaten :D

Dida
Cafu - Stam - Nesta - Maldini,
Gattuso - Pirlo - Kaka - Seedorf
Shevchenko - İnzaghi

Arkadasin orada demek istedigi Pirlo ne yapmis degilde. FT gittikten sonra Pirlo’lu Milan ne yapmis.
Pirlo ‘nun dedigine gore FT’nin hicbir oyun bilgisi yok, FT gittikten sonra Milan cosmus mu yeni gelen TD ile.

Neyse nereden gelinmisse artik bu tartismalara...
Umarim yeni bir hoca ve yapilanma ile onumuzdeki sezona gec olmadan hazirlik yapmaya baslariz.
Bir sene daha cope gitti, bu noktadan sonra ilk iki falan cok zor diye dusunuyorum.

senin yaşın benden büyük onunda benden büyük şu kadroyu hatırlamıyorsa ne yaptığını bilmiyorsa zaten konuşmanın gereği yok  :ok:

Dida
Cafu - Stam - Nesta - Maldini,
Gattuso - Pirlo - Kaka - Seedorf
Shevchenko - İnzaghi

son 10 senede şampiyonluklar.

gs 4
Beşiktaş 3
fb 2
bursa 1

algı kasmadan önce bi bakalım.

Çevrimdışı kyiv

algının dibini kasıyorsunuz 10 sene deyip neden 2011'den başlatılıyorsunuz 2009'dan başlatsanıza.

3.cü şampiyonluk 2009'da.

10 senede 3 şampiyonluk bizim diğer takımlar gibi lobimiz yok yapıcak bir şey yok.

Hakemler onlar gibi bizi kayırmıyor.En küçüğümüzden en büyüğümüz hakem hataları ile büyüdük özellikle bize karşı.Yaşamadığımız hakem hatası kaldı mı ?

Youtube'da en fahiş hakem hataları diye bir video var 20 tane koymuşlar 15 tanesi biz daha ötesi var mı ?

55 yaşımızda ki lerde hakem hatalarından şikayetçi şimdi ki yeni nesilde bu Beşiktaş bunların geçmişini bir şey yaptı ki bitmiyor dertleri sıkıntıları.

Algı yapmıyorum bu belirttiğim dönem Fikret Orman dönemi. Sen 2 sene şampiyonluktan sonra bütün rüzgar sana dönmüşken bu rüzgarla yelkenleri doldurmuyorsan kabahatı önce sen de ararım. Deplasmanı geçtim kendi sahanda Antalya'ya yenilmeyeceksin, Sivasa yenilmeyeceksin,Erzurumla, Trabzonla berabere kalmayacaksın. Bunların kabahatlisi hakem olamaz. Bize hakemler kadar Beşiktaş yönetimi ve Şenol Güneşin motivasyonsuzluğu zarar verdi. Önce hatayı kendinde arayacaksın sonra düşmana bakacaksın.

Çevrimdışı Librarius

Komik bir kardeşimizsin, genelde seni ve yorumlarını pek dikkate almam. Bugün haklı olduğumu gördüm. Pirlo’lu Milan ne yapmış diyorum bana Pirlo istatistiği veriyorsun. Terim gidince Milan coşmuş mu diye soruyorum ama gözler ve beyin göçmüş olduğu için anlama sorunu yaşıyorsun 😁
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Algı yapmıyorum bu belirttiğim dönem Fikret Orman dönemi. Sen 2 sene şampiyonluktan sonra bütün rüzgar sana dönmüşken bu rüzgarla yelkenleri doldurmuyorsan kabahatı önce sen de ararım. Deplasmanı geçtim kendi sahanda Antalya'ya yenilmeyeceksin, Sivasa yenilmeyeceksin,Erzurumla, Trabzonla berabere kalmayacaksın. Bunların kabahatlisi hakem olamaz. Bize hakemler kadar Beşiktaş yönetimi ve Şenol Güneşin motivasyonsuzluğu zarar verdi. Önce hatayı kendinde arayacaksın sonra düşmana bakacaksın.

hakemler sana yapmıyor zaten hakemler senin yarıştığın rakiplere yapıyor.

gs geçen sene hakemler tarafından şampiyon yapılmadı diyecek bir Allahın kulu var mı ?

11 tane ofsayttan gol atmışlar.Alanya maçında hakemin fahiş hatası altın tepsi ile sunuldu şampiyonluk sezon başından sonuna kadar hakemlerin kart çıkarmamak içni direnmeleri.

Herkes de göz var ben Beşiktaş'ın maçında ki hakemle gs maçında ki hakemin aynı olmadığını ayırt edebiliyorsam herkes edebiliyor o yüzden boşa laf etmenin anlamı yok yani.

Bu gs hakemler tarafından kollandığı sürece sen istersen benzamayı getir iş hakemlerde bitiyor.

Bu Türkiye'de futbol temiz gayet iyi hakemler diyen birisi varsa yorum yok.Hakemler iyi niyetli filan değiller sezon  başı pozisyonlarımız VAR'a bile bakılmıyordu 2-3 hafta gündemden düşmeyip dünyada TT olmasak şimdi halen pozisyonlarımız bakılmıyordu düşünebiliyormusun bir futbol takımı pozisyonları VAR'a bakılması için bile bir şeyler yapmaak zorunda.
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2019, 22:20:17 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Librarius

abi kazanirken hocanin iyi taraflarini sen kendin yaziyordun

Ben hocanın kalmasını istiyordum ama defalarca şunu yazdım: aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar bekliyor. Orta kafa saçmalığını bitirecek diye bekledim ama anladım ki ondan başka bir planı yok. Kalırsa artık şampiyonluk falan gelmez. Çünkü adil bir hoca olmadığını da gösterdi. Umarım tez elden gönderilir yoksa gerçekten hasar çok büyür

Çevrimdışı Librarius

Gitme sirasinda senol gunes onlerde degil,
Once ezik diyen renkli hayrani aylit kocaman kombineli yonetici gitsin sonra metin safak umut falan

Bu konuda aynı fikirde olduğumuzu biliyorsun. Fikret Orman ve adamlarından Mayıs’ta kurtulmamız şart.

Komik bir kardeşimizsin, genelde seni ve yorumlarını pek dikkate almam. Bugün haklı olduğumu gördüm. Pirlo’lu Milan ne yapmış diyorum bana Pirlo istatistiği veriyorsun. Terim gidince Milan coşmuş mu diye soruyorum ama gözler ve beyin göçmüş olduğu için anlama sorunu yaşıyorsun 😁

hahaha halen ısrar ediyorsun ya bende bugüne kadar gelinceye kadar senin futbol bilginin olduğunu zannetmiyordum yanılmamışım :D

Senin anlama sorunun var bence :D

Şampiyonlar ligi şampiyonluğu : 2002/2003 - 2006-2007

İtalya ligi şampiyonluğu : 2003/2004 - 2010/2011

Coppa italya şampiyonluğu : 2002/2003

İtalya Süper kupa şampiyonluğu : 2004/2005 - 2011-2012

Fifa Club Dünya şampiyonu : 2007/2008

UEFA süper kupa şampiyonu : 2003/2004 - 2007-2008

gece gece iyi güldüm ama sağol :D  :evillol:

[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2019, 22:34:23 cursedofdragon ]

Çevrimdışı kyiv

hakemler sana yapmıyor zaten hakemler senin yarıştığın rakiplere yapıyor.

gs geçen sene hakemler tarafından şampiyon yapılmadı diyecek bir Allahın kulu var mı ?

11 tane ofsayttan gol atmışlar.Alanya maçında hakemin fahiş hatası altın tepsi ile sunuldu şampiyonluk sezon başından sonuna kadar hakemlerin kart çıkarmamak içni direnmeleri.

Herkes de göz var ben Beşiktaş'ın maçında ki hakemle gs maçında ki hakemin aynı olmadığını ayırt edebiliyorsam herkes edebiliyor o yüzden boşa laf etmenin anlamı yok yani.

Bu gs hakemler tarafından kollandığı sürece sen istersen benzamayı getir iş hakemlerde bitiyor.

Bu Türkiye'de futbol temiz gayet iyi hakemler diyen birisi varsa gs'lidir.Hakemler iyi niyetli filan değiller sezon  başı pozisyonlarımız VAR'a bile bakılmıyordu 2-3 hafta gündemden düşmeyip dünyada TT olmasak şimdi halen pozisyonlarımız bakılmıyordu düşünebiliyormusun bir futbol takımı pozisyonları VAR'a bakılması için bile bir şeyler yapmaak zorunda.

Hadi diyelim geçmişte anlattıkların sonuna kadar doğru. Peki bu sene? Kim engel karşında? Antalya,Sivas, Erzurumu yenmek için VAR veya YOK a ihtiyaç olmamalı. Evinde kazanacaksın. Seni evinde kazandırmayacak hakem derbiler hariç olamaz tabi iyi ve iştahlı oynadığın müddetçe. Yani şekil A da da görüleceği üzere bu 3 maçı kazansan 8 puan üsttesin yani Bşakşehirle 1 maçlık fark var. Sen bu duruma gelememişsen hata dışarda değil içerdedir.Eğer sorunu sürekli dışarda arayacaksak kapayalım kulübü ne de olsa başarılı olmamıza hiç izin vermeyecekler.

Sürekli dezavantajlardan bahsedilmiş peki bizim kazandığımız başarılarda Trabzonlu olmanın bir avantajı kullanılmış olabilir mi? Kabul edelim bu ülkede genel anlamda spor politika sanat vb. en büyük lobi trabzon lobisidir.

Yani diyeceğim o ki biz iyi değiliz, güçlenmeyi beceremiyoruz her sene üstüne koyamıyoruz kadro olarak oyun olarak sonra suçu hakemlerde arıyoruz öyle veya böyle kaybeden biz oluyoruz.

Kazanacaksın kardeşim yeni bir başlangıç yapmaya niyetin varsa Erzurumu silindir gibi ezip geçeceksin adamlar 16.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı kyiv

Bu konuda aynı fikirde olduğumuzu biliyorsun. Fikret Orman ve adamlarından Mayıs’ta kurtulmamız şart.

Kesinlikle katılıyorum. 2. bir şans falan, ekibi iyi olacak falan, H İ K A Y E !!!

Fikret Orman bir dönemin adamıydı iyi işler yaptı Allah razı olsun ama artık Beşiktaşın hayrı için değişim şart en büyük tehlike iştahsızlıktır. Fikret Orman doydu artık tok. Bize aç adam lazım. Ha aç adamında dezavantajları olacaktır fakat ben Fikret Ormanla 3 yıl riskine Ahmet Nur Çebi veya güvenilir bir başka aç isimle devam edilmesini tercih ederim.

Hem böylelikle Fikret Orman düşerse Beşiktaşın düşmeyebileceğini gösterme fırsatımız olur.

Hadi diyelim geçmişte anlattıkların sonuna kadar doğru. Peki bu sene? Kim engel karşında? Antalya,Sivas, Erzurumu yenmek için VAR veya YOK a ihtiyaç olmamalı. Evinde kazanacaksın. Seni evinde kazandırmayacak hakem derbiler hariç olamaz tabi iyi ve iştahlı oynadığın müddetçe. Yani şekil A da da görüleceği üzere bu 3 maçı kazansan 8 puan üsttesin yani Bşakşehirle 1 maçlık fark var. Sen bu duruma gelememişsen hata dışarda değil içerdedir.Eğer sorunu sürekli dışarda arayacaksak kapayalım kulübü ne de olsa başarılı olmamıza hiç izin vermeyecekler.

Sürekli dezavantajlardan bahsedilmiş peki bizim kazandığımız başarılarda Trabzonlu olmanın bir avantajı kullanılmış olabilir mi? Kabul edelim bu ülkede genel anlamda spor politika sanat vb. en büyük lobi trabzon lobisidir.

Yani diyeceğim o ki biz iyi değiliz, güçlenmeyi beceremiyoruz her sene üstüne koyamıyoruz kadro olarak oyun olarak sonra suçu hakemlerde arıyoruz öyle veya böyle kaybeden biz oluyoruz.

Kazanacaksın kardeşim yeni bir başlangıç yapmaya niyetin varsa Erzurumu silindir gibi ezip geçeceksin adamlar 16.

anlattıklarım sadece geçmişle sınırlı değil ben sana iyi olsanda kazandırmazlar diyorum sen iyi olsana diyorsun.Geçen sene sırf caner'e özel madde çıkardılar 1 gece de başka kimseye verilmedi ceza herkes küfür etti sonra maddeyi kaldırdılar anlatabiliyormuyum ? Bu sene 7-8 hafta VAR'a bakılmadı diyorum bursa maçında penaltımız verilmedi VAR'a bakılmadı antalya maçında bize özel UEFA madde çıkartmış ofsaytttan gol yedik sonra ki haftalarda benzer pozisyon oldu hakemler ofsayt verdi.Senin benim gördüğümü oyuncularda görüyor babel bu sene için  geçen sene ligde garip işler oldu demişti kör mü bu adamlar senin benim gördüğümü onlarda görüyorlar. Sen iyi olsan bile seni şampiyon yapmamak için ellerinden geleni ardlarına koymuyor adamlar.bunu anlatamıyoruz bi tarafta sen hem iyi olucaksın hem hakemi yenmeye çalışacaksın neden sürekli biz ? gs rezil durumda iken bile hakemler şampiyon yapıyor maç kazandırıyor bizim günahımız ne ?

bizim başarımız 1.ci sene ki şampiyonlukta mhk'nin başında yusuf namoğlunun olmamasıydı.2.ci şampiyonluk bi geldi ilk gs'yi ittirdi yine baktı ki gs çok ölü Beşiktaş olmasın başak olsun bari dedi son ana kadar ittirdi olmadı çok uğraştı ama olmadı.Trabzonla filan alakası yok yani.

Bir şey de aradığımız yok seneye en kral kadroyu kuralım mhk gitmediği sürece yine aynı sonuç olucak seni belki çok fazla etkielyemez güçlü olursan ancak rakipleri ittirir yapmadılar mı yaptılar ? Sende bir yerde takılırsın hop rakibin şampiyon yapılmış o kadar ittirme ile sonuna kadar getirilmiş senin oynadığın o kadar iyi futbol boşuna!

Ligde 16.ci 17.ci diye mevzu yok ligin 17.cisi akhisar'da evinde gs ile fb'ye 3 çaktı biz 3-0 yendik onları...