Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3733566 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

Ülke futbolun sorunu taraftar ama farkında değiller. Kendisi dışında her şeyi suçluyorlar. Müşteri sensin. Bağnaz olduğun kadar aklın olsa spor endüstrisine şekil vereceksin. Lakin en nihayetinde ülke futbol gündelik yaşamdan ayrılmaz. Yöneticiler dünyasında kötünün iyisi güzellenir, saha içinde kendini yenileyemeyen antrenörler alkışlanır. Sonuç olarak birbirini aşağı çekmekten rekabet kalitesini düşürdüklerini fark etmeyen müşteriler oyun diye bunları izler. Benim kaybım yok en fazla göz ucu ile bakıyorum. Umarım sizin de yoktur. Sosyal medyada hayali düşmanlar yaratmaktan, gölgeleri ile kavga etmekten sahadaki oyunu izlemedikleri için bence kimsenin kaybı yoktur diye düşünüyorum. Bu da ayağın diğeri.
Alıntı yapılan: atalay
Rakiplerin performansının bir espirisi yok. Zira şampiyon olmak oynadığın oyunun ölçüsü değil. Taraftar seyir zevkinden endişe duysun. Şampiyon olunur. Doğrusunu yazayım. Bu ligde şampiyon olunur. Başarıdır, emektir, iştir ama büyük bir mesele değil. Kazanırken de kaybederken de nasılı önemli. Bunu kazanırken yazdım. Sorgulanmadı. Sonuç: Kaybedildi. Bu bizim takımlarımızın ortak problemi.

CL'deki anlaşılır oyunları talep etmeyen ligdeki vasatları sadece tabelada geçmek isteyen müşteriler tek ölçü noktasında boyunun ölçüsünü sırayla alıyorlar. TR'de taraftarlar her hafta rakibin maçlarında puan kaybetsin diye ekran karşısına oturmayı talep etsin. Devam. 

Çevrimdışı 38life

Kenardaki bu kadar kötüyken ortaya bir iyi çıkmaz. LASK Linz maçındaki son dakika golünde bir fırsat kaçtı demiştim ama süreç gösteriyor ki camianın o refleksi yapacak durumu zaten yokmuş. @38life

Olmayacak gibi de görünüyor.

Çevrimdışı atalay

27 Ocak 2018, 23:21:14 »
Zorla üst üste iki hafta GS maçı izledim. Bir büyük takımın yapmaması gereken her şeyi yapıyorlar fakat taraftarları kazandıkları için mutlu. Eğitilmezsiniz.

Bunlar da geçen sezon sadece kazanmak ile ilgilendiler. Halen de saha içine bakmak yerine yel değirmenleriyle savaşıyorlar.

Çevrimdışı EMİR EMRE

CL'deki anlaşılır oyunları talep etmeyen ligdeki vasatları sadece tabelada geçmek isteyen müşteriler tek ölçü noktasında boyunun ölçüsünü sırayla alıyorlar. TR'de taraftarlar her hafta rakibin maçlarında puan kaybetsin diye ekran karşısına oturmayı talep etsin. Devam.

kökten bir temizlik yapmadan en fazla evde oturup puan kaybetsinler diye beklenir zaten. akli sahada olmayan adamlara umut beslemek mi yoksa ligini 8. bitirmis 20 bin nufuslu sehir takimina karsi rezil olmak mi daha utanç verici bilemedim.

Çevrimdışı 38life

Spiker "savunma doğru organize olamıyor." dedi.  :kop: :kop: :kop: :kop:  Savunmanın doğru organize olduğunu en son ne zaman görmüş acaba sormak lazım.  :lol:

Çevrimdışı mylife1903

ama lens var neden öyle diyorsun
Alacaz lens sevicileri pistlere dedik
Lens varken neden quaresma oynuyor sonra

Lens kontrol edemedi, lens ve tac, lens ve faul
Baska bisi yaptigi yok
Cok dusuk seviye futbolcu su kadroda parlamasi lazim aslinda
Adriyano ile layici al burdan seviye alanyaspor

Çevrimdışı atalay

15 Ağustos 2016, 13:17:12 »
Yerel rakiplerimizden iyi olmamız bir şey ifade etmiyor. Bizim geçen sezon ki Beşiktaş'tan iyi olmamız gerekiyor!
15 Temmuz 2017, 10:32:05 »
Bunu, naçizane farklı şekillerde gerek saha içi gerek saha dışı açısından, aynı zamanda yeterlilik ve rakipleri ölçü almanın sıkıntıları üzerinden defalarca anlattım. Bunu, bu takımın teknik direktörü de ifade ediyor. Zaten etmek zorunda. Her zaman bir öncekinden daha iyisini talep edeceksiniz elbette. Etmeyenlerin, kendini yeterli görenlerin akıbeti ortada.
29 Eylül 2017, 22:30:54
Hep bir öncekinden daha iyisini talep edeceğin daha güçlü bir oyun. Ölçü budur. Burada yeterlilik, rekabet kalitesi ve yüzümüzü nereye dönmemiz gerektiği ile ilgili nutukları yok yere çekmiyorum. İş, kusurlarını görmek; kazanırken hataları, kaybederken doğruları analiz etmek ile başlıyor.

Çevrimdışı atalay

Yaklaşık dört senedir bunu yazıyorum. Bunu taraftar talep edecek. Gerek saha içinde gerek saha dışında daha iyi yönetilmek-daha güçlü organizasyonlar isteyecek. Rekabet kalitesi, nispeten daha iyi olanı aşağı çekmek-kendi kusurları dışında her şeyi düşman görmek ile artmıyor. @EMİR EMRE

Çevrimdışı mylife1903

Savunma devamlilik isidir onu da unutmamak lazim

Gg pepe vida adri
Bu yapiyi bu sene izleyebildik mi
Kaleci zaten baska bir tartisma

Baba kaleci yok
Nasi yok
Baba kaleci komple yok transfer etmemisler
Paralari oraya buraya harcarsan tabi

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bizim topçuların ilk 20 dakika sanki kramponlarının çivisi yoktu ayakta duramıyorlardı. O arada 5'lik bile olabilirdik allah korudu.

Çevrimdışı tangaz

Alacaz lens sevicileri pistlere dedik
Lens varken neden quaresma oynuyor sonra

Lens kontrol edemedi, lens ve tac, lens ve faul
Baska bisi yaptigi yok
Cok dusuk seviye futbolcu su kadroda parlamasi lazim aslinda
Adriyano ile layici al burdan seviye alanyaspor

:olmaz

bu takım daha fazlasını oynayabilir hep hocadan kaynaklanıyor. karyustan buffon pektodan zlatan lensden overmanrs ozziden zidan performansı göremiyorsak hep hocadan kaynaklanıyor. deflarca dedik ozzi en iyi defansın önünde oynar on numara oynamaz 8de iyidir orda uçar kaçar sokar dedik çok dedik ama dinletemedik. bugünde tutmuş gene 10 numara vermiş ahh şenol ahhh
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı bordele

Dorukhan'ı sağ beke, adriyi ortaya Adem'i de sola atıp bitirdi. İzlerken yoruluyorum
Av zamanı

Gg pepe vida adri

Baba kaleci yok
Nasi yok

İkinci gol kesinlikle Karius'un hatası.. İlk golde de kötü çıktı %50 yazıyorum ona. Onun dışında iyi tuttuğu da oldu ayağına gelen topu tutmayı beceremediği de.

Çevrimdışı cursedofdragon

Gg pepe vida adri

Baba kaleci yok
Nasi yok

hocam bize savunma yap
yapayım tabi!
Beck-Marcelo-tosic-İsmail. Güzel bir sistem oturttum.
Yönetim hemen onu bozmalıyız.
Gökhan-Pepe-Vida-Caner.
Hoca oturtsun bir sistem yönetim onu bozsun.
Avrupa ki takımlar bırak avrupayı başakşehir'in hocasının kafası çalışmıyor misal neden sürekli aynı defans var.Caicara-costa-epruyanu-clichy söyle yönetime seninde kadron bozulsun sende her sene defans oyuncusu iste.
5 senede 26 stoper istemezmisin ?

Çevrimdışı cursedofdragon

Dorukhan'ı sağ beke, adriyi ortaya Adem'i de sola atıp bitirdi. İzlerken yoruluyorum

dorukhan'ı sağ bek'e aldığını kim söyledi ki ?

3'lü defans oynuyor takım ?

Adem sol kanat oynuyor milli takımda da zaten ?

3-5-2 oynuyoruz.

Bizi bitiren hoca değil santraforda larin-Pektemeğe muhtaç edenler.

Çevrimdışı 38life

Fikret Ormana Norveçten mesaj...

Çevrimdışı levitate

caneri düğünde bile oynatmam

bipbipbupbup

Hoca çorba yapmayı seviyor. Dorukhan ortasahada iyiydi son maç neden kurcalıyorsun ki? Fatih yok mu kadroda? Koy Necip'in yerine.. Necip'i de sağ bek yap veya Adriano'yu yap.

Çevrimdışı f_madida

Hoca çorba yapmayı seviyor. Dorukhan ortasahada iyiydi son maç neden kurcalıyorsun ki? Fatih yok mu kadroda? Koy Necip'in yerine.. Necip'i de sağ bek yap veya Adriano'yu yap.

Dorukhan'in yeri ortasahadir.. Ortasahada Oguzhan-Ljajic kombosu yapip helva sertliginde bir ortasahayla rakibe vermek mantiksiz.

Hoca hep teknik oyuncu koyarsam ortasahada top bizde kalir gibi dusunuyor ama dogru degil bu. Iki isi ayni anda yapabilecek Dorukhan gibi adama ihtiyac var orada oncelikle. 
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı bordele

dorukhan'ı sağ bek'e aldığını kim söyledi ki ?

3'lü defans oynuyor takım ?

Adem sol kanat oynuyor milli takımda da zaten ?

3-5-2 oynuyoruz.

Bizi bitiren hoca değil santraforda larin-Pektemeğe muhtaç edenler.

Dorukhan ortasahada oturmuş, bence geçen lig maçının yıldızı, niye bozuyorsun yerini, adri sakatlıktan yeni çıkmış ortasahanın ortasına koymuş, Adem bizle hangi maçta solda oynamış adamın arkasında Caner oynuyor sen neden bahsediyorsun birader ne sevdiniz şu teknik direktörü be
Av zamanı

Çevrimdışı atalay

Yanlış hatırlamıyorsam iki maçın sonunda o pozisyonda bu lige gelmiş en iyi oyuncu denildi. İyi yada kötü hiçbir bir şey yazmadım. Fakat ligin en iyisi ilan edenler şimdi oyuncu üzerinden mizah yapıyorlar. Enteresan.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Gruptan cikamazsak bu kara lekeyi 5 sene tasiycaz. Torba dusucez. Köy takimi 5 dk.da bitirdi bizi bu nasil iş?
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı levitate

Dorukhan'in yeri ortasahadir.. Ortasahada Oguzhan-Ljajic kombosu yapip helva sertliginde bir ortasahayla rakibe vermek mantiksiz.

Hoca hep teknik oyuncu koyarsam ortasahada top bizde kalir gibi dusunuyor ama dogru degil bu. Iki isi ayni anda yapabilecek Dorukhan gibi adama ihtiyac var orada oncelikle.
tek bugüne özgü bişey değil ki bu

çok yüzeysel bakıyor

örneğin ceza sahasında daha çok adam olursa gol atarım diye düşünüyor. orta saha çıkarıp forvet alıp istediğini yapıyo ama o topu oraya kim taşıyacak?
bipbipbupbup

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Kalecii yok bu maçta tolga oynasaydı boyle bir görüntü çıksaydı yıllarca konuşulurdu

Sadece Beşiktaş