Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3749140 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

bir stoperin cezalı bir stoperin sakatlanıp çıkmış ne yapacaktı yönetim 20 tane stopermi alacaktı kulübede bir stoperin oturuyor
ha doğru kötü oyucuydu değilmi ama kötü olduğunu nerden biliyoruz hiç oynamadıki
doğru iyi olsa hoca oynatırdı zaten bu güne kadar hep kötü oldukları için oynatmadı mesela
kötü forveti oynatacağına forvetsiz oynadı kötü stoperi oynatacağına stopersiz oynadı :D
Asrin kadrosu 3 tane stoper var mirin vida roko
Roko zaten nedir necidir belli degil

Çevrimdışı cursedofdragon

Yeni bir yönetim(Aday olursa tercihim Ahmet Nur Çebi)
Yeni bir hoca (Yerli olması ve Beşiktaş'lı olması tercihim) İsim olarak : Tamer tuna,Samet aybaba olabilir.
Sıfır yeni bir kadro.

2.ci bir FEDA dönemi gerekiyor.

El de ki para eden herkes satılmalı sözleşmesi bitenlerle sözleşme uzatılmamalı.

Maaş dengesi FEDA döneminde ki gibi birbirine yakın ve düşük tutulmalı.

İyi bir scout ekibi kurmalıyız.

Yerli olarak yeni gurbetçi gençlere yönelmeliyiz.Ve alt yapıdan 2-3 oyuncuyu takıma mutlaka monte etmeliyiz.

Yabancı oyuncuları da fazla bonservis bedeli ödemeden ve fazla maaş ödemeyeceğimiz ve özellikle GENÇ oyuncular bulmalıyız.Bunu ligimiz de ki anadolu takımları bile yapıyor ucuza bir sürü oyuncu bulup getiriyorlar.

Kodro istikrarı sağlayıp sürekli kadroyu bozmamalıyız 1-2 oyuncu belki gidebilir de her sene 10 oyuncu gönderip yerine 10 oyuncu almamalıyız.

Koskaca Beşiktaş'ı menejer'lerin oyuncağı yapmamalıyız.

Çevrimdışı Librarius

Hocayı gömerken verdiğin oyuncu örnekleri (Tolgay lens yazmadın ben yazayım negredo)saçma abi kusura bakma.hocayı göm kazma kürekle eyvallah ta oyuncu güzellemesi de yapma.şu an resmen camia da sidik yarışı oluyor yönetim hoca oyuncu taraftar bu saç ayaklarının hepsi dağılmış buradan sağlıklı hiçbirşey çıkmaz kimse kusura bakmasın.@mylife1903 @tangaz abinin de dediği gibi hiçbir zaman camia olamayacağız.insanların kişisel ego ve menfaatleri Armadan önce geliyor herzaman!

Hiç kimse kusura bakmasın Lens ve Negredo Şenol Güneş’in öğüttüğü iki kaliteli oyuncu. Negredo gittiği takımda 11 maçta 9 gol atmış. Bak bakalım Şenol Güneşle bu ilgin golcüsü Burak kaç gol atabilecek. Adamın orta kafa dışında çizdiği bir plan yok. Ljajic çok top kaptırıyor diye yol yapıyor kesmek için. Güven geriye gidiyor diyerek genç oyuncuyu bitiriyor. Bitik Larin’e gelişiyor diyor. Necip ve Mustafa’yı övüyor.  Bakın bu takıma Suarez gelse çöp görünür. 36 orta saçmalığı nedir kardeşim? Çıldırmamak elde değil. Adam aynı şeyleri deneyip farklı sonuçlar bekliyor.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

bu takıma guardiolaya getirsende bu oyuncu topluluğu ile hiç bir şey olmaz abi sizde bunu farkedemediniz.

Yani Erzurum’u yenebilecek kadro değil bu öyle mi?

Çevrimiçi Necmi

bu takıma guardiolaya getirsende bu oyuncu topluluğu ile hiç bir şey olmaz abi sizde bunu farkedemediniz.
ha tabi erzurumda messi oynuyor zatende biz farkedemedik değilmi.
antalyada cr7 oynuyordu sanırım

Çevrimdışı mylife1903

Sidik yarıştırma olayı senin için kullanmadım abi.passolig protestosu yapan bana görede eziklikle beslenen o güruhdan bahsediyorum ben.onların bu takıma verdiği zararı hiçbir renkli veremez kanser hücresi gibiler oldukları heryeri hasta ediyorlar.tamamen dağılmış durumdayız abi başkanı yönetimi hocası oyuncusu taraftarı anlatmak istediğim Buradan sağlıklı hiçbirşey çıkmaz.15 hafta nasıl geçecek ben onu düşünüyorum her hafta ızdırap üstüne ızdırap çekeceğiz.sene sonunda başkan aday olmazsa şaşırmayacağım.acaip bir Hal aldık valla kaoslu günler nasıl bu hale geldik aklım almıyor.

Ya nasil gececek eskiden nasi geciyordu oyle gececek
Fabrika ayarina dondu camia iste
Yuve falan olamazsin dedik
Taraftar da havalandi
Kaos olacak iste en sevdigim
Iki derbi alacaz gazimizi birakacaz falan
Sonra telasla tiransfere girecez bir suru gereksiz adam alacaz birc artacak sonra her. 6ayda bir hoca falan degisecek 3 sene sonra da sampiyon olacaz
Sonra gene baslayacaz domine ediyoruz yuve olacaz
Tak tak iki hakem hop bileti kesilecek besiktasin
Sonra gene kaos ve fabrika ayarina donus

Çevrimdışı mylife1903

Ben tek bir suçlu aramanın yanlış olduğunu düşünüyorum. Ancak bu herkes suçsuz demek değil. Transferde hata yapan yönetim, sürekli bana kadro yeterli deyip yedek bir planı olmayan ve bazı oyuncuları deyim yerindeyse resmen kayıran hoca, takımdaki ne yaptığını anlamadığımız bazı oyuncular. Bunların hepsi suçlu ama bunlardan genel olarak sorumlu olan yönetim en başta sorumlu, daha sonra kararları artık tartışma konusu olmaktan çıkıp eleştirilmeye başlayan hoca, daha sonra da oynamayan oyuncular. Burada yapılacak en basit çözüm devre arasında hocayı göndermekti ancak biz yapmadık. Bu dakikadan sonra hem hoca hem yönetim sona yaklaşıyor. Oyuncular için zaten son geldi. Ancak toplu bir değişim bu ekonomik şartlarda çok zor. Yavaş yavaş kadroyu daraltıp sonra güçlendirmeye başlamamız lazım. Uzun vadeli planlar yapıp belki 2 sene gençleri izlememiz gerekebilir. Ama özellikle bu dönemde CL ye bir şekilde girmeyi başarabilmemiz lazım. Bunun üstesinden kim gelirse o yönetsin. Bu şu anki yönetim mi artık inanmıyorum. Son dönemde yaptıkları hamleleri çok "popularist" buluyorum. Allah sonumuzu hayır etsin. Ne ekonomik ne de sportif açıdan geleceğimiz pek aydınlık görünmüyor.
Turkiye burasi mustafa uzun pilan piroce falan olmaz, unut onu
Ali yapar veli bozar duzenidir
Su durumda futbolcular haric herkes sorumlu
Yonetim sucludur ama

Çevrimdışı Librarius

Defalarca yazdım, mevcut yönetimden artık bir hayır gelmez Beşiktaş’a. Çünkü başarıyı taşıyamadıklarını gösterdiler. Geçen yaz takımı bitirdiler. İş yapmak yerine tatil yaptılar, taraftara posta koydular falan filan.

Şenol Güneş’le de artık başarı gelmez. Çünkü adalet duygusunu yitirmiş, oyuncu kayıran bir hoca. Daha önemlisi çok kötü bir A planı olan ve kötüde olsa B planı olmayan bir hoca. Pardon B planı var: ortasahayı boşaltmak ve kenardan 40 orta yağdırmak.

Çevrimdışı mylife1903

Yeni bir yönetim(Aday olursa tercihim Ahmet Nur Çebi)
Yeni bir hoca (Yerli olması ve Beşiktaş'lı olması tercihim) İsim olarak : Tamer tuna,Samet aybaba olabilir.
Sıfır yeni bir kadro.

2.ci bir FEDA dönemi gerekiyor.

El de ki para eden herkes satılmalı sözleşmesi bitenlerle sözleşme uzatılmamalı.

Maaş dengesi FEDA döneminde ki gibi birbirine yakın ve düşük tutulmalı.

İyi bir scout ekibi kurmalıyız.

Yerli olarak yeni gurbetçi gençlere yönelmeliyiz.Ve alt yapıdan 2-3 oyuncuyu takıma mutlaka monte etmeliyiz.

Yabancı oyuncuları da fazla bonservis bedeli ödemeden ve fazla maaş ödemeyeceğimiz ve özellikle GENÇ oyuncular bulmalıyız.Bunu ligimiz de ki anadolu takımları bile yapıyor ucuza bir sürü oyuncu bulup getiriyorlar.

Kodro istikrarı sağlayıp sürekli kadroyu bozmamalıyız 1-2 oyuncu belki gidebilir de her sene 10 oyuncu gönderip yerine 10 oyuncu almamalıyız.

Koskaca Beşiktaş'ı menejer'lerin oyuncağı yapmamalıyız.
Para edecek herkes satildi zaten
Belki vidayi satsrsin o maasa zor gider
Bi de belki medel
Icini bosaltti yonetim takimin zaten
Su kadroyu tutsunlar seneye 10 gol yazilacak tek adam buraq yani
Kalanlar 1-2 gol anca atar kayit ustunde

Çevrimdışı mylife1903

Hiç kimse kusura bakmasın Lens ve Negredo Şenol Güneş’in öğüttüğü iki kaliteli oyuncu. Negredo gittiği takımda 11 maçta 9 gol atmış. Bak bakalım Şenol Güneşle bu ilgin golcüsü Burak kaç gol atabilecek. Adamın orta kafa dışında çizdiği bir plan yok. Ljajic çok top kaptırıyor diye yol yapıyor kesmek için. Güven geriye gidiyor diyerek genç oyuncuyu bitiriyor. Bitik Larin’e gelişiyor diyor. Necip ve Mustafa’yı övüyor.  Bakın bu takıma Suarez gelse çöp görünür. 36 orta saçmalığı nedir kardeşim? Çıldırmamak elde değil. Adam aynı şeyleri deneyip farklı sonuçlar bekliyor.
Negredonjn 9 gol attigi yerde pekto 19 atar
Halisahadan hallice orasi
Lens mi kaliteli, erzurumda ilk18e giremez, besiktas formasi ile gordugum yuladan sonra en yetersiz oyuncularin basinda geliyor

Çevrimdışı mylife1903

Messi ile ne alakasi var abi
Eskisi gibi makas acik degil hala uyanamadin mevzuya
Sen kotu yonetiliyorsun
Adamin 100bine aldigi topcu senin 5 milyon bons verdiginden daha iyi oyuncu

Çevrimdışı Librarius

Sen kotu yonetiliyorsun

Beşiktaş’ın bu yönetimi ve hocayı tez elden sırtından atması şart. Yoksa çok daha kötü günler bekliyor. Burası Beşiktaş başarısız olan kalamamalı o koltuklarda.

Çevrimdışı mylife1903

Beşiktaş’ın bu yönetimi ve hocayı tez elden sırtından atması şart. Yoksa çok daha kötü günler bekliyor. Burası Beşiktaş başarısız olan kalamamalı o koltuklarda.
Yaw sanki cok basarili camiayiz
Normali bu iste
Azicik objektif bakin besiktasa

Çevrimiçi Necmi

öyle deme ama Şenol Güneş büyük hoca bizi iki defa şampiyon yaptı.
abou giderken noktayı koydu kimse görmek istemiyor topu quaresmaya verdi al artık oyna dedi.
ama soran olursa şenol hoca büyük hoca deriz. bu takımdan iki senedir kaçarcasına gidiyor oyuncular.
giderkende hep oyuncular suçlu oluyor. Babeli tekme tokat gönderdi taraftar. neymiş efendim kendini bilmez
birine küfür etmişmiş. Quaresma nın tüm Beşiktaş kariyerinde yapmadığını birbuçuk senede yaptı adam
takımda kim sindirildiyse taraftar tarafından bakın quaresma sevdalıları çıkar altından taliscaya saldıranlar
quaresmayı illah ilan ediyordu. çünkü biri iyi oynar sivrilirse quaresmanın defoları çıkar ortaya takımda quaresmadan daha iyi görünecek tek bir
oyuncu olsun istemiyorlar. sosyal medyada takip ediyorum bu tipleri kaç yıldır dikkat ettim hep aynı.
mesela geldiği günden beri ısrarla lense saldırdılar. quaresma için büyük tehlikeydi. tüketene kadar
bütün taraftarı üstüne salana kadar uğraştılar. lens belki kötü oyuncudur oyunculuğunu tartmıyorum bildiğim birşey
varsa quaresmadan on gömlek daha iyi oyuncu olduğu bir arkadaş quaresmayı eleştiriyordum hemen lens nerde dedi
nerde olacak dedim sahada işde quaresmanın olmadığı sahada bu bile neden lensin oynaması gerektiğini gösteriyor.
36 orta ya biraz daha yazsam küfür edeceğim.

Yani Erzurum’u yenebilecek kadro değil bu öyle mi?

Anadolu takımlarının kadrolarından bir habersiniz sanırım.

Erzurumun kalecisi bosna hersek milli takımının 1.ci kalecisi.

Sivassporun sağ bek'i barçadan gelme ligde sol kanadı robinho'du bedava aldılar 2'ye sattılar lecisterdan diabete diye bir genç kiraladılar 23 yaşında.

Kasımpaşanın santraforı diagne diye bir canavar.

Ben bu kadar yazdım diğer oyunculara siz bakın.

Senin sağ kanadın sol kanadın yok sağ bekin yok santraforun da yok orta sahanda yok.

Halen erzurumun kadrosu paşanın kadrosu bizden güçlü mü deniyor evet güçlüler.

Üstümüzde ki takımların bizim üstümüzde olmasının sebeplerinden birisi de kadrolarının güçlü olması.

Dünkü kadroyu şenol güneş değilde siz kuracak olsanız ne değiştirecektiniz hangi oyuncuyu değiştirecektiniz ? sadece 2 oyuncu değiştirebilirsiniz necip yerine roco oda oldukça yavaş.

Medel yerine atiba.Medel alan kapatmayı bilmiyor atiba'da yaşlanmış geri kalan ilk 11'i sizde aynı çıkartıcaktınız.

Sen kotu yonetiliyorsun

tam olarak bu işte  :claps: :claps:

Trezeguet'i almış kasımpaşa 2 milyon €'ya sen gidip lens'e 6 milyon € veriyorsun!

Çevrimdışı mylife1903

öyle deme ama Şenol Güneş büyük hoca bizi iki defa şampiyon yaptı.
abou giderken noktayı koydu kimse görmek istemiyor topu quaresmaya verdi al artık oyna dedi.
ama soran olursa şenol hoca büyük hoca deriz. bu takımdan iki senedir kaçarcasına gidiyor oyuncular.
giderkende hep oyuncular suçlu oluyor. Babeli tekme tokat gönderdi taraftar. neymiş efendim kendini bilmez
birine küfür etmişmiş. Quaresma nın tüm Beşiktaş kariyerinde yapmadığını birbuçuk senede yaptı adam
takımda kim sindirildiyse taraftar tarafından bakın quaresma sevdalıları çıkar altından taliscaya saldıranlar
quaresmayı illah ilan ediyordu. çünkü biri iyi oynar sivrilirse quaresmanın defoları çıkar ortaya takımda quaresmadan daha iyi görünecek tek bir
oyuncu olsun istemiyorlar. sosyal medyada takip ediyorum bu tipleri kaç yıldır dikkat ettim hep aynı.
mesela geldiği günden beri ısrarla lense saldırdılar. quaresma için büyük tehlikeydi. tüketene kadar
bütün taraftarı üstüne salana kadar uğraştılar. lens belki kötü oyuncudur oyunculuğunu tartmıyorum bildiğim birşey
varsa quaresmadan on gömlek daha iyi oyuncu olduğu bir arkadaş quaresmayı eleştiriyordum hemen lens nerde dedi
nerde olacak dedim sahada işde quaresmanın olmadığı sahada bu bile neden lensin oynaması gerektiğini gösteriyor.
36 orta ya biraz daha yazsam küfür edeceğim.
Madem oyuncuyla alakasi yok
Diger envayi cesit hocalar yapaydi sampiyon
Sampuan yaptilar
Denizli lucescu senol gunes iste
Hala lens diyorsun abi
Top suremeyen bir futbolcu adam 5.5 bonservis verildi buna
Abu dedigin de abduraman celebidir
Zaten bi taliska konusunda haklisin

Çevrimdışı Librarius

Yaw sanki cok basarili camiayiz
Normali bu iste
Azicik objektif bakin besiktasa

Senin mantığınla bakıldığı için böyle oluyor. “Self-fulfiling prophecy” dedikleri olay. Yıldırım Demirören gibi bir başkana tahammül ederek zaten başarısızlığı kabul ediyorsun. Bende diyorum ki başarısız olanı hemen atacaksın, gelenler de başarıdan başka yol olmadığını anlayacak.

Çevrimiçi Necmi

Sen kotu yonetiliyorsun
daha iyi oyuncumu sahada daha iyi performans mı veriyor ona bakmak lazım.
belki daha iyi çalıştırılıyorlardır daha düzgün planla sahaya çıkarılıyorlardır.
hocaları çıkıp demeçle oyuncularını yem etmiyordur. her gelen oyuncu kötü
realin stoperini getirirsin kötü türkiyede gol kralı olmuş oyuncuyu getirirsin kötü
italyada kendini kanıtlamış on numara getirirsin kötü leblebi gibi gol atan taliscayı getirirsin kötü
stoperleri sırtına alıp giden abouyu getirirsin oda kötü. babel kötü her oyuncun her sene bir tık alta düşer
ama kötü olan oyuncular olur. belkide dünyanın en iyi kesicilerinden birini alırsın medel ama oda kötü
dünya kupası finali oynamış vidayı alırsın ama oda kötü yıllardır ülkenin en iyi sağ beki olduğu söylenen Gökhanı alırsın oda kötü
hep kötü olan oyuncular zaten şampiyon olurken oyuncuları bu başkan almadı değilmi
şampiyon olursak hoca yaptı olamazsak yönetim kötü değilmi

Çevrimdışı mylife1903

tam olarak bu işte  :claps: :claps:

Trezeguet'i almış kasımpaşa 2 milyon €'ya sen gidip lens'e 6 milyon € veriyorsun!
Lens suoer futbolcu da hoca oynatamiyor yersen

Gidenler kacarak gitmis
Gider tabi
Parasini zamaninda odeme senin agiz kokunu mu cekecek adam
Tekmeleri yiyorlar faul verilmiyir
Mahkeme mahkeme geziyorlar
Ayagina basiyorlar suratina kart yapistiriyor hakem
Senin yonetimin ckkiyor yusuf abi falan diyor
Giden oyuncular zaten kalifiye oyuncu kalanlar zaten nasi desem o seviyenin adami degil
Kacarak gidiyormus
Gider tabi
Veli neden kacmiyo
Pekto neden kacmiyo
Bunlari besliyon cunku har vurup harman savuruyon

negredonun gitmesi hoca istemesi değil 4.2 milyon € maaşı olmasın ?

Lens'i şenol hoca mı öğüttü yoksa lens kendi kendini mi öğüttü ?

Hocanın bir sistemi olmadığı için oyuncu öğütüyor diyorsunuz da ?

dün  2'ye 1 yakalamışız lens'in ayağında hocamı ez dedi  topu ? Lens oğlum topu ez gol atmayalım mı dedi ? O vukuaat bir değil geçen sene fener maçında kalenin içinde ne pas verdi ne kaleye vurdu kupa maçında gol atmadı.Lens kendi kendini öğütüyor olmasın ?  2 maç var 5 maç yok.Ya sakat ya performansı yerlerde.

Biz sizin gördüklerinizi görebiliyoruz da hoca'nın hataları filan siz bizim gördüklerimizi neden göremiyoırsunuz ?

Bu kadro yetersiz yetersizzzzz! Dün hocanın yerine biz bi kadro yazıcak olsak necip yerine stoperde sadece roco'yu değiştirebiliriz ki o da çok yavaş.Bi de ön liberoda medel yerine atiba geri kalan 9 oyuncu mecbur tahtaya yazılıyor..

Yaşlı,doymuş,isteksiz,parasını alamayan bir gözü gitmekte olan oyuncu grubu ile bu kadar olur o yüzden diyorum guardiola gelsin yine bir şey değişmez.

[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2019, 17:48:46 cursedofdragon ]

Çevrimdışı mrred

14 yabancı kuralının olduğu yerde beşiktaş şampiyon olamıyorsa, teknik heyet başarısızdır. Net.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Senin mantığınla bakıldığı için böyle oluyor. “Self-fulfiling prophecy” dedikleri olay. Yıldırım Demirören gibi bir başkana tahammül ederek zaten başarısızlığı kabul ediyorsun. Bende diyorum ki başarısız olanı hemen atacaksın, gelenler de başarıdan başka yol olmadığını anlayacak.
Anlasa da bisi degismez
Bizim gelerimizde mucadele var
Basari sonra geliyor
Ayrica camia olarak da gucun lobin falan yok

Senin dedigini gs yapiyor ama onlar bir zumrenin takimi biraz farklilar
Bizim kongreye bak yaklasik 6000 capulcu var neiduyi belirsiz

Çevrimdışı mylife1903

daha iyi oyuncumu sahada daha iyi performans mı veriyor ona bakmak lazım.
belki daha iyi çalıştırılıyorlardır daha düzgün planla sahaya çıkarılıyorlardır.
hocaları çıkıp demeçle oyuncularını yem etmiyordur. her gelen oyuncu kötü
realin stoperini getirirsin kötü türkiyede gol kralı olmuş oyuncuyu getirirsin kötü
italyada kendini kanıtlamış on numara getirirsin kötü leblebi gibi gol atan taliscayı getirirsin kötü
stoperleri sırtına alıp giden abouyu getirirsin oda kötü. babel kötü her oyuncun her sene bir tık alta düşer
ama kötü olan oyuncular olur. belkide dünyanın en iyi kesicilerinden birini alırsın medel ama oda kötü
dünya kupası finali oynamış vidayı alırsın ama oda kötü yıllardır ülkenin en iyi sağ beki olduğu söylenen Gökhanı alırsın oda kötü
hep kötü olan oyuncular zaten şampiyon olurken oyuncuları bu başkan almadı değilmi
şampiyon olursak hoca yaptı olamazsak yönetim kötü değilmi
Realin sitoperini getirisen arpasini vereceksin
Sonra adam kaciyor demeyeceksin

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hocayı gömerken verdiğin oyuncu örnekleri (Tolgay lens yazmadın ben yazayım negredo)saçma abi kusura bakma.hocayı göm kazma kürekle eyvallah ta oyuncu güzellemesi de yapma.şu an resmen camia da sidik yarışı oluyor yönetim hoca oyuncu taraftar bu saç ayaklarının hepsi dağılmış buradan sağlıklı hiçbirşey çıkmaz kimse kusura bakmasın.@mylife1903 @tangaz abinin de dediği gibi hiçbir zaman camia olamayacağız.insanların kişisel ego ve menfaatleri Armadan önce geliyor herzaman!

Malesef en ufak şeyde komple dağılıyoruz ve çok çabuk pes ediyoruz

Taraftar , Hoca , Yönetim , Futbolcular komple dağıldık biraz zor toparlaniriz

Neden bu kadar çabuk kırılıyoruz ve travma yasiyoruz bunu gerçekten anlamıyorum
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık