Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3751551 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Ljajic de opsiyon belli bir maç oynadığı için otomatikman devreye girdi. Ljajic artık bizim oyuncumuz  :tabe:

7 milyon €'yu daha çöpe attık.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Şenol Güneş takımı güzel hazırlamıyor birde her değişikliğiyle takıma çorbaya çeviriyor Mirin sakat katsana stoperi Mustafa nedir? Sonra Burağı çıkarıyorsun Larin girsin yerine yok bu sefer Caner takım temelli çorba. Hoca kendini kovdurtmak için herşeyi yapıyorsun sezon başından beri biraz gururun varsa git!
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Ljajic de opsiyon belli bir maç oynadığı için otomatikman devreye girdi. Ljajic artık bizim oyuncumuz  :tabe:

Zorunlu mu opsiyonu ben değil diye biliyorum zorunluysa italya da ücretsiz bir takım bulur veririz bonservisini elimizde kalmaz.  bonservisi girdi artık şemsiye açılmaz o vakit.

Gerçi rabona reis bugün kü ihanetinden dolayı özür babında sözleşme uzatır sene sonu da 150 m euro ya psg ye gider mbappe yi alırız maaşını da onlar ödemek kaydıyla tabi bonus olarak da Cavani.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lensin ısrarla sol kanatta oynatılmasının, Quaresma kırmızı kart gördükten sonra bile sol kanatta oynatılmasının mantığı nedir? Ortasaha oyuncularını bitirdi artık kanat oyuncularını da bitirmek istiyor herhalde hoca.
Lens futbolu unutmuş hangi kanatta oynadığına gelmeden önce  :tabe: Kontra atağa çıkarken top hakimiyeti ne böyle dedim  :alala: İnşallah o da gider kısa zamanda. Bizle dokusu uyuşmadı. Belli maçlarda yıldızı parlıyor sonra sakatlanıyor ve eski kötü seviyesine geriliyor. Yada ona taktik verecek bir hoca bulmamız lazım kulübeye  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Yönetiminden hocasına, hocasından, oyuncusuna hepsinin değişmesi gerekiyor.

Tek başarısız olduğumuz branş futbol değil bütün branşlar yerlerde o yüzden yönetim gitmeli her transferleri hatalı.

Oyuncularda gitmeli yaşlı vasat yetersiz bir sürü oyuncu topluluğu oldu takım.

Hocada gitmeli ziraa yıprandı artık.

Dorukhan hariç takım sil baştan kurulabilir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

8 milyon € değil miydi? FM de öyle yazıyor  :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

Lens futbolu unutmuş hangi kanatta oynadığına gelmeden önce  :tabe: Kontra atağa çıkarken top hakimiyeti ne böyle dedim  :alala: İnşallah o da gider kısa zamanda. Bizle dokusu uyuşmadı. Belli maçlarda yıldızı parlıyor sonra sakatlanıyor ve eski kötü seviyesine geriliyor. Yada ona taktik verecek bir hoca bulmamız lazım kulübeye  :tabe:

Lensin kötü olması Sağ kanatta soldakinden daha iyi olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Takımın sahaya dağılması top bizdeykende berbat rakipteyken daha kötü. Hoca her hafta takımda birisinin şapkadan tavşan çıkarmısını bekliyor geçen sezon Babel,Talisca seni biraz kurtardı ama yine 4cü bitirdin. Bu sezon bu gidişle ilk 5te olmayacağız.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dorukhan hariç takım sil baştan kurulabilir.
Açıkçası Dorukhan da henüz bizim istediğimiz seviyede değil henüz  :tabe: Daha çok çalışması lazım. Yaşı genç yatırım yapıp yanına düzgün oyuncular koymalıyız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

8 milyon € değil miydi? FM de öyle yazıyor  :alala:

kiralama bedelinide ekleyince 8 oluyor galiba.

Edit : Sözleşmesi böyleymiş.

25 resmi maçta en az 45 dakika oynaması durumunda zorunlu satın alım: 6.500.000 €

1.25'de kiralama ücreti var toplam 7.75.

Şimdiye kadar 18 lig maçı oynadı bizle bugünkü maç ile birlikte aman diyeyim  kalan maçlarda oynamasın.

Çevrimdışı bordele

Tek başarısız olduğumuz branş futbol değil bütün branşlar yerlerde o yüzden yönetim gitmeli her transferleri hatalı.

Oğuzhan nasıl silikti ama bugün..
Av zamanı

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lensin kötü olması Sağ kanatta soldakinden daha iyi olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Sağ kanatta daha iyi zaten. Ona bir şey demiyorum. İşte Lens'i alıp Q7 e yedek yaptık  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Savaş

Devre arasinda da yazmistim. Dorukhan haric biraz da Guven haric alayi gidebilir diye.

Hicbiri Beşiktaş'in topçusu değil.

Gecen hafta yazmistim kotuyuz diye. Ben deplasmanda bekliyordum ama icerde kaybettik. Biz ikinci yarı kolay kolay mac kazanamayiz.

Ilk 4 zor..

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sağ kanatta daha iyi zaten. Ona bir şey demiyorum. İşte Lens'i alıp Q7 e yedek yaptık  :ebebe:

yaptık süper oldu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hayırlı olsun  :)

Beşiktaş yöneticisi Ahmet Kavalcı, Vagner Love ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mellfred

Atiba varken bu takımda ilk onu yazarsın
quaresma denen kımıl bu kaçıncı ben bilmiyorum yazıklar olsun
Ortasahada yaratıcılık olarak reziliz
Oğuzhan’ı bir Türlü kazanamamak da hocaya yazar
Şu takımdan dorukhanı çıkar Erzurum’a bile kaybedecektik
Kasımpaşa’dan 4 yememiz mesela tesadüf değildi
Dorukhanın olmadığı maçtı
Atiba kullanılmayacaksa bir 6 numaraya şiddetle ihtiyacımız var
Lens dahil kanadınız yok
2 as 2 yedek 4 açık oyuncusuna ihtiyacımız var
Geçen seneden de kötüyüz
Yazıklar olsun emeği geçenlere

Çevrimdışı mylife1903

Lens sana ne desek az.
Seni bu takıma alanın da, bu takımı bu hale getirenin de Allah belasını versin.
Rezilliktir, Acizliktir, Arsızlıktır şu oyun şu skor.
Pektemek demek caresizlik demektir

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Beşiktaş yöneticisi Ahmet Kavalcı, Vagner Love ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Devamı da gelir inş.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

gündem değiştirme.

Çevrimdışı caner.eryigit

Bu adama 2 kez bonservis ödedik bedavaya gidecek yine.başkan da dahil herkes gidebilir

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Tabi canım . İtalya gibi alt seviye bir ligden gelip burda iş yapmasını beklemek saflık olurdu zaten. Yoksa geldiği ligde belli bir istatistik yakalayıp burda yetersiz görülmesi kendi suçu. Yoksa hoca her türlü faydalanırdı kendisinden.  Bütün takım çöp. Hocam süper.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı 38life

Alan razı satan razı. Sen Akhisar maçı sonunda tribüne Dorukhan'ı çağıracağına q7'yi çağır, yetmedi bugün ilk çağır ohooo. Beşiktaş taraftarının önemli bir bölümü bu kulübün sırtında kamburdur

Kulüpte sorunlar olur, çözülür, tekrar olur, tekrar çözülür, gelenler gider vs... Ama taraftarın vasat zekasının yarattığı sorun ancak taraftarı ciddiye almayan bir yönetim ve teknik ekiple çözülür. Aksi taktirde bu kambur bu kulübün belini çok büker.

Çevrimdışı mylife1903

Asrin takimi yahu neden hepsini gonderiyon