Taraftardan beklediğim kızgınlık yerinde ve ölçüsündeydi, sevindim.
Tek eksi hiç bir planı bulunmayan Şenol Güneş 'e tempo tuttular entresandır.
Taktik, teknik bilgiden uzaklık ve analiz eksikliği..
Love haksız tepki aldı, Medel abartıldı geri kalan her şey yolundaydı.
aslında orda tepki love değildi kaza kurşunu oldu quaresma ozi caner dışında tepki alan olmadı
birde çıkarken tolgay tepki aldı.
Ben oyuncu yuhalanmasını hoş görmem ama bu akşam bunu fazlasıyla hak ettiler. zaten taraftar sinirliydi
maça üçlüyle bile başlanmadı quaresma ilk yarı sağda ceza sahası önünde topu sağa sola sağa çekti tekrar sola çekince tribünden homurtular yükselmeye başladı birde dikine gelirken gene ilk yarı kimsenin olmadığı yere orta açınca homurtu yükseldi bunlar olacakların habercisiydi.
bu gecenin sorumlusuda Şenol güneş sahaya necip ozi tolgayla çıkarsan o takımı ıslıklatırsın. roco ne kadar kötü olursa olsun stoperde necipden daha kötü olma ihtimali varmı orjin stoperi kenarda oturt necipden stoper yarat takım yuhalanana kadar atağımız yok ilk yarı orta sahayı geçemedik.
atalayın dediği doğru taraftar daha hiç bir şeyin farkında değil. bu işlerin baş sorumlusu hocanın kendisi
gereksiz tezerrühat yapıldı.
Başkana gelince listesine metinle ürkmezgili yazdığı gün kaybetti. Artık taraftar desteği yok bundan sonra hata yapmamalı yaptığında tepki sert olur bunu seçim günü söylemişdim. Kredilerini metinle ürkmezgil sayesinde tüketti.
gecenin en iyi olayı quaresmaya hak ettiği cevabı taraftarın vermesi oldu. Bugün ozi ile quaresmanın kalemi kırıldı. öyle böyle bir ıslıklama değildi 15 dakika boyunca ayağına her top geldiğinde ikiside yuhalandı tüm stad tarafından. nedense yuhalanınca rakip kaleye gitmek akıllarına geldi. şimdi otursunlar rize maçına kadar düşünsünler. Rize maçında ya taraftarla barışırlar yada bazı oyuncular bir daha o formayı zor görür.
oziye gelince bence bu akşam onun Beşiktaşla işi bitti. Bundan sonra dikiş tutmaz.
Tolgay erken sıvıştı tusunamiye yakalanmadı. Yönetimin devre arası yapması gereken ilk iş merkez orta sahaya bir oyuncu almak olmalı.