Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3742387 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ekim 2018, 00:09:55
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
40-45 Maç Negredo'ya dayanan taraftarız biz.
Şurda 5-10 Maç Adem'e dayanamıyoruz.
Adamı Oguzhan ile kıyaslıyosunuz ayıp .
Yanında Necip var Biraz sabır. Bu mac kötüydü ama daha da iyi olacak.
Boş adam değil...

Çevrimdışı ozankarakoc

Medel geçen hafta sol bekte çok iyiydi. Bundan sonra Adriano sakat olduğunda orada Medel oynasın bari... Yok yere takımın zeka ortalamasını yerlere düşürmeye lüzum yok...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Trafik polisi misin ? Sanane benim hizimdan :)

Çevrimdışı EMİR EMRE

Yavaş

bence de yavaş Mayista yolculuk. ama güzel anilarla kotu degil. is hayati profesyonel cok daha kariyerli teknik adam tarihinde ilk defa Leicesteri sampiyon yapti, ertesi sezonun 10. haftasinda kotu oyun duzelmeyince yolladi. Ben Besiktasi severim anam babam gibi aga Fikret Ormani hatta Senol Hocami bile tanimam eger kotu oyun varsa...

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Ya bir adam o pozisyonda neden penaltı yaptırır?bu adamın hakikaten sorunları var el kol hareketleri değişik bir hal almaya başladı...

Doğum günü değil miydi bugün Caner'in? Doğum günü çocuğu ona her şey serbest  :D

Çevrimdışı AigleBordeaux

Baya yıkılmış ortalık. Sakinleşin biraz, kalan 4 maçta 12 puan almamız muhtemeldir, konya maçına odaklanalım.
Her deplasmanı maçı  bu maç gibi biter bu oyun anlayışla.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı caner.eryigit

Bir defans oyuncusu neden topa kıçını döner.aynı olayı ayew golünde de yaptı.adama o kadar çok mesafe veriyor ki güzel orta yapsın diye adam.
Adriano ne olur dön valla çekilecek gibi değil.

Çevrimdışı 38life

Acilen Şenol Hocaya kibarca kapı gösterilmeli. Hiçbir vefa borcu veya nezaket veya kredi, kısacası hiçbirşey Beşiktaşın bir sezonunun kayıp olmasını engellemekten daha önemli değildir.

Şenol hocadan istifa beklemek anlamsız. Çünkü hoca yaptığı herşeyin doğru olduğuna inanıyor. Takım fenerin düştüğü gibi kötü bir duruma düşmedikçe istifa etmez. Karşılıklı veya tek taraflı olarak sözleşmesi feshedilmeli.

Ama yönetime inancım yok. 6 aydır birbirinden saçma kararlar vererek takımı batırmak adına hocaya verdikleri destek dururken böyle bir vizyon beklemiyorum.

Ben ta Ağustos ayının ortasında bu sezondan hiçbir beklentimin olmadığını 19/20 sezonunu beklediğimi yazmıştım. Muhtemelen Quaresma ve Şenol Güneş olmayacak gelecek sezon. yeni gelen hoca da Caner Erkini oynatmazsa o sezona umutla bakabiliriz.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Boş adam değil...

Ya Necip'i birak onunde Love var ya Love. Sahada varligi yoklugu belirsiz hic bir ise yaramayan bir golge. Medel - Oguzhan - Ljajic - Caner - Quaresma - Babel seklinde kursa su hucum hattini bir kere olsun goller izleyecegiz ama israrla Love'u oynatiyor.

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
27 Ekim 2017, 16:18:30 »
Bozuk düzen topçu yer.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Her deplasmanı maçı  bu maç gibi biter bu oyun anlayışla.
Yediğimiz golleri gördünüz mü? Her maç böyle olmayacak tabii ki.

Çevrimdışı ozankarakoc

Boş adam değil...

Boş adam demiyoruz da, '10 numara' diye aldığın adamın da maç boyunca bir tane somut faydası olur yahu... Hiçbir şey yapmaz, iki süper ara pası atar, gol pozisyonu olur, 'tamam' dersin. Bir frikik atar, direkten döner, 'vay be' dersin. Tam bir hayaletti bugün... Hiç sorumluluk almıyor, risk almıyor, hırslanmıyor... Bu 'mıymıntılık' delirtiyor beni. Oğuzhan'da olanın aynısı...

Çevrimdışı Ömer Kaan

Konyaya odaklanalım. Bu maçtan 100 kat değerli.

Çevrimdışı EMİR EMRE

sahaya karakter yansitmadiklari da tartisilmaz bence... pepe hariç.

Çevrimdışı caner.eryigit

Peki düzene karşı bir isyan da mı olmaz.neden bu kabullenme kardeşim?

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Takim diye birsey yok ortada insanlar tek tek oyuncu elestiriyor.

Yonetim iyi futbolculari satmis. Satcak tabi, tursusunu mu kurcaz.

Bakin Senol hoca 3 sezondur belli bir sistem oturtamamistir. Her mac farkli farkli isler pesinde. Bilic’in olusturdugu takim ruhunu yedi bitirdi.

Bu kadro bu kadar kotu futbol oynamamali. Golcu sorunu oldugu net fakat kotu futbolun, kotu savunmanin aciklamasi nedir. Bizim futbolcularimiz bu ladar mi kotu. Senol hocada sizin gibi oyunculari asio kesiyor kendinde kusur aramadan.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ekim 2018, 00:16:36
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Konyaya odaklanalım. Bu maçtan 100 kat değerli.

Konya'ya nasıl odaklanıcaksın güya rotasyon yapacaktık.
Takım daha cok yoruldu moraller bitik.
Gelde Konya'yı yen bu sistem ve oyunla. :s20:

Çevrimdışı Ömer Kaan

Konya'ya nasıl odaklanıcaksın güya rotasyon yapacaktık.
Takım daha cok yoruldu moraller bitik.
Gelde Konya'yı yen bu sistem ve oyunla. :s20:
Nasılını bilemem. Kafalarını duvara vura vura hazırlansınlar, pazar günü galibiyet dışında sonuç kabul edemeyiz.

Çevrimdışı caner.eryigit

Plan YOk program Yok herşey saldım çayıra Mevlam Kayıra.ya işte her zaman Zar da düşeş gelmiyor.şu takımı forvetsin bırakanlara da yazıklar olsun.

Çevrimdışı 38life

Birinci hata yönetimin tamam eyvallah ama bu hatayı Şenol Hoca daha da devam ettirmek zorunda mı ?
Babel şu macta forvet oynasa daha farklı olurdu. Necip nedir?
Hep aynı adımları aynı aksiyonları izlemekten bıktık.

Geçen yıldan sonra bu yılda çöp olursa bizim için büyük sorum demek.

Babel ona gönderilen bütün topları rakibe bıraktı. Sanki bilerek bırakıyor gibiydi. Okadar rahat bir tavrı vardı çünkü. "Benim burada ne işim var" der gibiydi.

Zaten Ljajic'i alıp Quaresmayı sokarken Şenol hocanın düşündüğü(?) kanatları q7-lens yapıp Babeli forvete Love'ın yanına gönderip defanstan uzun toplar atıp babelin indirmesi, kenarda q7 ile orta yapıldığında da içeride kafa vurması.

İşte Şenol Hocanın oyun aklı bu. Yani yok.

Çevrimdışı mellfred

sorunumuz her maçın son maç olduğunun düşünülmesi
layic kötü mü oynadı çöppp
puan mı kaybettik istifaaaa....
sezon başında “bu adam bizi kafasında bitirmiş, yürüsün gitsin, şu dakkadan sonra bize hayır vermez” denen Babel tek umut oluvermiş
revaçta hoca bu hafta.
puan kaybedilir kazanılır yahu bayern evinde Ajax’a kaybetti
telafi edilmeyecek şey değildi bu maç

Çevrimdışı AigleBordeaux

Son 31 deplasmanda sadece 13 galibiyet. Bu sonuçtan memnunsanız devam diyelim.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı 38life

Gol 53'te geldi. Golden sonra 40 dakikada 0 pozisyon. Bu açıklanamaz.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Hoca da dedi zaten kafa olarak hazırlamamışlar belli ki. Allianz Arena'da maça çıkan oyuncular svalbank arenada aynı iştahla oynamıyorlar. Benim puan kaybı yazdığım tek maçtı bu, unutun gitsin konya daha önemli.

Çevrimdışı ozankarakoc

Bu 'hocayı değil, oyuncuyu eleştirerek bir yere varılmaz' anlayışı bir yere kadar doğru da, tam tersi de var.

İlk yarım saat öyle bir görüntü var ki, Tophane Tayfun'la oynuyor gibiyiz. Rakip iki pas yapamıyor, kaptırdığımız topları 5 saniyede geri kazanıyoruz. Derken pozisyonlar gelişiyor. Abuk sabuk, amatör işlerle goller kaçırıyoruz. Lens'in kötü şutu, Vagner Love'ın beceriksizliği, Gökhan Gönül'ün ıskası... 20. dakikaya 2-0 önde girebilirdik. Hocanın tercihleri ya da laz inadı yüzünden kaçmıyor o pozisyonlar... Üstelik 'manevi oğlu' da kenarda otururken...

O yüzden biraz oyuncu da eleştirebilelim izin verirseniz...

Her puan kaybını hocaya yazmak da biraz haksızlık olmuyor mu...