Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3724882 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

forumda 50 kişi atiba ozzi yanyana oynasın önlerinde de layiç oynasın bir de öyle izleyelim bakın oziyi görün o zaman hoca yanlış yerde yanlış kişiyle oynatıyor görün o zaman ozziyi diyordu. gördük di mi?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ardiles

durun! daha bitmedi... oligarkların içine girdiğimizde bu sefer daha derinlerle karşılaşıyoruz. beşiktaşı derin devleti.

@atalay sahaya iyi yayılamadığımızdan parselasyon sorunumuz olduğundan behsediyordu, hayır, her yer parsellenmiş asıl problem parselasyonun ta kendisi

Çevrimdışı Savaş

forumda 50 kişi atiba ozzi yanyana oynasın önlerinde de layiç oynasın bir de öyle izleyelim bakın oziyi görün o zaman hoca yanlış yerde yanlış kişiyle oynatıyor görün o zaman ozziyi diyordu. gördük di mi?
Çarkın işlememesinin sebebi Atiba'nın da yaşlanması. Artık süpüremiyor.

Marcelo - Atiba - Oğuzhan en temel dişlileriydi bu takımın. Biri gitti, biri yaşlandı, biri hepten bozdu zaten. Tutuklandık..

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ferdi1903

babelin aciklamasida süper, yasakli sitede kopya yapamadim.

tarftara akil verecene kendine ceki düzen ver, haftalardir hayalet gibi geziniyorsun sahada

Çevrimiçi Özgür Gültekin

bunu diyenlerden biri bendim ama ne Atiba' nın Atibalığı kalmış, ne Ozzie' nin güçsüzlüğü bu kadar aleni ortaya çıkmamıştı.
Değil Ljajic önlerinde Zidane oynasa hiç bir şey olmaz.

Sene başında herkes 10 diye yırtınırken defalarca kiralık Renato Sanches demiştim.

Herşeye rağmen bu takım şu an süper ligde 18 takım içinde muhtemelen en güçsüz takım.
Geriden koşuya başlayan oyuncu bizimkini sollayıp geçiyor, şaka gibi.

Çevrimdışı kyiv

Şenol Güneş Beşiktaşı ve taraftarını sevdiyse cevap vermeli eldeki mal belli bu durumu düzeltecek mi düzeltemeyecek mi? Israr hem kendini hemde başkalarını yıpratacak. Sahamızda 6. maçta 2. yenilgi. Kaliteymiş eksik mevkiymiş. Kazanacak kadar futbolu oynatamıyorsa sorumlu Hocadır.

Çevrimdışı tangaz

Marcelo - Atiba - Oğuzhan en temel dişlileriydi bu takımın. Biri gitti, biri yaşlandı, biri hepten bozdu zaten. Tutuklandık..

peki bu çarkı kim bozdu?

ki öndekilerde gitti sen sadece geriyi yazmışsın ya öne ne demeli? lensi kim aldı? gomezi kim tutamadı? babel krizini kim iyi yönetemedi? talişkayı kim almadı? bu takımın santrafor mevkiini love pekto larin gibilere kim emanet etti?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Sinan66

yazik oldu bize
ligde 5 sene ambargo koymak varken düstügümüz hale bak

Çevrimdışı AigleBordeaux

babelin aciklamasida süper, yasakli sitede kopya yapamadim.

tarftara akil verecene kendine ceki düzen ver, haftalardir hayalet gibi geziniyorsun sahada
Külüpte taraftara denmeyen kalmadı zaten yönetimden birisi ezik dedi, başkanı taraftar işine baksın dedi.
Şimdide Oyuncular başladı kulak yapmaya, sosyal medyadan cevap vermelere
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı solar

https://twitter.com/cagriasarli/status/1061721328837935104

Maç esnasında yazdıkları:
''Bu maçı kazansam Ankaragücü’ne takılacağız zaten. Burada kaybedelim gelsin istifa gerçekten yeter artık.''
''Sen teknik direktör olarak hala sırf Quaresma’dan vazgeçemem diye üçlüye dönmüyorsan çekip gideceksin bu takımdan. Kredi filan kalmadı gerçekten yetti artık. Oynamıyor takım işte kör müsün!''
''Duran toplarda Ljajic topun başına bile gitmiyor bu ne demek ya? Sen neden teknik direktörsün o zaman. Sana nasıl saygı duysun bu oyuncu. Hepsinden iyi vurabilir ama teşebbüs edemiyor bile. Ne yapsın kavga mı etsin vurabilmek için forma mı fırlatsın!''
''Şenol Güneş istifa et artık lütfen istifa et! Ljajic senin adaletsizliğine isyan ediyor yeter!''

Çevrimdışı 38life

bunu diyenlerden biri bendim ama ne Atiba' nın Atibalığı kalmış, ne Ozzie' nin güçsüzlüğü bu kadar aleni ortaya çıkmamıştı.

Sene başında herkes 10 diye yırtınırken defalarca kiralık Renato Sanches demiştim.

Herşeye rağmen bu takım şu an süper ligde 18 takım içinde muhtemelen en güçsüz takım.

Ljajic'in arkasında eski Atiba ve eski Oğuzhan olsa yine birşey düzelmez. Emin olun buna.

Çevrimdışı Savaş

peki bu çarkı kim bozdu?

ki öndekilerde gitti sen sadece geriyi yazmışsın ya öne ne demeli? lensi kim aldı? gomezi kim tutamadı? babel krizini kim iyi yönetemedi? talişkayı kim almadı? bu takımın santrafor mevkiini love pekto larin gibilere kim emanet etti?
Çarkı bozanların sesi soluğu çıkmıyor bu aralar. Gak deseler taraftar ipini çekecek çünkü farkındalar.

Herkes 3 maymunu oynuyo anasını satayım. Olan taraftara oluyo..

Çevrimdışı mellfred

Gençler hariç tek takdir ettiğim Q7 idi. Güven, Dorukhan ve Q7.
Tamamen şovdu quaresmanın ki

Çevrimdışı tangaz

bunu birilerini suçlamak için yazmadım. hocayı suçlayanlar genelde buradan vuruyordu. yanlış oynatıyor takımı ozziyi inatla 10 numara oynatıyor filan yazardı çoğu arkadaş sadece buna vurgu yapmak için yazdım. beyler, yanlış transfer politikaları ile bu sonu hazırladı başkan bugün ilk 11imizde 4 kişi 35+ idi güven dışında 30 altında adam yoktu 11 de (ozzi ve layiç nüfus cüzdanlarına bakmasınlar biri 33 öteki 45 gibi oynuyor sahada).

önerdiğin isim tempo koyabilecek bir profil, aynen öyle bize tempo koyabilecek isimler katılmalılar. takımda kondisyonu iyi olanlar yaşlılar de bi görüş var iyi de takımda genç mi var da böle bi kıyas yapabiliyorlar  :alala:

#başkan paralar nerede?

Çevrimdışı 38life

''Bu maçı kazansam Ankaragücü’ne takılacağız zaten. Burada kaybedelim gelsin istifa gerçekten yeter artık.''
''Sen teknik direktör olarak hala sırf Quaresma’dan vazgeçemem diye üçlüye dönmüyorsan çekip gideceksin bu takımdan. Kredi filan kalmadı gerçekten yetti artık. Oynamıyor takım işte kör müsün!''
''Duran toplarda Ljajic topun başına bile gitmiyor bu ne demek ya? Sen neden teknik direktörsün o zaman. Sana nasıl saygı duysun bu oyuncu. Hepsinden iyi vurabilir ama teşebbüs edemiyor bile. Ne yapsın kavga mı etsin vurabilmek için forma mı fırlatsın!''
''Şenol Güneş istifa et artık lütfen istifa et! Ljajic senin adaletsizliğine isyan ediyor yeter!''

Buna da "  :claps: " emojisi konur  :lol:

Çevrimdışı kyiv

Atibanın yerine iyi Atibanın ayarında veya üzerinde birini bulamazsak önümüzdeki sene de işimiz zor. O kadar eksik mevki var ki. En az 6,7 yeni kaliteli oyuncu gerekecek. 6 ve 8 idare edilecek mevkiler değil bütün oyunu etkileyen mevki. geçtiğimiz yaz güya para harcamadık önümüzdeki yaz harcamadığımızın 2 hatta belki 3 katı harcanacak.

Çevrimdışı tangaz

bu maç bunları yazmış önceki maçlarda da yönetime yazmış kadroya yazmış yazmış da yazmış ben yazdıklarını hoca+yönetim+kadro doğru buldum.

Çevrimdışı 38life

Soru:İstediğiniz oyuncular alınmadı mı ?

Şenol Güneş:“Ben şimdi Messi'yi istesem olur mu?Birlikte transfer yapıyorsunuz yönetimle.Bir oyuncu alınmış, bitmiş..Maçın sonucuna göre transfer iyi mi kötü mü diye hesap mı keseceğiz?Böyle bi sorun olsaydı, daha önce gündeme getirirdik.

via. Fırat Günayer

Çevrimdışı tangaz

Çarkı bozanların sesi soluğu çıkmıyor bu aralar. Gak deseler taraftar ipini çekecek çünkü farkındalar.

Herkes 3 maymunu oynuyo anasını satayım. Olan taraftara oluyo..

devre arası eksik mevkilere transfer yapacam diyordu hafta içi. demek ki eksikmiş bazı mevkiler. ee tüm yaz aklımız neredeydi?

Çevrimdışı 38life

Şenol Güneş: “Maç üzerinden yönetime vurmak doğru değil."   :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı İsmail Özyurt

şenol güneş gidince sahada yürüyen topçular koşmaya başlayacaksa hoca gitsin ama merak ediyorum hoca gidince takke düşüp kelin görünmessi kaç ay sürecek
Bu topçuları koşturmak, antreman yaptırıp gerekli taktik çalışmaları yapmak, kondüsyon yüklemek tabi hocanın sorumluluğunda olan şeyler değil. Boşa yükleniyoruz hocaya.  :s20: Gerçi hocanın da başkanın da takım çok umrunda değil gibi...
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

devre arası eksik mevkilere transfer yapacam diyordu hafta içi. demek ki eksikmiş bazı mevkiler. ee tüm yaz aklımız neredeydi?

devre arası bir tane bile oyuncu alamayız.

Ya da şöyle diyeyim bir tane menajer ittirmesi çakarlar bize.
Sonra "adam artık oyuncumuz" deyip bağrımıza taş basıp polyanna moda dönüp adamın iyi yönlerini bulmak için çaba harcarız.

Çevrimdışı solar

bu maç bunları yazmış önceki maçlarda da yönetime yazmış kadroya yazmış yazmış da yazmış ben yazdıklarını hoca+yönetim+kadro doğru buldum.

Bu aralar hoca-yönetim arası taraftarda bir bölünme olduğu için sadece o mesajı görenler yanılmasın diye alıntıladım. Keşke burada yazmayı bırakmasaydı.

Çevrimdışı 38life

Taktik: Saldım çayıra, mevlam kayıra.
Yer: Beşiktaş Jimnastik Kulübü Vodafone Park Çayırı

http://twitter.com/alifuatduatepe/status/1061735303000588288

Çevrimdışı 38life

Bu aralar hoca-yönetim arası taraftarda bir bölünme olduğu için sadece o mesajı görenler yanılmasın diye alıntıladım. Keşke burada yazmayı bırakmasaydı.

Taraftarın hoca-yönetim diye bölündüğünü sanmıyorum hiç. Bir kısım hem yönetim hem hocayı eleştiriyor. Bir kısım da sadece yönetimi eleştiriyor. Futbolcular da ekstrası.