Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3738628 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

aslında orda tepki love değildi kaza kurşunu oldu quaresma ozi caner dışında tepki alan olmadı
birde çıkarken tolgay tepki aldı.
Ben oyuncu yuhalanmasını hoş görmem ama bu akşam bunu fazlasıyla hak ettiler. zaten taraftar sinirliydi
maça üçlüyle bile başlanmadı quaresma ilk yarı sağda ceza sahası önünde topu sağa sola sağa çekti tekrar sola çekince tribünden homurtular yükselmeye başladı birde dikine gelirken gene ilk yarı kimsenin olmadığı yere orta açınca homurtu yükseldi bunlar olacakların habercisiydi.
bu gecenin sorumlusuda Şenol güneş sahaya necip ozi tolgayla çıkarsan o takımı ıslıklatırsın. roco ne kadar kötü olursa olsun stoperde necipden daha kötü olma ihtimali varmı orjin stoperi kenarda oturt necipden stoper yarat takım yuhalanana kadar atağımız yok ilk yarı orta sahayı geçemedik.
atalayın dediği doğru taraftar daha hiç bir şeyin farkında değil. bu işlerin baş sorumlusu hocanın kendisi
gereksiz tezerrühat yapıldı.
Başkana gelince listesine metinle ürkmezgili yazdığı gün kaybetti. Artık taraftar desteği yok bundan sonra hata yapmamalı yaptığında tepki sert olur bunu seçim günü söylemişdim. Kredilerini metinle ürkmezgil sayesinde tüketti.
gecenin en iyi olayı quaresmaya hak ettiği cevabı taraftarın vermesi oldu. Bugün ozi ile quaresmanın kalemi kırıldı. öyle böyle bir ıslıklama değildi 15 dakika boyunca ayağına her top geldiğinde ikiside yuhalandı tüm stad tarafından. nedense yuhalanınca rakip kaleye gitmek akıllarına geldi. şimdi otursunlar rize maçına kadar düşünsünler. Rize maçında ya taraftarla barışırlar yada bazı oyuncular bir daha o formayı zor görür.
oziye gelince bence bu akşam onun Beşiktaşla işi bitti. Bundan sonra dikiş tutmaz.
Tolgay erken sıvıştı tusunamiye yakalanmadı. Yönetimin devre arası yapması gereken ilk iş merkez orta sahaya bir oyuncu almak olmalı.
Gokhan gonulu tutacan soyunma odasina girmeden kalanlari kim ne yapsa olur.
Gayet normal maglup olduk, gucumuz de kalitemiz de yetmedi. Belcika takimindan gene 4 yedik.
Tolgay sakatlandi mi yoksa tolga gibi zoru gorunce beyaz bayrak mi cekti?
Pepe adriyano babel konusunda kulup icinden duyumlar hos degil. Ac ayi oynamaz tabi

Negredo lens medel mitoric vida falan alacagina odemelerini adam gibi yap, fikret orman sonrasi unal aysal gssi olmayalim dedik, sitat acildi iki sampiyonluk, abuk sabuk yonetim hareketleri derken buraya vardik.

Inonudeki kayip sezonlara benzerse fikret orman secim falan kazanamaz, sureyya abi disinda da adam kalmaz nevzat demirde. Taraftar da havalandi cunku baskan gibi. Iki sampiyonlukla ambargo koyulacag8ni yuventus olacagimizi falan sanan saftirik dolu etraf. Tuttugu camiayi tanimayan bir suru taraftarimiz var

Çevrimdışı mylife1903

:alala:

walla bişi anlamadım açarmısın
Ustad bizim dedigimizi diyor, kulubun sahibi yok, icraatin basindakiler hesap vermiyor, zarara ortak olmuyorlar diyor.
Dusunsene kulubun sahibi olsa, fikret orman ceo olsa negredo lens mitrovic gibi transfere onay verir mi sahibi.
Ayranin yok icmeye tahtirevanla gidiyorsun sicmaya, parayi sactilar etrafa, koyden sehire gelip eline avcuna 3kurus para gecen sonradan gormeler gibi hareket ettiler.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Gelir, gelir. Su da gelir, elektrik de... Size iyi seyirler.

Bize yine snooker yolu göründü :lol: Zaten geçen Ronnie de yetersiz₁ yaşlı Davis'e elendi moralim pert olmuştu, üstüne sağ olsun Beşiktaş tuz biber ekti..

Çevrimdışı caner.eryigit

Tolgay efendi yalandan oyundan çıkmadıysan bende birşey bilmiyorum çıkmadın sahadan kaçtın!2.5 *4=10 milyon Euro ne güzel memleket anasını satayım.

Tolgay efendi yalandan oyundan çıkmadıysan bende birşey bilmiyorum çıkmadın sahadan kaçtın!2.5 *4=10 milyon Euro ne güzel memleket anasını satayım.

Bana da öyle geldi. Baktı maç elden gidiyor tribünler homurdanıyor ben kaçar dedi. Bunu kaptan Tolga çok yapardı gol yiyince bir sakatlık çökerdi üzerine hemen değiştirin işareti yapardı.

Çevrimdışı yoruk

2 gün önce yapılan toplantı da pek bir şey açıklamadıydı.SAha içi için diyorum tabi.Kimse soru bile sormadı.Neden ne oldu ne yapacaksınız gibi..

Çevrimdışı tangaz

beşiktaşın %49 hissesi borsada halka arz edilmiştir, sen ben gidip hisse satın alıp kar veya zarara ortak oluruz. diğer %51'lik hisse ise derneğin elinde ve kapalı bir gruptur kimseyi almazlar. büyük hisseyi ellerinde tutup kulübü yönetirler. birkaç sene iyi işler yapıp taraftarın ilgisini kazanır sonra kasıtlı yanlış transfer yaparlar tabi bu transferde şişirme rakamlar gösterip parayı ceplerine indirirler. alınan futbolcular taraftara saç baş yoldurur ve tekrar transfere ihtiyacımız olduğunu düşündürürler bu döngü sürekli devam eder.

sadece biz değil neredeyse bütün türk kulüpleri bu şekilde yönetiliyor. istisnalardan biri göztepe. sahibi m.sepil kar ve zarara ortaktır sonuçta kendi kulübü kendi parası. iyi yönetirse kar eder kötü yönetirse zarar. bu yüzden adam gibi yönetilir.

doğru...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Ustad bizim dedigimizi diyor, kulubun sahibi yok, icraatin basindakiler hesap vermiyor, zarara ortak olmuyorlar diyor.
Dusunsene kulubun sahibi olsa, fikret orman ceo olsa negredo lens mitrovic gibi transfere onay verir mi sahibi.
Ayranin yok icmeye tahtirevanla gidiyorsun sicmaya, parayi sactilar etrafa, koyden sehire gelip eline avcuna 3kurus para gecen sonradan gormeler gibi hareket ettiler.

abi adam doğru söylüyor dediğin gibi bizim sölediğimizi hisseler dernek vbvb bazlı anlatınca ben acaba farklı bir şey mi war demiştim ardiles olaya biraz derinlik katarak girmiş mevzuya
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

kesinlikle kaçtı aksine beni kimse inandıramaz

Çevrimdışı tangaz

15-16dan bu yana gün ve gün bir takım nasıl zayıflatılır hep birlikte gördük.

sağol başkan, sağol...

Çevrimdışı yoruk

15-16dan bu yana gün ve gün bir takım nasıl zayıflatılır hep birlikte gördük.

sağol başkan, sağol...
Öncesi de var o sezonun.2012-13 sezonundan bu yana giderek sınıf,kalite atlayan takım henüz daha ilerlemeye yeni başlarken nasıl düştü bu kadar diye sormalıyız.

Çevrimdışı kyiv

Düşünüyorum düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum. Kötü mücadelenin altını çizerek yazıyorum bir sebebi olmalı, bu sadece teknik taktik ile açıklanabilir bir şey değil.isteksizliğin 2 sebebi olur ya Hocaya inanç bitti bu sahaya yansıyor ya da paraları ödenmiyor.Bu tip zihniyete karşı devre arasında çok para harcamadan yaza güzel bir yaz temizliği şart. Hoş biz göndermeye niyetlensek de kapı gibi sözleşmeler çıkacak bu da işin bir başka boyutu olacak. Yalnız dün akşam ki yuhalamalar ilk etapta yanlış gibi gözükse de faydalı olacağını düşünüyorum. Hem Hocaya(!!!) hem futbolculara hem de Yönetime mesaj gitti. Bundan sonra kolay kolay hiçbirşey eskisi gibi olmaz.Olsa da eski de kalan kaybeder.

Çevrimdışı kyiv

Öncesi de var o sezonun.2012-13 sezonundan bu yana giderek sınıf,kalite atlayan takım henüz daha ilerlemeye yeni başlarken nasıl düştü bu kadar diye sormalıyız.

Güç zehirlenmesi böyle bir şey olsa gerek. Dün de yazdım Fikret Ormanın kredi " zero " . Futbolcularla birlikte aynı anda tepki görmek kolay başarılabilecek birşey değil. Şimdi muhalefetin sesi çıkmaya başlar. Kolot efendi, Levent Abimiz, Dalgakıran Bey akıl vermeler biz demiştikler başlar. Artık doğru adımlar atmak zorun Başkan. Yoksa kendi yaptığı emek verdiği yerde yuhalanarak ayrılmak zorunda kalacak. Seçimi kazansa bile önümüzdeki yıl buna benzer bir tablo ile lige girersek başkanlık süresini dolduramaz. Şimdi muhtemelen Hocanın taleplerini futbolcu isteklerini karşılayacaklar. Oradan da ne çıkacak çok da emin değilim açıkçası.Zor günler bekliyor Fikret Ormanı. Allah kolaylık, akıl fikir, şans versin. Hepimiz aynı gemideyiz umarım gemiyi yüzdürmeyi başarır.

Çevrimdışı kyiv

Olaya iyi yönden bakacak olursak;

Şenol Güneş tecrübesindeki bir Hoca bu saatten dünkü taraftardan gelen mesajlardan sonra kimseye iltimas geçmez/geçemez/geçmemeli. Bu da şans bulamadığını iddaa eden her kim varsa oynaması için fırsat olarak kendisine yansıyacaktır.Pek forma şansı almayan Güven Yalçın, Fatih Aksoy, Mustafa Pektemek dahil isteği, niyeti, arzusu, açlığı olan o formayı alır.

Düşünüyorum düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum. Kötü mücadelenin altını çizerek yazıyorum bir sebebi olmalı, bu sadece teknik taktik ile açıklanabilir bir şey değil.isteksizliğin 2 sebebi olur ya Hocaya inanç bitti bu sahaya yansıyor ya da paraları ödenmiyor.Bu tip zihniyete karşı devre arasında çok para harcamadan yaza güzel bir yaz temizliği şart. Hoş biz göndermeye niyetlensek de kapı gibi sözleşmeler çıkacak bu da işin bir başka boyutu olacak. Yalnız dün akşam ki yuhalamalar ilk etapta yanlış gibi gözükse de faydalı olacağını düşünüyorum. Hem Hocaya(!!!) hem futbolculara hem de Yönetime mesaj gitti. Bundan sonra kolay kolay hiçbirşey eskisi gibi olmaz.Olsa da eski de kalan kaybeder.

Hocada isteksizlik olduğunu sanıyorum bi memnuniyetsizlik var ama bunu sahaya yansıtacak biri değil. Oyuncular istek olarak bitmiş durumda ama.. Ta geçen sene devre arası bile olmadan yazmıştım Tosiç maaşından memnun değil haberleri doğru galiba diye. Bazı arkadaşlar renkli basın vs demişti ama gün be gün o aşamaya geldik. Maaş dengesizliği, forma adaletsizliği vs. oyuncu grubu mutsuz ve bunu sahaya yansıtıyor.

Çevrimdışı mylife1903

Güç zehirlenmesi böyle bir şey olsa gerek. Dün de yazdım Fikret Ormanın kredi " zero " . Futbolcularla birlikte aynı anda tepki görmek kolay başarılabilecek birşey değil. Şimdi muhalefetin sesi çıkmaya başlar. Kolot efendi, Levent Abimiz, Dalgakıran Bey akıl vermeler biz demiştikler başlar. Artık doğru adımlar atmak zorun Başkan. Yoksa kendi yaptığı emek verdiği yerde yuhalanarak ayrılmak zorunda kalacak. Seçimi kazansa bile önümüzdeki yıl buna benzer bir tablo ile lige girersek başkanlık süresini dolduramaz. Şimdi muhtemelen Hocanın taleplerini futbolcu isteklerini karşılayacaklar. Oradan da ne çıkacak çok da emin değilim açıkçası.Zor günler bekliyor Fikret Ormanı. Allah kolaylık, akıl fikir, şans versin. Hepimiz aynı gemideyiz umarım gemiyi yüzdürmeyi başarır.
Ya abi
Ne dedik 2 sene once takimi koru verimsizleri gonder bir tane santrafor al kapat tahtayi
Bu sene ne dedik takimi koru verimsizleri gonder bir tane santrafor al
Her tarafimiza gucci alacak paramiz yok zaten gucci giyecek vucud da yok bizde. Bizim pantalon gucci ayakkabi ikinci el palto dededen kalma.
Pepe vida gibi adamlar neyine
Pepeyi aldin koy yanina bi subyan oynasin gitsinler senin santraforun yok onnomeron yok

Carpik dusunceler vardi yonetimde. Senin ffp var mitrovic aliyorsun falan. Alma arkadas neden aliyon bi akil tutulmasi sen maaslari ode.

Hoca ne dedi,
Sagbek santrafor onnumero ha dedi maaslari da zamaninda odeyin.

Pepe adriyano buyuk ihtimal kilim dondu benzinim yok falan diyordur.
Hocaya da para odememisler bir suru para kazanildi sacma sapan harcayacagina maaslari ode.

Bunlar arpasini cok bulup sahanin bakimini da aksatmis olabilirler

Çevrimdışı mylife1903

Olaya iyi yönden bakacak olursak;

Şenol Güneş tecrübesindeki bir Hoca bu saatten dünkü taraftardan gelen mesajlardan sonra kimseye iltimas geçmez/geçemez/geçmemeli. Bu da şans bulamadığını iddaa eden her kim varsa oynaması için fırsat olarak kendisine yansıyacaktır.Pek forma şansı almayan Güven Yalçın, Fatih Aksoy, Mustafa Pektemek dahil isteği, niyeti, arzusu, açlığı olan o formayı alır.
Abi adam forma veriyor zaten calisana. Oynamayanlarin oynayanlarin da gerisinde oldugunu dusunmek daha saglikli bir yaklasim.
Roko stoper olmayan nejipjani kesemiyorsa stoper olan roko stoper olmayan nejipjandan stoperde daha kotu oynuyordur demektir.

Çevrimdışı kyiv

Hocada isteksizlik olduğunu sanıyorum bi memnuniyetsizlik var ama bunu sahaya yansıtacak biri değil. Oyuncular istek olarak bitmiş durumda ama.. Ta geçen sene devre arası bile olmadan yazmıştım Tosiç maaşından memnun değil haberleri doğru galiba diye. Bazı arkadaşlar renkli basın vs demişti ama gün be gün o aşamaya geldik. Maaş dengesizliği, forma adaletsizliği vs. oyuncu grubu mutsuz ve bunu sahaya yansıtıyor.

Hocanın Başkana,yöneticilere,futbolculara inancı memnuniyetsizliği olsa bile Beşiktaş Kulübüne ve taraftarına karşı sorumluluklarından ötürü böyle bir şeyi işine yansıtmaz.Sadece taraftardan ötürü bile işine sahip çıkar O konuda Hocaya güvenim sonsuz.

Çevrimdışı tangaz

ffp gerekçesi ile kiralık ve/veya bonservisi elinde yaşlı oyunculara yöneldik bu hamle günü kurtarmaya yönelikti kısa vadede işe yaradı lale devri yaşarken yapılması gereken hamleler vardı bunlar yapılmadı, yapılan hamleler ise yersiz ve yanlıştı. yersizlere en belirgin örnek lens, yanlışlara en belirgin örnek ise negredo idi. aşırı sirkülasyon da sonu hızlandırdı. bu denli değişken kadrolarda en belirgin sıkıntı şudur; işler iyi giderken herşey güllük gülistanlıktır, işler kötü gittiğinde ise dağılma çabuk ve keskin olur.

Çevrimdışı eaglekartal

Benim icim rahat.2 yildir ozellikle sosyal medya da dedim senol gunesin vakti doldu.durdugu hergun bu klube zarar verecek diye 2 yildir soyluyorum o yuzden bu gunlerin gelmesine hic sasirmadim.
Sadece senol gunesmi sorumlu degil tabi yonetimin kadro planlama hatasi yasli geberik bitmis oyuncularla doldurmasi,yenilenmeyi yapmamasi,takimin genclestirme olayini basaramamasi kotu ama bir takimin tum oyunculari formsuzsa burda hocaya bakacaksin.topcularin kosacak mucadele edecek ne gucu ne istegi var.
Bu takim sezon sonu bastan sona degismeli.kalwden forvete hemde.yeni bir hocayla yeni bir heyecanla baslamali lige.
Karius marius sakin alinmasin bonservisi simdiddn uyarimda..bukadar rahat umursamaz reflekslsri zayif yanindan gecen her topun gol oldugu bir kaleci gormedim uzun zamandir.fabrinin ceyregi etmez.
Ayrica medelinde bukadar alkislanmasi garip.yaptigi hicbir katki yok.verimli oyun yok.deli danalar gibi kosturmak nezamandir prim yapiyor.bu takimin orta sahasinda oynuyorsunpas atican goll atican ara pasi aticanskora katki veeeceksi.buyik takim orta sahasi ile buyuktur.
Atiba medel oguzhan tolgay orta sahasi ile asla buyuk takim olamazsin.bukadar kisir,kabiz bir orta sahanla boyle kabiz zamanlar gecirirsin.talisca ve abubakarinsapkadan tavsan cikarmalari olmasa biz bunlari daha once konusuuor olacaktik.ama artik herkea gorau.ne bu hocadan ne bu takimdan bir yol olmaz.komple yenilenmedende bu takim ayaga kalkamaz

Çevrimdışı mylife1903

Negredo gibi bir mantara 4.5 verilmesiyle baslamis olabilir mevzu
Herif zombi ama 4.5 aliyor sonra babel de ister 3.5 keyfi kacar

Is ortaminda maas dengesi muhimdir. Benim mesela en iyi taktigimdir uzak isletmelerde secme salaga herkesten cok maas veririm sonra sonra yanlislikla bu maas olayi da gozukur, huzursuzluk cikar, sonra calisanlar kendi kendilerini denetlemeye en ufak ayrintiyi ispiyonlamaya birbirlerini yakalamaya calisirlar, belli sure sonra farkinda olmadan kendi performanslari artar ustelik ben de kontrol etmekle ugrasmam

Takim sporunda herkes herkesin ne aldigini ne zaman aldigini bilir
Mesela adriyanonun hanimi oynatmiyor olabilir onu, zaten paramiz odenmiyor adri sakatlayacan kendini sonra sozlesme bulamayacaz emeklilikte diyorsa aksamlari kadin, adrinin de kili falan doner sabaha

Çevrimdışı mylife1903

Benim icim rahat.2 yildir ozellikle sosyal medya da dedim senol gunesin vakti doldu.durdugu hergun bu klube zarar verecek diye 2 yildir soyluyorum o yuzden bu gunlerin gelmesine hic sasirmadim.
Sadece senol gunesmi sorumlu degil tabi yonetimin kadro planlama hatasi yasli geberik bitmis oyuncularla doldurmasi,yenilenmeyi yapmamasi,takimin genclestirme olayini basaramamasi kotu ama bir takimin tum oyunculari formsuzsa burda hocaya bakacaksin.topcularin kosacak mucadele edecek ne gucu ne istegi var.
Bu takim sezon sonu bastan sona degismeli.kalwden forvete hemde.yeni bir hocayla yeni bir heyecanla baslamali lige.
Karius marius sakin alinmasin bonservisi simdiddn uyarimda..bukadar rahat umursamaz reflekslsri zayif yanindan gecen her topun gol oldugu bir kaleci gormedim uzun zamandir.fabrinin ceyregi etmez.
Ayrica medelinde bukadar alkislanmasi garip.yaptigi hicbir katki yok.verimli oyun yok.deli danalar gibi kosturmak nezamandir prim yapiyor.bu takimin orta sahasinda oynuyorsunpas atican goll atican ara pasi aticanskora katki veeeceksi.buyik takim orta sahasi ile buyuktur.
Atiba medel oguzhan tolgay orta sahasi ile asla buyuk takim olamazsin.bukadar kisir,kabiz bir orta sahanla boyle kabiz zamanlar gecirirsin.talisca ve abubakarinsapkadan tavsan cikarmalari olmasa biz bunlari daha once konusuuor olacaktik.ama artik herkea gorau.ne bu hocadan ne bu takimdan bir yol olmaz.komple yenilenmedende bu takim ayaga kalkamaz
O isin arpasi cok iste.

Çevrimdışı mylife1903

ffp gerekçesi ile kiralık ve/veya bonservisi elinde yaşlı oyunculara yöneldik bu hamle günü kurtarmaya yönelikti kısa vadede işe yaradı lale devri yaşarken yapılması gereken hamleler vardı bunlar yapılmadı, yapılan hamleler ise yersiz ve yanlıştı. yersizlere en belirgin örnek lens, yanlışlara en belirgin örnek ise negredo idi. aşırı sirkülasyon da sonu hızlandırdı. bu denli değişken kadrolarda en belirgin sıkıntı şudur; işler iyi giderken herşey güllük gülistanlıktır, işler kötü gittiğinde ise dağılma çabuk ve keskin olur.
Abi askerden gelmis saldirdilar
4 senedir dedik. Aleksiz tosic marselo dokanma arkadas maaslari 900bin yuro adamlar. Birak oynasinlar
Fabri adriyano ekle takima devam ustune ustune koyamadik ama taraftar beklentiye girdi
Gomez abu cenk derken negredoya dusmussun
4.5 verdigin adam tartisilmayacak bizim o luksumuz yok. Abunun 3.3une taktik ki o da coktu
Bu yonetime aslinda benim transfer yapmamalari icin yalvarmamin sebebi de gelenin gideni aratacak olmasiydi. Oturtmussun bi duzen sahip cik arkadas

Çevrimdışı tangaz

ben hocada birkaç kusur görüyorum ama en büyüğü transfer dönemi hiç elini taşın altına koymamasıdır. bir akıl dahilinde başkana çıkışmamasıdır. planlamada rol almamasıdır. santrafor al sağ bek al talişca giderse 10 numara al deyip kenara çekilmesi gelen oyuncularla idare etmeye çalışması en büyük yanlışıdır.

Negredo gibi bir mantara 4.5 verilmesiyle baslamis olabilir mevzu
Herif zombi ama 4.5 aliyor sonra babel de ister 3.5 keyfi kacar

Is ortaminda maas dengesi muhimdir. Benim mesela en iyi taktigimdir uzak isletmelerde secme salaga herkesten cok maas veririm sonra sonra yanlislikla bu maas olayi da gozukur, huzursuzluk cikar, sonra calisanlar kendi kendilerini denetlemeye en ufak ayrintiyi ispiyonlamaya birbirlerini yakalamaya calisirlar, belli sure sonra farkinda olmadan kendi performanslari artar ustelik ben de kontrol etmekle ugrasmam

Takim sporunda herkes herkesin ne aldigini ne zaman aldigini bilir
Mesela adriyanonun hanimi oynatmiyor olabilir onu, zaten paramiz odenmiyor adri sakatlayacan kendini sonra sozlesme bulamayacaz emeklilikte diyorsa aksamlari kadin, adrinin de kili falan doner sabaha

Atiba'yla 100 bin euro pazarlığına girişenler har vurup harman savurdu paraları. Akşam da yazmıştım geçen sene 43(UEFA) + 30(Transfer) = yaklaşık 75 milyon Euro ekstra gelirimiz oldu lig gelirleri, sponsor, forma, bilet vs dışında. 75'i varken doğru harcamayan adam bu sene o para da gelmeyince ne yapacak merak ediyorum.