Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 51 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3740979 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı kyiv

Ayrica medelinde bukadar alkislanmasi garip.yaptigi hicbir katki yok.verimli oyun yok.deli danalar gibi kosturmak nezamandir prim yapiyor.bu takimin orta sahasinda oynuyorsunpas atican goll atican ara pasi aticanskora katki veeeceksi.buyik takim orta sahasi ile buyuktur.
Atiba medel oguzhan tolgay orta sahasi ile asla buyuk takim olamazsin.bukadar kisir,kabiz bir orta sahanla boyle kabiz zamanlar gecirirsin.talisca ve abubakarinsapkadan tavsan cikarmalari olmasa biz bunlari daha once konusuuor olacaktik.ama artik herkea gorau.ne bu hocadan ne bu takimdan bir yol olmaz.komple yenilenmedende bu takim ayaga kalkamaz

Medel konusunda imzamı atıyorum. İlk başta çok koşan oyuncu göze hoş geliyor.Ölümüne koşuyor bir orada bir burada fakat iş yaptığına gelince o kadar koştun da ne olduya gelince elde sıfır kalıyor. Mücadele okey, icraat sıfır yani. Takım olarak Medelin benzeri bir deli dana mücadelesi ile sürekli herkes top kapıp bassa sonuç alınabilir ama böyle olunca o koştuğu ile biz de hayıflanmamız ile kalıyoruz.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

ben hocada birkaç kusur görüyorum ama en büyüğü transfer dönemi hiç elini taşın altına koymamasıdır. bir akıl dahilinde başkana çıkışmamasıdır. planlamada rol almamasıdır. santrafor al sağ bek al talişca giderse 10 numara al deyip kenara çekilmesi gelen oyuncularla idare etmeye çalışması en büyük yanlışıdır.

Katılmıyorum. 2 sezon önce transfer yüzünden küstüler hatta artık basın toplantılarına bile yansımış sonra araları düzelmişti. Hoca baktı söylüyor olmuyor, istiyor olmuyor, karışmıyorum dedi artık. Başkan dokundurtmuyor ki zaten, hep diyor transferi ben yaparım diye.

Medel konusunda imzamı atıyorum. İlk başta çok koşan oyuncu göze hoş geliyor.Ölümüne koşuyor bir orada bir burada fakat iş yaptığına gelince o kadar koştun da ne olduya gelince elde sıfır kalıyor. Mücadele okey, icraat sıfır yani. Takım olarak Medelin benzeri bir deli dana mücadelesi ile sürekli herkes top kapıp bassa sonuç alınabilir ama böyle olunca o koştuğu ile biz de hayıflanmamız ile kalıyoruz.

Geçen sezon medel sadece koşmuyor iyi de paslaşıyor takımı ileri de taşıyordu. Bu sene onda da bi acayiplik var :alala:

Çevrimdışı underworld

Eğer taraftar olarak "o grubu" diyorsanız inş bir daha stada giremeyecekleri günleri görürüz.
Stad inönü düşün, ev sahibi gibi de oynayamadık ve kontralar ile tak tuk.. Bir süre sessizlik, sonra kaos!

Canlandı mı?  :D

Çevrimdışı tangaz

Katılmıyorum. 2 sezon önce transfer yüzünden küstüler hatta artık basın toplantılarına bile yansımış sonra araları düzelmişti. Hoca baktı söylüyor olmuyor, istiyor olmuyor, karışmıyorum dedi artık. Başkan dokundurtmuyor ki zaten, hep diyor transferi ben yaparım diye.

aslında katılmıyorum derken katılmışsın bana ama inceyi görmemişsin snokırcılar inceyi görür normalde  :icool:

diyorum ki eyvallah deyip sessiz kalmamalıydı masaya yumruğu vurup çataçat yapmalıydı başkana.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı underworld

Devre arası golcüden çok fabri yi kiralasak daha avantajlı olucak gibi
2.ve 4. goldeki vücud dili yeminle cenk gönen

Çevrimdışı tangaz

Geçen sezon medel sadece koşmuyor iyi de paslaşıyor takımı ileri de taşıyordu. Bu sene onda da bi acayiplik var :alala:

üzüm üzüme baka baka kararır
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Devre arası golcüden çok fabri yi kiralasak daha avantajlı olucak gibi

fabri gelecekse ben sene sonunu beklemeden yollarım karyusu

Çevrimiçi Akil Emre

Tolgay ozi necip larin caner için kadro dışı bekliyorum, heralde paftaki çocuklar bunlardan kötü oynamaz, yönetimin yeni ucuz gurbetçilere yönelmesi q7 lens roco love pektemek tolga gibi adamları yollayabilmesi lazım, ama bence bunun yerine para edebilen Vida ve pepe yollanır takımın iyice kalitesi düşer gibime geliyor

Çevrimdışı alperenn58

al al donemı bıttı sat sat donemı basladı dedıgınde gerıleme donemıne gırmıs   devamında takımın ıyılerının satılıp gerıde emeklı kadronun

bırakılması yıkılma devrı , stad zemınının bıle patates olması   falan derken  fılmın sonu kapanıs.

sayın baskanımıza soruyorum  hadı sat bakalım kımı satabılıyorsun  ,

hocamıza  hata bulan kardeslerıme katılmıyorum futbol netıcede kalıtelı oyuncularla oynanan bır zevktır  zevkı ıskenceye cevıren baskan dan baskası suclu degıldır............

aslında katılmıyorum derken katılmışsın bana ama inceyi görmemişsin snokırcılar inceyi görür normalde  :icool:

diyorum ki eyvallah deyip sessiz kalmamalıydı masaya yumruğu vurup çataçat yapmalıydı başkana.

:D :D Göremedim valla

Bu arada sataşmak için yazmıyorum cidden merak ediyorum @tuncaboylu arkadaşımız nerelerde? Yönetimi baya ateşli bir şekilde savunuyordu sezon başında. Şu günlerde neler düşünüyor merak ediyorum. Farklı görüşler sunarsa tartışmalar daha verimli olabilir.

Çevrimdışı underworld

Kırılma 17-18 sezonun başında oldu.
Çin min ayağına yattık ama o zaman marbella da her maç 4 lük oluyorduk.
O günden oyun anlamında kopma başlamıştı.
Bu oyun açığının üzerine gidilmedi sürekli oyuncu üzerinden gittik ve sonuç şimdi bütün oyuncular amatör seviyesine geldi.

Çevrimdışı underworld

Çebi ve urgancılar yan yana maçı izlemişler.

Yoksa Çebi, urgancılar, torunoğulları falan yeni bir........

Çevrimdışı tangaz

al al donemı bıttı sat sat donemı basladı dedıgınde gerıleme donemıne gırmıs   devamında takımın ıyılerının satılıp gerıde emeklı kadronun

bırakılması yıkılma devrı , stad zemınının bıle patates olması   falan derken  fılmın sonu kapanıs.

sayın baskanımıza soruyorum  hadı sat bakalım kımı satabılıyorsun  ,

hocamıza  hata bulan kardeslerıme katılmıyorum futbol netıcede kalıtelı oyuncularla oynanan bır zevktır  zevkı ıskenceye cevıren baskan dan baskası suclu degıldır............

pepe geldi vida geldi daha kimi alacaktı başkan ramosu mu die gelir birileri birazdan devamında da hocayı bi güzel gömerler vbvb ama hiç birisi de gomezden larine düşüşü eleştirmez lens gibi bir top düşmanına 20 milyon yatırım yapılmasına ses etmez lensi güzeller bolca akşam gene gördük lensi pektemek kadar bile oynayamıyor adam suçlusu şenol güneş fabri gibi kaleci bulmuşsun 15 sene sonra onu gönder karyus gibi cenk gönen vol.2yi getir sonra hocayı suçla ramos gelsin 2 maç sonra karyusu soyunma odasında döver kariyerimi maffediyorsun die tolgay gibi ozzi gibi adamlara ederinin 3 katını verirken atibayla 100binin pazarlıgını yapanlar bile burada alkışlandı. başkanı alkışladıkça güç zehirlenmesi yaşadı başkan. başkanın son 2 sezonda yaptıgı tek doğru vardı o da 2 gün evvel şenol güneşi beğenmeyen yönetici varsa istifasını getirsin demektir.

normal koşullarda anadolu takımı filan olsak tüm oyuncuları gönderemeyeceğimize göre hocayı değiştirip bir silkiniş bir azizsilin etkisi yaratmak doğru olabilirdi ama gelinen nokta oyuncu profili maaş ödemelerindeki sıkıntılar vbvb düşününce bu yükü omuzlayabilecek çapta yerli hoca yok, sene sonuna dek kullanılabilecek tek aday denizliydi o da gitti dolayısı ile td değişikliği yanlış hamle olacaktır. tecrübesi ile babacan kişiliği ile hoca ile dewam edip devre arasına az hasarla girilirse 2-3 transfer yapıp yola dewam edip sezon sonu ağır tedbirler almalıyız, devre arasına ağır hasarlı girersek onu da yapmamalıyız. hatta hasar çoksa vidayı elden çıkarıp lensi q7yi filan da gönderip bütçeyi iyice rahatlatıp kadroyu olabildiğince boşaltıp sene sonu için çalışmalara başlamak seneyi kayıp yıl kabul edip geleceğin temellerini ocak ayından itibaren atmak doğru planlama olacaktır. plan deyince bi gülme tuttu beni a planı gomez b planı damdoy

Çevrimdışı mylife1903

Bu arada sataşmak için yazmıyorum cidden merak ediyorum @tuncaboylu arkadaşımız nerelerde? Yönetimi baya ateşli bir şekilde savunuyordu sezon başında. Şu günlerde neler düşünüyor merak ediyorum. Farklı görüşler sunarsa tartışmalar daha verimli olabilir.
Savunuyordu ama genel anlamda tuek futbolundan beklentisi yoktu
2 sene sonra 40-45myonlik takim olacaz diyordu yunan takimlarinin da gerisinde, dogru bir ongoruydu
Biraz ayaklari yere basmak lazim
Bilgisayar oyununda mesela bizim kadroyu yapsan uefa kupasi clde ceyrek final yari final zorlarsin ama 2006 model oyunda

Çevrimdışı tangaz

Kırılma 17-18 sezonun başında oldu.
Çin min ayağına yattık ama o zaman marbella da her maç 4 lük oluyorduk.
O günden oyun anlamında kopma başlamıştı.
Bu oyun açığının üzerine gidilmedi sürekli oyuncu üzerinden gittik ve sonuç şimdi bütün oyuncular amatör seviyesine geldi.

doğru oyun için doğru oyuncular gerekiyor veli kavlaktan sergen yalçın çıkar mı?

sen tolgay ozzi gibi lens gibi q7 gibi larin gibi negredo gibi oyuncuları alıp hocanın önüne koyup bana doğru oyun oynat diyorsan çok beklersin doğru oyunu derim

Çevrimdışı mylife1903

pepe geldi vida geldi daha kimi alacaktı başkan ramosu mu die gelir birileri birazdan devamında da hocayı bi güzel gömerler vbvb ama hiç birisi de gomezden larine düşüşü eleştirmez lens gibi bir top düşmanına 20 milyon yatırım yapılmasına ses etmez lensi güzeller bolca akşam gene gördük lensi pektemek kadar bile oynayamıyor adam suçlusu şenol güneş fabri gibi kaleci bulmuşsun 15 sene sonra onu gönder karyus gibi cenk gönen vol.2yi getir sonra hocayı suçla ramos gelsin 2 maç sonra karyusu soyunma odasında döver kariyerimi maffediyorsun die tolgay gibi ozzi gibi adamlara ederinin 3 katını verirken atibayla 100binin pazarlıgını yapanlar bile burada alkışlandı. başkanı alkışladıkça güç zehirlenmesi yaşadı başkan. başkanın son 2 sezonda yaptıgı tek doğru vardı o da 2 gün evvel şenol güneşi beğenmeyen yönetici varsa istifasını getirsin demektir.

normal koşullarda anadolu takımı filan olsak tüm oyuncuları gönderemeyeceğimize göre hocayı değiştirip bir silkiniş bir azizsilin etkisi yaratmak doğru olabilirdi ama gelinen nokta oyuncu profili maaş ödemelerindeki sıkıntılar vbvb düşününce bu yükü omuzlayabilecek çapta yerli hoca yok, sene sonuna dek kullanılabilecek tek aday denizliydi o da gitti dolayısı ile td değişikliği yanlış hamle olacaktır. tecrübesi ile babacan kişiliği ile hoca ile dewam edip devre arasına az hasarla girilirse 2-3 transfer yapıp yola dewam edip sezon sonu ağır tedbirler almalıyız, devre arasına ağır hasarlı girersek onu da yapmamalıyız. hatta hasar çoksa vidayı elden çıkarıp lensi q7yi filan da gönderip bütçeyi iyice rahatlatıp kadroyu olabildiğince boşaltıp sene sonu için çalışmalara başlamak seneyi kayıp yıl kabul edip geleceğin temellerini ocak ayından itibaren atmak doğru planlama olacaktır. plan deyince bi gülme tuttu beni a planı gomez b planı damdoy
Lens oynadi mi dun abi

Çevrimdışı ekrembaser

Çebi ve urgancılar yan yana maçı izlemişler.

Yoksa Çebi, urgancılar, torunoğulları falan yeni bir........

Adnan Dalgakıran'da vardı

Çevrimdışı tangaz

Lens oynadi mi dun abi

lens üzerinden hocayı eleştirenler bence futbolun F sinden bihaberler.

Not: sataşma filan gibi görülmesin amaç polemik yaratmak değil görüş beyanıdır. anadolu takımının anadolu takımlarına karşı oynadığı kontra oyunda parlayan adamı başımıza ilah yaptılar. adriano karşısında sürünürken bu adamı göremeyip transfer etmek plansızlığın rontgenidir.

Çevrimdışı underworld

doğru oyun için doğru oyuncular gerekiyor veli kavlaktan sergen yalçın çıkar mı?

sen tolgay ozzi gibi lens gibi q7 gibi larin gibi negredo gibi oyuncuları alıp hocanın önüne koyup bana doğru oyun oynat diyorsan çok beklersin doğru oyunu derim
Tek şablona takılıp kalırsan böyle nal toplarız tabi.

La gol atamıyon diz Çanakkale geçilmez gol yeme bari...

şu gs bile 5 maçta 2 gol yemiş ( bursa penaltı, diğeri marega)

Paratorda 18 lik bebe bile oynatıyor

Çevrimdışı underworld

O zaman bir kalkışma havası var diyebiliriz.

Adnan Dalgakıran'da vardı

Çevrimiçi levitate

Şenol Güneş 'e dokunulmasında herkes tepetaklak olabilir, bu geceden sonra artık

Şenol Güneş 'in iyi bir oyun planı bulmasından başka çaremiz kalmadığını anladım.

Edit: Değişeceğiz demiş, haydi bakalım  :ebebe:
değişeceğizden kastı artık babelde orta açacak
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

teknik heyetin önerdiği tek bir isim dahi alınmıyor. karyusu kiralayacağına livakoviçi al işte, teknik ekibin önerdiği marcelo fabri gibilerden menacerlerin getirdiği mitroviçlere karyuslara dönersen olacağı budur.

Çevrimdışı tangaz

O zaman bir kalkışma havası var diyebiliriz.

dışlananlar bir arada deriz sadece kalkışma olmaz bence.