Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 58 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3744226 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı o2bucak

Linç yemeyeceksem. Necip ilerde süper bir teknik direktör olacak gibime geliyor. Maçı güzel okuyor ama yetenekli olmadığı ve takım arkadaşlarına ayak uyduramadığı için gerçekleştiremiyor.

Çevrimdışı levitate

3 ayda forvet alamayıp love'a bırakan yönetime selamlar

devre arasında bir beklentim yok, başlık açılırsa süs niyetine duracak 1 ay
bipbipbupbup

Çevrimdışı ozankarakoc

Ljajic'i çıkarmasın da ne yapsın, HİÇBİR ŞEY yapmadı ki çocuk... Sürekli toptan kaçan, rakiplerin arkasına saklanan 10 numara mı olur yahu... İnanılmaz derecede kötü oynadı. Çıkmayı çoktan haketmişti. İnanamıyorum ama Necip bile çok daha faydalıydı.

Sonuç olarak Erzurumspor ayarında bir takım karşısında koskoca bir ikinci yarıda tek olumlu hareketimiz yok. Bu futbolu oynarsak Konya'da 3'leyip yollarlar bizi...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 38life

Şenol Güneş Beşiktaş camiasıyla alay ediyor. Başka bir mantıklı açıklama yok.

Çevrimiçi tolga1903

16/17 sezonu şampiyonluğunu içerdeki antalyaspor maçında yaşanan talihsiz sakatlığa borçluyuz. Saygılar

Çevrimdışı El Nino

Tek kelime ile yerli oyuncularımız rezalet ötesi.

Çevrimdışı solar

Şu maça Medel + Necip ile başlamak bir yana da 90 dakika şu bölgeye dokunmamak gerçekten akıl almaz benim için. Tam olarak şu mentalitenin hak ettiği skoru aldık.

Çevrimdışı atalay

Yeni ıskartalar gelsin. Listeyi hızlı yazın nasıl olsa sonra değiştirirsiniz.

Çevrimdışı 38life

Ljajic'i çıkarmasın da ne yapsın, HİÇBİR ŞEY yapmadı ki çocuk... Sürekli toptan kaçan, rakiplerin arkasına saklanan 10 numara mı olur yahu... İnanılmaz derecede kötü oynadı. Çıkmayı çoktan haketmişti. İnanamıyorum ama Necip bile çok daha faydalıydı.

Sonuç olarak Erzurumspor ayarında bir takım karşısında koskoca bir ikinci yarıda tek olumlu hareketimiz yok. Bu futbolu oynarsak Konya'da 3'leyip yollarlar bizi...

Ljajic'in kötü oynadığına kesinlikle katılıyorum. Ama Necip - Ouğuzhan değişikliği ile daha seri paslar ile boşluk bulma şansımız olabilirdi. Oğuzhan girince Ljajic kendine gelebilirdi, çok yalnız kaldı. Necip iyi oynadı evet de, gole ihtiyacımız var bizim.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Şenol Hoca'nın rotasyon yapamadığını iyice görmüş olduk. Olmuyor yani her seferinde bir rotasyon denemesi ve güya dinlendirdiği oyuncuları daha fazla yoracak şekilde oyuna alması.. Ardından gelen puan kayıpları.. Tüm takımın hem yorulması hem puan kaybetmesi hem de morallerin bozulması.. Yapma rotasyon as kadro çık daha iyi yahu yapamıyorsun..
[ Son Düzenleme: 05 Ekim 2018, 00:03:04 Osvaldonun Saçı ]

Çevrimdışı Jimexi

Sinirden kendimi kesicem. Bu nedir ya Vagner'i gördükçe bütün bütün limon yutuyorum kafayı yedirecek adam bana. Maçlara giden taraftarlarımızdan ricam Fabri'de olduğu gibi maçlarda Güven Güven diye tezahürat yapmaları Vagner kadar oynar en azından genç adam der bağrımıza basarız. Bu haftasonu da Vagner'i görürsem 11'de o maçı izleme ihtimalim yok. Yürek dayanmaz.

Çevrimdışı Nartallo

Oyun falan düzelir belki bir ihtimal de takımdaki disiplinsizlikler, zihnen tükenmiş hedefi olmayan futbolcular, hiçbir heyecanı kalmamış teknik ekip nasıl düzelir bilemiyorum.

Çevrimdışı mellfred

Hocanın planı beraberlikti sanırım şansız bir maç olması dışında lens love ve Caner’in ekstra kötü performansları tüy dikti
Gökhan ve layici son dakikaya kadar koşturmaması gayet makul karardı
2’den sonra koşmanın da anlamı kalmadı
ölüm kalım maçı değil
Konya maçını almak koşuluyla dert edeceğim bir maç değil
telafi etmek önemli

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

buraya belki çok yazmıyorum ama 1.5 yıldır şenol güneşle aramızdaki ilişkin bitmesi gerektiğini,takımın,klübün,yönetimin hocanın sinerjisini kaybettiğini,sürekli geriye giden bir takım haline geldiğimizi söyledim.hocanın orta kafa dışında oyun planı yok.pas younunu sevmiyor,baskılar ve zorda kalırsa oynatıyor.normal şartlarda asla caner sol bek,medel orta saha oynamayaz bu takımda.medelin oyun aklı zayıf,savaşıyor boğuşuyor ama ortada oynadığı her maç tuhaf pozisyonlar veriyoruz,futbol zekası atibanın yarısı bile değil.canerin artık konuşmak bile istemiyorum.q7si zaten manevi evladı gibi.sadece bu gece için değil,hocanın kaldığı her gün bu klübe ve geleceğe zarar ,34-35 lik adamlarla birşeyler yapmaya çalışıyor bir tane genç oyuncunun yüzüne bakmıyor,sene sonu gidince arkasında seneye oynayacak doğru dürüst takım bile kalmayacak.neyse.herkes görecek bunları birgün de inşalah geç olmaz.

Ben de ta gecen sene basinda soyledim sene sonu sampiyon olsak da olmasak da gonderilmesi gerektigini, mevcut kadronun ona fazla geldigini. Dinletemedik. Simdi yas haddinden emekli olacak diye bekliyoruz sene sonu Guti gelecek hesapta takimin basina. Bence hic zorlanmadan devre arasinda SG futbol direktoru yapilmali, TD Guti olmali. Saglam bir forvet transferiyle yine sampiyon oluruz. Yeter ki devre arasina kadar idare edelim. Bunu yapmak icin de UEFA'ya sirf yedek genc agirlikli cikmamiz lazim. Birak Guven, Fatih, Roco oynasin dedik ne yapacaksin forvetsiz UEFA sampiyonu mu olacaksin. Gencler gittigi kadar gitsin belki 1-2'sini takima kazandirirsin. Fakat yok, kadro yonetimi vs. hic anlamiyor hoca.

Çevrimdışı ozankarakoc

Ljajic'in kötü oynadığına kesinlikle katılıyorum. Ama Necip - Ouğuzhan değişikliği ile daha seri paslar ile boşluk bulma şansımız olabilirdi. Oğuzhan girince Ljajic kendine gelebilirdi, çok yalnız kaldı. Necip iyi oynadı evet de, gole ihtiyacımız var bizim.

Şenol Hoca, orta sahada 'güçlü' bir iki adam istiyor. Ljajic geldi, fizik olarak Oğuzhan'dan beter çıktı. Biri şöyle sağlam bir üflese, Ljajic'le Oğuzhan birbirlerine çarpıp yuvarlanırlar. Medel o sertliği biraz sağlıyor, ama bütün oyununu kontraatak üzerine kuran bir rakip karşısında da tek başına olmuyor. Atiba da olmadığı için, Necip tercihi bence tek çareydi.

Necip'in yerine Oğuzhan girse, Ljajic oyunda kalsa olur muydu, olurdu tabi. Artık 3-0 olsa ne olur, 4-0 olsa ne olur diye düşünülebilir... Ama 10 küsür kere ofsayta düşmüş forvet hattını da Oğuzhan kendine getirebilir miydi, oyunda kaldığı sürece gerçekten HİÇBİR ŞEY yapmamış olan Ljajic bir anda toparlanır mıydı, öyle düşünmek de fazla iyimserlik olur bence.

Çevrimdışı caner.eryigit

Valla bu Caner artık tahammülüm kalmadı yeter ya.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ekim 2018, 00:06:31
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Birinci hata yönetimin tamam eyvallah ama bu hatayı Şenol Hoca daha da devam ettirmek zorunda mı ?
Babel şu macta forvet oynasa daha farklı olurdu. Necip nedir?
Hep aynı adımları aynı aksiyonları izlemekten bıktık.

Geçen yıldan sonra bu yılda çöp olursa bizim için büyük sorum demek. 

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Çevrimdışı EMİR EMRE

Kalede Utku defansta Fatih orta sahada Dorukhan forvette Güven olsa daha kotu mu sonuc alirdik? azicik CESARET Şenol Güneş sen BEŞİKTAŞIN hocasisin... malesef artik olmuyor.

Çevrimdışı mellfred

Şenol Hoca'nın rotasyon yapamadığını iyice görmüş olduk. Olmuyor yani her seferinde bir rotasyon denemesi ve güya dinlendirdiği oyuncuları daha fazla yoracak şekilde oyuna alması.. Ardından gelen puan kayıpları.. Tüm takımın hem yorulması hem puan kaybetmesi hem de morallerin bozulması.. Yapma rotasyon as kadro çık daha iyi yahu yapamıyorsun..
aynı şeyi Türkiye kupasında da yapıyordu
başladığın kadroya güven sorumluluk yükle mağlubiyetse mağlubiyetin sorumluluğunu onlara ver
55’te Gökhan’ı oyundan almak oyuncunun metanetini kırar kaldı ki maç eksiği bariz bırak koştursun 90 dakika ha güvenmiyorsan oynatma

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Kayseri maciyla tam icimizde bi umut beliriyor hemen sokup aliyorsun umudumuzu bravo Besiktasim bravo senol gunes.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ömer Kaan

Baya yıkılmış ortalık. Sakinleşin biraz, kalan 4 maçta 12 puan almamız muhtemeldir, konya maçına odaklanalım.

Çevrimdışı caner.eryigit

Ya bir adam o pozisyonda neden penaltı yaptırır?bu adamın hakikaten sorunları var el kol hareketleri değişik bir hal almaya başladı...

Çevrimdışı ozankarakoc

Grupta son durum:

Sarpsborg 3
Genk 3
Beşiktaş 3
Malmö 3

O Sarpsborg denen korkunç zayıf takım, Genk'i 3'lemiş.