Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3730443 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
20 Kasım 2017, 14:25:08 »
Organizasyonu küçümseme meselesi değil. CL bileti alamaz veya kalıcı olmazsan zaten diğerinde olmak zorundasın. Rekabet kalitesi ile alakalı bir durum. UEL'de en kötü ihtimalle Lyon veya Sporting ile oynayacaksam: OK. Hayır; İskenderbey, Olympiakos, Beer Sheva veya Lokomotiv ile oynayacaksam bugünkü bana bir faydası yok.

Bu grupta -öncesinde de belirttiğim gibi- takımın oyununu geliştirebilecek tek rakip Genk idi. Onda da oyunu kaybettik. Halen içerideki Arsenal, deplasmandaki Tottenham, Monaco ve Sporting maçlarını; Porto ve Leipzig maçlarının ise belli bölümlerini kazanılan oyun olarak görüyorum. İlaveten bugünkü ifadesi de geçersiz.

Çevrimdışı ozankarakoc

Hava buz gibi, çılgın bir yağmur var.
10 eksikle maça çıkmışız.
47. saniyede 1-0, 6. dakikada 2-0 yenik duruma düşmüşüz.
İlk yarıda kalemizde 4 net gol pozisyonu daha görüp hezimetin eşiğine gelmişiz.
İkinci yarıda 3 gol birden atıp mucizevi bir şekilde maçı kazanmışız.
Genk-Malmö maçı berabere bitmiş.
Haftasonu derbi var.

Hala herkes birbirine laf sokma derdinde :D
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Lens topçu filan değil. Di mi?

68712 kez yazıldı bu forumda. "Her futbolcu kendisine uygun sistemde değerlidir." Beşiktaşın kadrosunda A'dan Z'ye (bir-iki isim dışında) tüm futbolcular kaliteli ve bu seviyede gayet yeterli futbolcular. Ancak yönetim bir oyunun gerektirdiği parçaları tamamlayacak futbolcuları bir araya toplayamadığı için, Şenol Güneş de eldeki parçaları çok kötü bir şekilde birleştirdiği/birleştiremediği için Beşiktaş bu durumda. ("Parça"dan kastım futbolcu değil.)

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı bordele

Hocanın selamı var.  :money:

2-3

Sen şu kaybettiğimiz maçlarda şenol güneeeş diye bağıranlardansın dimi
Av zamanı

Çevrimdışı cursedofdragon

Hava buz gibi, çılgın bir yağmur var.
10 eksikle maça çıkmışız.
47. saniyede 1-0, 6. dakikada 2-0 yenik duruma düşmüşüz.
İlk yarıda kalemizde 4 net gol pozisyonu daha görüp hezimetin eşiğine gelmişiz.
İkinci yarıda 3 gol birden atıp mucizevi bir şekilde maçı kazanmışız.
Genk-Malmö maçı berabere bitmiş.
Haftasonu derbi var.

Hala herkes birbirine laf sokma derdinde :D

ya suç hoca'da 10 tane eksik te olsa :D

santraforunda larin pektemek te olsa bütün suç hoca'da :D

2-0'dan 3-2'ye de kendi kendine geldi maç :D

Çevrimdışı yoruk

Devre arası en az 4 net adam lazım dıyorum ama Love gittiğinde Larım’e kalacak olmak korkutuyor benı ? Cunku 3 yıldır eldekı en ıyıler gıdıyor en kötuye kalıyoruz ,Şu durumda öyle bır duruma gelebılırız Love bile aranabılır yarın..Korkutucu değil mi ?

Çevrimdışı mylife1903

kg var demiştim :D
Ikarusla kg keyfi

Aykut dondu
Guzel kombineler olur
Aykut ile alt ikarusla kg keyfi

Sen şu kaybettiğimiz maçlarda şenol güneeeş diye bağıranlardansın dimi

Yok ben genelde santrafor'suz,sağ beksiz kaldık diye bağırıyorum :D

Çevrimdışı bordele

Yok ben genelde santrafor'suz,sağ beksiz kaldık diye bağırıyorum :D

Bak şimdi canın hocan prensi q7 sini sağdan kesmeden Lens'i ödüllendirmek için sol açığa koyup Lens'i bitirecek derbi maçında
Av zamanı

Çevrimdışı solar

Yönetimin hataları bir yana, kadro üstünden teknik direktörü savunmayı satrançta kendisini geliştirememesinin sebebini ebeveynlerinin kendisine ucuzundan bir plastik satranç seti almış olmasıyla açıklayan bir çocuğa benzetiyorum.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Incredible come back geldi Besiktasimdan :)

Tebrikler bu reaksiyonu gostermek onemliydi. Ust uste 2 deplasman galibiyeti hele hele bir tanesi 2 0 dan dondu bu takima muthis moral katar.

Ancak bu kadar pozisyon vermemeliyiz. Besiktas bu kadar net pozisyonu vermemeli kalesinde.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı sozkul

Lens dört tane low-cross orta denedi. Hepsi de muntazam. Sonuncusu gol oldu.

Querasma'nın orta sayısı kadar bu still yerden kesme sert orta yapsa Lens, en az onun kadar asist yapar, ama orada araya kayıp pozisyon alabilen adam olacak, love gibi.  Üzerine querasma'nın attığının 3 katı gol atar. İlk gelen pası istop edemeyip querasma'dan daha fazla top kaptırır, q7 nin 3 kişiye çalım atarken kaptırdıklarını dengeler bu.

Çevrimdışı 38life

Love haftasonu forma bekliyorum demiş röportajda.

Acaba iyi oynadığını falan mı düşünüyor? "Larin'den iyi olmak" ile "iyi olmak" arasında baya bir uçurum var çünkü.

Bak şimdi canın hocan prensi q7 sini sağdan kesmeden Lens'i ödüllendirmek için sol açığa koyup Lens'i bitirecek derbi maçında

sol kanat alaydık o zamanda oraya lens'i koymak zorunda kalmayaydı canım hocamız misal pektemeği oraya çekmeyeydik ?

Çevrimdışı mylife1903

Senol gunesin aciklamalari super
Macin yorumunu yapiyor geciyor

Avci gibi yapsana hoca, seni de yalayip yutsunlar
8 sefer formansyon degistirdik gecis oyunu yaptik saha zemininden kotu goller yedik sonra aldim devre arasi yaptigim rakip analizleri iki sefer daha taktik degistirdim sonra gecis oyunu oontra oyunu pras oyumj hepsini sirasiyla oynattim ve galip getirdim takimi

Çevrimdışı mylife1903

sol kanat alaydık o zamanda oraya lens'i koymak zorunda kalmayaydı canım hocamız misal pektemeği oraya çekmeyeydik ?
Lensin bu paraya burda olmasi mucize zaten

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Çok iyi oldu be haftaya beraber kalsak atlıyoruz galiba  :super: :super:

Bu arada bu larine boşa para veriyoruz
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Malmoyle beraberlik yetiyor. Sarpsborg genki yense bile ikili averajla onlerindeyiz.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

8 sefer formansyon degistirdik gecis oyunu yaptik saha zemininden kotu goller yedik sonra aldim devre arasi yaptigim rakip analizleri iki sefer daha taktik degistirdim sonra gecis oyunu oontra oyunu pras oyumj hepsini sirasiyla oynattim ve galip getirdim takimi

avcı gibi yapması lazım abi maçtan önce açıklamıcam maçtan sonra yenersem ona göre konuşurum yenemezsem bir şeye bağlarım(Bizim maçtan önce öyle yaptı).

Ondan sonra forum da ki arkadaşlar adamı taktik dehası ilan ettiler adamlar bilerek bizim oynamamıza izin verdiler kaleci ile bilere karşı karşıya bıraktılar  heyecan getirdiler maça bla bla bla :D

Çevrimdışı ozankarakoc

:claps: :claps: :claps:
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

Lens quaresmayi kesebilecek seviye bir oyuncu degil zaten
Besiktas seviyesinde de oyuncu degil
Pirenslikle alakasi yok

Çevrimdışı bordele

Bir kaç şey soracağım..

1- Babel kadro dışı mı?

2- Fatih'ten umut var mı? Ben göremiyorum..
Av zamanı