Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3752747 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Quaresma’nın başrol oyuncusu olduğu, yandaki hocanın çözüm bulamadığı Beşiktaş 60 puandan fazla alamaz.

Ha Quaresma defedilir, geri kalan 18 maçta 2. devredeki gibi bir hevesle oynarsak bu puanın üzerine çıkar, 65 ve üzeri yaparız.
79 77 71 puan almissin son 3 senede hoca da ayni karijma da ayni

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Keyfinizi kaçırmayayım gençler lakin hepimizin bildiği üzere Şenol Güneşin Beşiktaş kariyerinde 5 maçtan uzun serisi yok. Hatta bu sene rekorunu geliştirdi 3 maç üst üste kazanmışlığı yok sanırım. Hesabınızı buna göre yapmanızı tavsiye ediyorum.

Doğru.. O da ilk şampiyoın olduğumuz sezon. Onda da maçları kar engeli yüzünden olması gereken sırayla oynayamamıştık. O sene 2 kere 4 maçlık, 1 kere 5 maçlık seri yapmıştık ligte. Sonraki sene de şampiyon olmuştuk onda da 2 kere 4 maçlık seri yapabildik. Sonrası zaten 2 ileri 1 geri gitti.. O zamanlar bunu bi tabloyla göstermiştim şu mesajımda var : http://besiktasarena.com/besiktas-futbol-takimi-2017-18-sezonu/besiktas-futbol-takimi-201718-sezonu/msg816527/#msg816527

Çevrimdışı mylife1903

Doğru.. O da ilk şampiyoın olduğumuz sezon. Onda da maçları kar engeli yüzünden olması gereken sırayla oynayamamıştık. O sene 2 kere 4 maçlık, 1 kere 5 maçlık seri yapmıştık ligte. Sonraki sene de şampiyon olmuştuk onda da 2 kere 4 maçlık seri yapabildik. Sonrası zaten 2 ileri 1 geri gitti.. O zamanlar bunu bi tabloyla göstermiştim şu mesajımda var : http://besiktasarena.com/besiktas-futbol-takimi-2017-18-sezonu/besiktas-futbol-takimi-201718-sezonu/msg816527/#msg816527
Yabanci siniri varken kirilmalar 7-8 macti kademe kademe dustu bu seriler
4 mac seri yapan potaya giriyir
Fb mesela cok asagida kaldi 5 mac seri yapsin herifler efsane sampiyonluk geliyor havasina girecek
7-8 mac seri yapan cikmaz bence bu kalitede

Çevrimdışı Nartallo

79 77 71 puan almissin son 3 senede hoca da ayni karijma da ayni

İlk iki sene Gomez, Sosa varken, ikinci sene Abou, Talisca, Cenk varken bu yardımcı erkek oyuncuydu, 3. sene sadece Talisca’nın attıkları golle 15 puan almamıza rağmen 71’i zor aldık.

Bunun takım içindeki yarattığı huzursuzluğu, duran toplardaki krizleri, kendine verilmeyenher pozisyonda elinin kolunun ayrı oynamasını, oyundan çıkarken yaptığı kepazelikleri görmemek için kör olmak lazım.

Bu kangreni takım sokan, gönderdiğini geri alan Fikret Orman’ın yatacak yeri yok da bunu göremeyen hocanın da takımın başında işi yok.

Yabanci siniri varken kirilmalar 7-8 macti kademe kademe dustu bu seriler
4 mac seri yapan potaya giriyir
Fb mesela cok asagida kaldi 5 mac seri yapsin herifler efsane sampiyonluk geliyor havasina girecek
7-8 mac seri yapan cikmaz bence bu kalitede

Geçen sezon sonu fener 8'de 8 yapmıştı adamlar direkt 2. oldu neredeyse şampiyon oluyolardı. 8 maçlık seri yapsan lider olursun gerçekten.

Ljajic de kendini bi türlü gösteremedi. Ankaragücü maçında heh oldu dedik kendini buluyo dedik sonrasında yine vasatı aşamadı. Özellikle 2 maçtır ayağı da bozuldu şutları alakasız ve ceza sahasında bencil..

Çevrimdışı mylife1903

Geçen sezon sonu fener 8'de 8 yapmıştı adamlar direkt 2. oldu neredeyse şampiyon oluyolardı. 8 maçlık seri yapsan lider olursun gerçekten.
8 maclik seriye mesela ibb ile gs maclarini falan yedirsen puan farki da yaparsin
O aykutun seride mesela acayip garip maclar var en garibi bursa maci gecen sene var olaydi gs 5. Falan olacakti bu sene bakalim kim yapacak seriyi

Çevrimdışı yoruk

Hem Karius hem Ljajıc ıcın not vermek erken bence .

Bır de dün Medel biri kartlık 3 hareket yaptı gözden kaçtı valla çok riskli bu adam çok ..

8 maclik seriye mesela ibb ile gs maclarini falan yedirsen puan farki da yaparsin
O aykutun seride mesela acayip garip maclar var en garibi bursa maci gecen sene var olaydi gs 5. Falan olacakti bu sene bakalim kim yapacak seriyi

Geçen tv'de digitürk reklamı gördüm Bjk gs ve fb'nin ŞL maçları 3 yıl digitürk'te diyordu  :lol: :lol: Bana gs'ye seri yaptırırlar gibi geliyo ne de olsa kutu satmaları lazım yoksa kim izleyecek ŞL paketini..

Çevrimdışı Ömer Kaan

8 - Adem Ljajic, Süper Lig kariyerinde en fazla şut pası attığı maçı dün akşam Trabzonspor karşısında oynadı (8). Servis.
Via opta

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Kavalci adri ve babele uzatmak icin teklif yaptik demis. Adri hadi neyse 1 sene daha giderde o kirmizi kafayi satin gitsin.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı atalay

Bu sezon bize karşı oynarken onlara karşı doğru oynadığımızı söylediğim beraberinde 40-50 milyonu görecek dediğim oyuncuları 45 ve 60'a kadroya kattılar. EPL'ye 6'da 6 ile başlayan L'pool'da Keita gerektiğinde Wijnaldum'un arkasında bekliyor. Ya da o diğer pozisyona kaydırılacağı için Henderson yerine kulübede otuyor. Gözden çıkarılanlar. Fabinho henüz denkleme dahil olamadı bile. Olacaklar. Özellikle Keita daha büyük rol de alacaktır. Ama PSG maçını yine bitirdiği üçlü ile oynadı. Çünkü doğru oyun doğru oyuncular ile oynanır. Bugün geçen sezon ki oyununu bir parça değiştirmeye çalışırken bile özellikle öndeki üçlü için kurguladığı şeyde tercih ettiği oyuncular bunlar. Değişince isimler de değişir. Ondan tam olarak istediğini aldığı an Keita formayı vermeyecek. Çünkü zaten onu özellikle çok istedi. Ekseriyetin kalite anlayışı baz alınırsa daha kaliteli olanın henüz maçı yok. Kalite anlayışı?

Grubun final maçında Napoli'ye karşı yine geçen sezonun final üçlüsü ile çıkarken ManU maçına Fabinho-Keita ve Wijnaldum üçlüsü ile çıktı. Ve her ne kadar Shaqiri iki gol atmış olsa da Fabinho'nun esktra pivot orta sahacı performansı ile art arda gelen iki yüksek kalibre maçı kayıpsız geçtiler. Orijin kanat Shaqiri'den bir orta iç oyuncusu yaratmak -tıpkı Pep'in City'de sağ kanat Bernardo Silva'yı sağ iç pozisyonda optimum performans ile kullanması gibi- Wijnaldum'u geldiği günden beri büyütmesi, Firmino'nun oyun merkezini daha geriye çekip onun bağlantı özelliklerinden faydalanması çok değerli. Dün Wijnaldum, Mane, Salah, Keita ve Firmino o kadar switch yapıp-birbirlerinin pozisyonlarını doğru oynamaya çalıştılar ki bu takımı ve oyuncuları daha öne izlememiş biri kesinlikle kimin hangi pozisyonun oyuncusu olduğunu tahmin edemezdi. Böylelikle Mou'nun ikinci bölgede özelikle Matic-Keita olmak üzere 1v1, üçüncü bölgede 2v1 iyi markajlarını boşa çıkarmış oldular.     

Çevrimdışı Ömer Kaan

Babel'e senelik 2.6 milyondan 2 yıllık sözleşme önermişiz, anlaşma sağlanmak üzereymiş. (Ntv)

Çevrimdışı yoruk

Babel'i gönderme lüksümüz yok bence.Anlaşılsın olsun bitsin.
Zira devre arasında bu yönetimini hem bek hem kanat hem forvet transferlerinde nokta atışı yapacağına ihtimal vermiyorum

Çevrimdışı ekrembaser

Zira devre arasında bu yönetimini hem bek hem kanat hem forvet transferlerinde nokta atışı yapacağına ihtimal vermiyorum

Katılıyorum ayrıca quaresmanın 11 e sürekli yazılma ihtamalini az da olsa düşürür babelli takımdan çok quaresmasız takım hayalim var

Anlaşılsın da en ufak sorunda ben oynamam diyen kontrat zamanı yaklaştıkça zam muhabbeti yapan adam bana güven vermiyor. Yarın öbür gün ya da sezon sonunda yapmayacağı ne malum?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ya bırak abi neyin mücadelesini veriyoruz herkes halinden memnun yazık!!!
Hadi hayırlı geceler

Ne kadar Beşiktaş düşmanı varsa bu karede böyle bir şey olamaz :akuma:

Eski Gs tv müdürü Serkan Korkmaz , Ilker , Levent tüzemen , Turgay demir...

Söyleyecek kelime yok..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Anlaşılsın da en ufak sorunda ben oynamam diyen kontrat zamanı yaklaştıkça zam muhabbeti yapan adam bana güven vermiyor. Yarın öbür gün ya da sezon sonunda yapmayacağı ne malum?
Aldatip donen kari gibi nasi guvenecez buna

Çevrimdışı Akil Emre

Aldatip donen kari gibi nasi guvenecez buna
Hakikaten bu iş Tülayyy geri dön seni çok seviyoruma bağlandı

Bu arada Babel'de 4'e razı olacak göz bile yoktu yalan haber de olabilir. Tanıdığım Babel mutlaka gol başına, depar başına, şut başına prim vs falan da isterdi  :alala:

Çevrimdışı yoruk

Ben de güvenemiyorum.Ama bu olaylardan sonra ve hamlelerden sonra bana yönetim kesin şartlar sunacak kabul ederse eyvallah etmezse güle güle diyecek gibi geliyor.
  Mutlaka bir sağlam madde koymalı yönetim yoksa diğerleri de işi yokuşa sürer. Ayrıca devre arası Love gidici Q7-Adriano da muhtemelen talip çıktığı anda gidici,Töre malum Lens malum durum bunlar iken yönetim 2 kanat 1 forvet alır oynatır diyebiliyor muyuz ?
Tabi ki hayır.O yüzden Babel riskine girebiliriz gibi geliyor bana.Babel kalır Töre de iyileşirse o zaman sadece bek-forvet ve orta alan yeter bize.Q7 gönderilir Love gönderilir ..

Çevrimdışı Erdemm

Babel'in yazın durmadan iş çeviren menajeri hala iş çeviriyor, haber servis ediyor olabilir mi?!
pabuç pahalı gelince; istediği parayı da bulamayınca (ki öyle bir para verecek zaten başka bir kulüp yoktu)
ne koparırsak kardır diyor olabilir mi?

Daha önce Atiba'ya (karakteri katkısı çalışması malum) önerildiği şekilde;
1+1 = 2 yıllık performansa dayalı 1,5 + 1,5 mlyn teklifini ikramiye olarak kabul etsin Babel..
O da geldiği zamandaki performansını görebileceksek..
Tamamen yatışa geçme ihtimalini de bize açık seçik gösterdi sağolsun!!

Çevrimdışı f_madida

Babel ivedelikle gonderilsin. Oyun icerisinde el freni vazifesi goren iki Hollandali'dan biri.

Ayrica mac secen oyuncunun yeri yok bu takimda. Derbi macinda iki uc depar atacak, iceriye cekip sut atacak diye senelik 2.5 milyon euro verilemez. Parasi gec yatsa 'sakatlanan' takimi yalniz birakan adama da ihtiyac yok. Geldigi ilk sene ve akabinde oynadigi sampiyonlar ligi maclari disinda iyi is yapti diyecegimiz bir performansi yok, ozellikle ligde neredeyse etkinligi 0.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı tangaz

forum gelmiş, hoş gelmiş :)

üstelik şirketten bile girebildim. yuppiii

kazma kürek girişilecek günleri nasıl da kaçırdık yahuu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona