Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 51 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3740225 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

isabetli şut adetleri: bizim 6 adamların 7, kaleyi tutan 7 topun 4ünü yemiş karyus
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı savaş altay

Ahh Fikret Orman ahh...Nasıl yanlışlar yaptın ki futbolun genel akışı içinde başarısızlıkta tepki silsilesi önce futbolcu sonra teknik direktör nice sonra yönetime ve başkana gelir Beşiktaşta futbolcularla aynı anda tepkiyi görmeyi başardın.
Şenol Güneş 'e dokunulmasında herkes tepetaklak olabilir, bu geceden sonra artık

Şenol Güneş 'in iyi bir oyun planı bulmasından başka çaremiz kalmadığını anladım.

Edit: Değişeceğiz demiş, haydi bakalım  :ebebe:

Çevrimdışı kyiv

dewreye kadar fark açılırsa almak yanlış olur ama fark açılmazsa almak zorundayız geçen sene gördük talişka az kıpırdadı 41 puan çektik ki konya bursa gs maçlarında hakemler puan çalmasa 45i geçerdik.

şayet mümkünse ben talişkatı kiralar bir de golcü alırım layiçi 8ekaydırırım

Devre arasına 6-8 puan geride gireriz.Üstelikte 1 değil 2 takımın gerisinde.

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimdışı tangaz

Devre arasına 6-8 puan geride gireriz.Üstelikte 1 değil 2 takımın gerisinde.

öyle görünüyor, çok dedik papaz her zaman pilav yemez die son güne bırakılan 2 transferden biri her maç yediği gol adedini arttırıyor öteki ise nerede bilen war mı?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ferdi1903

Çevrimdışı worns

Yavaş yavaş görünen köye doğru geliyoruz. Bu maç açısından pek sürpriz bir şeyden bahsedemeyiz. Zaten dinamik, becerili ve planlı bir ekiple karşılaşacağımızdan bahsetmiştik. Maça oturmadan önce tam 4'lük olup iyice sallanmaya başlamalık maç diye oturdum. Rakibin ilk golü gerçekten güzeldi bu arada. Pres altından çıkış, hızlı pas opsyonu yaratacak koşular, becerili paslar ve güzel bir bitirişle sonlandı. Uzun zamandır ilk kez takımın yediği bir golün tekrarını sinirlenmeden seyrettim.

Bizim cephede yeni bir şey yok. Maçlardır takımın akıl yoksunluğuna dair onlarca şey yazıldı, çizildi. Sahada protesto edilecek çok isim olsa da öncelik teknik kulübede. Bu seneye bu plansızlıkla başlamaları ve zaten kadronun da bir şeyleri oturtmak için biraz uğraşı gerektiren özellikleri olması bu tür berbat görüntülerin arka planını oluşturuyor. LASK ve Malmö maçları bundan daha kötüydü aslında. O maçlarda gerçekten yeteneksiz takımlar sadece iyi çalışarak başımıza büyük belalar açmışlardı.

Bir şeyler yıkıntının altına herkes gömülmeden düzelmeyecek gibi de görünüyor. Hafta içi yapılan basın toplantısından ben bunu anladım. Zaten pek başka bir şey de anlamadım.

Başta kendime ve tüm taraftarlara bol sabır diliyorum.

Çevrimdışı ardiles

beşiktaşın %51 lik hissesini elinde bulunduran dernekten kurtulmadıkça benzer yap-boz oyunlarını izleyeceğiz. abartılı rakamlarla yapılan fiyasko transferler kasıtlı ve bilinçli yapılır.

Çevrimdışı kyiv

öyle görünüyor, çok dedik papaz her zaman pilav yemez die son güne bırakılan 2 transferden biri her maç yediği gol adedini arttırıyor öteki ise nerede bilen war mı?

sorunlar o kadar çok ve derin ki. Neyi çözeceksin de ne düzelecek? Fikret orman enkaz buldu düzeltirMİŞ gibi yaptı yine bulduğu enkazı mayısta yeni gelecek başkana bırakacak.

Çevrimdışı savaş altay

Yavaş yavaş görünen köye doğru geliyoruz.
Sis diye bir film izledim. İzlemez olaydım, köye sis gelince yaratıklar çıkıyordu sokko bir film

ama gerçek; şu an her yer yaratık, köyün merkezindeyiz. Sen daha varmadıysan sakın gelme  :lol:

Çevrimdışı mellfred

15-16 sezonundan kalma son parıltı da bugün sönmüş oldu
böyle bir hezimete her kesimin ihtiyacı vardı
pratikte iyi oldu
takke düştü kel göründü
dibe vurmadan toparlayamadık maalesef
dip burasıdır umalım

Çevrimdışı worns

Sis diye bir film izledim. İzlemez olaydım, köye sis gelince yaratıklar çıkıyordu sokko bir film

ama gerçek; şu an her yer yaratık, köyün merkezindeyiz. Sen daha varmadıysan sakın gelme  :lol:

Valla ben bu daha iyi günlerimiz daha kötüsü de gelecek diyorum ama bakalım :)

Çevrimdışı savaş altay

genc necip var penaltici 10 numaramiz var
Maçın başında Comee on, pres pres diye takıma kızdı öne çekmeye çalıştı, dedim gaza gelmiş Kaptan.

Tam @mylife1903 'ın tarifindeki fw idi, keşke görebilseydi  :ssss:

Çevrimdışı savaş altay

Valla ben bu daha iyi günlerimiz daha kötüsü de gelecek diyorum ama bakalım :)
Hee sen bir cisim yaklaşıyor diyorsun, eyvah eyvah  :kop:

Çevrimdışı ardiles

kulüp %100 halka arz olmadıkça veya beşiktaş derneği sembolik %10-15 gibi pay bırakıp geri kalan hisseleri satmadıkça kurtulamayız.

Çevrimdışı tangaz

sorunlar o kadar çok ve derin ki. Neyi çözeceksin de ne düzelecek? Fikret orman enkaz buldu düzeltirMİŞ gibi yaptı yine bulduğu enkazı mayısta yeni gelecek başkana bırakacak.

hiç bir şeyi çözemezsin şans da yanın da olur ve birkaç oyuncu kıpırdanırsa taşın altına elini sokarsa (pepe vida adriano layiç babel) gelecek golcülerde 20-22 gol saplarsa şampiyon olabiliriz. ondan sonra gerçek değişimi şeetmek gerekir tabii...

Çevrimdışı tangaz

beşiktaşın %51 lik hissesini elinde bulunduran dernekten kurtulmadıkça benzer yap-boz oyunlarını izleyeceğiz. abartılı rakamlarla yapılan fiyasko transferler kasıtlı ve bilinçli yapılır.

:alala:

walla bişi anlamadım açarmısın

Çevrimdışı savaş altay

Müdavimler tek satır yazmadan çıkıyor, artık nasıl bir bunalım geçiriyorsak.

Ben sinirden sırıtıyorum.

Çevrimdışı worns

Açıkçası şu an takım bana ne son 3 sezonu ne de önceki 2 sezonu çağrıştırıyor. Daha çok Uefa'da Kiev'in bizi sürekli 4'lük yaptığı sezon aklıma geliyor. :) Tesadüf bu ya o zaman da kadroda Quaresma ve Guti vardı. Bütün tarihsel olaylar hemen hemen iki kez yinelenir: ilkinde trajedi ikincisinde komedi olarak demişti bir büyük adam bi zamanlarda. Yalan yok bu akşam içimden pek üzülmek gelmiyor.

Çevrimdışı ardiles

şenol hocanın heyecanını kaybetmesinin nedeni de bu çarpık düzen. belki ilk sezonlarda umudu vardı fakat sonra gördü ki aynı tas aynı hamam. bu düzene itiraz edenler de zamanla kulüp yönetiminden uzaklaştırıldı.

Çevrimdışı mellfred

bu adam iyi yerlere gelecek
Umarım yolu bizden de geçer

Çevrimdışı ardiles

:alala:

walla bişi anlamadım açarmısın

beşiktaşın %49 hissesi borsada halka arz edilmiştir, sen ben gidip hisse satın alıp kar veya zarara ortak oluruz. diğer %51'lik hisse ise derneğin elinde ve kapalı bir gruptur kimseyi almazlar. büyük hisseyi ellerinde tutup kulübü yönetirler. birkaç sene iyi işler yapıp taraftarın ilgisini kazanır sonra kasıtlı yanlış transfer yaparlar tabi bu transferde şişirme rakamlar gösterip parayı ceplerine indirirler. alınan futbolcular taraftara saç baş yoldurur ve tekrar transfere ihtiyacımız olduğunu düşündürürler bu döngü sürekli devam eder.

sadece biz değil neredeyse bütün türk kulüpleri bu şekilde yönetiliyor. istisnalardan biri göztepe. sahibi m.sepil kar ve zarara ortaktır sonuçta kendi kulübü kendi parası. iyi yönetirse kar eder kötü yönetirse zarar. bu yüzden adam gibi yönetilir.

Çevrimdışı Necmi

Taraftardan beklediğim kızgınlık yerinde ve ölçüsündeydi, sevindim.

Tek eksi hiç bir planı bulunmayan Şenol Güneş 'e tempo tuttular entresandır.

Taktik, teknik bilgiden uzaklık ve analiz eksikliği..

Love haksız tepki aldı, Medel abartıldı geri kalan her şey yolundaydı.
aslında orda tepki love değildi kaza kurşunu oldu quaresma ozi caner dışında tepki alan olmadı
birde çıkarken tolgay tepki aldı.
Ben oyuncu yuhalanmasını hoş görmem ama bu akşam bunu fazlasıyla hak ettiler. zaten taraftar sinirliydi
maça üçlüyle bile başlanmadı quaresma ilk yarı sağda ceza sahası önünde topu sağa sola sağa çekti tekrar sola çekince tribünden homurtular yükselmeye başladı birde dikine gelirken gene ilk yarı kimsenin olmadığı yere orta açınca homurtu yükseldi bunlar olacakların habercisiydi.
bu gecenin sorumlusuda Şenol güneş sahaya necip ozi tolgayla çıkarsan o takımı ıslıklatırsın. roco ne kadar kötü olursa olsun stoperde necipden daha kötü olma ihtimali varmı orjin stoperi kenarda oturt necipden stoper yarat takım yuhalanana kadar atağımız yok ilk yarı orta sahayı geçemedik.
atalayın dediği doğru taraftar daha hiç bir şeyin farkında değil. bu işlerin baş sorumlusu hocanın kendisi
gereksiz tezerrühat yapıldı.
Başkana gelince listesine metinle ürkmezgili yazdığı gün kaybetti. Artık taraftar desteği yok bundan sonra hata yapmamalı yaptığında tepki sert olur bunu seçim günü söylemişdim. Kredilerini metinle ürkmezgil sayesinde tüketti.
gecenin en iyi olayı quaresmaya hak ettiği cevabı taraftarın vermesi oldu. Bugün ozi ile quaresmanın kalemi kırıldı. öyle böyle bir ıslıklama değildi 15 dakika boyunca ayağına her top geldiğinde ikiside yuhalandı tüm stad tarafından. nedense yuhalanınca rakip kaleye gitmek akıllarına geldi. şimdi otursunlar rize maçına kadar düşünsünler. Rize maçında ya taraftarla barışırlar yada bazı oyuncular bir daha o formayı zor görür.
oziye gelince bence bu akşam onun Beşiktaşla işi bitti. Bundan sonra dikiş tutmaz.
Tolgay erken sıvıştı tusunamiye yakalanmadı. Yönetimin devre arası yapması gereken ilk iş merkez orta sahaya bir oyuncu almak olmalı.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Medel kendine destek veren beşiktaş fan sayfası olan bir sayfanın gönderisini beğendi içerik: gökhan ve medelin resmi var admin destekleyici açıklamalar filan yapmış
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Orhan_

oziye gelince bence bu akşam onun Beşiktaşla işi bitti. Bundan sonra dikiş tutmaz.

Yazmayım bunu diye düşünüyordum ama bence de bu maçtan sonra Ozi'nin Beşiktaş hikayesi kapandı. En azından ben olsam kapatırdım bu defteri. Hocası ayrı taraftarı ayrı tutarsız.