Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3730228 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Anca necmi abiden ogreniriz bu isin dogrusunu
çimi sıyırıyorlar anladığım kadarıyla sonrası ekmemi sermemi olacak göreceğiz
serme olursa hibrit çakmak zorunda kalırlar çakmazlarsa çim kalkmaya başlar.
tahminim o yönde ekme olsa yetişmez üzerinde oynanacak duruma gelmesi 45 gün gerektiriyor
20 günde anca ilk biçmeyi yapıyorsun. tam bilemiyorum serme mevcut hibrite tutunabilecekmi yoksa yeni hibritmi çakılacak çakılırsa büyük ihtimal seyrek çakılır. biraz daha ilerlesinde görelim ne yapıldığını

Çevrimdışı Necmi

komple sıyırıp özel tohumları ekicekler galiba sonra yeniden hibrit çakarlar ve güçlendirirler.
tohumlarlarsa neden hibrit çaksınlar mevcut hibrit zaten ömürlük.

Çevrimdışı Necmi

Rizespor - Fenerbahçe maçından çıkmış bir yüz halleri var.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Necmi

Bu sene de bu gs ye şampiyonluğu verirsek o da hocanın ayıbı olsun. Yönetime kızacağım tek konu forvet transferi. Ha forvet konusunda da gs nin de forveti
 Yok bizim de. Devre arası onlarda bir kurşun sıkacak forvet transferine biz de.  Hedefi vuran şampiyon olur net
onların sıkacak kurşunu yok anca ok atarlar :ebebe:

Çevrimdışı tangaz

Emre Bol: "Umar Aminu 30 küsür yaşında adam nasıl oynuyor."

Not; Aminu 23 yaşında 😂😂😂

patronu olsam kovarım yaptıgı işe zerre saygısı olmayan tipitipler ekmek yiyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Necmi

https://www.bilgiustam.com/kizil-yildiz-nasil-bir-kuluptur/
bu kadar ilgi duyduğun nasıl bir geçmişi var :alala:
paoku anlayabilirim burdan giden Beşiktaşlıların kurduğu takım
aek yada olimpiakosuda anlayabilirim  :alala: yunanlıların bütün takımlarınıda biz kurmuşuz

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı f_madida

Söyleyecek kelime yok gercekten..

Tekrar yazayim. Ortasahada Atiba-Medel yan yana oynadigi vakit topun ve oyunun tek hakimi olarak istedigimiz gibi at oynatiriz.

Karius
GG   Pepe Vida Adriano
         Atiba-Medel 
 Lens/Q - Ozi - Ljajic
           Babel/Love
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı tangaz

tahminim o yönde ekme olsa yetişmez üzerinde oynanacak duruma gelmesi 45 gün gerektiriyor
20 günde anca ilk biçmeyi yapıyorsun. tam bilemiyorum serme mevcut hibrite tutunabilecekmi yoksa yeni hibritmi çakılacak çakılırsa büyük ihtimal seyrek çakılır. biraz daha ilerlesinde görelim ne yapıldığını

neden kalksın? bizim stadı ilk açarken serdiğimiz gibi büyük rulolar getirilip serilince kalkmıyor dünyada örnekleri yapılmışlığı serip 3 gün sonra maç oynanmışlığı var. hibrit falan olmaksızın ser oyna madrid yapmıştı bunu 300 bine mi 400 bine mi ne mal olmuştu çimler slovakyadan getirilmişti.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

bu arada meydanları boş bırakmayın

diren filip kokü  :evillol:

Çevrimdışı f_madida

vallahi sersinler, sonra da caksinlar gerekiyorsa. topu topu 8-10 gunluk is. Stadin acilisindaki kadar duzgun olsa yeter de artar.

Çevrimdışı f_madida

vallahi bilemedim, cocu'yla bunlar gsye yenilir gibi geliyor. soyle bir celme taktiracak Turk hoca lazim.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Nankörler. Yediler dağ gibi aziz başganımı oh olsun  :kop:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Necmi

neden kalksın? bizim stadı ilk açarken serdiğimiz gibi büyük rulolar getirilip serilince kalkmıyor dünyada örnekleri yapılmışlığı serip 3 gün sonra maç oynanmışlığı var. hibrit falan olmaksızın ser oyna madrid yapmıştı bunu 300 bine mi 400 bine mi ne mal olmuştu çimler slovakyadan getirilmişti.
madrit evet yaptı ama bir farkla mevcut hibriti söküpde yaptı
Madritin mevcut hibriti sökme nedenide aşırı sıcaktan çim köklerinin yanmasıydı o zamanki teknoloji
hibritin yüzey ısısını toprağın içine geçirmesine sebep olmasıydı hibritin en büyük handikapı bu
biz bunun önüne geçebilmek için alttan soğutma uyguladık mevcut toprağa soğuk hava vererek çok sıcaklarda çim köklerinin hibrit nedeniyle yanmasını önlüyoruz.
şu anki uygulamada biz hibritin üstüne sereceğiz bu mevcut hibrit uçlarının yatmasına sebep olur ve toprakla çim kökleri arasında plastik bir katman oluşturur. dörtlü demet halinde topraktan 2 cm yukarda
hibrit uçları duruyor birbirlerine 2 cm mesafeyle saplanmış durumda yeterli zaman verilse serilen çim köklenme yapabilir ama bu kadar kısa sürede kökler kıvrılır toprağa tam tutunamaz. bu hibritin üstüne kumlama yapıp ara tohumlama yapıldığındada oluşuyor hibritten sonraki katman gevşek oluyor ve kalkıyor.
hibrit üstüne yapılan her işlem beraberinde riski getiriyor.
hibrit üzerine direk işlem kumladıktan sonra hibrit köklerini dikleştirip sonra tahumlama yapmak oda temelden yapılan bir işlem serme hibritlemesi farklı bir işlem demişdi o zaman bizim yapılan ekme işleminin hibritiydi. serme çim içinde verdiği fiyat 700 bin euroydu. real bu işlemi bizim staddan 4-5 yıl önce yapmışdı sanırım yapanda sis di bize çalışma fotolarını göstermişlerdi.

Çevrimdışı Necmi

biz hibrit röportajını yaparken aklınıza gelen gelmeyen her soruyu sorduk ama her cevabı yayınlama iznimiz yoktu
biz haberi oluşturduktan sonra metni sis e gönderdik onların onayından geçeni yayınlayabildik.
yoksa bizim konu içinde gs stadından fb stadına kadar realin arabistandaki stadların rusyadakilerin nerdeyse çim konusunda her şeyle alakalı bilgi vardı ama konuşulanların yarısını bile yazamadık. tabi hibrit yapan diğer firmalar kullandıkları teknoloji kullandıkları makineler ve kullanılan hammaddeler uefa onayları vs hepsi vardı.
hibrit sonrası çıkabilecek sorunları konuştuk mesela hibrit ingiltere için geliştirilmiş bir sistem Türkiyeye uygun bir sistem değilmiş
son işde toprağı serinletme vs işlemiyle buraya uygun hale getirildi buda çok pahalı bir işlemdi. en korktukları konuda vodafone arenanın deniz kenarında ve yer altında olmasıydı nemde aşırı toplanma oluşuyormuş. bunun için pervaneli rüzgar sistemide kuracaklardı ama ben stadda öyle birşey görmedim.

Çevrimdışı Necmi

https://twitter.com/siyahvizor/status/1046453735390662656

harunu alalım diyenler bir bakıversin  :D
bizi Allahmı korudu yoksa bursa yönetimimi korudu bilemedim.
biride bir zahmet şuna kale direkleri dışına giden topların gol olarak geçerli sayılmadığını anlatsın

Çevrimdışı mylife1903

Emre Bol: "Umar Aminu 30 küsür yaşında adam nasıl oynuyor."

Not; Aminu 23 yaşında 😂😂😂
7-8 sene magarada yasamistir o ya da sehirde dogan kardesinin nufuz cuzdaniyla geziyordur

Çevrimdışı mylife1903

Ve burdan yönetimden birileri burayı okuyorsa net talebim. Şimdiden Fransa lig 1 i didik didik inceleyin. Orta sıra takımlarında bile ortalaması iyi olan bir forvet alın atletik o bile işimizi görür adım gibi de eminim
Ikinci liginden de olur
Muhim olan hangi tip bisi arayacagimiz. Ileride kalipli bir santrafor mu ya da kanada da devrilebilen cabuk ksleye giden bi oyuncu mu
Firansada beklenen patlamayi yapamayan dioni var onu spartak ya da cska bi moskva takimi istiyordu gelip baslasa 13 atar

Çevrimdışı mylife1903

Bu Umar Aminu yu alsaydık keşke

23 yaşında daha elde patlama riski de var Aboubakar etkisi yaratma durumu da olabilir

Güçlü-Hızlı- Atletik biraz zeka ve vuruş kalitesini yükseltse ust düzey forvet olabilir
Lens var elinde ne aminusu naaptin
Lensin dugununde oynayamaz aminu

Çevrimdışı mylife1903

Abi dikis makinasini gorursek belli olur zaten ne olacagi
gilobal bir firma degil mi bu sis acaba kendileri zehirleyip sonra caresiz birakip bi guzel geciriyorlar mi musterilerine. Antivirus firmasinin virus yapip salmasi efsanesi gibi

Çevrimdışı Necmi

Abi dikis makinasini gorursek belli olur zaten ne olacagi
gilobal bir firma degil mi bu sis acaba kendileri zehirleyip sonra caresiz birakip bi guzel geciriyorlar mi musterilerine. Antivirus firmasinin virus yapip salmasi efsanesi gibi
nasıl olacak o iş garantilerinde olan bir süreç ve çim daha yeni ekildi.
bu işden karlı çıkacaklarını pek sanmam

Çevrimdışı mylife1903

faşist takım nesi ilgini çekti tribünler nazi selamı kullanıyormuş :alala:
Lazio severim ben abi, bir kac kendini bilmezin yaptigi butun sempati duyanlara maledilemez yani

90larin sonlarindaydi galiba bu lazio taraftari sapitmisti iyice cubuklu kkk kiyafetiyle maclara gidiyorlsrdi kendi zenci oyuncularini yuhaliyorlardi falan, bunlara dostluk maci mi ne yaptirtmislardi afrika takimiyla full zenci, maca kimse gitmemisti efsanelere bah

Çevrimdışı mylife1903

vallahi bilemedim, cocu'yla bunlar gsye yenilir gibi geliyor. soyle bir celme taktiracak Turk hoca lazim.
Volkani falan oynatirlar gene yenerler gsyi bunlar, derbi maclarin kendi hikayeleri kendi dinamikleri vardir. Volkan kadikoyde derbi maglubiyeti yokmus kariyerinde herif gotuyle top istop ediyor falan kamyonla sacma gol yiyor ama derbilerde adam 3 ayi gucunde