Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3752544 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

hoca işler iyi giderken takımın eseri diyor kötü giderken üstüne alıyor daha ne yapması lazım ?
Layicten taliska
Buraqtan gomez cikarmali
Medeli de sosa yaparsa olur

Çevrimdışı mylife1903

Layicten taliska
Buraqtan gomez cikarmali
Ha bi de nejipjani cikartsin atacak bu hakemsi onu kollamaya basladi yan yan bakiyo

Çevrimdışı cursedofdragon

Layicten taliska
Buraqtan gomez cikarmali

bi de sağ bek yaratsın.

sağ kanat ve sol kanatta yaratsın.

Çevrimdışı solar

Şenol hoca Güven Yalçının üstünü neden çizdi? Biri bunu açıklamak zorunda!

Hoca kendisi açıkladı, ''oyun planımıza'' uymuyormuş.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tek oyunumuz orta açmak. A2 planımız bile yok. Orta aç ya da bireysel bir gol bul. Ben sahada taktik göremiyorum. Bunun herhangi bir oyuncu ile alakası yok. Oyuncular kafasına göre oynuyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2019, 22:28:21
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Lens sana ne desek az.
Seni bu takıma alanın da, bu takımı bu hale getirenin de Allah belasını versin.
Rezilliktir, Acizliktir, Arsızlıktır şu oyun şu skor.

Çevrimdışı mrred

Oyun planımız varmış yani :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Oyun planımızı açıklıyorum
q7 her gelen topu içeri bakmadan ortalıcak
eğer ortalar isabetli olursa q7 takımın en iyisi olacak
eğer tutmazsa kırmızı kart görecek
geri kalan 10 kişi takımı kurtaracak
plan bu
The great gig in the sky

Çevrimdışı El Nino

Oyun planımızı açıklıyorum
q7 her gelen topu içeri bakmadan ortalıcak
eğer ortalar isabetli olursa q7 takımın en iyisi olacak
eğer tutmazsa kırmızı kart görecek
geri kalan 10 kişi takımı kurtaracak
plan bu

Takımı Lens kurtaracak.

Çevrimdışı murat baltacı

Hadi Şenol pektemegi larini necipi quaresmayi lensi al git₁.

Mayistada yönetim gitsin el birliğiyle sahlanacak takımı cokerttiniz Allah cezanizi versin
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lige zaten havlu attığımız belliydi ama bu kadar çabuk da kırılma yaşanmaz. Kalan günlerde tüm yaşlı ve yüksek maaşlı adamları bir şekilde göndermemiz lazım. Ayrıca antranör değişikliği de ne kadar çabuk o kadar iyi. Bence artık bitti Şenol Güneş dönemi. Zorlamanın bir faydası yok. Yönetime gelirsek yaptıkları işler için teşekkürler. Heyecanınızı kaybettiyseniz daha heyecanlı adamlara bırakın yerinizi.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

@Necmi ilk sert rakipte sonucu gördük
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2019, 22:31:16
  • Beylikdüzü-İstanbul
Ersunlu FB'den hiçbir farkımız yok bakın.
Onlarında hiçbir planı yok bam güm artık ne girerse.
Biz 7. sıradayız onlar 17. Sırada .

Çevrimdışı mrred

Bu kadar müsamaha gösterilen bir oyuncu ben hayatımda görmedim. Adalet diye bir şey kalmadı takımda
The great gig in the sky

Çevrimdışı Tolga

« : 05 Haziran 2017, 17:36:17 »
Sezon devam ederken çok fazla dillendirmedim ama artık söyleyebilirim. Quaresma'ya teklif varsa rakama bakmadan satılmalı artık.

Bu yıl kaç sefer atılmanın eşiğine geldi ama hakemler atmadı. Mesela en kritik maçlardan biri olan Bursa maçında atılsaydı belki de şampiyonluk kaçacaktı. (Zaman zaman verimli de oldu.)

Şenol Hoca da elinde başka bir kanat oyuncusu olmadığı için sezon sonuna kadar idare etti ama artık onun da canına tak etmiştir eminim bundan. 2 tane şampiyonluk gördü ve buradaki misyonunu tamamladı.

Şampiyon olduktan sonra bunu yazmıştım ama o zamanlar karşı çıkanlar olmuştu rakip takımlarda da böyle oyuncular var niye sahip çıkmıyorsunuz diye. Görsünler işte eserlerini.

Ben ona da birşey demiyorum artık asıl kızılması gereken onu yıllarca savunup kulübün prensi haline dönüştüren bir kısım taraftardır.

Takımla alakalı yorum bile yapmaya gerek görmüyorum.

Herkese iyi akşamlar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Akil Emre

Bu Q7 nin matteo ferrariden ne farkı var, adam tek kırmızı kartla bizden şutlandı dünya kadarda para ödedik, bu q7 nin kaçıncı kartı yeter yemin ederim başlarım trivelasına adam bu sene uefadan etti hala q7 dien adamlar var. Yazık, diğer lafımda burağı yuhlayanlara, bu taraftar marco aureloyu bağrına bastı, 7 senedir takımda dünyaları kazanıp sıfır katkı veren pektemeğe tahammül etti, takımı şampiyonluk zamanı satan bilic ve töreyi kral yaptı vs.
Tadım kaçtı , yönetim sıvadı , hoca boşladı, çarşı tribüne döndü,iyice içine ettiler hep beraber

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2019, 22:33:32
  • Beylikdüzü-İstanbul
Ünal Karamanın güzel bir lafı var.
Hatta geçen hafta söyledi.
" Beceriksiz, kabiliyetsiz bir adamı camianın cocugu diye uzun yıllar beslemek Aptallıktır"

Kimden bahsettiğimizi çok iyi biliyorsunuz. Yıl 2019 ve biz hala beceriksiz insanları izliyoruz.

Çevrimdışı 38life

Oyun planı? hahahahahahaaaa   :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:   ulan bayadır bukadar gülmemiştim ha  :lol: :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yaptığın ve yapamadığın her şey için teşekkürler. Artık misyonunu tamamladın. Geldiğinde sevindirdin giderken daha çok sevindereceksin. Bir an önce gidersin inşallah bir daha asla herhangi bir görevde dönmemek üzere...

Beşiktaş'a döndüğü 2015/16 sezonunun başından bu yana Süper Lig'de Beşiktaş formasıyla en fazla kırmızı kart gören isim 4 kırmızı kartla Quaresma. (@Optacan)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı bordele

Ulan dedem ne şanslısın bu akşam da q7 kurtardı saçma sapan hocalığını
Av zamanı

Çevrimdışı Librarius

Senol Gunes malesef vasat bir hoca. Gol lazım olunca ortasahayi boşaltmak disinda bir plana sahip degil. Her müdahalesi isleri daha rezil hale getiriyor. Burak niye cikti? Ortasahayi niye boşaltıyorsun? Alti ustu atman gereken gol 1 di. Nedir bu sabirsizlik? Ortasahayi boşaltıp 2. yarıya cikinca butun takim panikledi. Yahu sen gercekten oyunu okuyamıyor musun sayin hoca?

Quaresma denen oyuncuyu alkislayip Burak'i isliklayanlari da tebrik ediyorum. Masallah cok ahlaklılar. Quaresma insallah gitmez ve en az 3 kirmizi daha gorur. Ne de olsa burası babasının çiftliği.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı bordele

Senol Gunes malesef vasat bir hoca. Gol lazım olunca ortasahayi boşaltmak disinda bir plana sahip degil. Her müdahalesi isleri daha rezil hale getiriyor. Burak niye cikti? Ortasahayi niye boşaltıyorsun? Alti ustu atman gereken gol 1 di. Nedir bu sabirsizlik? Ortasahayi boşaltıp 2. yarıya cikinca butun takim panikledi. Yahu sen gercekten oyunu okuyamıyor musun sayin hoca?

Quaresma denen oyuncuyu alkislayip Burak'i isliklayanlari da tebrik ediyorum. Masallah cok ahlaklılar. Quaresma insallah gitmez ve en az 3 kirmizi daha gorur. Ne de olsa burası babasının çiftliği.

Beşiktaş Şenol Güneş'le güzel  :evillol:
Av zamanı

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Avrupadan sonra ligden de koparttı rabona reis... Şu dk dan sonra alacaklarsa genç gurbetçi doldursunlar.

Q7,Lens,Love,Larin,Pektemek,Tolgay,Medel,Roco,Tolga sözleşme feshi
Ljacic ve Karius opsiyon kullanmama
Vida kaç kuruş ederse artık o da satış listesine
Adriano ve Atiba kalsın sene sonuna kadar şuan devre arası ışık görülen şef scout metin albayrak ın olumsuz rapor verdiği tüm genç oyuncuları transfer edip profesyonellik öğretip bırakırlar.
Şenol Güneş de Beşiktaş kolejine felsefe hocası olarak atansın. Guti bakar yerine...
İç saha maçları da taraftara kapatılmalı en önemli nokta.

Bu sene bu kadar maaşı haybeye ödemeye gerek yok içlerinden 2-3 tane Dorukhan gibi çocuk çıkar yanımıza kar kalır. Mayıs tan sonra yeni bir fikret Orman ile Lens parasına Marcelo-Beck-Gomez-Sosa-Olcay-Ozi-Töre li gibi bir kadro kurarız inş. Yoksa Beşiktaş 3-4 sene Veda dönemine girer.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı 38life

Lensin ısrarla sol kanatta oynatılmasının, Quaresma kırmızı kart gördükten sonra bile sol kanatta oynatılmasının mantığı nedir? Ortasaha oyuncularını bitirdi artık kanat oyuncularını da bitirmek istiyor herhalde hoca.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Avrupadan sonra ligden de koparttı rabona reis... Şu dk dan sonra alacaklarsa genç gurbetçi doldursunlar.

Q7,Lens,Love,Larin,Pektemek,Tolgay,Medel,Roco,Tolga sözleşme feshi
Ljacic ve Karius opsiyon kullanmama
Vida kaç kuruş ederse artık o da satış listesine
Adriano ve Atiba kalsın sene sonuna kadar şuan devre arası ışık görülen şef scout metin albayrak ın olumsuz rapor verdiği tüm genç oyuncuları transfer edip profesyonellik öğretip bırakırlar.
Şenol Güneş de Beşiktaş kolejine felsefe hocası olarak atansın. Guti bakar yerine...
İç saha maçları da taraftara kapatılmalı en önemli nokta.

Bu sene bu kadar maaşı haybeye ödemeye gerek yok içlerinden 2-3 tane Dorukhan gibi çocuk çıkar yanımıza kar kalır. Mayıs tan sonra yeni bir fikret Orman ile Lens parasına Marcelo-Beck-Gomez-Sosa-Olcay-Ozi-Töre li gibi bir kadro kurarız inş. Yoksa Beşiktaş 3-4 sene Veda dönemine girer.
Ljajic de opsiyon belli bir maç oynadığı için otomatikman devreye girdi. Ljajic artık bizim oyuncumuz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★