Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3736658 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Eray_Steiermark

cincona gider ikinci devre 15 tane de bırakır

Aynen öyle olur. Bekleyelim görelim.

Çevrimdışı Librarius

Valla abi başkana ettigim iltifatlari geri aliyorum
kulübü arkadaslariyla doldurmus
zaten herkes arkadasi, biz namoglu git dedik o çikti iyi bir ağabeyim dedi...

Umarim tez zamanda giderler.. Besiktasin iyiliği için.

İnşallah en yakın zamanda gittiklerini görürüz.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

Ben cokersem besiktas coker falan demisti
Oturup dusunsunler simdi nerede yanlis yaptilar
Feda sezonundan baslasinlar muhasebeye once hadlerini bilsinler
Bu isler tepeden baslar sahadaki takim yonetimin aynasidir

Dedim ya başarıyı taşıyabilecek karakterleri yok. Yönetimde ki nitelikli adamları kovdular, showmen ve vasıfsızları tuttular.

Ts'deyken çok iyi kadroyla bile şampiyon olmaya gücü yetmeyen Şenol Güneş bunu Beşiktaş'ın çok iyi kadrosu ile iki yıl üst üste başardı. Hoca gitmek istediğinde salacaktık ve Avcı'ya çökecektik hemen. Başakşehir ile gücü yetmeyen Avcı bizde coşardı. Çare Avcı plase Aykut Kocaman.

Çevrimdışı tangaz

Dedim ya başarıyı taşıyabilecek karakterleri yok. Yönetimde ki nitelikli adamları kovdular, showmen ve vasıfsızları tuttular.

acı ama gerçek

ve bunu eften püften şekilde yaptı mesela e.torunoğulları kulübün dış ilişkiler sorumlusu iken yanına umutu alıp kura çekimine gitti
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Librarius

Aciklayamazlar bisi aciklasalar da artik taraftar inanmaz gibi
Adam cikiyor butun gelirimiz tl diyir falan hangi lafina inanacaz

Yahu daha sezon başlamamış Fikret Orman gördüğü her kameraya “çok zor durumdayız, %30 küçüleceğiz, yandık bittik “ açıklamalarını yaparak hem algıcı soytarılara malzeme sağladı, hemde camianın modunu düşürdü.  2 sene şampiyon olup 3. Sene şampiyonluk kaçınca maddi olarak çökmek gerçekten açıklanmaya muhtaç bir durum.

Çevrimdışı tangaz

Ts'deyken çok iyi kadroyla bile şampiyon olmaya gücü yetmeyen Şenol Güneş bunu Beşiktaş'ın çok iyi kadrosu ile iki yıl üst üste başardı. Hoca gitmek istediğinde salacaktık ve Avcı'ya çökecektik hemen. Başakşehir ile gücü yetmeyen Avcı bizde coşardı. Çare Avcı plase Aykut Kocaman.

:nerd:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tugozcan

Burak bize gelirse, daha formayi giymeden yonetime gomulur. Istifa isteyen bile olur.

Galatasaraya giderse yine yonetime gomulur ve Senol Hocanin istedigi adamlari alamadiniz denir.

Burak olayi kisir dongu bizim ve yonetim icin. Her turlu elestirilecekler.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:nerd:

Sevgili Şenol hocamızın senelerdir tarumar olduğu Başakşehir'i Fener'in geçen seneki vasat kadrosu ile çok rahat yenen adamdır Aykut. Taktisyendir. Hem babası da beşiktaşlıdır :)

Çevrimdışı Librarius

Basbakanini asmis ulkenin sebaya kufur etmis besiktasli vatandasiyiz, herkes hareketlerine dikkat edecek, bu kafayla giderse bu yonetimin yarisi kendinyaptiklari stada giremeyecek diyordum orda biraz hata yapmisim yarisi degil hepsi giremeyecek gibi duruyir

Beşiktaş taraftarı gerçekten çok sabırlı. 8 senede 24 kupanın sadece 2 sini kazanmış bir yönetime çok zaman tanıdı, ahde vefa dedi. Ana artık yeter. Büyük kulüpler başarısızlığı kabullenmez.

Bakın Benfica 4 yıl üst üste şampiyon oldu. Geçen yıl şampiyonluk kaçtı diye şuan hem başkanlarını hem de hocalarını istifaya davet ediyorlar. Maçlalara gitmeme protestosundalar. Olay budur. Başarısız olan gitmeli. Fikret Orman ve adamları kalırsa 2. Yıldırım Demirören vakası yaşarız. İsteyenle iddiaya bile girerim.

Çevrimdışı tangaz

Burak bize gelirse, daha formayi giymeden yonetime gomulur. Istifa isteyen bile olur.

Galatasaraya giderse yine yonetime gomulur ve Senol Hocanin istedigi adamlari alamadiniz denir.

Burak olayi kisir dongu bizim ve yonetim icin. Her turlu elestirilecekler.

koca yaz 1 santrafor transferi yapmazsan olacağı budur.

Çevrimdışı 38life

kim olabilir? bu ekonomik yapı ile bu yönetim anlayışı ile bu işin altından en iyi kim kalkar? indiragandi yapmadan menajerle bir olup kulübü silkelemeden bu işi kim kıvırır?

Zor iş. Yönetim kendi işini kendi zorlaştırdı. Şimdi bu zorluğun altından yine kendileri kalkmak zorunda. Allah yardımcıları olsun.

Çevrimdışı tangaz

Sevgili Şenol hocamızın senelerdir tarumar olduğu Başakşehir'i Fener'in geçen seneki vasat kadrosu ile çok rahat yenen adamdır Aykut. Taktisyendir. Hem babası da beşiktaşlıdır :)

lütfen teker teker gelin dil altı haplarımın birinin etkisi geçmeden ötekisini almamı gerektirecek şeyler diyorsunuz. rıza, aykut... birazdan biri gelip ertuğrul diyecek hah işte orada ruhumu teslim edecem.

Çevrimdışı mylife1903

Dürüstlük açısından Rıza Çalımbay...Konyadan istifa etmiş  :D Vizyon açısından hemen kaçın hemen!!!
Abi o riza gitmemek icin kendini zincirlemisti yahu, tazminat falan diye tutturmustu suanki batik durumun sorumlularindan biridir yetersiz₁ riza
Luce sonrasi delboksenjn yerine gelince gunumuz avcisi gibi ukala ukala konusuyordu boyle yanlis oynuyor besiktas falan diye iki mac kazandi sonrasi facia sezon sonu teansfefe daldi kendinden yetersiz₁ turkce konusamayan koturum adamlarla doldurdu takimi, kursat adem yula

Çevrimdışı 38life

yönetim sırasını savdı bu sıvamanın sonucunu hocaya bağlayıp şimdi de onu gömeyim demek değilmidir bu?

geçen sene sonundan transfer tahtasının kapandığı eylül başına kadar yönetimin yaptıkları ve yapmadıkları sonucunda ortaya çıkan malzemeden nasıl bir yemek bekliyorsun?

Hayır sıra işi değil bu. Yapılan hatalar o hatalar telafi edilmediği sürece "savılmaz." Yönetimin yaptığı hatalar işin bir boyutu, hocanın yaptıkları işin başka bir boyutu. İkisi farklı segmentler.

Çevrimdışı Librarius

ahh f.orman ahh ne diyeyim ki ben sana bravo bravo :akuma:

Tamam belki ülkenin en haramzade kulübü ama GS’nin tahammülsüz karakteri onlara çok başarı kazandırdı. Bir sene şampiyonluk kaçınca hemen yönetimi ve hocayı değiştiriyorlar.  Dursun bile taraftar baskısından yep yeni bir kadro kurdu. Bizimkiler transfer şart dediği için başkan çıkıp ayar verme artisliğini yaptı. Bence hiçbir Başkan’ın bundan böyle haddini aşmasına müsade etmememiz gerekir.  Bu kulübün sahibi büyük Beşiktaş taraftarıdır. Nokta.

Çevrimdışı cursedofdragon

lütfen teker teker gelin dil altı haplarımın birinin etkisi geçmeden ötekisini almamı gerektirecek şeyler diyorsunuz. rıza, aykut... birazdan biri gelip ertuğrul diyecek hah işte orada ruhumu teslim edecem.

[ Son Düzenleme: 12 Kasım 2018, 16:33:04 cursedofdragon ]

Çevrimdışı tangaz

Abi o riza gitmemek icin kendini zincirlemisti yahu, tazminat falan diye tutturmustu suanki batik durumun sorumlularindan biridir yetersiz₁ riza
Luce sonrasi delboksenjn yerine gelince gunumuz avcisi gibi ukala ukala konusuyordu boyle yanlis oynuyor besiktas falan diye iki mac kazandi sonrasi facia sezon sonu teansfefe daldi kendinden yetersiz₁ turkce konusamayan koturum adamlarla doldurdu takimi, kursat adem yula

abi rizede cep boy bir stoper vardı kuzey africalı onu bize almak için haftalarca debelenmişti. gökhanı belçikaya yollayıp haftalarca oyuncu izletmişti yeni igor biscan bulacam die sonra dönüp kürşatı filan almıştı. ailtonu bitiren adamdır ayrıca.

Neşter zamanı geldi beyler. Birilerinin kellesi gitmeli artık. Hoca olur, başkan olur, tartışılır ama değişim şart artık.

Çevrimdışı mylife1903

abi rizede cep boy bir stoper vardı kuzey africalı onu bize almak için haftalarca debelenmişti. gökhanı belçikaya yollayıp haftalarca oyuncu izletmişti yeni igor biscan bulacam die sonra dönüp kürşatı filan almıştı. ailtonu bitiren adamdır ayrıca.
Ziya dogan falan olsa en azindan ayman ile hurriyeti izlerdik be abi
8-10 bacak kirardik derbilerde de dayak yemez allah ne veridyse kafa goz kirardik

Tamam belki ülkenin en haramzade kulübü ama GS’nin tahammülsüz karakteri onlara çok başarı kazandırdı. Bir sene şampiyonluk kaçınca hemen yönetimi ve hocayı değiştiriyorlar.  Dursun bile taraftar baskısından yep yeni bir kadro kurdu. Bizimkiler transfer şart dediği için başkan çıkıp ayar verme artisliğini yaptı. Bence hiçbir Başkan’ın bundan böyle haddini aşmasına müsade etmememiz gerekir.  Bu kulübün sahibi büyük Beşiktaş taraftarıdır. Nokta.

+1903

Çevrimdışı tangaz

Hayır sıra işi değil bu. Yapılan hatalar o hatalar telafi edilmediği sürece "savılmaz." Yönetimin yaptığı hatalar işin bir boyutu, hocanın yaptıkları işin başka bir boyutu. İkisi farklı segmentler.

yönetimin yaptıgı hataları yok sayarak gömüyorsunuz ama günlerdir

Çevrimdışı tugozcan

koca yaz 1 santrafor transferi yapmazsan olacağı budur.
Abi sadece o degil. Mesela atiyorum birini getirdin 10 gol atti. Burak Trabzonda 15 atsa yine elestirilirdi. Degisik ve zor bir durum bu Burak isi.

Çevrimdışı 38life

asla katılmam buna. koca yaz santrafor almadan sezonu açan elindeki tek santrafora benzeyen veteran topçuyuda transfer bitince yollayan başkandan başka suçlu yoktur. talişkanın (en kritik 2 eksiklikten biri mevki olarak) yerine aldığı layiçi 4.hafta transfer etti oyuncu geldi 3 gün sonra milli ara hooop sakatlık hopp hilli ara derken adam daha takımdaki oyuncuların yarısının adını bilmiyordur. bunu da mı hoca becerdi?

Yahu Negredo kalsın, Negredo katkı veriyor diyen forumda toplasan 2-3 kişi vardır bunlardan biri benim. Ve yönetimi ne kadar eleştirdiğimi hepiniz gördünüz. Transferler geç yapılacaksa hiç yapılmasın, zaten bu sezon kayıp sezon olacak. 0 transferle kapatsın, sonuçlarına da katlansın yönetim diyen bendim. Bunları başkasına söylesen eyvallah da bana söylemen biraz garip. Ama sanırım anlaşılmayan nokta şu: Yönetimin yaptğı bu yanlışlar hocanın günahını örtmüyor. Örtemiyor. Şöyle bir mantık yok: "Yönetim hata yaptı, oyüzden hoca suçsuz." Böyle bir mantık olamaz. Hoca takıma "FUTBOL" oynatsa ve takım ilk 3te kalıp mücadele verse şampiyonluğu 30.cu hafta kaçırsa hadi anlayacam bi nebze de. Şuanki tablo, "SAHADAKİ TABLO" ve puan sıralamasındaki tablo yönetimin hatalarıyla açıklanamayacak kadar büyük. Yoksa biz yönetimi eleştirmekten neden geri duralım. Ben şampiyon olduğumuz sene bile transferler konusunda eleştirdim, hep eleştirdim, hala da eleştiriyorum yönetimi. Ama bundan 3 ay önce sürekli yönetimi eleştirirken ve ağır eleştirirken şuan Hocayı daha çok eleştiriyorum ve ağır eleştiriyorum. Çünkü 3 ay önce yönetim hata yapıyordu şimdi de hoca.

Çevrimdışı Librarius

acı ama gerçek

ve bunu eften püften şekilde yaptı mesela e.torunoğulları kulübün dış ilişkiler sorumlusu iken yanına umutu alıp kura çekimine gitti

İşin show kısmını kendisi ve adamları parsellemek istediler.  ANÇ isyan edip gitti. Şimdi show yapsınlar bakalım.